Λαγός 2021 – Κινέζικο Ωροσκόπιο

Το τέταρτο ζώδιο του κινέζικου ωροσκοπίου, ο Λαγός, δεν θα έχει μια άσχημη χρονιά το 2021, έτος του μεταλλικού Βουβαλιού! Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας κατά τη διάρκεια της χρονιάς, γι αυτό θα πρέπει να κάνετε προσεκτικές επιλογές και να παίρνετε σοφές αποφάσεις.

Είναι απαραίτητα να έχετε επίγνωση των όσων συμβαίνουν γύρω σας. Παραμείνετε προσγειωμένοι και μην επιχειρείτε αλλαγές μεγάλης έκτασης, γιατί ίσως να μην σας βγουν σε καλό. Ένα άλλο σημαντικό δεδομένο της χρονιάς που έρχεται είναι ότι θα πρέπει να στηρίζεστε αποκλειστικά στις δικές δυνάμεις και να μην περιμένετε βοήθεια από πουθενά.

Θα πρέπει να δουλέψετε εξωτερικά σκληρά για να καταφέρετε να πλησιάσετε στην εκπλήρωση των στόχων σας. Δώστε μεγαλύτερη βαρύτητα στις λεπτομέρειες στην δουλειά σας και συνδυάστε τις δυνάμεις σας με συνεργάτες ή συναδέλφους για να καταφέρετε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Παρόλα αυτά, καλό θα ήταν να φυλάγετε τα νώτα σας, εάν συνεργάζεστε με άλλους, γιατί δεν ξέρετε πότε και από που θα έρθουν τα πισώπλατα μαχαιρώματα.

Την χρονιά αυτή θα είστε αρκετά ξεροκέφαλοι, πολύ περισσότερο από άλλες χρονιές. Θα πρέπει όμως να δείξετε μεγαλύτερη διάθεση και να είστε συνεννοήσιμοι, για να μπορέσετε να καλλιεργήσετε καλύτερες σχέσεις με τους γύρω σας. Θα πρέπει να μάθετε να ακούτε τους άλλους και να επικοινωνείτε, και όχι να ανακοινώνετε τις σκέψεις σας. Η επικοινωνία είναι καταλυτικής σημασίας.

Συναισθηματικά και Κοινωνικά για το 2021

Η συναισθηματική ζωή των Λαγών θα είναι λίγο δύσκολη κατά την διάρκεια της κινέζικης χρονιάς του 2021. Οι αδέσμευτοι θα έχουν στην αρχή του έτους αρκετή τύχη στα συναισθηματικά τους, σε συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς. Η τύχη αυτή όμως στερεύει μετά την έναρξη του σεληνιακού μήνα τον Απρίλιο, γι αυτό κινηθείτε τους πρώτους μήνες του έτους.  Μετά την Νέα Σελήνη του Απριλίου θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να επικοινωνήσετε και να συνεννοηθείτε με τους γύρω σας, πόσο μάλλον να ξεκινήσετε μια νέα σχέση με προοπτικές.

Ερωτικά η χρονιά μπορεί να μην είναι καλή, είναι όμως εξαιρετική για να επεκτείνετε τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο. Νέες γνωριμίες μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο αποφασιστικό βήμα στην καριέρα σας. Φροντίστε οι επαγγελματικές σας φιλίες να είναι με άτομα που ενδιαφέρονται για την καριέρα τους, ακολουθείτε μια παράλληλη εξελικτική πορεία, σας ενθαρρύνουν να κάνετε βήματα προόδου και χαίρονται με τις επιτυχίες σας.

Για όσους βρίσκονται σε μόνιμη σχέση ή είναι παντρεμένοι, η χρονιά αυτή αναμένεται να είναι δύσκολη! Θα διαφωνείτε ακατάπαυστα με το ταίρι σας, θα μαλώνετε για το παραμικρό και δεν θα υπάρχει στιγμή ηρεμίας. Παρόλα αυτά όμως, μην αφήνετε τα ζητήματα που προκύπτουν να χρονίζουν, γιατί θα εξελιχθούν με τον καιρό σε μη διαχειρίσημα.

Καριέρα και Οικονομικά για το 2021

Τα οικονομικά σας θα είναι αρκετά καλά μέσα στο 2021! Τα χρήματα θα εισρέουν στα ταμεία σας, με πιό αργούς ρυθμούς ίσως από ότι θα επιθυμούσατε, αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν θα στερηθείτε, ούτε εσείς ούτε η οικογένεια σας, και θα μπορείτε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Το 2020 ήταν μια κακή χρονιά για τα οικονομικά σας, φέτος όμως θα υπάρξει βελτίωση. Προσοχή μόνο που ή σε ποιόν επενδύετε ή εμπιστεύεστε τα χρήματα σας.

Εμπλακείτε σε δραστηριότητες που θα μπορούσαν να σας αποφέρουν χρήματα, αλλά μη κάνετε κάτι για το οποίο θα μετανιώσετε αργότερα, μόνο και μόνο για να κερδίσετε λεφτά.

Η καριέρα σας δεν αναμένεται να είναι από τους τομείς της ζωής σας που ευνοούνται μέσα στο 2021. Η αστρολογική πρόβλεψη για τα επαγγελματικά των Λαγών αποκαλύπτει ότι θα αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα με συναδέλφους, συνεργάτες, προϊσταμένους ή συνεταίρους, ανάλογα με την περίπτωση σας, κυρίως λόγω της ξεροκεφαλιάς σας. Την χρονιά αυτή θα πρέπει να διδαχθείτε από τα λάθη σας για να μπορέσετε να εξελιχθείτε, τόσο πνευματικά όσο και επαγγελματικά.

Υγεία και Κοινωνική ζωή για το 2021

Το ωροσκόπιο υγείας για το ζώδιο σας φανερώνει ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί μέσα στο 2021 σε ότι έχει σχέση με την υγεία σας. Θα πρέπει να αποφύγετε σοβαρά ατυχήματα όπως είναι τα κοψίματα με μαχαίρια ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα.

Προκειμένου να μην εμπλακείτε σε σοβαρά τροχαία ατυχήματα, θα πρέπει να αποφύγετε πάσει θυσία να οδηγείτε έχοντας καταναλώσει αλκοόλ! Άλλωστε θα πρέπει να περιορίσετε προληπτικά την κατανάλωση αλκοόλ για την καλή υγεία του ήπατος σας. Θα ήταν καλό επίσης να ξεκινήσετε άμεσα το γυμναστήριο, γιατί θα αντιμετωπίσετε προβλήματα βάρους όλη τη χρονιά.

Οικογενειακή ζωή για το 2021

Η οικογένεια σας θα είναι κατά την διάρκεια του κινέζικου 2021 περισσότερο ενωμένη και μονιασμένη από ποτέ. Οι γονείς σας θα είναι περήφανοι με την προσπάθεια σας να επανέλθει η ειρήνη και η ομαλή επικοινωνία μέσα στην οικογένεια.

Οι απόγονοι σας θα σημειώσουν αξιοσημείωτες επιδόσεις στις σπουδές τους, στο σχολείο ή στις ανώτερες σπουδές τους, ανάλογα με την ηλικία τους, και θα απολαμβάνουν την ειρηνική ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στην ευρύτερη οικογένεια σας.

Λαγός 2021: Μήνα-μήνα με λίγα λόγια

 Ιανουάριος 2021

Εργαστείτε σκληρά για να έχετε έναν αποδοτικό και πετυχημένο μήνα. Μην οικειοποιείστε τις επιτυχίες ή τις προσπάθειες των άλλων.

 Φεβρουάριος 2021

Στις επαφές σας με τους γύρω σας θα πρέπει να είστε ειλικρινείς και ηθικά ακέραιοι!

 Μάρτιος 2021

Αυτό το μήνα προσέχετε τα νώτα σας από φιλικά πρόσωπα που θα ζηλέψουν την πρόοδο σας στην ζωή.

 Απρίλιος 2021

Σύμφωνα με τις μηνιαίες κινέζικες προβλέψεις, θα πρέπει αυτό το μήνα να είστε βέβαιοι, ότι το μονοπάτι που ακολουθείτε στην ζωή, σας κάνει ευτυχισμένους και ότι το επιλέξατε εσείς και δεν σας το επέβαλαν.

 Μάιος 2021

Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις ή προχωρήσετε σε πράξεις, γιατί τα ενδεχόμενα λάθη σας θα έχουν σοβαρές συνέπειες.

 Ιούνιος 2021

Θα υπάρξει μια μεταστροφή της τύχης σας τον μήνα αυτό, μετά από αρκετούς δύσκολους μήνες.

 Ιούλιος 2021

Μην είστε άπληστοι! Εισπράξτε από που σας αναλογεί από την επιτυχία σας και αφήστε και τους άλλους να εισπράξουν το δικό τους μερίδιο στην επιτυχία.

 Αύγουστος 2021

Αποφύγετε τα ταξίδια και τις εκδρομές τον μήνα αυτό, γιατί η τύχη δεν είναι με το μέρος σας!

 Σεπτέμβριος 2021

Τα πράγματα θα είναι λίγο δύσκολα αυτό τον μήνα, αλλά θα απολαύσετε την στήριξη οικογένειας και φίλων.

 Οκτώβριος 2021

Τα οικονομικά σας θα σημειώσουν μια θετική μεταβολή συγκρινόμενα με τους προηγούμενους μήνες που αντιμετωπίζατε αρκετές δυσκολίες.

 Νοέμβριος 2021

Η τύχη σας δεν θα είναι πάντοτε παρούσα μέσα στον μήνα, αλλά δεν θα είναι και τελείως απούσα.

 Δεκέμβριος 2021

Καθώς το κινέζικο έτος πλησιάζει προς το τέλος του τα πράγματα θα αρχίσουν να στρώνουν και να παρουσιάζεται σαφής βελτίωση σε βασικούς τομείς της ζωής σας.

 Συμβουλές Feng Shui 2021

 Σύμφωνα με τις προβλέψεις του έτους, οι καλύτεροι σεληνιακοί μήνες για τον Λαγό είναι ο Ιούνιος και ο Οκτώβριος. Προσοχή θα χρειαστεί κατά την διάρκεια του Αυγούστου, Νοεμβρίου, Μαρτίου και Μαΐου. Οι πιο ευνοϊκές κατευθύνσεις τις πυξίδας είναι για το ζώδιο σας μέσα στο 2021 ο νότος και τα νοτιοανατολικά. Τυχεροί αριθμοί είναι το 3 και το 4, ενώ τυχερά χρώματα της χρονιάς του μεταλλικού Βουβαλιού είναι το πράσινο και το μπλε.

 Τύχη για το 2021

 Οι τύχες σας μέρες είναι καθ όλη την διάρκεια του κινεζικού 2021 η 26η , 27η και 29η κάθε σεληνιακού μήνα. Τα τυχερά σας άνθη είναι τα λίλιουμ και το γιασεμί. Αποφύγετε πάση θυσία τα χρώματα σκούρο καφέ, λευκό και έντονο κίτρινο, καθώς επίσης και τους αριθμούς 8, 7 και 1 σε συνδυασμούς λουλουδιών. Ατυχείς κατευθύνσεις του ορίζοντα είναι η νοτιοδυτική και βορειοδυτική.

 Εν κατακλείδι

 Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε, ότι το κινέζικο 2021 δεν θα είναι ένα πετυχημένο έτος για τους Λαγούς, αλλά κατά βάση ένα μεταβατικό έτος. Καθώς θα προχωράει η χρονιά τα πράγματα θα βελτιώνονται σταδιακά και θα μπορέσετε να κάνετε βήματα προόδου. Προσέξτε στην διαχείριση των χρημάτων σας, καθώς τα λεφτά θα έρχονται αρκετά δύσκολα.

 Κάντε σοβαρές προσπάθειες να διατηρήσετε καλές σχέσεις με την οικογένεια σας, για πάντοτε θα είναι το στήριγμα σας και θα αποζητούν το καλύτερο για σας. Προσέξτε την υγεία σας, αποφύγετε ριψοκίνδυνες καταστάσεις, βελτιώστε την διατροφή σας και ξεκινήστε άσκηση από χθες.

 

Καλή, Ειρηνική, Δημιουργική και Γόνιμη Χρονιά!

 Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κινέζικο ωροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Το έτος του Δράκου : Κινέζικο ωροσκόπιο 2024

Η κινέζικη πρωτοχρονιά του 2024 τοποθετείται στις 10 Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία γιο…