Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Αυγούστου 2022  

Δευτέρα 01.08.2022 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Ένα σημαντικό μάθημα ζωής θα λάβετε σήμερα από ένα άτομο του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Στηρίξτε όποιον έχει ανάγκη της βοήθειας σας και θέστε στην υπηρεσία του γενικού συμφέροντος τις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αισθηματικά αισθάνεστε πληγωμένοι από τον ερωτικό σας σύντροφο και υψώνετε τείχη γύρω σας για να προστατευτείτε. Αυτό όμως δεν θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα. Επενδύστε σε μια ειλικρινή συζήτηση…

 

Τρίτη 02.08.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Θα νιώσετε κάποιον εκνευρισμό, θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα σχετικά με την πορεία σας, τους συναδέλφους ή τον σύντροφο σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους! Αλλιώς λογομαχίες και έντονες συζητήσεις θα χαλάσουν το τη διάθεση σας και θα αποσυντονίσουν τη μέρα σας. Η αισθηματική σας ζωή βιώνει εντάσεις και θα υπάρξουν αντιδράσεις από το ταίρι σας σήμερα. Κάντε υπομονή και μην απογοητεύεστε. Τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

 

Τετάρτη 03.08.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Κάποιες αναμνήσεις από το πρόσφατο ή απώτερο παρελθόν επιστρέφουν και στοιχειώνουν την μέρα σας. Απωθήστε ότι σας προκαλεί πόνο και αγωνία για να μην αποτελέσει τροχοπέδη στην πορεία σας. Είστε εξαιρετικά ευαίσθητα άτομα και επηρεάζεστε σε σημαντικό βαθμό από τις ανησυχίες και τα προβλήματα των άλλων. Άλλο είναι όμως να συμπαρίστασθε σε φίλους και άλλο να οικειοποιείστε ξένα προβλήματα και να υποφέρετε.

 

Πέμπτη 04.08.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Ωραία είναι να ζει κανείς αυθόρμητα και απρογραμμάτιστα, το πλανητικό σκηνικό όμως θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις ευθύνες σας και θα απαιτήσει από σας λεπτομερή προγραμματισμός και ιεράρχηση προτεραιοτήτων. Κάτι ή κάποιος από το παρελθόν σας, αναμοχλεύει μνήμες προ πολλού ξεχασμένες και σας ταξιδεύει σε πιο αθώες εποχές. Χαρείτε αυτό το αναπάντεχο flash back…

 

Παρασκευή 05.08.2022 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Είναι μια μέρα αφιερωμένη στην οικογένεια, τα αγαπημένα πρόσωπα ή τους φίλους σας.  Αποφύγετε κουραστικές εξόδους ή εκδρομές, εάν αισθάνεστε ότι δεν ξεκουραστήκατε αρκετά. Εναλλακτικά, η οικογενειακή θαλπωρή θα σας κάνει καλό. Αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους και καλύψτε τα όποια συναισθηματικά κενά.

 

Σάββατο 06.08.2022 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Το πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί σήμερα να κάνετε όποια επιλογή θέλετε και να στεφτεί με επιτυχία. Αρκεί να εγκαταλείψετε την παθητική και μοιρολατρική στάση, να αποβάλλετε από την σκέψη σας τα όσα δεν σας αρέσουν στην ζωή σας και να σκεφτείτε θετικά, οραματιζόμενοι το μέλλον σας. Επίσης, ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε κάποια μικρά προβλήματα υγείας σήμερα, με ένα πιθανό κρυολόγημα ή μια γρίπη.

 

Κυριακή 07.08.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Έχετε έντονα θετική ενέργεια και διάθεση για ζωή σήμερα και φαίνεται να έχετε αφήσει επιτέλους πίσω σας όλες εκείνες τις δυσάρεστες σκέψεις που σας ταλαιπωρούσαν. Είστε στον σωστό δρόμο αλλά βρίσκεστε ακόμη στην αρχή των προσπαθειών σας. Το θετικό είναι ότι στο τέλος της διαδρομής σας περιμένει η επιτυχία. Απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

 

Δευτέρα 08.08.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Με αποφασιστικότητα θα επιμονή θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και να ωθήσετε την καριέρα σας στην ανοδική πορεία που δικαιούστε. Έχετε μεγάλες προσδοκίες, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, η πραγματικότητα ωστόσο θα έρθει να σας προσγειώσει απότομα. Και κάποια πρόσθετα έσοδα που μπορεί να προκύψουν δεν θα είναι άξια λόγου…

 

Τρίτη 09.08.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Κάτι φαίνεται να αλλάζει στην ζωή σας. Θα μπορούσε να είναι μια νέα φιλία που γεννιέται, μια νέα ερωτική γνωριμία ή ένας νέος συνεταιρισμός. Ότι και να είναι θα αλλάξει την ζωή σας με συναρπαστικό τρόπο. Υπάρχουνε μέρες που όλοι μας αντιμαχόμαστε το νεωτεριστικό και το άγνωστο, κάποιες άλλες όμως είμαστε πιο επιδεκτικοί. Σήμερα είναι η δική σας μέρα της αντίστασης. Αύριο όμως το σκηνικό θα είναι διαφορετικό…

 

Τετάρτη 10.08.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Η μέρα θα σας θυμίσει κατά την εξέλιξη της ότι θα πρέπει να προνοήσετε και για ενδεχόμενες δύσκολες μέρες που θα ακολουθήσουν. Βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας και ξεκινήστε να αποταμιεύετε, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Η σχέση σας θα βρίσκεται επίσης στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας, υπάρχει όμως έντονο το συναίσθημα του ανικανοποίητου.

 

Πέμπτη 11.08.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Θα πρέπει να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες σήμερα και να αποβάλλετε ότι επώδυνο σας στοιχειώνει από το παρελθόν, για να μπορέσετε να πάτε μπροστά. Μπορεί να είναι επώδυνο, είναι όμως απόλυτα αναγκαίο. Θετικά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις εξελίξεις της μέρας και μην αφήνετε να σας χαλάσει την καλή διάθεση το παραμικρό. Ένας καλός φίλος μπορεί να σας δώσει θετική ενέργεια καθώς και τα φώτα του σε κάτι που σας απασχολεί.

 

Παρασκευή 12.08.2022 (Πανσέληνος στον Υδροχόο )

Θα πρέπει να καλωσορίσετε κάθε δραστηριότητα που σας φέρνει γαλήνη και πνευματική αναζωογόνηση σήμερα. Η επαφή με φιλικά πρόσωπα μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Οι δεσμευμένοι ευνοείστε να προκαλέσετε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας, που θα καθορίσει την τύχη της σχέσης τους. Αποφύγετε πειραματισμούς σχετικά με το φαγητό, γιατί καραδοκούν προβλήματα με το πεπτικό σας σύστημα.

 

Σάββατο 13.08.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Οι νέες γνωριμίες θα είναι το σημαντικό νέο της μέρας! Μπορεί να έχετε κάποιους νέους γείτονες, να κάνετε κάποιες γνωριμίες μέσα από τις  σελίδες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο σε μια έξοδο σας. Μπορεί όμως και να βρεθείτε σε ένα βαρετό οικογενειακό γεύμα με το ταίρι σας, που θα σας χαλάσει κάπως τη διάθεση.

 

Κυριακή 14.08.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Μέσα από την επικοινωνία ή μια δημιουργική δραστηριότητα μπορείτε να βγάλετε τον δυναμισμό και την περίσσια ενέργεια που αισθάνεστε σήμερα. Αισθηματικές συγκινήσεις ή υπερβολές στις κοινωνικές σας δραστηριότητες σας κάνουν να νοιώθετε ότι μπορείτε να επιβάλλεστε οπουδήποτε.

 

Δευτέρα 15.08.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Αποβάλετε την μιζέρια και την λύπη από την ζωή σας και βρείτε την ισορροπία. Μοιράστε ισορροπημένα τον χρόνο σας μεταξύ επαγγελματικών υποχρεώσεων και προσωπικής ζωής, φροντίζοντας και για την ξεκούραση και εκτόνωση σας. Μια ασχολία που θα σας αποσπάσει την προσοχή από την καθημερινότητα σας θα ήταν εξαιρετικά ευεργετική για σας. Εάν έχει σχέση με την φύση ή τα φυτά ακόμη καλύτερα…

 

Τρίτη 16.08.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση) 

Η ξαφνική αλλαγή μιας κατάστασης ή μια βιαστική απόφαση δεν σας εξασφαλίζουν καμιά σιγουριά. Προσοχή στη συμπεριφορά σας, ή σε δουλειές που καταπιάνεστε να κάνετε. Με υπομονή και ψυχραιμία κερδίζονται οι μάχες. Κάθε βιαστική ενέργεια ή επιθετική συμπεριφορά, θα σας φέρει σε δυσκολότερη θέση, καθώς θα δημιουργηθεί εχθρικός ανταγωνισμός. Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα.

 

Τετάρτη 17.08.2022 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Ενδιαφέρουσες συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα μπορεί να σας δώσουν ιδέες και λύσεις, σε προβλήματα που σας απασχολούν επί μακρόν. Απροσδόκητες αλλαγές σας προκαλούν ένταση! Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με τους ανθρώπους γύρω σας, γιατί έτσι και αλλιώς δεν θα βγει τίποτε… Μετατρέψτε  την όποια πρόκληση σε δημιουργική δράση!

 

Πέμπτη 18.08.2022 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Προβλέπεται βελτίωση στα αισθηματικά ζητήματα σήμερα. Η μέρα είναι πολύ καλή για τον αισθηματικό σας τομέα. Προσπαθείτε να χτίσετε κάτι νέο σήμερα και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της προσπάθεια σας να μην ξεχνάτε ποτέ ότι η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει.

 

Παρασκευή 19.08.2022 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Εάν έχετε φροντίσει να βάλετε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή σας τάξη, σήμερα θα διαπιστώσετε ότι πολλά πράγματα λειτουργούν αυτόματα και δεν θα αργήσετε να δρέψετε τις επιτυχίες των προσπαθειών σας. Δεν έχετε καταφέρει όμως ακόμη να ολοκληρώστε αυτό που επιδιώκετε και αυτό σας κάνει δημιουργεί ένταση. Θα πρέπει να δείξετε όμως υπομονή και επιμονή στις προσπάθειες σας.

 

Σάββατο 20.08.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Αρκετή δράση και κινητικότητα θα έχει το πλανητικό σκηνικό. Τα συναισθήματα σας συναλλάσσονται, το ένα με το άλλο. Εσείς ας είστε διαλλακτικοί και προσαρμόσιμοι στις απαιτήσεις της ημέρας. Καθυστερήσεις στην εργασία και έκτακτες υποχρεώσεις θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας σήμερα. Στα αισθηματικά η ένταση θα σας χαλάσει τη διάθεση.

 

Κυριακή 21.08.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Η μέρα είναι καλή και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Ξεκαθαρίζετε αρκετά πράγματα από το παρελθόν στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Ξεχάστε έστω και για λίγο τον εγωισμό σας και κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας να εκπληρώσετε τις επιθυμίες του αγαπημένου σας.

 

Δευτέρα 22.08.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Επενδύστε δημιουργικό χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και οι ισορροπίες θα επανέλθουν σύντομα. Η διαίσθηση σας έχει χτυπήσει συναγερμό και αισθάνεστε ότι πρέπει να προσέχετε και την σκιά σας. Μην ενεργείτε αψυχολόγητα και έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα… Μην φορτώνεστε με υποχρεώσεις που και σεις γνωρίζετε ότι δεν θα μπορέσετε εύκολα να τα βγάλετε πέρα.

 

Τρίτη 23.08.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Το θάρρος και η τόλμη σας οδηγούν σε παράτολμες δραστηριότητες, για να αλλάξετε κάποια κατάσταση που βλέπετε ότι δεν μπορεί  να συνεχιστεί. Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας. Προσοχή για την αποφυγή ατυχημάτων!

 

Τετάρτη 24.08.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

(Ουρανός ανάδρομος στον Ταύρο – Ανάδρομος μέχρι 23.01.2023)

Πρέπει να αποφύγετε σήμερα πάση θυσία είναι πειραματισμοί στα αισθηματικά σας! Αποφύγετε φλερτ με άτομα που μόλις συναντήσατε, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό… Επίσης, μην ξοδεύετε τις αποταμιεύσεις σας σε αντικείμενα πολυτελείας ή σε ακριβό ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Το απόγευμα αυξάνεται ο κίνδυνος σωματικής βλάβης!

 

Πέμπτη 25.08.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Η οξύθυμη διάθεση, το άγχος και η καταπίεση, μπορούν να αποτραπούν, αν ασχοληθείτε με μια άλλη δουλειά, κυρίως χωρίς την παρέμβαση τρίτων. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν για να βρείτε τις ισορροπίες σας. Ο σύντροφος της ζωής σας θα σας χαρίσει το βραδάκι ρομαντικές στιγμές, αρκεί να μην τον απογοητεύσετε με τη συμπεριφορά σας.

 

Παρασκευή 26.08.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Θα εκπλαγείτε σήμερα, αλλά κάποιο άτομο του περιβάλλοντος σας θα σας προσφέρει με απόλυτη ειλικρίνεια την βοήθεια και την στήριξη του! Πολλές οι κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες σας, αλλά δεν θα είστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Κάτι στην ατμόσφαιρα δεν σας αφήνει να χαρείτε την ξεγνοιασιά σας. Η διάθεση σας δεν είναι ιδιαίτερα καλή σήμερα και η συμπεριφορά σας από ελαφρά έως αρκετά κυκλοθυμική.

 

Σάββατο 27.08.2022 (Νέα Σελήνη στην Παρθένο)

Κάτι η μέρα, κάτι οι πλανητικές συγκυρίες, η φαντασία σας, σας ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους… Φροντίστε μόνο που και που να πατάτε και λίγο στο έδαφος. Έχετε καλές ηγετικές ικανότητες και μπορείτε να εμπνεύσετε τους γύρω σας, ιδίως στον εργασιακό χώρο. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να ανταμείβετε δίκαια τους γύρω σας για τις προσπάθειες τους.

 

Κυριακή 28.08.2022 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Ίσως διαπιστώσετε σήμερα, ότι το να καταγράφετε επιτυχίες, δημιουργεί την προσδοκία και για ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα στο άμεσο μέλλον, κάτι που μάλλον σας αγχώνει. Υποσυνείδητα κάνετε τον απολογισμό της τελευταίας περιόδου, τις μάχες που χάσατε, αυτές που κερδίσατε. Οι εμπειρίες όμως που αποκτήσατε είναι ανεκτίμητες και θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα επόμενα βήματα σας προς την ωριμότητα.

 

Δευτέρα 29.08.2022 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας. Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα επαγγελματικό πρόβλημα.

 

Τρίτη 30.08.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Η μέρα σας μπορεί να αποδειχτεί μια μέρα ατελείωτων συναντήσεων και επαφών! Εάν δεν αισθάνεστε κουρασμένοι από την βδομάδα που πέρασε, μην αρνείστε προσκλήσεις φίλων, πηγαίνετε σε μια γιορτή ή παρακολουθήσετε ένα πολιτιστικό γεγονός. Θα σας ωφελήσει να αλλάξετε περιβάλλον, έστω για λίγες ώρες. Για εσάς που είστε ελεύθεροι, μια έξοδος αυξάνει τις πιθανότητες για μια μοιραία συνάντηση.

 

Τετάρτη 31.08.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Μη ανακατεύεστε σε προβλήματα των γύρω σας, γιατί θα γίνετε κακοί.  Είναι καλύτερα να αφιερώσετε χρόνο και να εστιάσετε στην επίλυση των δικών σας προσωπικών προβλημάτων. Η μέρα ωστόσο προσφέρεται για συνομιλίες και  παραδοχή συναισθημάτων. Μη φοβόσαστε να ανοιχτείτε συναισθηματικά και να παραδεχτείτε τα συναισθήματα σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα…