Ζυγός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2019

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα αναμένεται να υποστείτε μεγάλη πίεση από τους γύρω σας, φίλοι Ζυγοί, καθώς οι προσδοκίες θα είναι μεγάλες. Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε, αλλά και να επικοινωνήσετε στο εργασιακό σας περιβάλλον, τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε και τι δεν προτίθεστε ή δεν μπορείτε. Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι να πάρετε μια μεγάλη απογοήτευση στην επαγγελματική σας ζωή, που μπορεί να αφορά υποσχέσεις που δεν τηρούνται, ένα όνειρο που γκρεμίζεται ή η αποκάλυψη πραγμάτων που θα σας εκπλήξουν. Όσοι μεταξύ σας είστε σπουδαστές ή φοιτητές, ο Ιούνιος κρύβει μεγάλες παγίδες! Προσέξτε μην δεσμευτείτε με εγγραφή σε Ιδρύματα που δεν δίνουν αναγνωρισμένα πτυχία. Επίσης, προσοχή θα χρειαστεί να επιδείξουν όσοι του ζωδίου σας προτίθενται να εκδώσουν ένα συγγραφικό τους έργο, γιατί μπορεί να τους εκμεταλλευτούν ή να τους εξαπατήσουν.

Αναφορικά με τα οικονομικά σας, ίσως θα χρειαστεί να αναζητήσετε πρόσθετες πηγές εσόδων για να καλύψετε τις δαπάνες σας, ειδικά εάν έχετε ξεκινήσει εργασίες ανακαίνισης ή ανέγερσης. Στις περιπτώσεις αυτές η πρόοδος των εργασιών θα είναι πολύ αργή, το αποτέλεσμα όχι το αναμενόμενο και τα έξοδα θα εκτοξευτούν πολύ πιο πάνω από τον αρχικό προϋπολογισμό!

Συναισθηματικά – Κοινωνικά 

Η αισθηματική σας ζωή ίσως γίνει το επίκεντρο συζητήσεων μεταξύ φίλων, συναδέλφων αλλά και της οικογένειας σας, μια κατάσταση καθόλου ευχάριστη. Η οικογένεια σας ίσως να αντιδράσει άσχημα στην επιλογή του συντρόφου σας ή στην απόφαση σας να παντρευτείτε το συγκεκριμένο άτομου που έχετε επιλέξει. Το γεγονός αυτό όμως θα σας φέρει πιο κοντά στο ταίρι σας και θα εδραιώσει την σχέση σας. Η επικοινωνία μεταξύ σας βελτιώνεται θεαματικά και είστε πολύ πιο ανοιχτοί και πρόθυμοι να ικανοποιήσετε ο ένας τις ανάγκες του άλλου.

Αναφορικά με όσους είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε το άλλο σας μισό, ο Ιούνιος δεν αναμένεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις… Θα υπάρξουν αξιόλογες γνωριμίες, που θα ανάψουν μια σπίθα μέσα σας, αλλά η επαφή αναμένεται να διατηρηθεί περισσότερο σε ψυχικό-πνευματικό επίπεδο, παρά να εμβαθύνει σε συναισθηματικό. Ίσως θα πρέπει να αναζητήσετε το ταίρι σας σε τελείως διαφορετικά περιβάλλοντα ή να αλλάξετε τον τρόπο προσέγγισης των υποψήφιων συντρόφων σας. Πάντως, κάτι δεν κάνετε όπως πρέπει ή κυνηγάτε τα λάθος άτομα και θα πρέπει να το εντοπίσετε και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Και για τις αλλαγές αυτές, η Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου σας δίνει μια σημαντική ώθηση! Κινηθείτε σε νέους κοινωνικούς κύκλους και γνωρίστε άτομα που να σας κινούν το ενδιαφέρον και να σας έλκουν ερωτικά!

Σημαντικοί αριθμοί: 1, 7, 8

Σημαντικές ημερομηνίες: 4, 21, 25, 29, 30

Σημείωση-Συμβουλή: Στο διάστημα αυτό επικεντρώστε την προσοχή σας στα βήματα που θα πρέπει να κάνετε στην καριέρα σας και στην υλοποίηση των στόχων σας. Θα απαιτηθεί μεγάλη προσπάθεια και υπομονή, αλλά στο τέλος θα δικαιωθείτε!

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Μέσα στον Μάρτιο περνούν κάποιοι σημαντικοί πλανήτες στο…