Κριός – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – καριέρα

 

Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή και το υπόλοιπο πλανητικό σύστημα,  κυρίως τις εκλείψεις του μήνα, ενδεχομένως να προκύψουν προβλήματα στον οικονομικό τομέα. Αν κάποιες επαγγελματικές σχέσεις σας αντιμετωπίζουν δυσκολίες,  μετά το τέλος του μήνα μπορείτε να καταλήξετε σε φιλικό διακανονισμό προς όφελος σας.  Χρειάζεται προσοχή εξ αιτίας της μεγάλης νευρικότητας που θα επικρατεί. Η υπερδραστηριότητα και η σπασμωδικές κινήσεις μπορεί να επηρεάσουν έντονα τη διάθεση και την υγεία σας. Η καριέρα σας προς το τέλος του μήνα θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και μια βελτίωση προς το καλύτερο, με μια δημιουργικότητα που θα σας αποδώσει μελλοντικά. Αποφύγετε περιττά έξοδα διότι το πλανητικό σκηνικό θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης σας που έχει σχέσεις με τα χρήματα, περνάει στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας, ευνοώντας τις συνεργασίες με το εξωτερικό και τα ταξίδια! Στις 26.11 δε εισέρχεται στον οίκο σας που αφορά την καριέρα και τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς σας στόχους, φέρνοντας κέρδη και την δυνατότητα να ανεβείτε ένα σκαλί στην ιεραρχική σκάλα. Μεταξύ 23 και 25 Νοεμβρίου σχηματίζει αρμονική όψη με τον Δία και φέρνει τύχη σε ζητήματα έρωτα και χρημάτων. Επεξεργαστείτε καλά τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μην κάντε μαύρες σκέψεις εξαιτίας της ανασφάλειας που νιώθετε. Χειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας και μην γίνεστε υπερευαίσθητοι σε σχέση με άτομα που ίσως υπονομεύουν τα σχέδια σας.

Αισθηματικά – κοινωνικά

Με τη ανάδρομη πορεία του Ερμή αποφύγετε εντάσεις και κρατήστε χαμηλούς τόνους με τον αγαπημένο σας πρόσωπο μέχρι τα τέλη του μήνα. Μετά από αυτό το διάστημα τα άστρα θα είναι πιο φιλικά απέναντι σας.  Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων λόγω βιασύνης και απερισκεψίας. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου δεν πρέπει να αφήνετε τρίτα πρόσωπα να μπαίνουν στη σχέση σας και να σας επηρεάζουν αρνητικά, γιατί θα προκαλέσετε σοβαρά προβλήματα. Είναι καλύτερα να συζητήστε με το ταίρι σας όλα αυτά που ακούτε από τρίτους, αν και καλό θα ήταν να μην εμπιστεύεστε εύκολα τον κόσμο γιατί ίσως υπονομεύουν τις σχέσεις και την προσωπική σας ζωή. Ο Ερμής, όντας στον 8ο οίκο σας μέχρι τις 20.11 σχηματίζει αρμονικές πτυχές με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, όψει που ευνοούν την επαναφορά στο προσκήνιο των σημαντικών ζητημάτων που προκαλούν προστριβές στην σχέση σας, με σκοπό να επιλυθούν οριστικά, ώστε να μπορέσετε να κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση προς το μέλλον.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις επιλογές που θα κάνετε και να μην αφεθείτε από την πρώτη στιγμή στις καινούργιες γνωριμίες. Με την Αφροδίτη στον 9ο οίκο σας αναζητάτε άτομα καλλιεργημένα, εκλεπτυσμένα, ίσως και τολμηρά να σας απογειώσουν.  Μετά τις 26.11 δε που περνάει στον 10ο οίκο σας, η αγάπη μπορεί να ανθίσει και μέσα στον χώρο εργασίας σας!

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της διατροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών. Η πανσέληνος της 12-11-2019 επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων και υλικών αγαθών.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Μέσα στον Μάρτιο περνούν κάποιοι σημαντικοί πλανήτες στο…