Η αριθμολογία του έτους 2023 : Έτος ενδοσκόπησης και πνευματικότητας

Το 2023 θα είναι ένα έτος γεμάτο προκλήσεις για όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Προβλήματα θα υπάρξουν αρκετά στις αρχές του χρόνου, όσο προχωρά όμως η χρονιά θα ομαλοποιούνται ως ένα βαθμό οι καταστάσεις. Οι πλειοψηφία των ζωδίων δεν θα πρέπει να ανησυχεί για τα αισθηματικά και τα οικονομικά του, καθώς τα μέσα του 2023 θα είναι μια ευημερούσα περίοδος, γεμάτη επιτυχίες. Το τέλος της χρονιάς θα είναι ευτυχισμένο για όλα τα ζώδια.

Από άποψη αριθμολογίας, το 2023 μας δίνει τον αριθμό «7» (2+0+2+3=7), έναν αριθμό που η κύρια έννοια που του αποδίδεται είναι «ενδοσκόπηση». Κατά την διάρκεια του έτους όλοι μας θα είμαστε πολύ πιο αναλυτικοί στην σκέψη, θα αναλύουμε καταστάσεις πολύ περισσότερο από κάθε άλλη φορά, για να καταλήξουμε στα σωστά συμπεράσματα. Η αναλυτική αυτή σκέψη και η συνεχής αναζήτηση της ουσίας των πραγμάτων θα στρέψει την προσοχή μας σε πιο πνευματικές αναζητήσεις, όπως είναι η φιλοσοφία και οι επιστήμες. Γιατί η δεύτερη λέξη-κλειδί που συνοδεύει τον αριθμό «7», είναι η «πνευματικότητα». Είναι μια χρονιά που σχεδόν όλοι μας θα μάθουμε κάτι καινούργιο, θα διευρύνουμε τις γνώσεις και τις δεξιότητες μας, θα μορφωθούμε, θα ενημερωθούμε και θα διευρύνουμε τους πνευματικούς μας ορίζοντες. Και στα πλαίσια αυτά η διαίσθηση μας αποκτά μεγαλύτερη αξιοπιστία και μπορεί να μας οδηγήσει στην σωστή κατεύθυνση. Η πνευματικότητα και η σοφία είναι πια ένα χαρακτηριστικό που θα εκτιμηθεί στους ανθρώπους, σε αντίθεση με το παρελθόν. Σημαντικό για όλους μας μέσα στο 2023 είναι να δείξουμε υπευθυνότητα στην ζωή και να κρατήσουμε την οικογένεια μας δεμένη, όσο πιο κοντά μας γίνεται.

Ένα άτομο που θα συναντά μέσα στην χρονιά συχνά τον αριθμό «7», θα πρέπει να δώσει μεγάλη προσοχή, γιατί η επανειλημμένη εμφάνιση του αριθμού θέλει να μας επιστήσει την προσοχή σε κάτι. Εάν στο επαγγελματικό μας περιβάλλον για παράδειγμα θα πρέπει να ολοκληρώσουμε ένα έργο στις 7 του μήνα ή να ξεκινήσουμε μια δράση στις 7 του μήνα, τότε το μήνυμα είναι ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο προς την επιτυχία.

Άτομα που έχουν επιλέξει σαν τυχερό τους αριθμό το «7», επέλεξαν έναν αριθμό που περιβάλλεται από θετική ενέργεια και φέρνει καλή τύχη. Ειδικά όσοι επέλεξαν τον αριθμό «777» ή έρχονται αντιμέτωποι συχνά με τον αριθμό αυτό, μπορούν να θεωρήσουν τους εαυτούς τους ευλογημένους, καθώς το σύμπαν και οι ανώτερες δυνάμεις τους προστατεύουν από ατυχίες.

Οι αριθμολογικές προβλέψεις, ξεχωριστά για τον καθένα μας ωστόσο για την χρονιά που έρχεται, εξαρτώνται από τον προσωπικό μας αριθμό του έτους. Για να μπορέσουμε να υπολογίσουμε τον προσωπικό μας αριθμό και να δούμε τι μας επιφυλάσσει το 2023, θα πρέπει να κάνουμε άθροιση την ημερομηνία γέννησης μας (πχ. 29/5), συνδυασμένα με τον αριθμό του έτους που ξεκινάει (2023). Το αποτέλεσμα θα είναι :

2 + 9 + 5 + 2 + 0 + 2 + 3 = 23

Για να καταλήξουμε σε ένα μονοψήφιο αριθμό, αθροίζουμε το αποτέλεσμα (2+3=5). Άρα ο προσωπικός μας αριθμός για το 2023 είναι το «5».

Ετήσιες προβλέψεις με βάση τον προσωπικό αριθμό έτους

Προσωπικός αριθμός 1

Το 2023 θα πρέπει να δείξετε περισσότερο κουράγιο, να προσπαθήσετε πολύ περισσότερο για να κατακτήσετε όσα ονειρεύεστε. Βασικά όπλα στην διεκδίκηση αυτών που επιθυμείτε είναι η ανεξάρτητη δράση και η ατομικότητα. Εάν καταφέρετε να δράσετε ανεξάρτητα, θα πετύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι συγγραφείς και δημοσιογράφοι με προσωπικό αριθμό «1» θα πρέπει να βάλουν την δημιουργικότητα τους να δουλέψει μέσα στην χρονιά!

Προσωπικός αριθμός 2

Όσοι έχετε προσωπικό αριθμό «2», το 2023 συνιστά να είστε λιγότερο πομπώδεις και επιτηδευμένοι. Όντας ο εαυτός σας, θα έχετε πολλές ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα και πολλοί από εσάς θα γνωρίσετε τον σύντροφο της ζωής σας. Είναι επίσης μια χρονιά με πολλά και ενδιαφέροντα ταξίδια!

Προσωπικός αριθμός 3

Το 2023 συνιστά, σε όσους έχετε προσωπικό αριθμό έτους το «3», να φροντίσετε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε ψυχικά και σωματικά. Ευκαιρίες θα σας δοθούν από το σύμπαν πολλές. Πέρα από αυτό, θα συναντήσετε νέους ανθρώπους, θα συνάψετε νέες σχέσεις, φιλικές ή κοινωνικές και πολλοί από εσάς θα βρείτε το ταίρι σας.

Προσωπικός αριθμός 4

Είναι μια εξαιρετική χρονιά να προχωρήσετε σε ένα γάμο, εάν έχετε αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να νοικοκυρευτείτε. Όσοι έχετε προσωπικό αριθμό έτους για το 2023 τον αριθμό «4» και διατηρείτε εξωσυζυγικές σχέσεις, ετοιμαστείτε για επώδυνες αποκαλύψεις. Κινδυνεύετε επίσης από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες.

Προσωπικός αριθμός 5

Για σας το 2023 θα φέρει πολύ και έντονο συναίσθημα. Η ενασχόληση σας με την οικογένεια θα είναι έντονη και πολλές θα είναι οι οικογενειακές υποχρεώσεις που θα επωμιστείτε. Θα θέλετε να ανταποκριθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα πάντα, αλλά η ανάγκη σας για την επίτευξη του τέλειου αποτελέσματος, θα σας κάνει σε στιγμές αναποφάσιστους. Μην φοβάστε τα λάθη!

Προσωπικός αριθμός 6

Όσοι έχετε προσωπικό αριθμό για το 2023 τον αριθμό «6» θα έχετε μια πολύ όμορφη και χαρούμενη χρονιά. Θα ταξιδέψετε πολύ, θα ξοδέψετε πολλά, θα ερωτευθείτε κεραυνοβόλα, μόνο που δεν θα καταφέρετε να δημιουργήσετε μια σχέση που να διαρκέσει στον χρόνο. Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά με το ταίρι σας!

Προσωπικός αριθμός 7

Για σας που έχετε προσωπικό αριθμό έτους το «7», τον ίδιο αριθμό με αυτόν του έτους, θα έχετε μια χρονιά ευεργετική, γεμάτη οικονομικές απολαβές. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και κάποιες στιγμές θα εμφανίζονται ταυτόχρονα, κάτι που θα σας κάνει δύσπιστους. Αδράξτε τις ευκαιρίες, γιατί είναι η χρονιά σας. Μην ξεχνάτε όμως να διασκεδάζετε και να κοινωνικοποιήστε, ώστε να χαλαρώνετε.

Προσωπικός αριθμός 8

Το 2023 θα είναι για σας που έχετε προσωπικό αριθμό έτους σας το «8» ένα έτος με απώλειες, εάν δεν προσέξετε. Ένα κοντινό πρόσωπο μπορεί να γίνει αιτία για μεγάλες οικονομικές απώλειες, εξ’ αιτίας της μεγάλης εμπιστοσύνης που του θρέφετε. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα μέσα στην χρονιά αλλά και να δανειστείτε. Στην πρώτη περίπτωση θα τα χάσετε, στην δεύτερη δεν θα μπορέσετε να τα επιστρέψετε. Νέες φιλίες προβλέπονται για εσάς, αλλά και χωρισμοί και οριστική διακοπή σχέσεων μέσα στο 2023!

Προσωπικός αριθμός 9

Θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή ή βελτίωση της θέση σας, εάν παραμείνετε στην ίδια δουλειά. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες με προσωπικό αριθμό «9» θα επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα αύξησης των κεφαλαίων και της κερδοφορίας της επιχείρησης σας. Στον συναισθηματικό τομέα, όσοι είστε μόνοι μπορεί να βρείτε την αγάπη. Είναι επίσης η ιδανική χρονιά για ένα υπέροχο ταξίδι!

Προσωπικός αριθμός 11

Η τύχη σας είναι παροιμιώδης μέσα στο 2023 και μπορεί να προκύψουν επικερδή συμβόλαια ή συμβάσεις από εκεί που δεν το περιμένετε. Κέρδη μπορούν επίσης να υπάρξουν από περίεργες και απρόβλεπτες πηγές. Συναισθηματικά το 2023 φέρνει μια καινούργια σχέση σε όσους είστε αδέσμευτοι, που θα έχει διάρκεια στον χρόνο και σταθερότητα. Είναι για σας μια χρονιά για προβληματισμό αλλά και ηρεμία.

Προσωπικός αριθμός 22

Όσοι έχετε προσωπικό αριθμό έτους για το 2023 τον αριθμό «22», προβλέπεται να έχετε μια αισθητή βελτίωση της υγείας σας και να κατακτήσετε μια οικονομική σταθερότητα. Η όποια τύχη μπορεί να εμφανιστεί στα οικονομικά σας θα είναι παροδική, και γι’ αυτό οφείλετε να είστε προσεκτικοί στις δαπάνες σας. Αρκεστείτε σε όσα έχετε.

Προσωπικός αριθμός 33

Το 2023 θα φέρει για σας αρκετές ευκαιρίες αλλά και προκλήσεις. Στην συναισθηματική σας ζωή αναμένεται σταθερότητα και συνέχεια. Στις περιόδους εντάσεων ωστόσο, συνιστάται να μην τραβάτε τις καταστάσεις στα άκρα. Αναζητήστε το κοινά αποδεκτό σημείο ισορροπίας, ώστε να μην βλάψετε την σχέση σας.

Καλό, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2023!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Τι επιφυλάσσει ο νέος χρόνος για κάθε ζώδιο

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο ραδιόφωνο του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 η Αλίντα Κανάκη θα βρίσκεται καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτή η μάσκα μένει»  13:00 – 14:00  με την Ντέπυ Γκολεμά.

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αριθμολογία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Η αριθμολογία της ερωτικής σας σχέσης!!!

Οι αριθμοί πάντα σχετίζονταν με τη καλή ή τη κακή τύχη. Μπορούν να μας πουν πολλά για το π…