Δίδυμοι – Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που θα ευνοηθούν ιδιαίτερα οι συνεργασίες και οι κάθε είδους σχέσεις, τόσο οι  ερωτικές όσο και οι επαγγελματικές.  Στις ερωτικές ίσως προκύψει κάποια νέα περίπτωση ή ίσως αναθερμανθεί κάποια κλονισμένη σχέση.

Ο Ουρανός σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά χαρίζοντας πρωτοτυπία και αντισυμβατικότητα. Τα πράγματα στη συναισθηματική σας ζωή είναι περίπλοκα, ωστόσο όμως  είναι καλύτερα από ότι κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών. , Ο Δίας κυβερνήτης του γάμου και των συνεργασιών, βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 7ο οίκο  Ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο πιέζει την ψυχολογία σας  με όλους τους περιορισμούς που φέρνει η παρουσία του, την μελαγχολική διάθεση, την αίσθηση ματαιότητας ή απλά μια βαρεμάρα για οτιδήποτε. Η παρουσία του Κρόνου όμως στο οίκο αυτό σας δίνει το πλεονέκτημα, αν έχετε μια μακροχρόνια σχέση με κάποιο άτομο σημαντικά μεγαλύτερο ή μικρότερο από εσάς, με ένα άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερου ή με κάποιον που έχει ισχυρή παρουσία του Κρόνου στον αστρολογικό του χάρτη, η σχέση αυτή μπορεί να απογειωθεί! Σε κάθε διαφορετική περίπτωση, τα πράγματα δεν αναμένεται να πάνε ιδιαίτερα καλά… Αλλά μετά τα μέσα του μήνα, λόγω των θετικών όψεων που θα κάνει ο Δίας  ο Ερμής η Αφροδίτη και ο Ήλιος, θα μπορούσε να υπάρξει αισθηματική πληρότητα  ή επιτυχία στο ζευγάρι! Η επικοινωνία ή τα ταξίδια θα μπορούσαν να διαδραματίσουν πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος αυτού!. Για τους ελευθέρους του ζωδιακού  η σύνοδος της Σελήνης σε συνδυασμό με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό ευνοεί νέες γνωριμίες και ενισχύει το συναίσθημα και την αγάπη !

Δίδυμος  του Αγίου Βαλεντίνου : Μπορεί ο Δίδυμος να μην είναι ο πιο ρομαντικός άνθρωπος που υπάρχει στη Γη, όμως η μέρα των Ερωτευμένων είναι μία καλή ευκαιρία για αυτόν, να διασκεδάσει και να έρθει πιο κοντά με το άτομο που ποθεί. Έστω και αν έχει αρχίσει τις θεωρίες του και λέει ότι δεν πιστεύει σε αυτή την γιορτή ή ότι ο έρωτας γιορτάζει κάθε μέρα, περιμένει πως και πως να του δείξεις τον έρωτά σου.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…