Καρκίνος – Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) όντας στο ζώδιο των Ιχθύων και σας ωθεί να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο που σας περιβάλλει. Θα έχετε πολλές νέες ιδέες και ευκαιρίες να διευρύνετε με κάποιο τρόπο τους ορίζοντες σας και να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Μερικοί ίσως να ξεκινήσετε να μαθαίνετε μια ξένη γλώσσα, άλλοι ενδεχομένως να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι αναψυχής, ενώ μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο από μακριά που θα σας ενθουσιάσει. Στις προσωπικές ή φιλικές σας επαφές θα είστε πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να κατανοήσετε τις απόψεις του συνομιλητή σας, απαλλαγμένοι από θέσφατα και δογματισμούς. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα περνάει ο Ήλιος στον Κριό και στον 10ο ηλιακό οίκο και για το υπόλοιπο του μήνα επικεντρώνετε την προσοχή σας σε ζητήματα καριέρας και δημόσιας εικόνας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να προωθηθούν μελλοντικά σχέδια. Ο μήνας είναι αρκετά δραστήριος και οι δυνατότητες για προώθηση της δουλειάς σας πολλές. Νέες γνώσεις ή καινούργιες εμπειρίες ίσως να αποτελέσουν αφορμή να αλλάξετε κάποιες απόψεις σε σημαντικά ζητήματα. Ο Ερμής κατά το πρώτο μέρος του Μαρτίου (μέχρι τις 10/03) διέρχεται τον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Οι αλλαγές ή οι προτάσεις που θα υπάρξουν την περίοδο αυτή ίσως να μην σας φαίνονται ιδιαίτερα βιώσιμες, οπότε θα χρειαστούν προσεκτικοί χειρισμοί. Συνάψτε χρήσιμες επαφές, προκειμένου να έχετε την πιθανότητα να ανεβείτε κάποια σκαλοπάτια στην καριέρα σας. Μετά τις 10 Μαρτίου, με το πέρασμα του στον Κριό και στον  10ο ηλιακό οίκο, θα σας εξιτάρουν οι πληροφορίες που προέρχονται από το εξωτερικό, και που σχετίζονται με επαγγελματικά ή προσωπικά ζητήματα. Κάποιοι μεταξύ σας θα σκεφτείτε την περίοδο αυτή να αλλάξετε δουλειά, ακόμη και καριέρα, οπότε θα αναζητάτε πληροφορίες, λύσεις και διεξόδους. Τα οικονομικά σας θα απαιτήσουν επιδέξια διαχείριση μέσα στον Μάρτιο. Θα πρέπει να διασφαλίσετε ή να αυξήσετε τα έσοδα σας και από την άλλη να περιορίσετε τις δαπάνες σας. Το άνοιγμα καταθετικών λογαριασμών μεταξύ 17 και 19 Μαρτίου θα λειτουργήσει θετικά και θα προσελκύσει αυξημένα έσοδα στο μέλλον. Απώλειες χρηματικές μπορεί να έχετε ωστόσο από τεμπελιά ή απάθεια. Όλα εξαρτώνται από την αποτελεσματικότητα των κινήσεων σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Ο πλανήτης του έρωτα και της αποπλάνησης, η Αφροδίτη, θα διέρχεται το πρώτο δεκαήμερο του μήνα το ζώδιο του Υδροχόου και τον 8ο ηλιακό σας οίκο και θα σας κινήσουν την περιέργεια άτομα που θα σας φαίνεται ότι έχουν έναν αέρα μυστηρίου. Οι δεσμευμένοι θα βιώσετε με την διέλευση αυτή την εμβάθυνση της συναισθηματικής σας σχέσης, αλλά και την αναζωογόνηση της ερωτικής σας ζωής. Οι σεξουαλικές επαφές θα γίνουν πιο συχνές, καθώς και πιο έντονες, ίσως και λίγο πιο τολμηρές. Στις 11 Μαρτίου περνάει η Αφροδίτη στους Ιχθείς και στον 9ο ηλιακό σας οίκο και από την θέση της αυτή θα σας έλκει το εξωτικό και άγνωστο. Αυτό ισχύει τόσο για τα αντικείμενα διακόσμησης του χώρου σας, όσο και για τα άτομα που θα σας ελκύσουν ερωτικά. Το διάστημα αυτό δεν είναι απίθανο να ερωτευθείτε ένα άτομο που προηγουμένως δεν το θεωρούσατε ελκυστικό. Σχέσεις με άτομα από διαφορετική χώρα είναι πιθανές, καθώς και με άτομα με διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο.

 

Η Νέα Σελήνη στις 10 Μαρτίου στους Ιχθείς θα φέρει εύνοια στην καριέρα σας και θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας γρήγορα. Απροσδόκητες καταστάσεις θα σας ωθήσουν να πετύχετε σημαντικά επιτεύγματα. Ιδέες που είχατε εδώ και καιρό θα αρχίσουν να λαμβάνουν σάρκα και οστά. Αλλάζουν επίσης οι απόψεις σας πάνω σε πολλά πράγματα. 

 

Η Πανσέληνος-Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στις 25 Μαρτίου στον Ζυγό θα στρέψει την προσοχή σας σε ζητήματα σπιτιού και οικογένειας. Σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα μπορεί να αλλάξουν, ποια κατεύθυνση θα πάρουν όμως θα εξαρτηθεί από τις τρέχουσες συνθήκες και το έδαφος που προετοιμάσατε. Θα κυριαρχεί καχυποψία ή και νοσταλγία. Αψηφήστε όμως τις φοβίες σας και πατήστε σταθερά στα πόδια σας. Ίσως θα σας έκανε καλό να μένατε για λίγο μόνοι, ώστε να ισορροπήσετε σαν άτομα. 

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Φεβρουάριο:   6, 10, 18, 24, 28

Δυσμενείς μέρες για τον Φεβρουάριο:  8, 12, 16, 26

Περισσότερα άρθρα
Load More In Καρκίνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…