Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2023

Τετάρτη 01.2.2023 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Κάποιος θα θελήσει να σας προσφέρει μια εξυπηρέτηση σήμερα, αναρωτηθείτε όμως με πιο αντάλλαγμα θα γίνει κάτι τέτοιο… Δεν θα ήταν άσχημο να είστε προσεκτικοί. Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει εντάσεις κατά την διάρκεια της μέρας. Κάντε υπομονή και μην απογοητεύεστε. Τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

Πέμπτη 02.2.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Θα πρέπει να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες σήμερα και να αποβάλλετε ότι επώδυνο σας στοιχειώνει από το παρελθόν, για να μπορέσετε να πάτε μπροστά. Μπορεί να είναι δύσκολο, είναι όμως απόλυτα αναγκαίο. Θετικά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις εξελίξεις της μέρας και μην αφήνετε να σας χαλάσει την καλή διάθεση το παραμικρό. Ένας καλός φίλος μπορεί να σας δώσει θετική ενέργεια καθώς και τα φώτα του σε κάτι που σας απασχολεί.

Παρασκευή 03.2.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Ενδιαφέρουσες συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα μπορεί να σας δώσουν ιδέες και λύσεις, σε προβλήματα που σας απασχολούν επί μακρόν. Απροσδόκητες αλλαγές σας προκαλούν ένταση! Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με τους ανθρώπους γύρω σας, γιατί έτσι και αλλιώς δεν θα βγει τίποτε… Μετατρέψτε  την όποια πρόκληση σε δημιουργική δράση!

Σάββατο 04.2.2023 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Το θάρρος και η τόλμη σας οδηγούν σε παράτολμες δραστηριότητες, για να αλλάξετε κάποια κατάσταση που βλέπετε ότι δεν μπορεί  να συνεχιστεί. Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας. Προσοχή για την αποφυγή ατυχημάτων!

Κυριακή 05.2.2023 (Πανσέληνος στον Λέοντα)

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας. Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα επαγγελματικό πρόβλημα.

Δευτέρα 06.2.2023 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Ημέρα που ευνοεί την δράση η σημερινή, από τα οράματα να περάσετε στην πράξη. Θα πρέπει όμως να είστε σταθεροί στους στόχους σας και να μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια με τα πρώτα προβλήματα. Προσπαθήστε να μην απογοητεύσετε αγαπημένα σας πρόσωπα που μπορεί να χρειάζονται την στήριξη σας. Θα ήταν εξαιρετικά άδικο απέναντι τους, μια και αυτοί σας στάθηκαν στα δύσκολα.

Τρίτη 07.2.2023 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Η μέρα δεν προσφέρεται για τζόγο και ριψοκίνδυνα παιχνίδια, τόσο με την κυριολεκτική τους έννοια, όσο και μεταφορικά! Κινδυνεύετε να χάσετε τα πάντα πριν καλά-καλά το καταλάβετε. Θα βρεθείτε επίσης μπροστά σε διλήμματα που θα αφορούν την συντροφική σας σχέση. Αναζητήστε τις προσωπικές σας ευθύνες για την παρούσα κατάσταση, πριν αποφασίσετε οτιδήποτε.

Τετάρτη 08.2.2023 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Μην πιστεύετε ότι ακούτε σήμερα, ειδικά εάν προέρχεται από τα χείλη ενός σχετικά αγνώστου ατόμου.  Κινδυνεύετε να πέσετε θύμα εξαπάτησης! Πέραν αυτού, η μέρα αναμένεται να είναι χαλαρή και ήρεμη. Πηγαίνετε μια βόλτα, αναζητήσετε ένα νέο χόμπι ή απλά επικοινωνήστε με φίλους. Όσοι από σας  αγαπάτε την αδρεναλίνη, μην παραμελείτε την ασφάλεια σας.

Πέμπτη 09.2.2023 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Ίσως να μην το αισθάνεστε ακόμη, αλλά λόγω της έντονης και μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλατε στον επαγγελματικό τομέα, το μέλλον σας προδιαγράφεται ασφαλές και ευοίωνο. Οι απογευματινές ώρες σήμερα θα παρουσιάσουν ένταση και αρνητικό κλίμα. Αποφύγετε γρίνια, έριδες και λογομαχίες!

Παρασκευή 10.2.2023 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Σε επισκέψεις ή συναντήσεις κοινωνικής φύσης, προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση. Και αυτού του τύπου οι κοινωνικές υποχρεώσεις είναι καμιά φορά απαραίτητες. Θα βρείτε τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την έμπνευση να λύσετε όλα εκείνα τα προβλήματα που σας δημιουργούν άγχος. Το πλανητικό σκηνικό απαιτεί όμως από εσάς να μοιραστείτε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς με τους γύρω σας!

Σάββατο 11.2.2023 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

(Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο)

Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση, μια συνάντηση ή μια μετακίνηση. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελος σας, γιατί έτσι θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε ακόμη μια φορά το τι πρέπει να πείτε ή να κάνετε. Τα άστρα θα φέρουν όμως εμπόδια και καθυστερήσεις και στις σχέσεις σας με τον ή την σύντροφο της ζωής σας. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε καταστάσεις.

Κυριακή 12.2.2023 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Με πείσμα αντιμετωπίζετε σήμερα τις προκλήσεις της ημέρας, αλλά στο τέλος αυτής της μέρας υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είστε νικητές… Οι γρήγορες αποφάσεις μπορούν να σας βγάλουν από μια δύσκολη θέση. Οι αντιφατικές κινήσεις σας όμως ίσως έχουν σαν αποτέλεσμα να κλείσετε μια πόρτα, που με κόπο είχατε ανοίξει και να  το μετανιώσετε στο μέλλον.

Δευτέρα 13.2.2023 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Θα έχετε την τάση να αναλαμβάνετε ευθύνες ή επιπλέον εργασία, υπερεκτιμώντας τις δυνατότητες σας. Καλύτερα να απορρίψετε κάποια δουλειά και να είστε εμπρόθεσμοι, παραδίδοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα, παρά να αγχώνεστε και να παρουσιάσετε τελικά κάτι μέτριο ή ελλιπές. Θα χρειαστεί επίσης να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και με την φυσική σας κατάσταση. Ίσως είναι καιρός να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και να εντάξετε την άσκηση στην ζωή σας για να προλάβετε τα δύσκολα…

Τρίτη 14.2.2023 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Αποφύγετε τους κινδύνους που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, καθώς και τα ρίσκα που κρύβουν οι «ευκαιρίες» που υπόσχονται ένα γρήγορο και μεγάλο κέρδος. Είναι πιθανό επίσης να υπάρξει κάποια βλάβη ή δυσλειτουργία σε μια οικιακή συσκευή που θα σας εκνευρίσει.  Προς το τέλος όμως της ημέρας θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μερικές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ειδικά οι αδέσμευτοι, πιθανότατα στο Διαδίκτυο.

Τετάρτη 15.2.2023 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Τα σχέδιά σας ξαφνικά μπορεί να πάρουν μια περίεργη τροπή! Επικεντρωθείτε σε ότι έχει πραγματική αξία να αφιερώσετε τον χρόνο και την ενέργεια σας και αφήστε πίσω σας όλα τα υποδεέστερα! Επαγγελματική αλλαγή πορείας θα αφήσει κάποιο ζήτημα ημιτελές ή μπαίνει προσωρινά στην ναφθαλίνη…

Πέμπτη 16.2.2023 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) 

Κατά παράδοση διατηρείτε καλές σχέσεις με τους γύρω σας, ενώ δεν αρνείστε εύκολα να προσφέρετε την βοήθεια σας στους ανθρώπους σας που την χρειάζονται. Σήμερα ίσως χρειαστεί να στηρίξετε ένα δικό σας άτομο να ξεπεράσει κάποιες δυσκολίες. Είναι μια καλή μέρα για να λύσετε εκκρεμείς οικογενειακές υποθέσεις. Η ευγένεια και η γενναιοδωρία του χαρακτήρα σας θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της μέρας.

Παρασκευή 17.2.2023 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Ήρεμη η μέρα σας και οι επαγγελματικές σας υποθέσεις βαίνουν καλώς. Έχοντας παραμερίσει πολλά από τα εμπόδια που έχουν βρεθεί στον δρόμο σας, έχετε καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να καταγράψετε επιτυχίες. Γιορτάστε τις επιτυχίες σας λοιπόν, αλλά μην επαναπαύεστε. Επωφεληθείτε της νηνεμίας αυτής και κάντε πράγματα για τον εαυτό σας, κάτι που θα σας ξεκουράσει και θα σας ανανεώσει.

Σάββατο 18.2.2023 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Ενσκήψτε με μητρικό ή πατρικό συναίσθημα στα προβλήματα των γύρω σας, γιατί αλλιώς θα σας ξεφύγει η κατάσταση από τον έλεγχο, με τα νεύρα που θα έχετε. Οι προσδοκίες και οι φιλοδοξίες σας, ξεπερνούν κατά πολύ κάθε ρεαλιστική προοπτική! Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και ανασκουμπωθείτε! Δεν είναι καιρός για αρχομανία και υπερφίαλες συμπεριφορές.

Κυριακή 19.2.2023 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

(Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθείς)

Μια μικρή και απροσδόκητη οικονομική ένεση θα σας φτιάξει την μέρα σήμερα. Δεν πρόκειται να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα, είναι καλό όμως να έρχονται χρήματα από το πουθενά… Οι οικονομικές ανησυχίες σας βασίζονται πολλές φορές στην ανασφάλεια σας για το αύριο. Μείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας και δεν έχετε να φοβόσαστε τίποτε.

Δευτέρα 20.2.2023 (Νέα Σελήνη στους Ιχθείς)

(Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό)

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς υπερευαίσθητοι. Ακόμη κι αν έχετε δίκιο αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις και φερθείτε διπλωματικά. Προσοχή στο πορτοφόλι σας! Τα άστρα δημιουργούν την απατηλή αίσθηση της ανάγκης για προβολή μέσα από την σπατάλη χρημάτων. Κάποια λόγια που προέρχονται από άτομα της οικογενείας σας, μπορεί να σας πικράνουν σήμερα.

Τρίτη 21.2.2023 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Σήμερα θα πρέπει να κρατήσετε πάση θυσία μακριά σας κάθε είδος παρασιτικών ανθρώπων, γιατί θα σας αποσυντονίσουν.  Κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να σας επιβληθεί, με σκοπό να σας ελέγξει, κάτι που θα πρέπει να αποφύγετε. Μην εμπιστεύεστε τις φήμες για άτομα του περιβάλλοντος σας και προσπαθήστε να επαληθεύσετε τις πληροφορίες που θα κυκλοφορήσουν πριν τις ενστερνιστείτε.

Τετάρτη 22.2.2023 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε  στο τελικό αποτέλεσμα. Θα φέρετε καλύτερο αποτέλεσμα, αν αποδεχθείτε τις καταστάσεις όπως έχουν διαμορφωθεί! Χρήσιμες συζητήσεις, υποσχέσεις και καινούργια ενδιαφέροντα έχει στο μενού της η μέρα! Φιλικά συναισθήματα σας κάνουν να νοιώθετε ευχάριστα, ενώ οι εντάσεις υποχωρούν. Αποφύγετε επιθετικές ενέργειες σε επίπεδο οικονομικής διαχείρισης.

Πέμπτη 23.2.2023 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Είστε λίγο χαοτικοί στην σκέψη και στην πράξη σήμερα και αυτό δεν σας βοηθάει καθόλου να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ηρεμήστε και βάλτε σε μια τάξη το μυαλό σας. Κατά την σημερινή μέρα σημαντικό είναι να αποφύγετε την πεπατημένη και να αναζητήσετε νέους τρόπους έκφρασης ή χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν.

Παρασκευή 24.2.2023 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Η μέρα μπορεί να φέρει μια αυξημένη ευαισθητοποίηση σε κοινωνικά θέματα, καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα. Οι επαφές σας θα χαρακτηρίζονται από αρμονία και κατανόηση και η διάθεση σας να προφέρετε ότι μπορείτε στα άτομα που έχουν ανάγκη είναι παραπάνω από έντονη.

Σάββατο 25.2.2023 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Η μέρα είναι καλή και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Ξεκαθαρίζετε αρκετά πράγματα από το παρελθόν στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Ξεχάστε έστω και για λίγο τον εγωισμό σας και κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας να εκπληρώσετε τις επιθυμίες του αγαπημένου σας.

Κυριακή 26.2.2023 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Η μέρα είναι υπέροχη για να αναθερμάνετε την σχέση σας με τα αγαπημένα σας άτομα. Τα προβλήματα σε άλλους τομείς της ζωής σας φαίνεται να επιλύονται, καιρός να ασχοληθείτε και με τις προσωπικές σας σχέσεις. Έχετε την ανάγκη να βρείτε τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σας. Ρυθμίστε τις υποθέσεις σας με τέτοιο τρόπο ώστε να βρείτε τον χρόνο να ασχοληθείτε σοβαρά.

Δευτέρα 27.2.2023 (Σελήνη στον Διδύμους – σε γέμιση)

Είστε ξεροκέφαλοι και απόλυτοι σε θέματα που αφορούν την οικογενειακή σας ζωή ή την σχέση σας με τον σύντροφό σας. Με αυτό τον τρόπο όμως δημιουργείτε περισσότερη ένταση και δεν αφήνετε περιθώρια επίλυσης των όποιων προβλημάτων… Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας θα χρειαστεί σήμερα για να μην δημιουργήσετε κάποια νέα δυσεπίλυτα προβλήματα.

Τρίτη 28.2.2023 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται στο φόρτε της! Θα απολαύσετε μια όμορφη βραδιά με φιλική παρέα και θα χαλαρώσετε λίγο από τις καθημερινές σκοτούρες. Έχετε τη διάθεση να αποτινάξετε την βαριά ψυχολογία από πάνω σας και προσβλέπετε σε γιορτινές συνευρέσεις. Κάντε σχέδια για διακοπές, αποδράσεις ή εξόδους και ανεβείτε ψυχολογικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…