Αιγόκερως – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2022

Παρασκευή 01.04.2022 (Νέα Σελήνη στον Κριό )

Προβλέπεται να σας χαμογελάσει για μια ακόμη φορά σήμερα η τύχη στα αισθηματικά σας. Το χιούμορ σας ωστόσο είναι κάποιες φορές χοντροκομμένο και άγαρμπο, και καλό θα ήταν να το προσέξετε σήμερα, ειδικά όταν βρίσκονται γύρω σας άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Γιατί από αφέλεια θα ενοχλήσετε κάποιον, που θα σας το κρατήσει μανιάτικο και θα το βρείτε μπροστά σας αργότερα. Στον οικονομικό τομέα, ίσως διαπιστώσετε σήμερα, ότι παρά τις προσεκτικές σας κινήσεις, τα οικονομικά σας δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση, όσο φανταζόσασταν.

Σάββατο 02.04.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Η κοινωνική σας ζωή ευνοείται σήμερα, και όχι μόνο αυτή! Η μέρα προσφέρεται για καινούργιες κοινωνικές και φιλικές γνωριμίες, και κάπου ανάμεσα στα νέα πρόσωπα μπορεί να υπάρξει  κάποιο άτομο που θα ξυπνήσει μέσα σας την ερωτική έλξη! Όσοι από εσάς βρίσκεστε ήδη σε σχέση, θα πρέπει να προσέξετε με τους πειρασμούς που θα σας περιβάλουν. Αλλά και στα οικονομικά σας μπορούν να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις με την αύξηση του εισοδήματος σας. Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού ή των διακοπών σας θα σας αναπτερώσει ψυχικά!

Κυριακή 03.04.2022 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Θα είναι πολύ δύσκολο για σας να συνεργαστείτε σήμερα και να κινηθείτε μέσα σε ομάδες εργασίας, καθώς η ευθυγράμμιση των πλανητών πλήττει σοβαρά την ψυχική σας ισορροπία! Προσέξτε τα λεγόμενα σας, γιατί θα κάνετε πολύ μεγάλη ζημιά στην εικόνα σας. Περάστε τον ελεύθερο χρόνο σας δημιουργικά ή επανεξετάζοντας τα μελλοντικά σας επαγγελματικά σχέδια, λειαίνοντας το έδαφος και εξαλείφοντας πιθανά προβλήματα.

Δευτέρα  04.04.2022 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Έχετε μια τάση φυγής σήμερα και δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τα καυτά θέματα της προσωπικής ή επαγγελματικής σας ζωής. Με το να χώνετε το κεφάλι σας στην άμμο όμως δεν θα αποφύγετε τίποτε. Αντίθετα, η όποια καθυστέρηση στην λήψη αποφάσεων θα δημιουργήσει πολλά περισσότερα προβλήματα. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και αγωνιστείτε για όλα εκείνα που πιστεύετε.

Τρίτη  05.04.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σεγέμιση)

Η μέρα αναμένεται να εξελιχθεί πολύ χαλαρά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, εάν δεν τα προκαλέσετε εσείς οι ίδιοι, καθώς θα έχετε την παρόρμηση να σκαλίζετε και να επανέρχεστε σε επώδυνα θέματα, ειδικά σε οικογενειακά ζητήματα. Εργασιακά, φροντίστε να μην κωλυσιεργείτε χωρίς λόγο και αιτία, καθώς θα μείνετε πίσω. Το απόγευμα ενδείκνυται για ρομαντισμό! Οι δεσμευμένοι βγείτε με το ταίρι σας κάπου ρομαντικά  για δείπνο. Οι αδέσμευτοι, είναι μια πολύ καλή μέρα να βγείτε για πρώτο ραντεβού με ένα νέο σας φλερτ.

Τετάρτη  06.04.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σεγέμιση)

Αποφύγετε με κάθε τρόπο διαπληκτισμούς σήμερα ! Ένας καυγάς που εκ πρώτης όψεως θα σας φαίνεται μικρός και ασήμαντος, μπορεί να εξελιχθεί ανεξέλεγκτα σε κάτι πολύ μεγαλύτερο. Διατηρήστε λοιπόν την ψυχραιμία σας, όποιες και να είναι οι προκλήσεις που θα δεχτείτε. Από την άλλη, εάν είχατε ψυχρανθεί με κάποιο φιλικό πρόσωπο τελευταία, σήμερα μπορείτε να ξεπεράσετε τα προβλήματα. Γενικά, καλό θα ήταν να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας σας με φίλους, οικογένεια ή με το ταίρι σας, σε ένα ασφαλές για σας περιβάλλον.

Πέμπτη  07.04.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Μην εμπιστεύεστε σήμερα τις συμβουλές ή παροτρύνσεις φιλικών σας προσώπων, ειδικά εάν αφορούν εργασιακά θέματα. Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην κατέχουν το πλήθος των πληροφοριών που έχετε εσείς και να σας οδηγήσουν χωρίς να το θέλουν σε λανθασμένες επιλογές. Ίσως όμως και κάποιοι κατ επίφαση φίλοι, που άσκησαν πρόσφατα δριμύτατη κριτική για τις φιλοδοξίες σας, να θελήσουν να σας παραπλανήσουν εσκεμμένα από καθαρή ζήλια. Επικοινωνιακά, φροντίστε να διατηρήσετε πολύ καλή επαφή με τους ανωτέρους σας!

Παρασκευή 08.04.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Έχετε μια παιχνιδιάρικη διάθεση σήμερα και θέλετε να διασκεδάσετε και να σπάσετε πλάκα. Όσο δεν σας εμποδίζει να βγάλετε την δουλειά σας στην ώρα της, η ευχάριστη αυτή διάθεση σας είναι μια ευλογία! Χώρια που μπορείτε να βοηθήσετε και να καθοδηγήσετε κάποιο δικό σας άτομο σε δικά του προβλήματα με μεγαλύτερη άνεση και πιο καθαρό μυαλό!

Σάββατο  09.04.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Είναι μια μέρα που η ονειροπόληση μπορεί να είναι αποδεκτή, μέχρις ενός ορίου τουλάχιστον. Γιατί θα υπάρξει η στιγμή που θα χρειαστεί να συνδράμετε σε κάποιο δικό σας άτομο που αντιμετωπίζει προβλήματα, και εάν είστε χαμένοι στα συννεφάκια σας, δεν θα προσφέρετε ιδιαίτερες υπηρεσίες. Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι, να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα σε μια εξ αδιαιρέτου ιδιοκτησία ή σε κοινά επιχειρηματικά κεφάλαια. Όσο για τους αδέσμευτους, μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε και μη τους δίνετε προσωπικά σας στοιχεία και πληροφορίες!

Κυριακή 10.04.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Την ηρεμία της μέρας εκμεταλλευτείτε την για να αξιολογήσετε την μέχρι τώρα πορεία σας και να σχεδιάσετε τις επόμενες δράσεις σας. Επίσης, είναι η ιδανική μέρα για την επίλυση ενδεχόμενων προβλημάτων με το ταίρι σας, όσοι είστε παντρεμένοι, ή να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τους απογόνους σας, αναλαμβάνοντας δράσεις μαζί τους και συζητώντας τα μελλοντικά τους σχέδια. Για τους ερωτευμένους, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να παραμερίσετε μέσα από μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας όλα εκείνα που σα ενοχλούν στην σχέση.

Δευτέρα 11.04.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας σήμερα, κυρίως ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα σας. Αποβάλετε κάθε τι που σας φορτίζει αρνητικά! Τις απογευματινές ή βραδινές ώρες θα βρίσκεστε σε δίλημμα, μια και άλλα θα σας υπαγορεύει η λογική και άλλα θα σας ωθεί το συναίσθημα να κάνετε…

Τρίτη 12.04.2022 (Σελήνη στον Λέοντα  – σε γέμιση)

Μια σημαντική νίκη θα καταγράψετε έναντι των αντιπάλων σας και θα αισθανθείτε μεγάλη ικανοποίηση. Μην παίρνουν όμως τα μυαλά σας αέρα, γιατί η μάχη συνεχίζεται… Προσέξτε τα λόγια σας σήμερα,  γιατί εύκολα μπορείτε να πληγώσετε τα άτομα που βρίσκονται γύρω σας και να βλάψετε τις σχέσεις σας. Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο διακοπής σχέσεων λόγω παρεξηγήσεων.

Τετάρτη 13.04.2022 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Αιφνίδια αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια θα φέρει η μέρα σήμερα! Νέες ιδέες και συζητήσεις επί συζητήσεων θα φέρουν τα ξαφνικά νέα. Εκτόνωσε τον αυξημένο σας δυναμισμό με δημιουργική εργασία ή με ένα χόμπι που θα σας βοηθήσει να ξεσπάσετε και να ηρεμήσετε. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα χρειαστεί την στήριξη σας, κάτι που θα το κάνετε με μεγάλη χαρά.

Πέμπτη 14.04.2022 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Ρίξτε βάρος στις προσπάθειες σας για να προωθήσετε μελλοντικά τα καινούρια σας επαγγελματικά σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις! Οι πλανήτες σας δημιουργούν οικογενειακά προβλήματα και φέρνουν κληρονομικά ξεκαθαρίσματα. Οι λογομαχίες θα είναι εις βάρος σας, αν γίνετε προκλητικοί.

Παρασκευή 15.04.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Φιλικά πρόσωπα θα χρειαστούν την στήριξη σας, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να θυσιάσετε τουλάχιστον μέρος του προγράμματος σας για χάρη τους. Κάντε το με την ψυχή σας. Σε αισθηματικό επίπεδο αισθάνεστε αρκετά ασφαλής στην σχέση σας και διαισθάνεστε η ισορροπία να έχει επανέλθει. Μην θεωρείτε τίποτε δεδομένο και επαναπαύεστε, μια και οι σχέσεις, όπως και κάθε τι άλλο στην ζωή, εξελίσσονται και μεταβάλλονται.

Σάββατο 16.04.2022 (Πανσέληνος στον Ζυγό)

Η επικοινωνιακή σας δεινότητα μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε πιο γρήγορα στην λύση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζετε. Θα βρείτε κατανόηση και στήριξη σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σε ένα άτομο που δεν φανταζόσασταν ποτέ… Με χαρούμενες παρέες και με αγαπημένα σας πρόσωπα θα έχετε ένα ήρεμο βράδυ! Πάρτε αποστάσεις από την καθημερινότητα σας για να μπορέσετε να δείτε καθαρά την συνολική εικόνα.

Κυριακή 17.04.2022 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Μπορεί να προκαλέστε πολύ μεγαλύτερες ζημιές στα συμφέροντα σας από ότι φαντάζεστε, εάν δεν καταφέρετε να θέσετε υπό έλεγχο τα νεύρα σας κατά τη διάρκεια της μέρας. Η βιασύνη είναι ένας από τους χειρότερους σύμβουλους σας! Μπορεί να κάνετε πολλά και σημαντικά λάθη, πέρα από το ενδεχόμενο να έχετε κάποιο ατύχημα…

Δευτέρα 18.04.2022(Σελήνη  στον Σκορπιό – σε χάση)

Η μέρα είναι καλή και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Ξεκαθαρίζετε αρκετά πράγματα από το παρελθόν στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Ξεχάστε έστω και για λίγο τον εγωισμό σας και κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας να εκπληρώσετε τις επιθυμίες του αγαπημένου σας.

Τρίτη 19.04.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις που θα σημαδέψουν θέματα εργασίας σαςσήμερα. Μελλοντικές προαγωγές και συμφωνίες προς όφελος σας θα έρθουν πολύ σύντομα. Ξαφνικές γνωριμίες σας οδηγούν σε άλλα περιβάλλοντα δράσης. Το θηλυκό στοιχείο πολύ έντονο, με νέες ερωτικές γνωριμίες  για τους άντρες και  επαγγελματικές γνωριμίες για τις γυναίκες.

Τετάρτη 20.04.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Σήμερα θα έχετε πνευματική διαύγεια και θα καταλήξετε τους γύρω σας. Η κριτική σας θα αρέσει και  θα σας ανοίξει δρόμους με ανταλλαγές απόψεων πάνω σε επαγγελματικά θέματα . Όσοι είστε μόνοι, κάντε την κίνησή σας σήμερα, γιατί δύσκολα θα σας αντισταθεί κανείς. Θα βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα ήταν κρίμα να χαθούν ευκαιρίες…

Πέμπτη 21.04.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Η μέρα θα είναι για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σας  διασκεδαστική και παραγωγική ταυτόχρονα. Εμπλέξτε ενεργά φίλους, συγγενείς ή γείτονες σε μια δραστηριότητα, γιατί μέσα από τη ομαδικότητα, και πιο παραγωγικό θα είναι το αποτέλεσμα, και θα περάσετε ευχάριστα την μέρα σας. Το βράδυ μπορεί να συναντήσετε ένα άτομο που έχετε να δείτε εδώ και πολύ καιρό.

Παρασκευή 22.04.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Αποτινάξτε τα περιττά φορτία από πάνω σας και αξιολογήστε εκ νέου τους στόχους σας με βάση τα τρέχοντα δεδομένα. Ίσως να υπάρξει μια οριστική ρήξη με ένα φιλικό πρόσωπο και η διακοπή των σχέσεων σας. Ίσως να είναι καλύτερα, όταν οι σχέσεις πλέον φθίνουν…  Η επικοινωνία σας κυρίως με τον σύντροφό σας ευνοείται. Ανοίξτε την καρδιά σας και πείτε του πως αισθάνεστε για εκείνον.

Σάββατο 23.04.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας! Μέσα από την εκδήλωση μητρικών ή πατρικών συναισθημάτων, παύει να υπάρχει οποιαδήποτε οξύθυμη διάθεση. Επαγγελματική αλλαγή πορείας ίσως να φέρει η σημερινή μέρα! Κάποιο ζήτημα δεν ολοκληρώνεται ή ξεχνιέται, μια και είναι πια παράκαιρο… Θα φέρετε καλύτερο αποτέλεσμα, αν δεχθείτε τις καταστάσεις όπως έχουν διαμορφωθεί, έστω και την τελευταία στιγμή. Μην εθελοτυφλείτε…

Κυριακή 24.04.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Εξαιρετικά μεγάλη προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα σήμερα! Η απογοητεύσεις θα χαλάσουν τη διάθεση σας. Μπορεί ωστόσο κάποιοι, με τους οποίους είχατε αντιθέσεις τελευταία, να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Να δεχτείτε, μόνο αν είστε σίγουροι ότι δεν θα βλάψετε τα συμφέροντα σας αργότερα. Δεν θα καταφέρετε πολλά, αν δεν συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν στιγμές που τα πείσμα και η επιμονή δεν φέρνουν πάντοτε το επιθυμητό αποτέλεσμα…

Δευτέρα 25.04.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Μην κουράζετε το νευρικό σας σύστημα και βρείτε διέξοδο εκτόνωσης. Οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες μπορεί να επιτευχθούν εύκολα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πάρετε αποφάσεις για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Μυστικές συμφωνίες, συμβόλαια και επενδύσεις σας περιμένουν. Η μέρα είναι ευνοϊκή να συζητήσετε τις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες σας.

Τρίτη 26.04.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Μέσα από μια κοινωνικού τύπου επίσκεψη βγαίνουν ευχάριστα νέα και υπάρχουν κάποιες υποσχέσεις που να αφορούν την επαγγελματική σας ενασχόληση. Σας δίνονται υποσχέσεις, που όμως αυτή την φορά θα πραγματοποιηθούν σε μικρό βάθος χρόνου! Προσέξτε όμως τις κινήσεις σας σε θέματα επενδύσεων! Μην υπόσχεστε πράγματα που εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε να εκπληρώσετε.

Τετάρτη 27.04.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Ημέρα να αναλογιστείτε προς τα πού πηγαίνετε και τι προσπαθείτε να επιτύχετε στην ζωή σας. Έχετε μήπως λοξοδρομήσει από τον δρόμο σας; Χαράξτε εκ νέου την πορεία σας, σε ρεαλιστικότερη βάση. Εάν εμπλακείτε σε λογομαχίες με κάποιον συνεργάτη ή συνάδελφο σήμερα, θα πρέπει να υπολογίζετε σε σημαντικές απώλειες. Μια εμπλοκή δεν σας ευνοεί, γι αυτό χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία.

Πέμπτη 28.04.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Λειτουργήστε έξυπνα στον επαγγελματικό σας χώρο, διακριτικά και εκφράστε ένα πιθανό κατηγορηματικό ερώτημα με διπλωματικό τρόπο κατά την διάρκεια της μέρας! Δεν θα ήταν σοφό να κάνετε κατά τη διάρκεια της μέρας ένα επικίνδυνο αθλήματα, πρέπει να αποφύγετε οτιδήποτε εξαντλητικό, καθώς να τυχερά παιχνίδια.

Παρασκευή 29.04.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

(Ανάδρομος Πλούτωνας στον Αιγόκερω – Ανάδρομος μέχρι 9.10)

Αποφύγετε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σας αποσυντονίσει και δείξτε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στην δουλειά σας με δύναμη και αποφασιστικότητα. Μην αφήνετε εκκρεμότητες!  Όσο για τα αισθηματικά σας, με την θέση της Αφροδίτης, μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα με τον σύντροφό σας και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο.

Σάββατο 30.04.2022 (Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο)

Με την σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου η ψυχή σας δεν βολεύεται με τις «λογικές» επιλογές που έχετε κάνει στην ζωή σας σε σχέση με τα επαγγελματικά σας. Αν αλλάξετε τώρα, θα μεταμορφωθείτε σε κάτι που σας ταιριάζει περισσότερο … Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…