Οκτώβριος 2022 – Ζώδια και δυσκολίες

Πέρα από τις είσοδο μας στον φθινοπωρινό διάδρομο εκλείψεων της χρονιάς, ο Οκτώβριος φιλοξενεί σειρά δύσκολων όψεων με εμπλεκόμενους πλανήτες τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα, γεγονός που σε πολλούς από μας θα προκαλέσει μεγάλους πονοκεφάλους σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Τρία ζώδια ωστόσο θα βιώσουν σημαντικές δυσκολίες στην καθημερινότητα τους, λόγω των δυσάρεστων επιρροών των πλανητικών όψεων.

 

Τοξότες

Για το ζώδιο σας οι καμπάνες χτυπάνε κυρίως σε ότι έχει σχέση με τα οικονομικά σας, αλλά όχι μόνο. Εάν πρόκειται να υπογράψετε μέσα στον Οκτώβριο συμβόλαια ή συμβάσεις, καλό θα ήταν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και προνοητικοί ως προς τους όρους που αποδέχεστε. Αποδείξεις πληρωμών κινδυνεύουν να χαθούν, παροχές, συντάξεις ή διατροφές σας από τον τέως σύζυγός σας να διακοπούν ξαφνικά. Χρήματα που θα δανείσετε σε φιλικά πρόσωπα είναι σχεδόν βέβαιο ότι τα χαρίσατε οριστικά και αμετάκλητα, γιατί δεν θα τα ξαναδείτε. Σε ένα συλλογικό έργο που πιθανά μετέχετε, με την προοπτική της ενίσχυσης του εισοδήματος σας, δεν πρόκειται να φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, ενώ για κάποιους είναι υπαρκτή η πιθανότητα να χάσουν χρήματα εξ αιτίας ενός εργατικού ατυχήματος ή μια φυσικής καταστροφής. Και στις προσωπικές σας σχέσεις όμως προβλέπονται αναταράξεις. Οι σχέσεις σας με τον σύντροφό σας κάθε άλλο παρά αρμονικές θα είναι, ενώ τα όνειρα που θρέφατε για τους απογόνους σας θα συντριβούν, γεγονός που μπορεί να γεννήσει εντάσεις με το ταίρι και τα παιδιά σας. Συγκρούσεις μπορεί να υπάρξουν στην οικογένεια επίσης για ζητήματα στέγασης, ενώ υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο να χαθεί ένα περιουσιακό σας στοιχείο, χάνοντας την κυριότητα μιας κατοικίας. Ούτε οι σχέσεις σας με φιλικά πρόσωπα θα είναι ανέφελες μέσα στον Οκτώβριο. Υπομονή και προσοχή στις κινήσεις σας.

 

Ταύροι

Οι δύσκολες πλανητικές όψεις φαίνεται να χτυπάνε εκεί που σας πονάει μέσα στον Οκτώβρη, στα επαγγελματικά σας. Στο άμεσο μέλλον σας μπορεί να βρίσκεται μια αναγκαστική μετεγκατάσταση σε άλλη πόλη λόγω επαγγελματικών αναγκών. Για κάποιους υπάρχει το ενδεχόμενο να φέρει ο μήνας μυστηριώδεις και περίεργες εξελίξεις στην καριέρα τους, μια και ίσως απομακρυνθούν χωρίς φανερή αιτία από την υπάρχουσα θέση τους, να τους στερηθεί το αξίωμα τους ή ακόμη και να χάσουν την δουλειά τους. Επιστήμονες ή λογοτέχνες μπορεί επίσης να βιώσουν την απόρριψη των έργων τους από εκδοτικούς οίκους. Ακαδημαϊκές δραστηριότητες ή ταξίδια στο εξωτερικό μπορεί να διαταραχθούν, ενώ εάν προγραμματίσατε να παρουσιάσετε την διατριβή σας μέσα στον μήνα, καλό θα ήταν να αλλάξετε ημερομηνίες παρουσίασης. Ο μήνας ενδέχεται να φέρει παράλληλα μια πνευματική κρίση που θα σας οδηγήσει στην απογοήτευση και την αποστασιοποίηση, στην άρνηση να ασχοληθείτε με οτιδήποτε, στην απόλυτη παραίτηση. Και η υγεία σας όμως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προσβληθεί και να σας δημιουργήσει διαχρονικά προβλήματα, σε κάποιες δε περιπτώσεις ίσως να είναι απαραίτητη η νοσηλεία σας σε νοσοκομείο. Καλό θα ήταν λοιπόν να προγραμματίσετε το συντομότερο δυνατόν κάποιες προληπτικές ιατρικές εξετάσεις. Προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσετε επίσης με τα ζώα, δεσποζόμενα ή μη.

 

Καρκίνοι

Το επίκεντρο των προβλημάτων θα βρίσκεται και για το ζώδιο σας, εκεί που σας πονά περισσότερα: στην οικογένεια σας. Οι συγκρούσεις που θα προκύψουν με τον σύντροφό σας μέσα στον Οκτώβριο θα είναι τόσο έντονες και συνεχείς, που μπορεί να σας φέρουν στα όρια του διαζυγίου ή του χωρισμού. Υπάρχουν περιθώρια συμβιβασμών, αλλά η τεταμένη ατμόσφαιρα στο σπίτι θα έχει άμεση αρνητική επίδραση στην δουλειά σας. Εάν έχετε μια οικογενειακή επιχείρηση μαζί με το ταίρι σας, το πλήγμα που θα δεχτεί λόγω της μεταξύ σας τεταμένης ατμόσφαιρας θα είναι μεγάλο. Συγγενικά πρόσωπα μπορεί ωστόσο να μεσολαβήσουν και να φέρουν μια ανακωχή μεταξύ των συντρόφων. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, εάν ζείτε με το ταίρι σας κάτω από την ίδια στέγη, μπορεί αυτό να αρνηθεί μια πρόταση γάμου που θα του κάνετε, με συνέπεια να χωρίσετε την στιγμή που ονειρευόσασταν μια αιώνια αγάπη και να χρειαστεί να μοιράσετε να κοινά σας υπάρχοντα. Οικογενειακά μυστικά μπορεί να δουν το φως της μέρας και να ντροπιαστείτε, ενώ οι στόχοι σας για την απόκτηση μέσω κληρονομιάς ή δωρεάς ενός οικογενειακού ακινήτου θα αποτύχουν. Ίσως δε να χάσετε κάποια περιουσιακά στοιχεία σε μια δικαστική διαμάχη.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Οι φάσεις της Σελήνης και η επιρροή τους στον οργανισμό μας

Στην εποχή της τεχνολογίας και της ενημέρωσης έχουμε εξοικειωθεί αρκετά με την ιδέα του Σύ…