Λέων – Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 30/9 έως και 6/10/2019!

Επαγγελματικά – καριέρα

 

Το πλανητικό σκηνικό με πρωταγωνιστή την θέση της Αφροδίτης στον Ζυγό, ευνοεί νέα ξεκινήματα ενώ η δημιουργικότητα σας θα φτάσει σε υψηλά επίπεδα. Συναντήσεις με manager, προέδρους και υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα θα επιφέρουν θετικές εξελίξεις που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας πολύ σύντομα η κοινωνική σας ζωή θα παρουσιάσει έντονη δραστηριότητα μαζί με την δημιουργική σας διάθεση να ανοίγει νέους δρόμους που θα εκτοξεύσουν τα οικονομικά σας στα ύψη.
Χαλαρώστε με λίγη ψυχαγωγία, διότι τα πράγματα είναι σπουδαία και τα οικονομικά πολλών ενδέχεται να γνωρίσουν μια τεράστια αλλαγή. Τολμήστε νέα ξεκινήματα με την υποστήριξη υψηλά ιστάμενων προσώπων.

 

 

Αισθηματικά – κοινωνικά   

 

Οι κοινωνικές σας εμφανίσεις και οι σχέσεις σας με συγγενείς και φίλους ευνοούνται γι αυτό χαλαρώστε και χαρείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, διότι  προβλέπονται  διαφωνίες εξαιτίας της Αφροδίτης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, που ενδεχομένως να φέρει εξάρσεις, έντονη κόπωση, απογοητεύσεις, ένταση και έντονη συναισθηματική φόρτιση. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα χαρείτε νέες γνωριμίες που ίσως έχουν τις καλύτερες προοπτικές μελλοντικά, ιδιαίτερα την Τετάρτη. Ρίξτε τα δίχτυα της γοητείας σας φίλοι μου Λέοντες, γεμάτοι πάθος και έρωτα, διότι θα αναζωογονηθείτε από τις εξελίξεις και την ατμόσφαιρα που θα σας γεμίσει έντονο ερωτισμό και αισιοδοξία. Αν και η υγεία σας είναι καλή, για να συνεχίσει να είναι, χρειάζεται προσπάθεια και οργάνωση με καλή διατροφή και άσκηση σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …