Καρκίνος  – Gay αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2020

Ο Ήλιος είναι κατά το μεγαλύτερο τμήμα του Οκτωβρίου στον 4ο οίκο σας (γονική εστία και κατοικία), μια θέση που δεν ευνοεί ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας. Θα πρέπει να κάνετε μεγάλο αγώνα και να έχετε τεράστια υπομονή για να καταφέρετε να κάνετε βήματα προόδου ή να ολοκληρώσετε όσα σχεδιάζετε. Ίσως να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με συνεργάτες ή προϊσταμένους και θα χρειαστεί να αναπτύξετε τις διπλωματικές σας ικανότητες για να μην βλάψετε τα συμφέροντα σας. Εάν αναζητάτε την τύχη σας σε μια άλλη επιχείρηση και ετοιμάζεστε να μεταπηδήσετε, η κατάσταση που θα αντιμετωπίσετε και στο νέο περιβάλλον θα είναι παραπλήσια με αυτή που θα αφήσετε πίσω σας. Ο Ερμής στον 5ο οίκο μπορεί να σας ωθήσει σε πιο πνευματικές ασχολίες και ενδιαφέροντα και να σας δώσει ιδέες για το πως να αξιοποιήσετε μια απασχόληση σας σε επικερδή επιχείρηση.

Οικονομικά δεν αναμένονται μεταβολές άξιες λόγου. Επαγγελματικές δραστηριότητες με συγγενικά πρόσωπα μπορούν να σας προσφέρουν ένα πολύ καλό εισόδημα, ακόμη και αν η προοπτική συνεργασίας δεν σας ενθουσιάζει καθόλου.

Η Αφροδίτη στον 3ο οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) θα φέρει εξομάλυνση και σύσφιξη των σχέσεων σας με συγγενείς. Οι δεσμευμένοι θα έχουν ομαλές σχέσεις με το ταίρι τους, ιδίως κατά το πρώτο μισό του μήνα. Μετά γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος και υπάρχουν πιθανότητες για ασυνεννοησία, έριδες και προστριβές. Και με φιλικά σας πρόσωπα ίσως να έρθετε σε σύγκρουση, λόγω των δυσάρεστων σχολίων τους για το ταίρι σας!

Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε καινούργιες γνωριμίες μέσα στον μήνα, καθώς η Αφροδίτη ευνοεί την επικοινωνία και την διασκέδαση. Με τον Ερμή όμως ανάδρομο μετά τα μέσα του Οκτώβρη, δεν είναι σίγουρο ότι θα μακροημερεύσει μια σχέση που θα ξεκινήσει την περίοδο αυτή.

 

Αλίντα Κανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…