Αιγόκερως – Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 18/11 έως 24/11/2019 από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά

 

Η θέση της Αφροδίτης προωθεί τα γραπτά και το εμπόριο. Αποφύγετε υπογραφές και δεσμεύσεις λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή έως 21.11 . Αν και αισθάνεστε πολύ πιεσμένοι ψυχολογικά, κάντε κοινωνικές συναναστροφές και επωφεληθείτε από πρόσωπα του επαγγελματικού σας περίγυρου. Περιορίστε το άγχος, οργανώστε εξόδους και απεμπλακείτε από καταστάσεις που σας ρίχνουν και σας κουράζουν ψυχολογικά. Διανύσατε μια περίοδο κούρασης, χρειάζεστε ξεκούραση και αλλαγή στην καθημερινότητα σας.

 

Αισθηματικά

 

Επειδή η κρίση σας θα μπερδεύεται πολλές φορές λόγω του τετράγωνου της Σελήνης στο ωροσκόπιο σας, θα πρέπει να αποφύγετε  να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Κατεβάστε τους τόνους και προσπαθήστε να κάνετε ένα ήρεμο διάλογο με τον σύντροφο σας, για να βρείτε από κοινού τις λύσεις που πρέπει. Όσοι είστε single και αναζητάτε ένα ταίρι στη ζωή σας, δύσκολα θα γλιτώσετε τα πισωγυρίσματα σε παλιότερες σχέσεις, γιατί ξέρετε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και έχετε συναισθήματα ακόμη, με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία να ξυπνά αναμνήσεις .

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας και της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του «εγώ», του γάμου και των συνεργασιών.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …