ΔΙΔΥΜΟΙ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουλίου 2018

ΚΥΡΙΑΚΗ 1.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θετικά επηρεάζεται σήμερα η καριέρα σας με ευκαιρίες για ανάδειξη των ταλέντων σας, ενώ χρειάζεται προσοχή η συναισθηματική σας ζωή…

ΔΕΥΤΕΡΑ 2.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα όσοι ασχολείστε με το εμπόριο, τη συγγραφή και τη διδασκαλίες. Προσοχή στην οδήγηση.

ΤΡΙΤΗ 3.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η αντίληψη, η προνοητικότητα και το καλλιτεχνικό σας ταλέντο, υπόσχονται σήμερα επιτυχία σε επιχειρήσεις. Ευνοούνται οι συνεργασίες!

ΤΕΤΑΡΤΗ 4.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πρωτοποριακές ιδέες και ευκολία επικοινωνίας με το κοινό, δίνουν υπόσχεση επιτυχίας. Η υπερβολή όμως μπορεί να αποτελέσει ένα απρόβλεπτο εμπόδιο στο δρόμο σας.

ΠΕΜΠΤΗ 5.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν ξεπεράσετε τη ζήλια και αφήσετε να εκδηλωθούν τα αισθήματά σας, έχετε αρκετή ζωτικότητα να φθάσετε στο στόχο σας. Φανείτε πολύ προσεκτικοί και αποφύγετε την έντονη κτητικότητα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα σας χρωματίζεται από το έντονο συναίσθημα και τη συμπόνια προς τους ανθρώπους. Προσοχή όμως να μην γίνετε το θύμα στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΣΑΒΒΑΤΟ 7.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η τονισμένη σας προσωπικότητα σήμερα ξεχειλίζει από αισιοδοξία και γενναιοδωρία. Μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι το πάθος σας για προβολή και επίδειξη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μεγάλη σας αισιοδοξία, αλλά και η οργανωτική ικανότητα μπορούν να σας καθιερώσουν σήμερα και να δώσουν την επιτυχία. Προσοχή όμως στα συμπόσια, επειδή τα κιλά παραμονεύουν.

ΔΕΥΤΕΡΑ  9.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε τόσο με εμπορικές, όσο και με συγγραφικές δραστηριότητες. Η προσοχή σας στις λεπτομέρειες οφείλει να είναι ξεχωριστή.

ΤΡΙΤΗ 10.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ )

ΔΙΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 8/3/2018

Στις σημερινές σας δραστηριότητες, τόσο στην εργασία σας, όσο και στις γενικότερες δοσοληψίες, θα υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην επικοινωνία, λόγω κάποιας δικής σας αυστηρότητας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 11.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα φαίνεται να σας χαμογελά η τύχη, καθώς με την ευστροφία σας και τα ταλέντα σας, ευνοούν τις υποθέσεις σας. Προσοχή και καλή οργάνωση στα ταξίδια σας…

ΠΕΜΠΤΗ 12.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Λίγη περισσότερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην επικοινωνία σας με τους συνεργάτες ή συναδέλφους σας. Φανείτε διαλλακτικοί και μην τραβάτε τα πράγματα στα άκρα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13.7.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

ΜΕΡΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 20Ο41 ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Με το κοφτερό σας μυαλό και την τετράγωνη λογική, αλλά και με την εύθυμη διάθεσή σας, σήμερα έχετε υπόσχεση επιτυχίας, σε υποθέσεις που έχουν σχέση με το κοινό και απαιτούν ευχέρεια επικοινωνίας ή συγγραφικό ταλέντο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 14.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια δυστοκία υπάρχει στο τομέα της δουλειάς σας, γιατί στερέψατε από ιδέες και εμπνεύσεις. Είναι μήπως καιρός για λίγες διακοπές;

ΚΥΡΙΑΚΗ 15.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα δείχνετε λιγότερο καχύποπτοι και πιο ευαίσθητοι, αλλά κάποια ζηλοτυπία υπάρχει. Προσοχή μήπως η καχυποψία σας βλάψει την δημόσια εικόνα σας…

ΔΕΥΤΕΡΑ 16.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θέματα σχετικά με εκπαίδευση, δικαστήρια και γενικότερα νομικά θέματα μπορούν να διευθετηθούν σήμερα, αλλά χρειάζεται λίγη προσοχή στους χειρισμούς σας.

ΤΡΙΤΗ 17.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η τύχη σας ευνοεί σήμερα. Φιλόδοξοι καθώς είστε, σας αρέσουν οι μεταρρυθμίσεις και η μέρα προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Πιθανές νέες εμπειρίες από κάποιο ταξίδι.

ΤΕΤΑΡΤΗ 18.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θετικά επηρεάζονται σήμερα για σας οι τομείς των οικονομικών και της εργασίας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών.

ΠΕΜΠΤΗ 19.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες και με το επικοινωνιακό σας ταλέντο μπορείτε να ξεπεράσετε σχετικά εύκολα τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στους τομείς του γάμου ή των συνεργασιών σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η επικοινωνία σας είναι στο απόγειό της σήμερα, θα πρέπει όμως να έχετε καθαρές θέσεις και αγνούς σκοπούς για να καταφέρτε αυτό που αποζητάτε…

ΣΑΒΒΑΤΟ 21.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έντονος  ρομαντισμός υπάρχει, που σας σπρώχνει σε κάποια περιπέτεια ή ένα ταξίδι με αγαπημένο πρόσωπο. Η αισιοδοξία σας είναι το χαρακτηριστικό της μέρας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι εμπνεύσεις σας σήμερα είναι αξεπέραστες, αλλά η αχαλίνωτη φαντασία σας μπορεί να προκαλέσει ανατροπές, κυρίως σε θέματα επικοινωνίας και ταξιδιών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 23.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πιο ισορροπημένο συναισθηματικά από εσάς, δεν θα μπορούσαμε να βρούμε σήμερα. Το σπίτι είναι ο χώρος που θα αποδώσετε καλύτερα σήμερα. Πείτε ωστόσο όχι σε ποτό.

ΤΡΙΤΗ 24.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έντονη η διάθεση ανταγωνισμού και πολεμικής! Αποφύγετε την ξεροκεφαλιά στις αποφάσεις σας, ιδίως σε τομείς όπως η καριέρα σας, γιατί θα το μετανιώσετε.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εξαιρετικά αποδοτικά μπορεί να αποδειχτούν κάποια επαγγελματικά ταξίδια, ιδίως εάν είναι μεγάλων αποστάσεων. Δυσκολίες ωστόσο παρουσιάζονται σε θέματα σπιτιού και κατοικίας.

ΠΕΜΠΤΗ 26.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 19/8/2018

Η εκπαίδευση ή η ενημέρωση πάνω στον επαγγελματικό σας τομέα βρίσκεται στο επίκεντρο σήμερα. Χαράξτε την μέλλουσα πορεία σας μέσα από τα σύγχρονα δεδομένα που επικρατούν στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.7.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

ΟΛΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 4Ο45 ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Επικοινωνιακά είστε στα καλύτερα σας αυτή τη περίοδο και μέσα από καινούργιες επαγγελματικές επαφές και γνωριμίες μπορείτε να ανοίξετε καινούργιους δρόμους.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η καριέρα σας μπορεί να πάρει τα πάνω της, αρκεί να προσαρμοστείτε στα σύγχρονα δεδομένα και να αφήστε την ασφάλεια του γνώριμου. Αφιερώστε λίγο χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ταξίδια αναψυχής μπορεί να φέρει η μέρα για κάποιους από σας. Εάν όμως κάνετε επαγγελματικές συζητήσεις ή θελήσετε να επιλύσετε ζητήματα αισθηματικά, προσοχή στα λεγόμενα σας, γιατί ότι λέγεται δεν αναιρείται σήμερα…

ΔΕΥΤΕΡΑ 30.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ημέρα ανάπαυσης και περισυλλογής η σημερινή! Φροντίστε καλύτερα τον εαυτό σας, φροντίστε την υγεία σας και ασχοληθείτε μόνο με πράγματα που σας χαλαρώνουν.

ΤΡΙΤΗ 31.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα έχει πολλές εναλλαγές, αλλά και εκπλήξεις! Ίσως να κλιθείτε να αναλάβετε νέες ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα, κάτι που θα σημάνει την έναρξη ενός νέου κύκλου στην καριέρα σας.

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αιγόκερως – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Είναι μια μέρα δημιουργικότητας και έμ…