Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019

Τετάρτη 01.12.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

(Ποσειδώνας ορθόδρομος στους Ιχθείς – Ανάδρομος από 25.04.21)

Η εργατικότητα, η σοβαρότητα και το αίσθημα του επαγγελματικού καθήκοντος θα σας φέρει σημαντικές αλλαγές προς όφελος σας στο άμεσο μέλλον. Χαλαρώστε και ζήστε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας.

Πέμπτη 02.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα φέρει στο προσκήνιο θέματα οικονομικής φύσεως που σας προκαλούν άγχος και απαισιοδοξία. Αρκετές καθυστερήσεις οικονομικών συναλλαγών και χρεών θα σας πιέσουν αρκετά. Μην επιβαρύνετε το σύντροφο σας με παράλογες ζήλιες και γκρίνιες.

Παρασκευή 03.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Αποφύγετε περιττά έξοδα με το σημερινό πλανητικό σκηνικό. Τα επαγγελματικά σας απαιτούν πράγματα και πολύ περισσότερη εργασία από εσάς. Μην ανησυχείτε όμως, θα τα καταφέρετε και τα αποτελέσματα θα είναι προς όφελος σας μελλοντικά.

Σάββατο 04.12.2021 (Νέα Σελήνη-Έκλειψη Ήλιου στον Τοξότη)

Η διάθεση σας θα είναι κάπως περίεργη σήμερα. Η ψυχολογία και η σωματική σας κατάσταση φτιάχνει σιγά-σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σας, ενώ τα επαγγελματικά σας ανεβαίνουν θεαματικά.

Κυριακή 05.12.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Αρχίζει μια νέα καταλυτική περίοδος σε όλους τους τομείς. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας λίγο αργότερα. Σύντομα θα κάνετε ένα καινούργιο βήμα προς όφελος σας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Δευτέρα 06.12.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω– σε γέμιση)

Ακόμα και το πιο καλά οργανωμένο σας ραντεβού σήμερα μπορεί να ανατραπεί. Μη γίνεστε εριστικοί και τόσο ευαίσθητοι με το ταίρι σας. Μην είστε στα πρόθυρα να τερματίσετε τη σχέση σας. Πάρτε αποφάσεις και μην πιέζετε τον εαυτό σας.

Τρίτη 07.12.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Εκμεταλλευτείτε τα καλά που έρχονται και μην είστε απαισιόδοξοι. Η κακή σας ψυχολογία δημιουργεί διάχυτες διαφωνίες εις βάρος σας, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Τετάρτη 08.12.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Η εσωστρέφεια σας θα φέρει διαφωνίες και συγκρούσεις με το ταίρι σας. Ανοίξτε την ψυχή σας και εκμυστηρευτείτε τις ανησυχίες σας. Η αποστασιοποίηση και η ψυχρότητα σας δεν θα κάνει καθόλου κάλο στη σχέση σας.

Πέμπτη 09.12.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Κλίμα έντασης και εκνευρισμού θα σας χαλάσει τη διάθεση. Μην επιτρέπετε σε τρίτους να εμπλέκονται στα αισθηματικά σας. Περάσατε δια πυρός και σιδήρου. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στο ταίρι σας.

Παρασκευή 10.12.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα σας φέρει συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και εκρήξεις θυμού, λόγω των πολλαπλών εμποδίων, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας γιατί θα κάνετε πολλές ζημιές σε πολλαπλά επίπεδα.

Σάββατο 11.12.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Το πλανητικό σκηνικό θα φέρει στο προσκήνιο προτάσεις που θα σημαδέψουν θέματα εργασίας. Μελλοντικές προαγωγές και συμφωνίες προς όφελος σας θα έρθουν πολύ σύντομα, με μια παράλληλη βελτίωση των οικονομικών σας.

Κυριακή 12.12.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Οι πλανήτες θα σας φέρουν μικροπροβλήματα σήμερα και συγκρούσεις. Άγχος και στρες σας πιέζει υπερβολικά. Προσοχή στις μετακινήσεις. Δεν ευνοούνται μυστικές συνεργασίες στον επαγγελματικό σας χώρο.

Δευτέρα 13.12.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Τα άστρα επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα! Για τους αδέσμευτους μια καινούργια γνωριμία μπορεί να γεννήσει ένα ερωτικό ενδιαφέρον με καλές προοπτικές για μια μελλοντική σχέση. Σύντομα θα υπάρξουν ανακατατάξεις και προοπτικές προαγωγής στην εργασία σας.

Τρίτη 14.12.2021 (Σελήνη στον Ταύρο– σε γέμιση)

Θα κάνετε μια παράλληλη σχέση που θα σας προβληματίσει πολύ. Προσοχή όμως στις ξαφνικές αποκαλύψεις. Θα έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα που θα βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελτικά προς όφελος σας.

Τετάρτη 15.12.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες θα αναπτερώσουν το ηθικό και τη διάθεση σας σήμερα. Στα αισθηματικά θα γίνει επανασύνδεση με σχέση από το παρελθόν. Προσοχή όμως στις εντάσεις. Αποφύγετε περιττές σπατάλες και έξοδα.

Πέμπτη 16.12.2021 (Σελήνη στους Ταύρο – σε γέμιση)

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα, αν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με το ταίρι σας. Κάποια μυστικά φαίνεται να έρχονται στην επιφάνεια και να απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς. Προσοχή επίσης στις καινούργιες συνεργασίες.

Παρασκευή 17.12.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Τα άστρα και οι πλανήτες θα προκαλέσουν δυσκολίες στην επικοινωνία σήμερα και οι διαφωνίες λόγω έλλειψης επικοινωνίας θα σας γεμίσουν με ένταση και άγχος. Μόνο με ψυχραιμία θα καταφέρετε να θέσετε τις καταστάσεις υπό έλεγχο.

Σάββατο 18.12.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Μην κάνετε βιαστικά και επιπόλαια επαγγελματικά ανοίγματα. Στα αισθηματικά σας, κάποια μικροπροβλήματα θα σας φορτίσουν με ένταση και θα προκαλέσουν συγκρούσεις με τον σύντροφό σας.

Κυριακή 19.12.2021 (Πανσέληνος στους Διδύμους )

(Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω – Ανάδρομη έως 29.01.22)

Έχετε συσσωρεύσει μεγάλη κούραση και άγχος από την καθημερινότητα σας. Επιπλέον, το πλανητικό σύστημα σήμερα είναι αρκετά πιεστικό. Βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε και να ισορροπήσετε, για να μπορέσετε να χειριστείτε με επιτυχία όσα σας απασχολούν.

Δευτέρα 20.12.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Σταματήστε να ζείτε στο άγχος και την ένταση! Σταματήστε να κατατρώγεστε με όσα δεν μπορείτε να ελέγξετε και θέστε προτεραιότητες στην ζωή σας. Είναι καιρός να αναθερμάνετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας, γιατί αυτός είναι ο βράχος και το στήριγμα σας.

Τρίτη 21.12.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Χαλαρώστε και μη δημιουργείτε εκρηκτικές καταστάσεις στη σχέση σας. Κάντε υποχωρήσεις, διότι το ταίρι σας έχει κουραστεί με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σας. Φανείτε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και με τον σύντροφό σας, ως προς το τι σας απασχολεί και τι σας προβληματίζει.

Τετάρτη 22.12.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα φέρει καινούργιες γνωριμίες και ευκαιρίες, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Για τους αδέσμευτους αυτό σημαίνει μια γνωριμία που μπορεί να έχει πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης σε μια νέα ερωτική σχέση.

Πέμπτη 23.12.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Αποφύγετε εντάσεις με πρόσωπα από τον εργασιακό σας τομέα, γιατί ίσως να βρεθείτε σε μειονεκτική θέση από εκεί που δεν το περιμένατε. Φροντίστε να γίνετε πιο διαλλακτικοί με τους γύρω σας. Θα δεχτείτε κόντρες που θα σας απογοητεύσουν.

Παρασκευή 24.12.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Τα άστρα θα φέρουν καινούργιες γνωριμίες και ευκαιρίες, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Νέες γνωριμίες από το επαγγελματικό περιβάλλον θα εξελιχθούν σε σχέση.

Σάββατο 25.12.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Οικονομικές ανησυχίες σας ταλαιπωρούν. Εξωτερικεύστε τα αίσθημα σας και μην παραμελείτε το σύντροφο σας λόγω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων.

Κυριακή 26.12.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα εξαιτίας της έντασης που επικρατεί. Δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και βγείτε από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σας. Ανταποδώσετε τα αισθήματα σας.

Δευτέρα 27.12.2021 (Σελήνη στον Ζυγό– σε χάση)

Κάντε θετικές σκέψεις και μη σκέφτεστε με καχυποψία. Με κατάλληλους χειρισμούς ο σύντροφος σας θα υπαναχωρήσει, θα ανοίξει την ψυχή του και θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα μαζί σας.

Τρίτη 28.12.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Διώξτε την πλάνη που σας βασανίζει και σας απογοητεύει. Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται με υπομονή, ειλικρινή διάλογο και βέβαια διάθεση για συμβιβασμούς. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και τις ικανότητες σας.

Τετάρτη 29.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Κρυφές καταστάσεις και συγκρούσεις με το φιλικό σας περιβάλλον θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα. Διώξτε την πλάνη που σας βασανίζει και σας απογοητεύει. Με αυτοπεποίθηση θα ξεπεράσετε και αυτή την ταλαιπωρία.

Πέμπτη 30.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα είναι πιθανόν να σας προκαλέσει ένταση και ενοχλητική ζήλια αναφορικά με τον σύντροφο σας. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

Παρασκευή 31.12.2021 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Θετικές και καλοσχεδιασμένες κινήσεις μπορεί να κάνουν το σύντροφο σας να σας μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα που τον απασχολεί εδώ και καιρό. Αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες.

Αλίντα Κανάκη

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…