Ζυγός – Ημερήσιες προβλέψεις Νοεμβρίου 2021

Δευτέρα 01.11.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Ότι κάνετε σήμερα πρέπει να είναι ευχάριστο για σας. Αν έχετε ρουτινιάσει, θα πρέπει να εισαγάγετε νέα στοιχεία για να τονώσετε τη δημιουργικότητα σας και να αποβάλλετε τη ρουτίνα. 

Τρίτη 02.11.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Είναι μια υπέροχη μέρα για ξεκούραση. Προσέχετε ωστόσο τις δαπάνες σας, γιατί μπορεί να ξεφύγετε πολύ! Μπορεί να ενδώσετε για παράδειγμα σε μια εμμονή του παιδιού σας, αγοράζοντας του ένα ασυνήθιστο και ακριβό παιχνίδι, που θα χάσει το ενδιαφέρον του μέσα σε λίγες ώρες.

Τετάρτη 03.11.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Σήμερα είναι εξίσου σημαντικό να ελέγχετε τα συναισθήματά σας, τις σκέψεις σας και τις κοινωνικές σας αλληλεπιδράσεις. Μην ξεχνάτε ότι η υπερβολικά ριψοκίνδυνη διασκέδαση μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας. 

Πέμπτη 04.11.2021 (Νέα Σελήνη στον Σκορπιό)

Αυτή είναι μια καλή ημέρα για αλληλεπίδραση με τους συναδέλφους σας και να διεκπεραιώσετε δουλειά ρουτίνας. Εάν είστε μισθωτοί, μπορείτε να υπολογίζετε στην ευμένεια της διοίκηση απέναντι σας. 

Παρασκευή 05.11.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Σήμερα, θα σας ζητηθεί να αποδείξετε την συναισθηματικότητα σας, την νοητική ευελιξία σας, το εύστροφο μυαλό σας και την πρακτικότητα σας. Οι άνθρωποι θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σας, αν καταφέρουμε να τους κερδίσετε… 

Σάββατο 06.11.2021 (Σελήνη στον Τοξότη– σε γέμιση)

Μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία σήμερα να αναπτύξετε νέες συνεργασίες! Ένας παλιός σας σύμμαχος, του οποίου τη πίστη δεν αμφισβητείτε μπορεί να σας κάνει μια φανταστική πρόταση  συνεργασίας!  

Κυριακή 07.11.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Αυτή δεν είναι η πιο επιτυχημένη μέρα σας, όταν πρόκειται για το σχεδιασμό σημαντικών ζητημάτων ή εάν έχετε σημαντικές συναντήσεις για να συζητήσετε σοβαρά θέματα. Αποφύγετε όμως τις υπογραφές και τις μακροχρόνιες δεσμεύσεις, τουλάχιστον μέχρι να περάσει και το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα!

Δευτέρα 08.11.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Η αλληλεπίδραση με το ταίρι σας θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από έντονο ρομαντισμό σήμερα. Αυτό θα είναι εξαιρετικό, αν έχετε αποφασίσει να οργανώσετε ένα ταξίδι, μια μικρή απόδραση, ενδεχομένως το ταξίδι του μέλιτος σας και προσπαθήστε να γοητεύσετε ή να εκπλήξετε ευχάριστα τον / την σύντροφό σας. 

Τρίτη 09.11.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Να είστε εφευρετικοί σχετικά με το πώς μπορείτε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά και κερδοφόρα κάποια πιθανά ακίνητα και περιουσίες που σας έχουν αναθέσει. Η ασφάλεια είναι πολύ πιο σημαντικός παράγοντας  σήμερα από ότι μια εφήμερη επιτυχία…

Τετάρτη 10.11.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε με εύνοια θέματα που σχετίζονται με την πώληση ή την αγορά ακινήτων , τη φορολογία, τυχόν κληρονομικά ζητήματα και την ασφάλιση περιουσιακών στοιχείων ή τη λήψη μιας πίστωσης με ευνοϊκούς όρους. 

Πέμπτη 11.11.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Όλη την ημέρα θα είστε ενεργητικοί και σε πολύ καλή διάθεση. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε να μην επιβαρύνετε τον εαυτό σας με τα προσωπικά ζητήματα που θα προκύψουν και θα κινδυνέψουν να σας βγάλουν από το ρυθμό σας.

Παρασκευή 12.11.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Η μέρα θα είναι μια χαρά, αν χαμηλώσετε τον πήχη των προσδοκιών σας απέναντι στους άλλους και αν σταματήσουν να ζητούν πάρα πολλά από τη ζωή σας. Τα πάντα είναι ζήτημα ισορροπιών και θα πρέπει να βρείτε το σωστό μέτρο που να ταιριάζει στην ζωή σας.

Σάββατο 13.11.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Θεμελιώδεις αλλαγές μπορεί να αποδειχθούν μη ασφαλείς σήμερα! Ωστόσο, θα είναι δύσκολο να μείνουμε απαθείς και να περιμένετε να σας τα φέρει η τύχη. Αν έχετε γεννηθεί το Σεπτέμβριο, η επιθυμία σας να κάνετε αλλαγές στην οικογενειακή ζωή, στην ατομική επιχείρηση, στην καριέρα, τον γάμο και τις λοιπές σχέσεις σας μπορεί να είναι σχεδόν ανεξέλεγκτη. 

Κυριακή 14.11.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Ευχάριστα γεγονότα όσον αφορά  την κοινωνική και επαγγελματική σας άνοδο θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση. Θα ήταν καλό όμως να επανεξετάσετε την πορεία σας και να κάνετε κάποιες ενδεχομένως αναγκαίες αλλαγές.

Δευτέρα 15.11.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Ενδιαφέρουσες αλλαγές έρχονται, αλλά μην βγάλετε συμπεράσματα από την αρχή! Στην πορεία θα φανούν τα θετικά αλλά και τυχόν παγίδες που σας έχουν στήσει… Ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος και το έχετε βιώσει στο πετσί σας…

Τρίτη 16.11.2021 (Σελήνη στους Κριό – σε γέμιση)

Τα άστρα σας κάνουν συναισθηματικά ευαίσθητους και αναζητάτε διαρκώς επιβεβαίωση. Μην νιώθετε ανασφάλεια και μην συγκρίνετε το παρόν με το παρελθόν, γιατί σας πάει πίσω…

Τετάρτη 17.11.2021 (Σελήνη στον Ταύρο– σε γέμιση)

Καθυστερήσεις στην εργασία και έκτακτες υποχρεώσεις θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας. Στα αισθηματικά η ένταση θα σας χαλάσει τη διάθεση. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να μην κάνετε μεγαλύτερες ζημιές στις σχέσεις…

Πέμπτη 18.11.2021 (Σελήνη στον Ταύρο– σε γέμιση)

Αν δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό, είναι πολύ πιθανό να το συναντήσετε αυτές τις μέρες. Έχετε όμως κατά νου, ότι ίσως να μην έχει η σχέση αυτή την μακροβιότητα που θα θέλατε. Βγείτε και διασκεδάστε με φίλους, χαρείτε την κοινωνική σας ζωή!

Παρασκευή 19.11.2021 (Πανσέληνος- Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο)

Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι του ζωδίου σας προσέξτε τις παράλληλες σχέσεις. Ο κίνδυνος αποκαλύψεων, σκανδάλων και χωρισμών καραδοκεί! Οι λανθασμένες κινήσεις που θα οδηγήσουν σε αποκαλύψεις είναι πολύ πιθανές.

Σάββατο 20.11.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Αν είστε καλλιτέχνες, η δημιουργικότητα σας είναι σε υψηλό επίπεδο! Όσοι έχετε οικογένεια, θα περάσετε όμορφες στιγμές με συντρόφους και απογόνους. Η ηρεμία φαίνεται να επανέρχεται στην ζωή σας και οι διαπληκτισμοί εκλείπουν.

Κυριακή 21.11.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Βγάλτε τη δυναμική σας πλευρά και δείξτε τις ικανότητές σας στη δουλειά, παίρνοντας αποφάσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σας θέση. Αποφύγετε ωστόσο την υπερβολή, γιατί θα βλάψει την εικόνα σας.

Δευτέρα 22.11.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Σκεφτείτε θετικά και απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.  Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα σας απογειώσουν.

Τρίτη 23.11.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Θα σας απασχολήσει το θέμα των αυξημένων εξόδων στον χώρο του σπιτιού σας. Μπορείτε να βρείτε όμως τι έχει προκαλέσει το πρόβλημα, αν ψάξετε διεξοδικά. Σε επαγγελματικό επίπεδο μπορείτε να περιμένετε ευχάριστε εξελίξεις!

Τετάρτη 24.11.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Διαφωνίες με άτομα από τον επαγγελματικό χώρο εμποδίζουν τη δημιουργικότητά σας να πάρει σάρκα και οστά. Δεν πρέπει να πιέσετε τις καταστάσεις… Με ηρεμία και ουσιαστικό διάλογο μπορούν να βρεθούν λύσεις.

Πέμπτη 25.11.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Αν δεν συμφωνείτε με κάποια άτομα, δεν χρειάζεται να έρθετε σε αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μείνετε μακριά τους, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σας χαλάνε την διάθεση. Και ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε ξεκαθαρίσματα, εκεί που μπορείτε, ώστε να απαλλαγείτε από τους ανεπιθύμητους.

Παρασκευή 26.11.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Είστε πολύ καλοί στην ισορροπία σε τεντωμένο σκοινί, αλλά αυτή τη στιγμή απαιτείται αντί για μυϊκή δύναμη να χρησιμοποιήσετε την φαιά ουσία. Όσο φιλοσοφείτε τις καταστάσεις, τόσο δίνετε περιθώρια για λύσεις.

Σάββατο 27.11.2021 (Σελήνη στην Παρθένο– σε χάση)

Ξεκόψτε με φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν, παρά μόνο να πάρουν από σας. Ηρεμήστε και εκτιμήστε σωστά την κατάσταση στα αισθηματική σας, αποφεύγοντας εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας.

Κυριακή 28.11.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα που σας ταλαιπωρεί από καιρό.

Δευτέρα 29.11.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Στη δουλειά σας αξιοποιήστε κάποιες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το επαγγελματικό τέλμα στο οποίο βρίσκεστε τον τελευταίο καιρό. Στον οικονομικό τομέα συνιστάται προσεκτική διαχείριση!

Τρίτη 30.11.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Έχετε την τάση να θεωρείτε ότι τα πάντα είναι πολύπλοκα. Δείτε τα πράγματα απλά και δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε περιττές συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις!

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…