Ζυγός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2023

Δευτέρα 01.05.2023 (Σελήνη στην Παρθένο– σε γέμιση)

Πλούτωνας ανάδρομος στον Υδροχόο–Ανάδρομος μέχρι 11 Οκτωβρίου

Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο της και πολλές από τις έγνοιες που είχατε έχουν παραμεριστεί. Τώρα μπορείτε να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην καριέρας σας. Γιατί ευκαιρία σαν την σημερινή σπάνια έρχεται στην ζωή μας! Φροντίστε να την αξιοποιήσετε, γιατί θα αλλάξει σε σημαντικό βαθμό η μελλοντική πορεία  σας. Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο τρόπος που θα χρησιμοποιήσετε την γλώσσα του σώματος.

Τρίτη 02.05.2023 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Ανυπομονησία σας πιάνει… Σας προβληματίζει το γεγονός ότι, ενώ κάνατε ότι έπρεπε, τα πράγματα δεν λένε να αλλάξουν πορεία. Μήπως περιμένατε πάρα πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα; Η ευστροφία και η γρήγορη αντίδραση θα είναι αυτή που θα σας σώσει σήμερα από δύσκολες καταστάσεις. Μην αναλαμβάνετε ρίσκα και μην εμπλέκεστε σε διαμάχες χωρίς ουσία.

Τετάρτη 03.05.2023 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Κάποιες απροσδιόριστες ανησυχίες θα έχετε που θα χαλάσουν την καλή σας διάθεση. Εμπιστευτείτε τους φόβους σας σε δικούς σας ανθρώπους και θα χαλαρώσετε αισθητά. Αποφύγετε το στρες και σκεφτείτε θετικά. Φαίνεται να σας απασχολούν έγνοιες για την υγεία σας, πιθανότατα όμως να πρόκειται για  αποκυήματα της φαντασίας …

Πέμπτη 04.05.2023 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Θα βρείτε τη δύναμη να λύσετε προβλήματα  που σας δημιουργούν άγχος. Ίσως ένα περιστατικό, παγώσει τα αισθήματά σας για κάποιο άτομο του στενού σας κύκλου. Αποφύγετε τα πολλά λόγια και τις μη συντονισμένες ενέργειες. Απαιτήσεις που ξεπερνούν τα κοινώς αποδεκτά όρια θα σας εκνευρίσουν. Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις υπάρχουν στην ημερήσια διάταξη.

Παρασκευή 05.05.2023 (Πανσέληνος-Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό)

Τα πράγματα φαίνεται να σας πηγαίνουν καλά τον τελευταίο καιρό, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον αισθηματικό. Απολαύστε τα όσα θετικά συμβαίνουν και μην χαλάτε την διάθεση σας με πράγματα που δεν αξίζουν τον κόπο. Αφιερώστε λίγο χρόνο στα άτομα που σας περιβάλλουν, έστω και αν δεν πρόκειται για άτομα που αισθάνεστε ιδιαίτερα οικεία μαζί τους.

Σάββατο 06.05.2023 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Είστε λίγο μπερδεμένοι και έχετε την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά. Προσπαθήστε να μην βραχυκυκλώσετε σε ατέρμονες σκέψεις, για να δείτε καθαρά μπροστά σας. Θα απασχοληθείτε αρκετά με την επίλυση ενός μυστηρίου στον χώρο της δουλειάς ή στο οικογενειακό περιβάλλον. Είναι κάτι όμως που θα μπορέσετε, αν και δύσκολα, να το ξεκαθαρίσετε.

Κυριακή 07.05.2023 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Διέλευση Αφροδίτης στον Καρκίνο

Για τους περισσότερους, η μέρα θα χαρακτηρίζεται από ανησυχίες αναφορικά με την οικογένεια σας. Αναζητήστε τα θετικά στην επιχείρηση ή την εργασία, ώστε η διάθεσή σας να μην πέσει από τις καταθλιπτικές σκέψεις και το άγχος. Και αφού περάσετε την ημέρα σας διευθετώντας μια σειρά προβλημάτων, συνιστάται να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το βράδυ.

Δευτέρα 08.05.2023 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Αρκετά απαιτητική αναμένεται να είναι η μέρα σας, που πολλοί μεταξύ σας θα θέλατε να περάσετε χαλαρά… Ίσως να καταφέρετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, ώστε να χαλαρώσετε, αλλά μην το θεωρείτε δεδομένο….  Υπάρχει έντονο ενδεχόμενο, τα προβλήματα από ορισμένα μέλη της οικογένειας σας να μην σας αφήνουν περιθώρια ξεκούρασης.

Τρίτη 09.05.2023 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Σήμερα μπορεί να έχετε κάποιες καινούργιες και καινοτόμες ιδέες. Ίσως να αφορούν την προσωπική σας ζωή, τα επαγγελματικά σας ή την κοινωνική σας παρουσία.  Η μέρα είναι μοναδική για τολμηρές δηλώσεις αγάπης, για συζητήσεις και στρατηγικούς σχεδιασμούς σε οικογενειακό επίπεδο, αλλά και για φλερτ που μπορούν να οδηγήσουν σε κάτι πολύ σοβαρότερο. Κατά τις βραδινές ώρες όμως θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές…

Τετάρτη 10.05.2023 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Καλό θα ήταν να έχετε σήμερα το νου σας σε κάποιο άτομο από το στενό σας περιβάλλον που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Μην εμπιστεύεστε επίσης άτομα που δεν γνωρίζετε καλά! Η σωματική δραστηριότητα, τα αθλήματα και τα παιχνίδια σε εξωτερικούς χώρους θα πρέπει να αποτελέσουν  προτεραιότητα σας, γιατί θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε.

Πέμπτη 11.05.2023 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Χωρίς να υπάρχει κανένας ρομαντισμός ή ιδιαίτερες συγκινήσεις, καταφέρνετε να κρατάτε τις σχέσεις σας, αισθηματικές ή κοινωνικές,  σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια, ιδέες και συζητήσεις θα φέρουν τα ξαφνικά νέα! Η ατμόσφαιρα θα μπορούσε να ηλεκτριστεί επικίνδυνα, εάν δεν χειριστείτε τις καταστάσεις προσεκτικά.

Παρασκευή 12.05.2023 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Η φαντασία σας καλπάζει σήμερα και σας κάνει ονειροπόλους. Αποφύγετε να λέτε πολλά και δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα μυστηρίου, αφήνοντας τους γύρω σας να μαντεύουν… Δεν είναι μέρα για αποφάσεις, ούτε για να ανατρέξετε στο παρελθόν σας, γιατί οι εκτιμήσεις σας θα είναι μπερδεμένες. Υπάρχει για τους αδέσμευτους ένα κεραυνοβόλο πάθος στον αέρα!

Σάββατο 13.05.2023 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Σήμερα θα προκύψουν κάποια θέματα κοινωνικού χαρακτήρα, και μέχρι να τα τακτοποιήσετε, θα είστε σε υπερένταση! Δυσκολία θα παρουσιαστεί επίσης στις επικοινωνίες σας … Κρατήστε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας, ιδίως εάν είναι λίγο επαναστατικές, τουλάχιστον μέχρι να δείτε και άλλους γύρω σας να ενστερνίζονται ανάλογες απόψεις.

Κυριακή 14.05.2023 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Έχετε συνήθως σωστή κρίση, επειδή είστε από τα άτομα που έχετε την δυνατότητα να αντιλαμβάνεστε την συνολική εικόνα του προβλήματος. Σήμερα όμως κινδυνεύετε από τον συναισθηματισμό σας να ακολουθήσετε λανθασμένη διαδρομή… Να είστε ανοιχτοί στους κοντινούς σας ανθρώπους και μην διστάζετε να ζητήσετε την βοήθεια τους, εάν την χρειάζεστε. Άλλωστε, ζητώντας βοήθεια, δίνετε στα άτομα που σας αγαπούν την ευκαιρία και την δυνατότητα της προσφοράς.

Δευτέρα 15.05.2023 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Ερμής ορθόδρομος στον Ταύρο – Ανάδρομος από 21 Απριλίου

Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα, πάθος και υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφεύγετε όμως από το μέτρο και χαλιναγωγήστε όσο μπορείτε την ορμητικότητα σας, για να υπάρχει διάρκεια σε ότι κάνετε. Απαλλαγείτε  επίσης από την ζωή σας από ότι αισθάνεστε, ότι δεν είναι άξιο διατήρησης, και επικεντρωθείτε στα ωφέλημα.

Τρίτη 16.05.2023 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Διέλευση Δία στον Ταύρο

Είστε λίγο χαοτικοί στις σκέψεις και στις πράξεις σήμερα και αυτό δεν σας βοηθάει καθόλου να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ηρεμήστε και βάλτε σε μια τάξη το μυαλό σας. Κατά την σημερινή μέρα σημαντικό είναι να αποφύγετε την πεπατημένη και να αναζητήσετε νέους τρόπους έκφρασης ή χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν. Ένα άτομο ίσως φωτίσει κάποια άγνωστα μονοπάτια μέσα σας που θα σας οδηγήσουν σε μια νέα περιπέτεια.

Τετάρτη 17.05.2023 (Σελήνη στον Κριός – σε χάση)

Ίσως να είστε λίγο κακοδιάθετοι σήμερα αλλά δεν θα πρέπει να αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη. Προσαρμοστείτε στα δεδομένα της στιγμής ή της εποχής και αντιμετωπίστε με θετική διάθεση τις προκλήσεις. Δεν είναι η καριέρα όλη σας η ζωή και θα πρέπει να το συνειδητοποιήσετε. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, μην τα μεταφέρετε στην σχέση σας, γιατί θα βλάψετε και την προσωπική σας ζωή.

Πέμπτη 18.05.2023 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Ανατροπές και αλλαγές θα υπάρξουν στα σχέδια σας, κάτι που θα σας δυσαρεστήσει. Θα πρέπει πιθανώς να προσαρμοστείτε στις ορέξεις του συντρόφου σας, που προτιμά να παραμείνει και να περάσει το βράδυ στο σπίτι. Ως προς τους αδέσμευτους, μην απορρίπτετε αβασάνιστα μια πρόσκληση, ακόμα και αν προέρχεται από ένα άγνωστο άτομο. Ίσως η τύχη να σας χαμογελάσει…

Παρασκευή 19.05.2023 (Νέα Σελήνη στον Ταύρο)

Ίσως αισθάνεστε πιεσμένοι και ανικανοποίητοι με το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας ή το σημείο που έχετε οδηγήσει την ζωή σας, επαγγελματική ή προσωπική. Θα υπάρξει ωστόσο ένα νέο  ερωτικό ενδιαφέρον την σημερινή μέρα, που θα σας αποσπάσει την προσοχή από άλλες υποχρεώσεις. Και επειδή πέφτετε συνήθως με τα μούτρα όταν πρόκειται για θέματα ερωτικής φύσης, φροντίστε να έχετε ξεκάθαρη άποψη για το τι θέλετε.

Σάββατο 20.05.2023 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Διέλευση Άρη στον Λέοντα

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας! Μέσα από την εκδήλωση μητρικών ή πατρικών συναισθημάτων, παύει να υπάρχει οποιαδήποτε οξύθυμη διάθεση. Επαγγελματική αλλαγή πορείας ίσως να φέρει η σημερινή μέρα! Κάποιο ζήτημα που σας απασχολεί, δεν φαίνεται να ολοκληρώνεται ή ξεχνιέται τελείως, μια και είναι πια παράκαιρο… Θα φέρετε καλύτερο αποτέλεσμα, αν δεχθείτε τις καταστάσεις όπως έχουν διαμορφωθεί, έστω και την τελευταία στιγμή. Μην εθελοτυφλείτε…

Κυριακή 21.05.2023 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Διέλευση Ήλιου στους Διδύμους

Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες, που οι ενέργειες σας ή η παθητικότητα σας θα σας βλάψει. Έχετε τον νου σας… Κάποια μικρή αδιαθεσία ίσως σας ταλαιπωρήσει κατά την διάρκεια της μέρας. Ξεκουραστείτε και φροντίστε τον οργανισμό σας για να μην αφήσετε περιθώρια για επιδείνωση της κατάστασης. Ένα νέο ταλέντο θα ανακαλύψετε, που θα σας βοηθήσει να παρουσιάσετε μελλοντικά σημαντικά βήματα προόδου.

Δευτέρα 22.05.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Κάποια μικρά εμπόδια θα σας εκνευρίσουν σήμερα. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεστε, αφού το τοπίο θα ξεκαθαρίσει αργότερα. Στον αισθηματικό τομέα δημιουργείται κλήμα ανανέωσης. Η μέρα σας κάνει πιο συναισθηματικούς και θέλετε να έρθετε κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο, καλύπτοντας έτσι τα κενά που δημιουργήθηκαν στην σχέση σας τις προηγούμενες μέρες.

Τρίτη 23.05.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Η μέρα μπορεί να φέρει αισιοδοξία στην καρδιά σας, αρκεί να καταφέρετε να ξεχάσετε τα προβλήματα και τις ημιτελείς υποθέσεις σας. Θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να απαλλαγείτε από την συναισθηματική φόρτιση. Η μέρα ωστόσο δεν είναι κατάλληλη για ερωτικούς και συναισθηματικούς πειραματισμούς! Με στρατηγική προσπαθήστε να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας.

Τετάρτη 24.05.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Κάποιο άτομο στον εργασιακό χώρο θα προσπαθήσει να σας μειώσει και να σας προσβάλει, κινούμενο καθαρά από αισθήματα ζηλοφθονίας απέναντι σας. Μην του δίνετε σημασία, το περιστατικό είναι ανάξιο λόγου. Μια μικρή κόπωση όμως που ενδεχομένως να αισθανθείτε δεν θα πρέπει να την αγνοήσετε. Ο οργανισμός σας χρειάζεται ξεκούραση.  Ελαφρώστε το πρόγραμμα σας από υποχρεώσεις και χαλαρώστε

Πέμπτη 25.05.2023 (Σελήνη στον Λέοντα– σε γέμιση)

Τα άστρα σήμερα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε τα πράγματα με λογομαχίες. Αρκετά απαιτητικοί και ιδιόρρυθμοι γίνονται οι συνεργάτες στη δουλειά σήμερα. Προς το βράδυ η πίεση που θα νιώσετε θα είναι κάπως υπερβολική.

Παρασκευή 26.05.2023 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Ωραία είναι να ζει κανείς αυθόρμητα και απρογραμμάτιστα, το πλανητικό σκηνικό όμως θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις ευθύνες σας και θα απαιτήσει από σας λεπτομερή προγραμματισμό και ιεράρχηση προτεραιοτήτων. Κάτι ή κάποιος από το παρελθόν σας, αναμοχλεύει μνήμες προ πολλού ξεχασμένες και σας ταξιδεύει σε πιο αθώες εποχές. Χαρείτε αυτή την αναπάντεχη αναλαμπή

Σάββατο 27.05.2023 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Η μέρα θα σας θυμίσει κατά την εξέλιξη της ότι θα πρέπει να προνοήσετε και για ενδεχόμενες δύσκολες μέρες που θα ακολουθήσουν. Βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας και ξεκινήστε να αποταμιεύετε, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Η σχέση σας θα βρίσκεται επίσης στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας, υπάρχει όμως έντονο το συναίσθημα του ανικανοποίητου.

Κυριακή 28.05.2023 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Η ξαφνική αλλαγή μιας κατάστασης ή μια βιαστική απόφαση δεν σας εξασφαλίζουν καμιά σιγουριά. Προσοχή στη συμπεριφορά σας ή σε δουλειές που καταπιάνεστε να κάνετε. Με υπομονή και ψυχραιμία κερδίζονται οι μάχες. Κάθε βιαστική ενέργεια ή επιθετική συμπεριφορά, θα σας φέρει σε δυσκολότερη θέση, καθώς θα δημιουργηθεί εχθρικός ανταγωνισμός. Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα.

Δευτέρα 29.05.2023 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Επενδύστε ποιοτικό χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και οι ισορροπίες θα επανέλθουν σύντομα. Η διαίσθηση σας έχει χτυπήσει συναγερμό και αισθάνεστε ότι πρέπει να προσέχετε και ακόμη την σκιά σας. Μην ενεργείτε αψυχολόγητα και έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα… Μην φορτώνεστε με υποχρεώσεις που και σεις γνωρίζετε ότι δεν θα μπορέσετε εύκολα να τα βγάλετε πέρα.

Τρίτη 30.05.2023 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Ίσως διαπιστώσετε σήμερα, ότι το να καταγράφετε επιτυχίες, δημιουργεί την προσδοκία για ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα στο άμεσο μέλλον, κάτι που μάλλον σας αγχώνει. Υποσυνείδητα κάνετε τον απολογισμό της τελευταίας περιόδου, τις μάχες που χάσατε, αυτές που κερδίσατε. Οι εμπειρίες όμως που αποκτήσατε είναι ανεκτίμητες και θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα επόμενα βήματα σας προς την ωριμότητα.

Τετάρτη 31.05.2023 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Δεν περιμένετε να σας δώσουν οδηγίες στην δουλειά σας σήμερα. Ενεργείτε αυτόβουλα και αναλαμβάνετε περισσότερες από τις ευθύνες που σας αναλογούν, κάτι που θα εκτιμηθεί και θα ανταμειφθεί εν καιρώ… Στα συναισθηματικά σας, προσπαθήστε να μην πληγώσετε άτομα που αγαπάτε. Θυμηθείτε ότι η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει… Προτιμήστε να επενδύσετε στην αγάπη, παρά στο μίσος και την κακία.

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα…