Αιγόκερως – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2022

Τετάρτη 01.06.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Κατάλληλη μέρα για αλλαγές, για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να υιοθετήσουν τις απόψεις σας. Απομακρυνθείτε και σκεφτείτε ξεκάθαρα και στην συνέχεια επιβληθείτε με τρόπο απόλυτο, εμπνέοντες σιγουριά. Κάποια έκτακτα έσοδα μπορούν να τονώσουν τον προϋπολογισμό σας σήμερα, μην απογοητευτείτε όμως εάν διαπιστώσετε ότι δεν θα είναι όσα αναμένατε ή ελπίζατε να είναι.

Πέμπτη 02.06.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Κάποιο συμβάν θα σας απογοητεύσει και θα σας αποκαρδιώσει, να θυμόσαστε όμως ότι αύριο είναι μια άλλη μέρα και τα πάντα μπορούν να ανατραπούν. Αναζητήστε καινούργιες ιδέες ή κάντε νέες επιλογές στην ζωή σας για να μπορέσετε να ξεφύγετε από μια κατάσταση που πια δεν σας εκφράζει. Μην κάνετε όμως βιαστικές και αψυχολόγητες ενέργειες.

Παρασκευή 03.06.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

(Ορθόδρομος Ερμής – Ανάδρομος από 10.05.2022)

Στον επαγγελματικό σας χώρο, αν και σας εκτιμούν, αισθάνεστε ότι έχετε περιπέσει σε τέλμα. Είναι καιρός να κάνετε κάτι καινούργιο. Και εάν δεν είναι δυνατόν να αλλάξετε πορεία, φροντίστε να ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο για να σας τονώσει. Προσοχή στις κινήσεις και τις εκμυστηρεύσεις σας σήμερα, γιατί μπορεί να εμπιστευθείτε σημαντικά πράγματα σε άτομο που θα θελήσει να σας εκμεταλλευτεί. Φυλαχτείτε, γιατί σας περιμένουν εκπλήξεις…

Σάββατο  04.06.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Μικρές συγκρούσεις με συναδέλφους δεν αποκλείονται και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, για να μην απορυθμιστείτε και χάσετε την θετική δυναμική που επικρατεί. Επίσης, κάποια ζητήματα οικογενειακής φύσης ενδέχεται να απαιτήσουν την προσοχή σας.  Ίσως μια πηγή προβληματισμού να είναι ένα σκάνδαλο που αφορά στενά μέλη της οικογένειας σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι. Το βράδυ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιων απροσδόκητων περιστατικών, που είναι πιθανό να συμβούν έξω από το σπίτι.

Κυριακή  05.06.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

(Ανάδρομος Κρόνος – Ανάδρομος μέχρι 23.10.2022)

Θα πρέπει να επιδιώξετε να εντάξετε καινούργιες ασχολίες στην ζωή σας για να μπορέσετε να βγείτε από την ρουτίνα που έχετε περιέλθει και να ανανεωθείτε. Υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο να προσφέρετε την βοήθεια και τις οργανωτικές σας ικανότητες σε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή έναν συνάδελφό σας για μια κοινωνική εκδήλωση που ετοιμάζει. Μέσα από την προσφορά θα αισθανθείτε και σεις καλύτερα…

Δευτέρα  06.06.2022 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Είναι μια μέρα που η ονειροπόληση μπορεί να είναι αποδεκτή, μέχρις ενός ορίου τουλάχιστον. Γιατί θα υπάρξει η στιγμή που θα χρειαστεί να συνδράμετε σε κάποιο δικό σας άτομο που αντιμετωπίζει προβλήματα, και εάν είστε χαμένοι στα συννεφάκια σας, δεν θα προσφέρετε ιδιαίτερες υπηρεσίες. Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι, να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα σε μια εξ αδιαιρέτου ιδιοκτησία ή σε κοινά επιχειρηματικά κεφάλαια. Όσο για τους αδέσμευτους, μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε και μη τους δίνετε προσωπικά σας στοιχεία και πληροφορίες!

Τρίτη  07.06.2022 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Σήμερα θα πρέπει να κρατήσετε πάση θυσία μακριά σας κάθε είδος παρασιτικών ανθρώπων, γιατί θα σας αποσυντονίσουν.  Κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να σας επιβληθεί, με σκοπό να σας ελέγξει, κάτι που θα πρέπει να αποφύγετε. Μην εμπιστεύεστε τις φήμες για άτομα του περιβάλλοντος σας και προσπαθήστε να επαληθεύσετε τις πληροφορίες που θα κυκλοφορήσουν πριν τις ενστερνιστείτε.

Τετάρτη 08.06.2022 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Προσέχετε πως θα ζητήσετε ή θα πλασάρετε αυτό που επιδιώκετε να επιτύχετε, γιατί το πιθανότερο σενάριο είναι να εισπράξετε άρνηση από τον συνομιλητή σας. Σοβαρή και υπεύθυνη στάση σε προβλήματα που αντιμετωπίζετε έχουν πολύ καλύτερη τύχη, έστω και αν χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω, κάτι που δεν θα σας αρέσει καθόλου.

Πέμπτη 09.06.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Αιφνίδια αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια θα φέρει η μέρα σήμερα! Νέες ιδέες και συζητήσεις επί συζητήσεων θα φέρουν τα ξαφνικά νέα. Εκτόνωσε τον αυξημένο σας δυναμισμό με δημιουργική εργασία ή με ένα χόμπι που θα σας βοηθήσει να ξεσπάσετε και να ηρεμήσετε. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα χρειαστεί την στήριξη σας, κάτι που θα το κάνετε με μεγάλη χαρά.

Παρασκευή 10.06.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Κάποιο προσπαθούν να σας βγάλουν από το παρελθόν που φαίνεται να έχετε κολλήσει για να ζήσετε το παρόν και το μέλλον. Καλό το παρελθόν, η ζωή όμως προχωράει γοργά. Διδαχτείτε από αυτό και προχωρήστε μπροστά. Ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια. Μην εμπιστεύεστε τρίτους. Τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε.

Σάββατο  11.06.2022 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Αποφύγετε όσο μπορείτε τις συζητήσεις, που μπορεί να καταλήξουν σε καυγάδες. Φροντίστε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε κάποια απασχόληση, κατά προτίμηση χειρωνακτική. Αυξήστε την προσοχή και την παρατηρητικότητα σας! Ακόμα και από επιφανειακές συζητήσεις μπορεί να πάρετε θαυμάσιες πληροφορίες!

Κυριακή  12.06.2022 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε γέμιση)

Ημέρα να αναλογιστείτε προς τα πού πηγαίνετε και τι προσπαθείτε να επιτύχετε στην ζωή σας. Έχετε μήπως λοξοδρομήσει από τον δρόμο σας; Χαράξτε εκ νέου την πορεία σας, σε ρεαλιστικότερη βάση. Εάν εμπλακείτε σε λογομαχίες με κάποιον συνεργάτη ή συνάδελφο σήμερα, θα πρέπει να υπολογίζετε σε σημαντικές απώλειες. Μια εμπλοκή δεν σας ευνοεί, γι αυτό χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία.

Δευτέρα  13.06.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Οι εξελίξεις στο εργασιακό σας περιβάλλον είναι θετικές και τα πρώτα απτά αποτελέσματα της σκληρής σας δουλειάς δεν θα αργήσουν να φανούν. Κάτι σημαντικό που είχατε αναλάβει στον εργασιακό τομέα κοντεύει να ολοκληρωθεί. Διατηρείστε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή συνεργάτες σε αρμονικό επίπεδο για να μην σας βγάλουν άλλου είδους προβλήματα από την πορεία σας.

Τρίτη  14.06.2022 (Πανσέληνος στον Τοξότη)

Θα είναι πολύ δύσκολο για σας να συνεργαστείτε σήμερα και να κινηθείτε μέσα σε ομάδες εργασίας, καθώς η ευθυγράμμιση των πλανητών πλήττει σοβαρά την ψυχική σας ισορροπία! Προσέξτε τα λεγόμενα σας, γιατί θα κάνετε πολύ μεγάλη ζημιά στην εικόνα σας. Περάστε τον ελεύθερο χρόνο σας δημιουργικά ή επανεξετάζοντας τα μελλοντικά σας επαγγελματικά σχέδια, λειαίνοντας το έδαφος και εξαλείφοντας πιθανά προβλήματα.

Τετάρτη 15.06.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Θα χρειαστείτε την υποστήριξη ή την συμπαράσταση ενός φιλικού σας προσώπου για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε αυτό που έχετε αναλάβει. Κάποιος κακός χειρισμός του παρελθόντος σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων, έρχεται στην επιφάνεια σήμερα και θα πρέπει να βάλετε τα πράγματα επί τάπητος με τον σύντροφό σας και να επιλύσετε τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

Πέμπτη 16.06.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Ρίξτε όλο το βάρος των προσπαθειών σας στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε βάθος χρόνου. Ροπή στην καλοπέραση θα φέρει επίσης η μέρα, καθώς και ευκολία στην απόκτηση ακριβών αγαθών… Αντέχει όμως ο προϋπολογισμός σας;

Παρασκευή 17.06.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Για τους περισσότερους η μέρα θα χαρακτηρίζεται από ανησυχίες αναφορικά με την οικογένεια σας. Αναζητήστε τα θετικά στην επιχείρηση ή την εργασία σας, ώστε η διάθεσή σας να μην πέσει από τις καταθλιπτικές σκέψεις και το άγχος. Και αφού περάσετε την ημέρα σας διευθετώντας μια σειρά προβλημάτων, συνιστάται να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το βράδυ.

Σάββατο  18.06.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Κάποιο άτομο στον εργασιακό χώρο θα προσπαθήσει να σας μειώσει και να σας προσβάλει, κινούμενο καθαρά από αισθήματα ζηλοφθονίας απέναντι σας. Μην του δίνετε σημασία, το περιστατικό είναι ανάξιο λόγου. Μια μικρή κόπωση όμως που ενδεχομένως να αισθανθείτε δεν θα πρέπει να την αγνοήσετε. Ο οργανισμός σας χρειάζεται ξεκούραση.  Ελαφρώστε το πρόγραμμα σας από υποχρεώσεις και χαλαρώστε.

Κυριακή  19.06.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς– σε χάση)

Προβλέπεται βελτίωση στα αισθηματικά ζητήματα σήμερα. Η μέρα είναι πολύ καλή για τον αισθηματικό σας τομέα. Προσπαθείτε να χτίσετε κάτι νέο σήμερα και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της προσπάθεια σας να μην ξεχνάτε ποτέ ότι η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει.

Δευτέρα  20.06.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Η μέρα υπόσχεται επιτυχία και αρκετή χαρά, φίλοι μου! Τα θαύματα δεν είναι καθόλου απίθανα σήμερα! Η καριέρα αλλά και τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν θετική εξέλιξη χωρίς να απαιτηθεί ιδιαίτερη προσπάθεια από την πλευρά σας.

Τρίτη  21.06.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Μπορεί να προκαλέστε πολύ μεγαλύτερες ζημιές στα συμφέροντα σας από ότι φαντάζεστε, εάν δεν καταφέρετε να θέσετε υπό έλεγχο τα νεύρα σας κατά τη διάρκεια της μέρας. Η βιασύνη είναι ένας από τους χειρότερους σύμβουλους σας! Μπορεί να κάνετε πολλά και σημαντικά λάθη, πέρα από το ενδεχόμενο να έχετε κάποιο ατύχημα…

Τετάρτη 22.06.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Έχετε μια παιχνιδιάρικη διάθεση σήμερα και θέλετε να διασκεδάσετε και να σπάσετε πλάκα. Όσο δεν σας εμποδίζει να βγάλετε την δουλειά σας στην ώρα της, η ευχάριστη αυτή διάθεση σας είναι μια ευλογία! Χώρια που μπορείτε να βοηθήσετε και να καθοδηγήσετε κάποιο δικό σας άτομο σε δικά του προβλήματα με μεγαλύτερη άνεση και πιο καθαρό μυαλό!

Πέμπτη 23.06.2022 (Σελήνη στους Κριό – σε χάση)

Μην τα βλέπετε όλα μέσα από ροζ γυαλιά, γιατί στο τέλος, στην καλύτερη περίπτωση, θα πληγωθείτε. Είναι επίσης πολύ πιθανό, ένα άτομο που το εμπιστεύεστε να σας απογοητεύσει με την συμπεριφορά του. Το βράδυ είναι κατάλληλο για κοινωνικοποίηση, χαλαρή παρέα με φίλους ή μια έξοδος με αγαπημένα πρόσωπα.

Παρασκευή 24.06.2022 (Σελήνη στον Ταύρο– σε χάση)

Μέσα από μια κοινωνικού τύπου επίσκεψη βγαίνουν ευχάριστα νέα και υπάρχουν κάποιες υποσχέσεις που να αφορούν την επαγγελματική σας ενασχόληση. Σας δίνονται υποσχέσεις, που όμως αυτή την φορά θα πραγματοποιηθούν σε μικρό βάθος χρόνου! Προσέξτε όμως τις κινήσεις σας σε θέματα επενδύσεων! Μην υπόσχεστε πράγματα που εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε να εκπληρώσετε.

Σάββατο  25.06.2022 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Μην αφήνετε τα υλικά αποκτήματα να καθορίζουν την στάση, την συμπεριφορά και τον μελλοντικό προγραμματισμό σας, γιατί πέρα από την ύλη υπάρχει και το πνεύμα που προσπαθείτε να το θέσετε στο περιθώριο… Αναμφίβολα έχετε επιτύχει πολλά τον τελευταίο καιρό και δικαίως είστε υπερήφανοι, μπορείτε όμως πολλά περισσότερα να πετύχετε, εάν φροντίσετε λίγο περισσότερο και τον πνευματικό σας κόσμο.

Κυριακή  26.06.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Μην επιτρέπετε το στρες στην δουλειά να σας συντρίψει, γιατί σε πολλά πράγματα η εικόνα μπορεί να ξεγελάει. Ωστόσο, είναι μια κατάλληλη μέρα για χαλαρές συναντήσεις με φίλους, για συζητήσεις αναφορικά με το μέλλον της οικογένειάς σας ή για ένα διακριτικό φλερτ με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει.

Δευτέρα  27.06.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Ενσκήψτε με μητρικό ή πατρικό συναίσθημα στα προβλήματα των γύρω σας, γιατί αλλιώς θα σας ξεφύγει η κατάσταση από τον έλεγχο, με τα νεύρα που θα έχετε. Οι προσδοκίες και φιλοδοξίες σας ξεπερνούν κατά πολύ κάθε ρεαλιστική προοπτική! Προσγειωθείτε και ανασκουμπωθείτε! Δεν είναι καιρός για αρχομανίες και υπερφίαλες συμπεριφορές.

Τρίτη  28.06.2022 (Σελήνη στους Διδύμους– σε χάση)

(Ανάδρομος Ποσειδώνας – Ανάδρομος μέχρι 04.12.2022)

Σήμερα καλό θα ήταν να περιορίσετε τις δραστηριότητες σας στο minimum! Στην ιδανική περίπτωση συνιστάται να παραμείνετε στο σπίτι, να ξεκουραστείτε, να ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο, να απολαύσετε ένα βιβλίο ή να φροντίζετε τους αγαπημένους σας. Εάν δεν έχετε την επιλογή μιας ελεύθερης μέρας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία με συναδέλφους σας.

Τετάρτη 29.06.2022 (Νέα Σελήνη στον Καρκίνο)

Κάποια μικρά εμπόδια θα σας εκνευρίσουν σήμερα. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεστε, αφού το τοπίο θα καθαρίσει αργότερα. Στον αισθηματικό τομέα δημιουργείται κλήμα ανανέωσης. Η μέρα σας κάνει πιο συναισθηματικούς, θέλετε να έρθετε κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο, καλύπτοντας έτσι τα κενά που δημιουργήθηκαν στην σχέση σας τις προηγούμενες μέρες.

Πέμπτη 30.06.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο– σε γέμιση)

Κάτι θα σας αναστατώσει σήμερα και θα σας χαλάσει την ηρεμία. Ίσως να πρόκειται για μια παρεξήγηση με φιλικό πρόσωπο, ενδεχομένως να υπάρχουν θέματα ζηλοτυπίας με το ταίρι σας, ακόμη και κάποια απρόσμενα οικονομικά προβλήματα. Η μέρα σας θα είναι παράλληλα εξαιρετικά φορτωμένη από ευθύνες και υποχρεώσεις. Διατηρήστε την καλή σας ψυχολογία, όσο μπορείτε, και αφοσιωθείτε στη δουλειά.

 

Αλίντα Κανάκη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…