Καρκίνος – Ημερήσιες προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

ΔΕΥΤΕΡΑ 1.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια μέρα που δεν ενδείκνυται για ανάληψη κινδύνων! Αν και είστε αρκετά συντηρητικοί στις κινήσεις σας, σήμερα θέλει λίγο περισσότερη προσοχή.

ΤΡΙΤΗ 2.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σας παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες, μην παίρνουν όμως τα μυαλά σας αέρα. Οι κινήσεις σας θα πρέπει να υπαγορεύονται από το συμφέρον σας, αλλά να είναι σε αρμονία με τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 3.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ευχάριστη η σημερινή σας μέρα και γεμάτη με μικρές χαρές. Η ακτινοβολία σας θα βοηθήσει να τακτοποιήσετε πολλά θέματα με ευκολία.

ΠΕΜΠΤΗ 4.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα πράγματα γύρω σας αλλάζουν και σας κυριεύει το άγχος. Προσπαθήστε να εμπνευστείτε από τα θετικά που συμβαίνουν στη ζωή σας!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΕΩΣ 16/11/18

Μια σειρά από αλλαγές έχουν ήδη δρομολογηθεί στην ζωή σας και είναι κάτι που σας αγχώνει και σας καταβάλλει ψυχολογικά, γιατί δεν ξέρετε που θα σας βγάλει…

ΣΑΒΒΑΤΟ 6.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Στο τέλος της μέρας θα σας βασανίζουν σκέψεις σχετικά με κάποιες σημαντικές σχέσεις σας, επαγγελματικής ή προσωπικής φύσης.

ΚΥΡΙΑΚΗ 7.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με καθαρό μυαλό μπορείτε το πρωί να στοχαστείτε για τη στρατηγική που θα ακολουθήσετε, για ένα επαγγελματικό ζήτημα ή για τις σχέσεις με τα παιδιά σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 8.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ένταση μπορεί να υπάρξει σήμερα με το ταίρι σας ή με τα παιδιά σας. Στο τέλος της μέρας όμως φαίνεται να ηρεμεί το κλίμα.

ΤΡΙΤΗ  9.10.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ)

Η επιτυχία των προσπαθειών σας είναι αποκλειστικά αποτέλεσμα της εργατικότητας, της ευστροφίας και της γρήγορης αντίδρασης σας!

ΤΕΤΑΡΤΗ 10.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να θυμάστε ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! Η αισιοδοξία σας, η καλή πίστη και το πείσμα σας θα σας βοηθήσουν να τα βγάλετε πέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

ΠΕΜΠΤΗ 11.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εάν δεν τηρήσετε τα συμφωνηθέντα και δεν σεβαστείτε τους γύρω σας θα βρεθείτε με την πλάτη στον τοίχο, είτε από συνεργάτες, είτε από συναδέλφους, ακόμη και από φίλους ή γείτονες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η διακριτικότητα με την οποία προσεγγίζετε τα πρόσωπα που έχετε απέναντι σας, όταν πρόκειται για συζητήσεις επαγγελματικού επιπέδου, βοηθάει να αποκτήσετε την εμπιστοσύνη του συνομιλητή σας!

ΣΑΒΒΑΤΟ 13.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ο άνθρωπός σας φαίνεται να έχει απομακρυνθεί από εσάς το τελευταίο διάστημα. Μήπως αυτή η στάση του/της οφείλεται στην ανάμειξη ενός τρίτου προσώπου στη σχέση σας;

ΚΥΡΙΑΚΗ 14.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάθε άλλο παρά προβλέψιμη θα είναι η σημερινή σας μέρα! Οπλιστείτε με δύναμη, υπομονή και επιμονή και θα τα καταφέρετε!

ΔΕΥΤΕΡΑ 15.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η εμπιστοσύνη στην εντιμότητα του συνομιλητή μας δεν είναι πάντοτε ο καλύτερος σύμβουλος για την επιτυχία των σκοπών μας. Φροντίστε να έχετε σοβαρά επιχειρήματα στις διαπραγματεύσεις σας!

ΤΡΙΤΗ 16.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα χαρακτηρίζεται από επιτυχίες! Δεν θα καταλαβαίνετε καλά-καλά πως θα έρχονται, θα είναι όμως γεγονός. Αφιερώστε τις ελεύθερες σας ώρες σε πράγματα που σας ευχαριστούν.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η συναισθηματική φόρτιση και οι αψυχολόγητες ενέργειες σας μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο μακροχρόνιες προσπάθειες. Μην παρατάτε κάτι τόσο εύκολα, όταν μάλιστα έχετε επενδύσει κάποια πράγματα στη προσπάθεια αυτή.

ΠΕΜΠΤΗ 18.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να προστατέψετε τα κεκτημένα σας σε προσωπικό επίπεδο ή να πραγματοποιήσετε ένα εξελικτικό άλμα στον τομέα της καριέρας σας. Προσέξτε όμως τις κινήσεις σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μετά από ώριμη σκέψη θα καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι σε κάποια πράγματα στη ζωή σας απλά είχατε βάλει πολύ ψηλά τον πήχη…

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσελκύετε γύρω σας τα πιο ετερόκλητα άτομα, λόγω του ζεστού χαρακτήρα σας και της χαλαρής σας προσωπικότητας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τη χαλαρή και ανέμελη ατμόσφαιρα του πρωινού διαδέχεται ένα έντονο και φορτισμένο απόγευμα. Η διαίσθηση σας, σας λέει ότι κάτι δεν πάει καλά και θέλετε να εντοπίσετε την πηγή της ανησυχίας σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η επικοινωνία σας με ένα φιλικό πρόσωπο, που είχατε καιρό να επικοινωνήσετε, θα σας χαροποιήσει και θα σας προσφέρει μια ωραία διέξοδο από την καθημερινότητα.

ΤΡΙΤΗ 23.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα σας θα χαρακτηρίζεται από μια χαοτική σκέψη, πολύ τρέξιμο χωρίς αποτέλεσμα και πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Δεν είναι από τις αποδοτικές σας μέρες…

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.10.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Εάν αποφασίσετε να ακολουθήσετε την πεπατημένη στα προβλήτα που αντιμετωπίζετε θα βρείτε την συμπαράσταση αρκετών ατόμων που βρίσκονται γύρω σας. Εάν ακολουθήσετε όμως αντισυμβατικές μεθόδους, θα βρεθείτε μόνοι σας.

ΠΕΜΠΤΗ 25.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορείτε με σχετική άνεση να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με άτομα από το φιλικό ή συγγενικό περιβάλλον που είχαν ψυχρανθεί. Κάντε το πρώτο βήμα…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα απολαύσετε την οικογενειακή ατμόσφαιρα και την τεμπελιά στο σπίτι, αλλά προς το βράδυ θα σας λείψει λίγο ο ρομαντισμός και η ερωτική ατμόσφαιρα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αποφύγετε να πραγματοποιήσετε αγορές γιατί ή θα είναι προβληματικό ότι αγοράσετε, ή θα πληρώσετε πολλά περισσότερα από την πραγματική αξία του αντικείμενου…

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η αγοραστική σας ικανότητα αυξάνεται και η χαρά σας που μπορείτε απενοχοποιημένα να βγείτε για ψώνια σας δίνει φτερά…

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια πολύ καλή μέρα για επαγγελτικά ταξίδια και επαφές με πελατεία! Η μέρα θα έχει έντονη δράση για όσους ασχολούνται με την πληροφορική, τις μεταφορές ή δραστηριοποιούνται στη ιατρική.

ΤΡΙΤΗ 30.10.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό θα επιβραβεύσει τους σκληρά εργαζόμενους, ευσυνείδητους και έντιμους Καρκίνους!

ΤΕΤΑΡΤΗ 31.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην αφήνετε να αποσπάται η προσοχή σας από την εργασιακή ρουτίνα. Τα προβλήματα με αγαπημένα σας πρόσωπα θα βρείτε τον τρόπο να τα λύσετε εκτός εργασίας.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Τοξότης – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι και ε…