Αιγόκερως – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος ενεργοποιεί μέσα στον Μάιο τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά), όσο διαρκεί η διέλευση του μέσα από τον Ταύρο, και θα σας παρακινήσει από την θέση του αυτή να δώσετε βαρύτητα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας, να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, να την εκφράσετε όμως ακόμη και μέσα από την δουλειά σας, κάτι που θα σας αναζωογονήσει. Η συγγραφή, ο χορός ή η ζωγραφική μπορεί να φέρουν πέρα από ευχαρίστηση και αναγνωρησιμότητα. Μπορεί να σας φανούν τώρα κουραστικές οι καθημερινές δραστηριότητες και θέλετε να ξεφύγετε και να διασκεδάσετε. Στις 20 του μήνα περνάει ο Ήλιος στους Διδύμους και στον 6ο ηλιακό οίκο, αναγκάζοντας σας να εστιάσετε κατά το τελευταίο δεκαήμερο σε ζητήματα εργασίας και καριέρας. Ο ανταγωνισμός στον επαγγελματικό τομέα θα είναι εξαιρετικά σκληρός το διάστημα αυτό, αλλά έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια σπουδαία επαγγελματική γνωριμία. Ο Ερμής διέρχεται μέχρι τις 15/05 στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας, με συνέπεια να επιβραδύνονται οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας και να στρέφεται η προσοχή σας σε ζητήματα οικογένειας, κατοικίας ή συγγενικών προσώπων. Θα υπάρξουν ανησυχίες που να αφορούν μέλη της οικογένειας σας ή το σπίτι, συνιστάται ωστόσο να δράσετε γρήγορα και να μην επιτρέπεται να διαιωνίζονται καταστάσεις που θα σας φθείρουν. Μετά τις 15 Μαΐου περνάει ο Ερμής στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας και παθιάζεστε με πράγματα που αγαπάτε. Θα έχετε πρωτοποριακές ιδέες και θα εξορμήσετε για καινούργια έργα που θα σας φέρουν στο προσκήνιο της δράσης.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σας οίκο μέσα στον Μάιο, καθώς θα διέρχεται το ζώδιο του Ταύρου, με αποτέλεσμα πολλά ζευγάρια να ζείτε τις ιδανικές συνθήκες στην σχέση σας το διάστημα αυτό. Θα ξέρετε ακριβώς πως να κάνετε τον σύντροφό σας ευτυχισμένο και θα απολαμβάνετε μαζί δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας ανανεώνουν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα βιώσετε κάποιες ερωτικές περιπέτειες μέσα στον μήνα, ίσως να είστε λίγο πιο δραματικοί από ότι συνήθως, δεν θα έχετε όμως καμία δυσκολία να κατακτήσετε αυτό που θέλετε. Την τελευταία βδομάδα του μήνα περνάει η Αφροδίτη στους Διδύμους και στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας και οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας ίσως να δείτε με διαφορετικό μάτι έναν συνάδελφο σας και να αρχίσετε να αισθάνεστε καινούργια συναισθήματα απέναντι του. Οι δεσμευμένοι δε, θα είστε απασχολημένοι με τα καθημερινά καθήκοντα, και ίσως να χρειαστεί να φροντίσετε περισσότερο από το συνηθισμένο το ταίρι σας.

 

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8 του μήνα θα στρέψει την προσοχή σας σε δημιουργικές ασχολίες και στα χόμπι σας. είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα καινούργιο έργο, ειδικά εάν έχει σχέση με την τέχνη ή κάποια άλλη δημιουργική δραστηριότητα. Για ορισμένους είναι η ιδανική εποχή για μια καινούργια σχέση, που όχι μόνο θα προσφέρει σεξουαλική ικανοποίηση, αλλά θα σας γεμίσει ψυχικά.

 

Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 23 του μήνα θα φέρει το κλείσιμο ενός κύκλου και θα σηματοδοτήσει την αρχή ενός άλλου. Βάλτε σε τάξη τις σχέσεις σας και απομακρυνθείτε από τα άτομα εκείνα που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε μπροστά. Κάποιες εργασιακές σχέσεις ίσως να κλείσουν τώρα, δεν θα πρέπει όμως να αγχώνεστε γιατί θα έρθουν καινούργιες και ελπιδοφόρες εξελίξεις πολύ σύντομα.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Μάιο: 3, 8, 16, 26, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Μάιο: 1, 5, 13, 23

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Μαΐου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Τ…