ΚΡΙΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αφήστε κατά μέρος όλα τα μικρά και ασήμαντα και ασχοληθείτε με ότι πραγματικά έχει σημασία και μπορεί να καλυτερέψει τη ζωή σας, προσωπική ή επαγγελματική.

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εάν έχετε να ολοκληρώσετε κάποιες δουλειές που ξεκινήσατε τις προηγούμενες μέρες, καλό θα ήταν να τις ολοκληρώσετε νωρίς το πρωί! Είναι οι ευνοϊκότερες ώρες για την επιτυχή ολοκλήρωση ενός έργου ή μιας εργασίας.                              

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσπαθείτε να πετύχετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και αυτό είναι η απόλυτη εγγύηση της αποτυχίας κάθε προσπάθειας σας. Βάλτε τάξη στο μυαλό και στο πρόγραμμα σας.

ΤΡΙΤΗ 4.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα χαρακτηρίζεται από έντονους ρυθμούς δουλειάς και πολύ άγχος. Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί, αποφεύγοντας επιπόλαιες ενέργειες και επικίνδυνα μονοπάτια…

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιες καινούργιες ιδέες σας παίρνουν τα μυαλά και δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας. Φανείτε υπεύθυνοι στη δουλειά σας και διαχειριστείτε χρήμα και χρόνο αποτελεσματικά!

ΠΕΜΠΤΗ 6.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΕΡΜΗΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 16/11

Τακτοποιήστε τις πρωινές ώρες κάθε σας υποχρέωση και αφιερώστε το απόγευμα σας στα μεγάλα και σπουδαία που σας απασχολούν, είτε πρόκειται για τη καριέρα σας, είτε για την οικογενειακή-ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.12.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Φύσει αισιόδοξοι δεν τα βάζετε ποτέ κάτω και παλεύετε για ένα καλύτερο αύριο. Έχετε την τάση όμως να εθελοτυφλείτε ότνα κάτι δεν συνάδει με την αισθητική ή την κουλτούρα σας. Σήμερα όμως δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε κάποια κατάσταση…

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσαρμοστείτε στα δεδομένα της εποχής σας και διαφυλάξτε τα νώτα σας, γιατί οι φιλικοί σας συνεργάτες είναι και οι σκληρότεροι ανταγωνιστές που ροκανίζουν τη καρέκλα σας…

ΚΥΡΙΑΚΗ  9.12.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η σταθερότητα είναι το μυστικό που θα σας κρατήσει όρθιους σε δύσκολες στιγμές. Συναισθηματική σταθερότητα και επιμονή στις ιδέες και τις αρετές σας!

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κατά τη διάρκεια της μέρας θα πρέπει να κεφαλαιοποιήσετε τα όσα πετύχατε κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα και να εδραιώσετε την επαγγελματική σας θέση. Τις βραδινές ώρες προσοχή από κακόβουλα άτομα!

ΤΡΙΤΗ 11.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πρόκειται για μια εξαιρετικά ευνοϊκή μέρα σε ότι αφορά τις σπουδές, τα επαγγελματικά ταξίδια ή απλά την διεύρυνση των πνευματικών σας οριζόντων.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να δαμάσετε την ακόρεστη δίψα σας για επιτυχία και καταξίωση, γιατί το κυνήγι της επιτυχίας αρχίζει και κουράζει τα δικά σας πρόσωπα και δημιουργεί αρνητικό κλίμα στο χώρο της δουλειάς σας.

ΠΕΜΠΤΗ 13.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ–ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Υπάρχει το ενδεχόμενο να ονειροβατείτε σήμερα και εξαιτίας αυτού του γεγονότος να αμελήσετε τις υποχρεώσεις σας. Προσοχή στο πορτοφόλι σας, γιατί όταν προσγειωθείτε θα κλαίτε…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σας ελκύουν οι πολυτέλειες, θέλετε τα ακριβά και τα ωραία για να αισθανθείτε όμορφα, αλλά το ερώτημα θα πρέπει να είναι, μπορείτε να το αντέξετε αυτό οικονομικά;

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μέχρι τις μεσημεριανές ώρες το μυαλό σας επικεντρώνεται σε ανέφικτες πολυτέλειες και ονειροπολήσεις άνευ ουσίας. Και ξαφνικά βγαίνετε από το λήθαργο σας και θα πρέπει να προσγειωθείτε στο πλανήτη γη και πάλι…

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έντονη η μέρα σας, με πολλά πράγματα να τρέχουν παράλληλα και να απαιτούν τον καλύτερο σας εαυτό. Ίσως να χρειαστεί να κάνετε αρκετές διαδρομές για να τακτοποιήσετε όσα πρέπει, ενώ δεν αποκλείεται ένας παθιασμένος διάλογος.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα προβλέπεται να έχει αρκετές αναταράξεις που θα οφείλονται στους γύρω σας ή στους συνεργάτες σας. Πολλές οι διαδόσεις, έντονες οι φήμες για ένα συμβάν, μην παρασύρεστε όμως σε ίντριγκες.

ΤΡΙΤΗ 18.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Καιρός να δώσετε λίγη περισσότερη προσοχή στα άτομα που σας στηρίζουν και σας αγαπούν! Αφιερώστε τους το χρόνο που τους πρέπει και δείξτε τους την ευγνωμοσύνη σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η συναλλαγή ή συνδιαλλαγή με τις γυναίκες δεν θα είναι εύκολη σήμερα για τους Κριούς! Πολλά τα προβλήματα και όπως και να χειριστείτε τις καταστάσεις, τίποτε δεν θα είναι αρκετό…

ΠΕΜΠΤΗ 20.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι γεννημένοι τον Μάρτιο θα αισθανθούν ότι τους λείπει η ανεξαρτησία τους και θα θελήσουν να ξεδώσουν με κάθε δυνατό τρόπο. Η διασκέδαση για σας μπορεί να εξελιχτεί σε κραιπάλη…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Λίγο πεσμένοι είστε ψυχολογικά, κάτι που μπορεί να οφείλεται σε οικονομικά προβλήματα ή σε μια συναισθηματική σχέση που παρουσιάζει εδώ και καιρό σημάδια αποσταθεροποίησης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.12.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

Μια έκρηξη ενέργειας και καινούργιων ιδεών θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σας! Μη βιάζεστε όμως να πετάξετε στα καλάθι των αχρήστων όσα παλιά σας σχέδια δεν έχουν αποδώσει μέχρι στιγμής.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο αντισυμβατικός τρόπος προσέγγισης της πραγματικότητας είναι αυτός που μπορεί να σας χαρίζει ένα σεβαστό προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών σας. Χρειάζεται όμως και προσοχή στη λεπτομέρεια για να αποδώσει το εγχείρημα…

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φροντίστε να είστε επιμελείς αλλά και συνεπείς σήμερα! Θα πρέπει να αποδείξετε για μια ακόμη φορά ότι αξίζετε τη θέση που σας εμπιστεύτηκαν.

ΤΡΙΤΗ 25.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια ένταση πλανάται στον αέρα σήμερα, αν και γιορτινή μέρα… Μην περιμένετε όμως να διαλυθούν τα σύννεφα από μόνα τους, γιατί όσο περνάει η ώρα το κλίμα θα γίνεται όλο και πιο βαρύ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν είναι μέρα για σημαντικές διαβουλεύσεις ή πρωτοβουλίες, μπορείτε όμως να επωφεληθείτε της ευκαιρίας και να ζητήσετε τη συμβουλή έμπιστου σας ανθρώπου σε θέματα οικονομικής φύσης που σας απασχολούν.

ΠΕΜΠΤΗ 27.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πρώτο μισό της μέρες υπάρχει μια περίεργη ένταση. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητήσετε θέματα σχέσης ή να προσπαθήσετε να επιλύσετε οικογενειακά προβλήματα. Θα καταλήξετε στα χαρακώματα…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα σας είναι φορτωμένη με πολλές υποχρεώσεις αλλά και την αναγκαιότητα να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό απέναντι σε ανθρώπους που ενδεχομένως θα θέλατε να αποφύγετε πάση θυσία…                            

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Καταπνίξτε την παρόρμηση σας, φορέστε το καλύτερο σας προσωπείο και συμπεριφερθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μια και η επιβίωση ή η ευημερία σας εξαρτάται από την συμπεριφορά σας.                 

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.12.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Όλα θα σας έρθουν βολικά σήμερα και θα μπορέσετε να επιτύχετε πράγματα που δεν ήταν δυνατό να υλοποιηθούν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Απολαύστε λοιπόν τα λάφυρά σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 31.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η διάθεση σας είναι εξαιρετική σήμερα και οι πόρτες ανοίγουν διάπλατα μπροστά σας! Το τέλος του χρόνου και το ξεκίνημα του 2019 σας βρίσκει ευδιάθετους, πετυχημένους και ευτυχισμένους! 

 

Ευτυχισμένο 2019!

 

Αλίντα Κανάκη

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚH

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Σκορπιός – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Αισθάνεστε ασφαλείς στην δουλειά αλλά …