Κριός – Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω την 04-02-2019 αλλάζει οίκο και περνάει 10ο οίκο με αποτέλεσμα τον  τον πρώτο λόγο να  έχουν η καριέρα το επάγγελμα τα οικονομικά  και οι  φιλοδοξίες.

 

 

Ο Ήλιος κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 11ο οίκο σε αδυναμία κατά τον μήνα Φεβρουάριο. Στα ερωτικά σας και σε θέματα παιδιών θα αδυνατείτε να πάρετε πρωτοβουλίες, να αναλάβετε δράση, να επιδιώξετε την υλοποίηση στόχων στον ερωτικό τομέα. Η Αφροδίτη το σύμβολο του πάθους σε συνδυασμό με το εξάγωνο του Ποσειδώνα  γεμίζει με ονειρικό χρώμα τις ερωτικές  φαντασιώσεις σας! Για τον λόγο αυτό η σεξουαλικότητά σας είναι πιο έντονη από ποτέ και είστε περισσότερο από πρόθυμοι να πειραματιστείτε σε πιο ακραία ερωτικά παιχνίδια, διανθίζοντας την ερωτική σας ζωή. Μην εκπλαγείτε ή μην τρομάξετε με τυχόν ανορθόδοξες επιθυμίες ή με έντονες ερωτικές εμπειρίες στα όρια του S-M! Δεν αναμένεται δε να μείνετε στην επιφάνεια των πραγμάτων, αλλά να εξερευνήσετε τις νέες αισθήσεις με το πάθος του πρωτάρη αν ανήκετε στους ελευθέρους του ζωδιακού ! Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο έντονα με την σύνοδο του Ερμή που θα διευκολύνει την επικοινωνία. Ο Φεβρουάριος  είναι ένας μήνας που προδιαθέτει τους Κριούς να εξερευνήσουν τον αισθησιασμό τους, να βγάλουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα πάθη και να χαρούν την αγάπη κάτω από την επίδραση του  Ουρανού  σε τρίγωνο που συνεργάζεται αρμονικά χαρίζοντας πρωτοτυπία και την αντισυμβατικότητα στον ερωτικό τομέα. Ο Άρης σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά διοχετεύοντας την δημιουργικά και την ενέργεια. Είναι ένας μήνα που ευνοεί τους σεξουαλικούς πειραματισμούς, την εμβάθυνση των ερωτικών-συναισθηματικών σχέσεων με την ανανέωση της σεξουαλικής τους ζωής όχι όμως  και τη γέννηση νέων ερωτικών δεσμών. Ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων την 19-02-2019 , οπότε η ευαισθησία, η καλοσύνη και  η συμπάθεια έχουν το πρώτο  λόγο. , αλλάζει οίκο και περνάει 12ο οίκο η όψη είναι σκληρή η απομόνωση και  η φυγή έχουν τον πρώτο λόγο.

 

 

Κριός του Αγίου Βαλεντίνου : θα γιορτάσεις τον έρωτα με ένα παρορμητικό και αυθόρμητο Κριαράκι; Τότε θα πρέπει η βραδιά που θα ετοιμάσεις να είναι γεμάτη εκπλήξεις, που του αρέσουν πάρα πολύ! Μην του ανακοινώσεις τα σχέδιά σου για την βραδιά των ερωτευμένων, άφησέ τον να αναρωτιέται και να υποθέτει ποια θα είναι τα σχέδιά σου, για να του κινήσεις την περιέργεια! Άφησε να εννοηθεί ότι έχεις ξεχάσει ότι γιορτάζετε, αγόρασε του το δώρο που τόσο πολύ περιμένει.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…