Λέων – Ημερήσιες Ιανουαρίου 2020

Τετάρτη 1.1.2020 Σελήνη στους Ιχθείς (σε γέμιση)

Τα άστρα σας κουράζουν και σας δημιουργούν εντάσεις λόγω κακής επικοινωνίας. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Προς το βράδυ κοινωνικές επαφές με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες θα σας φτιάξουν το κέφι και τη διάθεση.

Πέμπτη 2.1.2020 Σελήνη στον Κριό (σε γέμιση)

Πνευματικές  διαφωνίες ή διαφορές απόψεων θα προκύψουν σήμερα. Μην επηρεάζεστε από τρίτους αρνητικά και μη γίνεστε εριστικοί με τους συνεργάτες σας. Δεν συντρέχει λόγος αμφισβήτησης.

Παρασκευή 3.1.2020 Σελήνη στον Κριό (σε γέμιση)

Τάση απολυτότητας επικρατεί σήμερα. Δεν θα αφήσετε κανέναν να σας κλείσει τον δρόμο. Δεν θα επιτρέψετε να σας ορθώσουν εμπόδια στο νέο δρόμο της ζωής σας, που εσείς επιλέξατε.

Σαββάτο 4.1.2020 Σελήνη στον Κριό (σε γέμιση)

Σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος προσπαθήστε να επιλύσετε ένα παλιό περιουσιακό σας θέμα. Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι πιο χαλαρά.

Κυριακή 5.1.2020 Σελήνη στον Ταύρο (σε γέμιση)

Σήμερα είναι πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις σε αισθηματικά ζητήματα και το πιθανότερο είναι να μείνετε δυσαρεστημένοι με την παράλογη συμπεριφορά του συντρόφου σας.

Δευτέρα 6.1.2020 Σελήνη στον Ταύρο (σε γέμιση)

Ασχοληθείτε με την εργασία και τα οικονομικά σας κατά κύριο λόγο. Με τον λόγο σήμερα θα μπορέσετε να πείσετε και πολλοί θα αποφασίσουν να βασιστούν πάνω σας.

Τρίτη 7.1.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα θα σας φέρει αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει εντάσεις, αντιδράσεις και αντιθέσεις σήμερα. Υπομονή μην απογοητεύεστε. Τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

Τετάρτη 8.1.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα καλυτερεύει τις σχέσεις με τους συγγενείς σας. Αν χρειαστεί κάντε μια συνεννόηση, αλλά προσπαθήστε να είστε εξασφαλισμένοι από νομικής απόψεως.

Πέμπτη 9.1.2020 Σελήνη στον Καρκίνο (σε γέμιση)

Προσπαθήστε να μην αφήσετε κάποιον να σας εξαπατήσει. Το πιθανότερο είναι να απογοητευθείτε και να πικραθείτε. Προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα. Μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας.

Παρασκευή 10.1.2020 Πανσέληνος στον Καρκίνο

(Μερική σεληνιακή έκλειψη)

Σε ότι κάνετε φροντίστε να είστε ο εαυτός σας. Αισθάνεστε πολύ απαισιόδοξοι σήμερα. Οι σχέσεις σας με το σύντροφο σας μπερδεύονται πολύ. Οι συνθήκες εργασίας σας παρουσιάζουν καθυστερήσεις.

Σαββάτο 11.1.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

(Ουρανός ορθόδρομος – ανάδρομος από 12.8.2019 στον Ταύρο)

Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να σκέφτεστε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Αποφύγετε να λύσετε τις διαφορές σας δια της επιβολής της άποψης σας.

Κυριακή 12.1.2020 (Σελήνης στον Λέοντα – σε χάση)

Οι σχέσεις σας μπερδεύονται και η διάθεση σας είναι πεσμένη. Περισσότερη ευθύνη στην εργασία, δυσκολότερες συνθήκες και καθυστερήσεις. Μέρα είναι και θα περάσει…

Δευτέρα 13.1.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Βρίσκεστε και πάλι σε εσωτερική ένταση από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Προσοχή όμως και στις οικονομικές δοσοληψίες σας! Κάτι μπορεί να μην είναι όπως φαίνεται…

Τρίτη 14.1.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του σπιτιού προσπαθήστε να επιλύσετε ένα παλιό περιουσιακό σας ζήτημα. Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι πιο χαλαρά.

Τετάρτη 15.1.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Στα άστρα σας βρίσκουν σε καλή φόρμα και έχουν την πρόθεση να σας ωθήσουν σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία επαγγελματικής φύσεως, η οποία θα σας αποφέρει σημαντικές προοπτικές στο άμεσο μέλλον.

Πέμπτη 16.1.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Θα πρέπει να προσέξετε σήμερα ότι έχει σχέση με τα χρήματα και το πορτοφόλι σας. Αποφύγετε σύναψη συμφωνιών, καθώς και περιττά έξοδα υπό μορφή ψυχοθεραπείας…

Παρασκευή 17.1.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Τα πράγματα στην δουλειά σας δεν είναι και τόσο εύκολα, δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να φέρετε την καταστροφή… Με υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε να ξεπεράσετε και αυτό το δύσκολο σκόπελο.

Σαββάτο 18.1.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας σήμερα. Αφήστε τις σκληρότητες και πλησιάστε τον σύντροφο σας. Άκρως συναισθηματική η σημερινή μέρα, ευνοούνται οι σχέσεις, ενώ υπάρχει αρμονία στον εργασιακό σας χώρο.

Κυριακή 19.1.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Προσοχή σήμερα γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που βρίσκονται ιεραρχικά ψηλότερα από σας στον επαγγελματικό τομέα. Δείξτε σοβαρότητα απέναντι στους προϊσταμένους σας.

Δευτέρα 20.1.202 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Λίγο πιο ήρεμα ξεκινάει η βδομάδα σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και σεις είστε εσωτερικά ήρεμοι και ισορροπημένοι. Πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες σας επειγόντων, γιατί έχετε κουράσει τους γύρω σας.

Τρίτη 21.1.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Βρίσκεστε και πάλι σε εσωτερική ένταση που ταράζει τον συναισθηματικό σας κόσμο. Από την εξέλιξη των σχέσεων σας με τον σύντροφο σας ενδέχεται να μείνετε δυσαρεστημένοι σήμερα.

Τετάρτη 22.1.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Και σήμερα η μέρα θα είναι αρκετά καλή ιδιαίτερα προς τις απογευματινές ώρες. Η δραστηριότητα, οι πρωτοβουλίες και οι καλές ιδέες θα σας βοηθήσουν μελλοντικά.

Πέμπτη 23.1.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Είστε πεισμωμένοι σήμερα! Δεν θα αφήσετε κανέναν να σας κλείσει τον δρόμο. Δεν θα επιτρέψετε να σας ορθώσουν εμπόδια στην νέα πορεία της ζωής σας.

Παρασκευή 24.1.2020 (Νέα Σελήνη στον Υδροχόο)

Με υπομονή και επιμονή, όλα μπορούν να βρουν τη λύση τους. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις και κινηθείτε βάσει πλάνου, ώστε να φέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σαββάτο 25.1.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Σήμερα μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε ικανοποιητικά, να χαλαρώστε και να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση που τελευταία έχετε παραμελήσει.

Κυριακή 26.1.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Τα άστρα θα φέρουν δυσκολίες στις σχέσεις σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Και με δεδομένο ότι πολλά από τα παρόντα προβλήματα τα προκαλέσατε με την συμπεριφορά σας, θα είναι λίγο δύσκολο να τα φέρετε εκεί που τα θέλετε….

Δευτέρα 27.1.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Τα άστρα σας γεμίζουν με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μην αφήνετε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις να σας χαλάσουν τη διάθεση. Χαλαρώστε…

Τρίτη 28.1.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Σας αναθέτουν σήμερα μια συγκεκριμένη αποστολή, γιατί γνωρίζουν ότι είστε σκληρά εργαζόμενοι και ικανοί. Δεν πρέπει να τους απογοητεύσετε. Φροντίστε όμως να μην χαλάσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους.

Τετάρτη 29.1.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Θα έρθετε αντιμέτωποι με καταστάσεις στα αισθηματικά και θα υπάρχει η τάση για ξεκαθαρίσματα. Το συναίσθημα απουσιάζει και το πάνω χέρι παίρνει η λογική

Πέμπτη 30.1.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Μια καταπίεση θα αισθανθείτε, και μάλιστα έντονη, μέχρι του σημείου να φοβόσαστε ότι η ελευθερία σας τίθεται σε αμφισβήτηση! Μην κάνετε κινήσεις πανικού, γιατί δεν αποκλείεται να είναι όλο αυτό αποκύημα της φαντασίας σας.

Παρασκευή 31.1.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αν δεν θέλετε να έρθετε σε συναισθηματική ρήξη και αναστάτωση. Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…