Αφροδίτη στους Διδύμους (23.06-18.07.2022) ΙΙ Η φλύαρη

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το σπίτι της και το φιλόξενο ζώδιο του Ταύρου για να περάσει στους Διδύμους στις 23 Ιουνίου, μια διέλευση που αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 18 Ιουλίου.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι πλέον πιο εξωστρεφής και επικοινωνιακή, φλύαρη σε στιγμές, σίγουρα όμως κυκλοθυμική, με τα πάνω και τα κάτω τις, τα γέλια και τα νεύρα, πασπαλισμένα με μια δόση φθόνου και ζήλιας. Γεγονός είναι ότι το διάστημα αυτό θα βγει πολύ, θα γνωρίσει κόσμο, θα διασκεδάσει, θα εκδράμει, θα συζητήσει και θα αντιπαρατεθεί.

Οι έρωτες που θα γεννηθούν κατά την διάρκεια αυτής της διέλευσης είναι έντονοι αλλά συνήθως δεν διαρκούν. Είναι επιφανειακοί, σαν τις λοιπές γνωριμίες και τις επαφές που γίνονται υπό την επιρροή των Διδύμων. Εάν καταφέρει μια σχέση να επιζήσει στις βδομάδες που διαρκεί η διέλευση, μέχρις ότου περάσει ο πλανήτης στο ζώδιο του Καρκίνου, η πιθανότητες να εμβαθύνει στην συνέχεια και να παρουσιάσει σταθερότητα και διάρκεια στον χρόνο αυξάνονται κατακόρυφα. Διαφορετικά, θα πρόκειται για μια ευχάριστη γνωριμία με ημερομηνία λήξης.

Κατά την διάρκεια της διέλευσης του πλανήτη του έρωτα μέσα από το ζώδιο της επικοινωνίας παρατηρούνται κάποιες σημαντικές όψεις, άξιες να αναλυθούν για την επίδραση που θα έχουν στα διάφορα ζώδια του ζωδιακού που κάθε φορά επηρεάζουν.

  • Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία στις 29 Ιουνίου

Πρόκειται για την συνεύρεση των δύο θετικών πλανητών του ηλιακού μας συστήματος σε μια ευεργετική όψη που μόνο ευχάριστες ειδήσεις μπορεί να φέρει. Είναι συνώνυμη της διασκέδασης και της χαλαρής διάθεσης, της χαράς και της καλοπέρασης. Υπό την επιρροή της πραγματοποιούνται σημαντικές ή ακόμη και τυχερές γνωριμίες και γεννιούνται νέοι έρωτες. Καθώς και οι δύο πλανήτες έχουν σχέση με τα οικονομικά μας, η όψη μπορεί να φέρει επέκταση και επιτυχίες σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Η πιθανότητα να πραγματοποιηθεί μια ρομαντική γνωριμία με άτομο διαφορετικής εθνικής ταυτότητας ή κουλτούρας είναι μεγάλη, ενώ είναι μια ευνοϊκή όψη για αρραβώνες, γάμους και οικογενειακές γιορτές. Πολλά γεγονότα μπορεί να χαραχτούν στην μνήμη μας τις μέρες επιρροής της όψης, λόγω της εκκεντρικότητας τους ή της ζεστής τους ατμόσφαιρας. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία αφορά κυρίως τα παρορμητικά (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) και μεταβλητά ζώδια (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) του α΄ δεκαημέρου.

  • Τρίγωνο Αφροδίτης-ανάδρομου Κρόνου στις 13 Ιουλίου

Αν και θετική η σημειολογία της όψης, η συμμετοχή του Κρόνου κάνει εμφανή την ανάγκη να παραμείνουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας, να λάβουμε πολύ σοβαρά τις υποχρεώσεις μας και να φερθούμε υπεύθυνα. Είναι καιρός να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα και να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις για τα φλέγοντα θέματα που μας απασχολούν. Οι ρομαντικές σχέσεις που γεννιούνται υπό την σκιά της όψης αφορούν συνήθως με άτομα με σοβαρή διαφορά ηλικίας. Εάν οι σχέσεις αυτές δεν είναι καθαρά ωφελιμιστικές, μπορεί να έχουν επιτυχία και μακροβιότητα. Τις μέρες επιρροής της όψης ενδεχομένως να μην έχουμε την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και θα πρέπει να φροντίσουμε να μην διολισθαίνουμε στην μελαγχολία ή την κατάθλιψη. Στις προσωπικές, οικογενειακές και κοινωνικές μας σχέσεις πρέπει να δείξουμε υπομονή και αρκετή ανοχή, για να μην τις επιδεινώσουμε άνευ λόγου. Είναι ωστόσο μια εξαιρετική περίοδος για γάμους, αρραβώνες, οικογενειακές γιορτές και ερωτικές εξομολογήσεις. Ευνοημένοι της όψης είναι τα μεταβλητά (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) και σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) του γ΄ δεκαημέρου.

  • Τετράγωνο Αφροδίτης-ανάδρομου Ποσειδώνα της 14 Ιουλίου

Μια δύσκολη όψη, καθώς ο Ποσειδώνας συνδέεται πάντοτε στις αρνητικές του όψεις με εξαπατήσεις και διάψευση προσδοκιών. Υπό την επιρροή του γινόμαστε ονειροπόλοι, εξιδανικεύουμε πρόσωπα και καταστάσεις και οι έρωτες που γεννιούνται είναι πολλές φορές καταδικασμένοι σε αποτυχία λόγω της κακής επιλογής ερωτικού συντρόφου ή γιατί δεν παίρνουν ποτέ σάρκα και οστά, παραμένοντας σε ένα πλατωνικό επίπεδο. Είναι μια όψη που μπορεί να φέρει την διάψευση των προσδοκιών μας για το ταίρι μας, μια μέρα που θα ανακαλύψουμε το πραγματικό πρόσωπο του ανθρώπου που βάλαμε στην καρδιά μας.  Μπορεί να φέρει η όψη σύγχυση, αναστάτωση και απογοήτευση σε συναισθηματικό επίπεδο, εξαπατήσεις και κουτσομπολιά. Δεν ευνοεί τις μαζικές εκδηλώσεις και τις οικογενειακές γιορτές, δεν ενδείκνυται για αλλαγή κατοικίας ή μετακομίσεις σε διαφορετικές πόλεις ή χώρες. Επιπλέον θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην επαφή μας με το υγρό στοιχείο, κυρίως με την θάλασσα, τόσο αναφορικά με το κολύμπι και τα θαλάσσια σπορ, όσο και κατά την διάρκεια ακτοπλοϊκών ταξιδιών ή εκδρομών δια θαλάσσης. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα πλήττει κυρίως τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθείς του γ΄ δεκαήμερου.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αφροδίτη στους Ιχθείς (11.03– 05.04.2024) : Ρομαντισμός, ερωτικές εξομολογήσεις αλλά και εξαπατήσεις

Στις 11 Μαρτίου πραγματοποιεί η Αφροδίτη διέλευση και από το ζώδιο του Υδροχόου περνάει στ…