ΔΙΔΥΜΟΙ – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα Ιουλίου 2019 !

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Η Ηλιακή και η Σεληνιακή έκλειψη στις 2 και στις 17 Ιουλίου αντίστοιχα ενεργοποιούν οίκους που αφορούν τα οικονομικά σας! Συνιστάται να είστε πολύ σοβαροί στη διαχείριση των οικονομικών σας πόρων και ενδεχομένως να πρέπει να σκεφτείτε πιο αποτελεσματικούς τρόπους στο κομμάτι αυτό. Παλιά ζητήματα που έχουν σχέση με χρέη, δάνεια, απλήρωτους φόρους ή κληρονομικά ζητήματα θα επανέλθουν με ένταση! Η Ηλιακή έκλειψη ενδεχομένως να προκαλέσει ένα κρίσιμο γεγονός σε σχέση με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, που θα σας αναγκάσει να αναζητήσετε επειγόντως νέους πόρους εισοδήματος ή να επαναξιολογήσετε τις καταναλωτικές σας συνήθειες ή προτεραιότητες. Πολλοί από σας έχετε την τάση να ξοδεύετε άσκοπα σε είδη πολυτελείας, ενώ δεν σας φτάνουν να καλύψετε τις τρέχουσες ανάγκες σας. Ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι ανάδρομος από τις 8/7 και στις 19 του μήνα εισέρχεται ανάδρομος στον οίκο που αφορά εισοδήματα από δουλειά και δαπάνες. Έτσι υπάρχει ακόμη μεγαλύτερος κίνδυνος μετά τις 19/7 να σπαταλήσετε τα χρήματα σας σε ανούσιες αγορές ή να κάνετε εντελώς λανθασμένες οικονομικές κινήσεις. Οι περιορισμοί σε οικονομικό επίπεδο θα οδηγήσουν πολλούς από σας σε δραστικά μέτρα σε σχέση με οικονομικά και καριέρα, συνιστάται όμως να μην κάνετε κινήσεις πανικού! Έτσι και αλλιώς, με τόσους πλανήτες ανάδρομους, δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά. Εκείνο που μπορείτε και πρέπει να κάνετε όμως, είναι να προγραμματίσετε με την ησυχία σας τα επόμενα βήματα σας.

 

Συναισθηματικά  – Κοινωνικά

 

Τον Ιούλιο θα πρέπει να σκεφτείτε και τα αποφασίσετε τι αξία έχει για σας η αγάπη, τι αξία έχουν οι ερωτικές σχέσεις στη ζωή σας, την ουσία της συναισθηματικής οικειότητας, της πίστης σε μια σχέση, της γενναιοδωρίας απέναντι στο σύντροφό σας, αλλά και της διαχείρισης των κοινών οικονομικών πόρων. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε άστατη ερωτική ζωή ή έχετε σκοπό να εγκαταλείψετε για σχέση, καθώς σας καλεί η ελευθερία! Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας κάνετε εντύπωση στους κύκλους που κινείστε τον μήνα αυτό και με μεγάλη ευκολία προσελκύετε υποψήφιους εραστές με το χιούμορ σας αλλά και την ικανότητα σας να ανακαλύπτετε το ευαίσθητο σημείο του συνομιλητή σας που θέλετε να κατακτήσετε.

Η σεληνιακή έκλειψη στις 17/7 ενεργοποιεί τον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας, σηματοδοτώντας μια στιγμή κρίσης για τους παντρεμένους, αλλά και για όσους σκοπεύουν να πάνε την σχέση τους στο επόμενο στάδιο. Ίσως να υπάρχουν πιεστικά ζητήματα  που θα μεγεθυνθούν με την έκλειψη, όπως είναι η χειραγώγηση, ο έλεγχος, οι εξαρτήσεις ή ακόμη και το εκτός ελέγχου πάθος στη σχέση. Χρειάζεται προσοχή και αυτοσυγκράτηση το διάστημα αυτό!  Ο Δίας συνεχίζει να είναι ανάδρομος στον 7ο οίκο σας (σχέσεις και γάμος), που δεν προσφέρει ανακούφιση στον τομέα αυτό. Τη τελευταία βδομάδα του μήνα υπάρχει μια θετική όψη μεταξύ Άρη και Δία, που ευνοεί την αρμονική επίλυση διαφορών αλλά και παλαιότερων ζητημάτων συναισθηματικής φύσης.

Σημαντικοί αριθμοί

 

4, 13, 14

 

Σημαντικές ημερομηνίες

 

3, 5, 6, 7, 19

 

 

 

Συμβουλή

 

Στις αρχές του μήνα ένα άτομο που εμπιστεύεστε θα ενεργήσει πίσω από την πλάτη σας, οπότε πρέπει να είστε προσεκτικοί! Στα τέλη του μήνα όμως η ένταση αυτή θα υποχωρήσει, οπότε θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, ανακτώντας τις δυνάμεις σας. Θα ανακαλύψετε όμως ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι μέσα από την ταλαιπωρία αυτή. Να είστε δοτικοί με τα άτομα που σας αγαπάνε και σας στηρίζουν, για να έχετε λαμβάνειν από το σύμπαν.

 

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…