ΔΙΔΥΜΟΙ : Eβδομαδιαίες Προβλέψεις από 25/3 έως και 31/3/2019 από την Αλίντα Κανάκη

Άγχος θα έχεις και πολύ τρέξιμο στον επαγγελματικό τομέα αυτή  την εβδομάδα ! Θα χρειαστεί να ελέγξεις  τις παρορμητικές σου τάσεις για να μην βλάψεις  τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της  διάρκειας  της ανάδρομης κίνησης του Ερμή! Βέβαια έχεις  την εύνοια της διέλευσης της Αφροδίτης από τον 10 οίκο σου που λειτουργεί πυροσβεστικά και σε προφυλάσσει από μεγάλες ζημιές. Στον οικονομικό τομέα χρειάζεται προσοχή στην διαχείριση και εγκράτεια στις δαπάνες, προσέχοντας με τις υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών.

Αν είσαι σε σχέση θα χαρείς  μια αρμονική ατμόσφαιρα με το ταίρι σου, μετά τις 26 Μαρτίου με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς  όμως θα πρέπει να είσαι  προσεκτική στις κινήσεις και στα λεγόμενα σου  για να αποφύγεις  ανεπιθύμητες παρενέργειες. Αν είσαι single έχεις την δυνατότητα να διασκεδάσεις  με την ψυχή σου  και να απολαύσεις  την προσοχή της ομήγυρης σου, της οποίας τα βλέμματα θα τραβούν επάνω σου .Προσοχή  όμως  στις παρανοήσεις και διαπληκτισμούς με φιλικά πρόσωπα…

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

 Από την Αλίντα Κανάκη στο : www.tlife.gr

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …