Καρκίνος – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020

Τρίτη 01.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – (σε γέμιση)

 

Έχετε αρκετή ενέργεια σήμερα αλλά και σημαντικά τονωμένη αυτοπεποίθηση. Αυτό θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια εργασία με πιεστικές προθεσμίες που έχετε αναλάβει.

 

Τετάρτη 02.09.2020 (Πανσέληνος στους Ιχθείς)

 

Πολλές είναι οι πιθανότητες να επανεμφανιστεί ένας ερωτικός σύντροφος από το παρελθόν σας και να σας βάλει σε σκέψεις. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, αναρωτηθείτε αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε…

 

Πέμπτη 03.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

 

Η μέρα ίσως φέρει θαμμένα μυστικά στην επιφάνεια ή ενδεχομένως να ακούσετε λόγια που θα σας αιφνιδιάσουν και θα σας πικράνουν… Ότι και αν συμβεί, διατηρήστε την ψυχραιμία   σας!

 

Παρασκευή 04.09.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

 

Καθορίστε την επαγγελματική ή προσωπική σας πορεία και βάλτε νέους και κυρίως ρεαλιστικούς στόχους. Με την θετική ενέργεια που θα τους δώσετε θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας.

 

Σάββατο 05.09.2020 (Σελήνης τον Κριό – σε χάση)

 

Αισθάνεστε ότι ο καταπιεσμένος σας έρωτας δεν μπορεί πια να μείνει κρυφός. Ακούστε την καρδιά σας, εκμυστηρευτείτε τον έρωτα σας και  τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους…

 

Κυριακή 06.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 

Το συναίσθημα της μοναξιάς ή της ελαφριάς κατάθλιψης υποχωρεί σημαντικά και ατενίζετε την μέρα σας με μια νέα ανεβασμένη ψυχολογία. Σήμερα μπορεί να γίνετε αποδέκτης πολύς αγάπης, εάν το επιτρέψετε…

 

Δευτέρα 07.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 

 

Το συναίσθημα της μοναξιάς ή της ελαφριάς κατάθλιψης υποχωρεί σημαντικά και ατενίζετε την μέρα σας με μια νέα ανεβασμένη ψυχολογία. Σήμερα μπορεί να γίνετε αποδέκτης πολύς αγάπης, εάν το επιτρέψετε…

 

Τρίτη 08.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Χαρακτηρίζεστε από αρνητικότητα σήμερα. Όλα και όλοι σας φταίνε, από τον σύντροφο έως τους συνεργάτες σας. Πρέπει να όμως να μάθετε να κάνετε συμβιβασμούς στην ζωή σας και σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα προς αυτή την κατεύθυνση.

 

 

Τετάρτη 09.09.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

 

Ο έλεγχος που  θα προσπαθήσετε να ασκήσετε στους γύρω σας σήμερα μπορεί να είναι ακραίος και ως εκ τούτου εκνευριστικός, με αποτέλεσμα να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα προσδοκούσατε…

 

 

Πέμπτη 10.09.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

(Άρης ανάδρομος στον Κριό – Ανάδρομος μέχρι 14 Νοεμβρίου)

 

Η διαίσθηση σας είναι ιδιαίτερα τονισμένη σήμερα και σας κατευθύνει να μείνετε μακριά από τα πολύβουα πλήθη. Μην αναζητάτε λογικές εξηγήσεις και ερμηνείες. Απλά ακούστε αυτό που σας λέει και θα σας βγει σε καλό.

 

 

Παρασκευή 11.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

 

Ίσως έχετε κατασταλάξει για το τι χρειάζεστε στην προσωπική σας ζωή και είναι καιρός να το διεκδικήσετε. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, επενδύστε στην ενδυνάμωση της!

 

Σάββατο 12.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

 

Μια νέα επιρροή στον εργασιακό σας χώρο θα σας βοηθήσει να δείτε κάποια πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία. Έχετε ανοιχτό το μυαλό και τα μάτια σας γιατί μια ευκαιρία καριέρας πλησιάζει…

 

 

Κυριακή 13.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

(Δίας ορθόδρομος στον Αιγόκερω – Ανάδρομος από 14 Μαΐου)

 

 

Η ισορροπία είναι η μαγική λέξη κατά την μέρα αυτή. Πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ των διαφόρων γνωστών και φίλων, οικογένειας και ερωτικών συντρόφων…

 

 

Δευτέρα 14.09.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

 

Έχετε τον νου σας γιατί θα υπάρξει μια ευκαιρία που μπορεί να σας αλλάξει την επαγγελματική ζωή στο άμεσο μέλλον. Εξετάστε προσεκτικά ότι νέο σας παρουσιαστεί, γιατί κάπου εκεί θα κρύβεται το μέλλον σας.

 

Τρίτη 15.09.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

 

Κάποιες δυσκολίες θα παρουσιαστούν σήμερα στο δρόμο σας και θα σας χαλάσουν την μέρα. Θα πρέπει να τις χειριστείτε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα για να μην έχουν συνέπειες.

 

 

Τετάρτη 16.09.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

 

Κάποιο άτομο από το στενό σας περιβάλλον χρειάζεται την στήριξη σας σήμερα αλλά διστάζει να ζητήσει την βοήθεια σας. Ωστόσο η διαίσθηση σας μπορεί να οδηγήσει τα βήματα σας και να σταθείτε στο πλάι του, δίνοντας του κουράγιο και ελπίδα.

 

Πέμπτη 17.09.2020 (Νέα Σελήνη στην Παρθένο)

 

Η αυξημένη αδρεναλίνη θα χαρακτηρίσει την μέρα σας. Το μεγαλύτερο αφροδισιακό σας είναι όταν αισθάνεστε ότι ολοκληρώσατε την δουλειά σας με επιτυχία ή όταν λύνετε ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα.

 

 

Παρασκευή 18.09.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

 

Θα πρέπει να δείτε σε βάθος τα εργασιακά σας θέματα κατά την διάρκεια της μέρας, για να έχετε πλήρη επίγνωση για την πορεία σας και τις δυνατότητες που αυτή σας προσφέρει.

 

 

Σάββατο 19.09.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

 

Σαν να σας έχει κάνει σοφότερους το Σύμπαν για μια μέρα, τα λεγόμενα σας ξαφνιάζουν τους γύρω σας αλλά και τον εαυτό σας. Βλέμματα επιδοκιμασίας αλλά και αποδοκιμασίας θα σας συνοδεύουν όλη την μέρα …

 

 

Κυριακή 20.09.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

 

Όταν επικεντρώνεστε στα οικονομικά σας προβλήματα μπλοκάρετε και δεν μπορείτε να σκεφτείτε με καθαρό μυαλό. Θα ήταν πολύ καλύτερα εάν προσπαθούσατε να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας για να εξασφαλίσετε ένα επί πλέον εισόδημα.

 

Δευτέρα 21.09.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

 

 

Δεν θα μπορέσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στην ζωή σας εάν δεν καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Εάν δεν τα καταφέρνετε μόνοι, υπάρχουν και οι φίλοι να σας βοηθήσουν.

 

Τρίτη 22.09.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

 

Ίσως να χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και με την φυσική σας κατάσταση. Ίσως είναι καιρός να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και να εντάξετε την άσκηση στην ζωή σας για να προλάβετε τα δύσκολα…

 

Τετάρτη 23.09.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

 

Θα βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα που θα αφορούν την συντροφική σας σχέση. Αναζητήστε τις προσωπικές σας ευθύνες για την παρούσα κατάσταση, πριν αποφασίσετε οτιδήποτε…

 

 

Πέμπτη 24.09.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

 

Τα οικονομικά σας θα αποτελέσουν πηγή ανησυχίας κατά την σημερινή μέρα. Φαίνεται ότι η διαχείριση σας του τελευταίου χρονικού διαστήματος δεν ήταν αυτή που απαιτούν οι περιστάσεις και τώρα αναζητάτε απεγνωσμένα λύσεις.

 

 

Παρασκευή 25.09.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

 

Ερωτικής φύσεως σκέψεις θα σας απασχολήσουν σήμερα. Βασανίζεστε με την σκέψη ότι πάντοτε φαίνεται να τραβάτε τα λάθος άτομα. Δεν σας φταίνε όμως οι άλλοι, αλλά οι δικές σας επιλογές και πρότυπα.

 

 

Σάββατο 26.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 

Τα συνεχή και πολλά προβλήματα του τελευταίου χρονικού διαστήματος φαίνεται να σας έχουν μπλοκάρει και δεν ξέρετε πώς να συνεχίσετε στο άμεσο μέλλον. Φανείτε ψύχραιμοι…

 

 

Κυριακή 27.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 

Πνευματικής φύσης ανησυχίες θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας. Μην προχωρήσετε αβασάνιστα σε μονοπάτια που δεν γνωρίζετε και μπορούν να σας βλάψουν λόγω άγνοιας…

 

Δευτέρα 28.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 

Δυσάρεστη είδηση θα υπάρξει ή άσκοπες συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα, με αποτέλεσμα μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Συζητήσεις για προσωπικά σας ενδιαφέροντα και σκοπούς δεν οδηγούν πουθενά!

 

Τρίτη 29.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

(Κρόνος ορθόδρομος στον Αιγόκερω – Ανάδρομος από 11 Μαΐου)

 

Θα νιώσετε κάποιον εκνευρισμό, θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα σχετικά με την πορεία σας, τους συναδέλφους ή τον σύντροφο σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους!

 

 

Τετάρτη 30.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

 

Αυτή η μέρα δεν είναι ιδιαίτερα καλή για ερωτικές εξομολογήσεις και δηλώσεις αγάπης και αφοσίωσης, καθώς επίσης ούτε για μακρινά ταξίδια, για εξεύρεση νέων ιδεών ή για την δημιουργικότητα σας. Η απογοήτευση από επαγγελματικά πλάνα που φαίνεται να ναυαγούν δεν θα διαρκέσει πολύ, καθώς θα ανοίξουν νέοι δρόμοι που θα οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…