Ζυγός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Καλή, ευτυχισμένη και αρμονική χρονιά, φίλοι Ζυγοί! Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του Ιανουαρίου τον 4ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που υποδεικνύει ότι θα σας απασχολήσουν ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Ίσως να αφορούν την οικογένεια με την ευρύτερη της έννοια, συμπεριλαμβανομένων και των γονέων σας, των μεγαλύτερης ηλικίας συγγενών ή τα ενήλικα παιδιά σας. Απασχολημένοι καθώς θα είστε με τις υποθέσεις της οικογένειας ή του σπιτιού, υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσετε για λίγο τον έλεγχο των επαγγελματικών σας, κάτι που δεν ενδείκνυται. Είναι επίσης η κατάλληλη εποχή να κάνετε επισκευές στο σπίτι ή να δεχθείτε επισκέψεις από συγγενικά πρόσωπα. Στις 20 του μήνα μετακινείται ο Ήλιος στον Υδροχόο και στον 5ο ηλιακό σας οίκο, στρέφοντας την προσοχή σας κατά την τελευταία βδομάδα του μήνα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας ή σε ζητήματα που απασχολούν τα παιδιά σας. Ο Ερμής θα κινείται το πρώτο μέρος του μήνα στον Τοξότη, διερχόμενος τον 3ο ηλιακό σας οίκο και δίνει την δυνατότητα στο ζώδιο σας να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Η δίψα σας για γνώση θα είναι έντονη και κάποιοι του ζωδίου σας θα θελήσετε να βελτιώσετε τις γνώσεις ή τις δεξιότητες σας. Μετά τα μέσα Ιανουαρίου θα περάσει ο Ερμής στον 4ο οίκο και θα στρέψει αυτόματα την προσοχή σας σε ζητήματα σπιτιού και οικογένειας. Στα τέλη του μήνα ίσως να κάνετε μια μετακόμιση, μπορεί όμως και να ασχοληθείτε με επιδιορθώσεις ή ανακατασκευές στον χώρο σας. Υπάρχει ωστόσο το ενδεχόμενο να ανοίξετε ή να συμμετέχετε σε μια οικογενειακή επιχείρηση την τελευταία βδομάδα του μήνα. Μεγάλη πιθανότητα υπάρχει επίσης, κάποιοι να αναζητήσετε τις ρίζες σας ή κάποιες πληροφορίες, που θα διασαφηνίσουν ορισμένες πλευρές της οικογενειακής σας ιστορίας που είναι θολές στο μυαλό σας.  

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, θα ενεργοποιεί τον 3ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας (επικοινωνία, αδέλφια και συγγενείς) καθώς θα διέρχεται το ζώδιο του Τοξότη, έναν τομέα της ζωής σας που έχει άμεση σχέση με την επικοινωνία σας. Τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχετε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να συνάψετε καινούργιες επαφές. Τα ενδιαφέροντα σας θα είναι πολλά, η κοινωνική σας ζωή έντονη, και οι ρυθμοί ζωής συναρπαστικοί. Μόνο που βαριέστε πολύ γρήγορα, οι επαφές είναι επιφανειακές και διαδέχονται η μια την άλλη. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία το διάστημα αυτό να διασκεδάσετε και να ταξιδέψετε, να περάσετε καλά με το ταίρι σας ή με φιλικές παρέες. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για επαφές και γνωριμίες, μια έντονη ερωτική ζωή, αλλά οι σχέσεις δεν αναμένεται να έχουν ιδιαίτερη διάρκεια. Απλά απολαύστε τες, όσο θα διαρκούν. Από τις 23 Ιανουαρίου και μετά επιστρέφει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και στον 4ο ηλιακό σας οίκο, αυτόν του σπιτιού και της οικογένειας. Αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στα πρόσωπα της οικογένειας σας και στις υποθέσεις του νοικοκυριού σας. Οι ελεύθεροι δεν θα έχετε ιδιαίτερη διάθεση για εξόδους και θα προτιμάτε την θαλπωρή του σπιτιού σας, με αποτέλεσμα να περιορίζονται αισθητά οι πιθανότητες να παγιοποιήσετε μια καινούργια ερωτική γνωριμία.   

 

Η Νέα Σελήνη στις 11 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή σας σε ζητήματα σπιτιού και οικογένειας. Ίσως να κάνετε μια αλλαγή στον χώρο σας, να κάνετε επισκευές που χρειάζονται ή ένα σε βάθος ενεργειακό καθάρισμα για την ανανέωση της ενέργειας του χώρου. Οι μέρες προσφέρονται για την αγορά ή την πώληση ακινήτων ή την μετακόμιση σας σε έναν νέο χώρο. Διαφωνίες ωστόσο σε οικονομικά ζητήματα με συγγενικά σας πρόσωπα ίσως να σας αναστατώσουν.

 

Η Πανσέληνος στις 25 Ιανουαρίου στον Λέοντα σας παροτρύνει να επανεξετάσετε φιλικές, κοινωνικές και επαγγελματικές σχέσεις. Προβλήματα μπορούν τώρα να επιλυθούν αρκετά πιο εύκολα, είτε με την αμοιβαία υποχώρηση ή με την διακοπή κάθε επαφής, εάν δεν υπάρχουν περιθώρια ουσιαστικής επικοινωνίας με κάποιο άτομο. Γύρω από την πανσέληνο ωστόσο μπορεί να υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, που θα αποδειχτούν με την πάροδο του χρόνου σωτήριες.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιανουάριο: 5, 9, 12, 16, 22

Δυσμενείς μέρες για τον Ιανουάριο: 2, 10, 20, 29

Παραγγείλτε τώρα και θα λάβετε στο e–mail σας σε έξι εργάσιμες μέρες τον αναλυτικό γενέθλιο χάρτη σας από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη. Στις 18-20 σελίδες που θα σας αποσταλούν, θα βρείτε ανάλυση της προσωπικότητας και του χαρακτήρα σας, της καριέρας, των υλικών αποκτημάτων, των αισθηματικών και του κάρματος σας. Αγορά γενέθλιου αστρολογικού χάρτη από την Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Υδροχόος – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

  Επαγγελματικά – Οικονομικά  Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του μήνα φιλοξενείται ο Ήλιο…