Πίθηκος – Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Στο κινέζικο ζώδιο του Πιθήκου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται ακολούθως, στις οποίες αναγράφεται το στοιχείο που κυριάρχησε το έτος της γέννησης σας.

 

Έτος                           διάστημα                                στοιχείο

2016               08.02.2016 – 27.01.2017                φωτιά

2004               22.01.2004 – 08.02.2005                ξύλο

1992               04.02.1992 – 22.01.1993                νερό

1980               16.02.1980 – 04.02.1981                μέταλλο

1968               30.01.1968 – 16.02.1969                γη

1956               12.02.1956 – 30.01.1957                φωτιά

1944               25.01.1944 – 12.02.1945                ξύλο

1932               06.02.1932 – 25.01.1933                νερό

 

 

Πίθηκος 2023 – Γενική επισκόπηση

 Το 2023, το έτος του υδάτινου Λαγού, προβλέπεται να είναι για το ζώδιο σας ένα ειρηνικό και γόνιμο έτος! Για να πετύχετε όμως κάποια πράγματα, θα χρειαστεί να είστε επίμονοι και υπεύθυνοι. Δεν θα σας χαριστεί τίποτε και ότι καταφέρετε, θα είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή μέσα στην χρονιά αυτή και θα πρέπει να είστε ψυχικά προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Αλλαγές, που μπορεί να σας αναστατώσουν και να σας ξεβολέψουν, αλλά τελικά ίσως αποδειχτεί ότι ήταν για το καλό σας. Είναι σημαντικό ωστόσο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην χάσετε την αισιοδοξία σας. Ατενίστε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση το μέλλον, καταπιαστείτε με αποφασιστικότητα με ότι προκύψει και δεν θα χάσετε.

Το ζώδιο σας μέσα στο 2023 θα πρέπει να έχει σαφείς στόχους, όπως είναι η πρόοδος, η εξέλιξη και η ανάπτυξη της σταδιοδρομίας σας. Τίποτε δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο σας, εάν είστε αποφασισμένοι να πετύχετε. Επειδή όμως θα είναι μια δύσκολη και πολυάσχολη χρονιά, είναι σημαντικό να κατανείμετε σωστά τις δυνάμεις σας και να επιλέξετε τις μάχες που αξίζει τον κόπο να δώσετε. Εάν κάτι είναι εξαιρετικά δύσκολο να το πετύχετε, σας στοιχίζει πολύ σε χρόνο, χρήμα ή ενέργεια με αμφίβολο τελικό αποτέλεσμα, τότε θα πρέπει να αλλάξετε πορεία. Επενδύστε έξυπνα τον χρόνο και την ενέργεια σας, έχετε σαφή χρονοδιαγράμματα και δώστε προτεραιότητα στην εκπαίδευση ή την επιμόρφωση σας.

Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν προβλήματα μέσα στην χρονιά, αλλοίμονο άλλωστε. Όλα όμως μπορούν να επιλυθούν και να ξεπεραστούν, εάν ενεργήσετε λογικά, χωρίς άγχος και πίεση. Σταθμίστε με προσοχή τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε πιθανής λύσης στα προβλήματα που σας απασχολούν. Με τον τρόπο αυτό θα είστε σε θέση να κλείσετε πολλά εκκρεμή ζητήματα και να προχωρήσετε μπροστά.

Πίθηκος 2023 – Καριέρα

 Το έτος του υδάτινου Λαγού είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για την καριέρα σας, καθώς το ζώδιο της χρονιάς σας προστατεύει στον τομέα αυτό. Η καριέρα σας μπορεί να έχει σημαντική άνοδο μέσα στο 2023, εάν καταφέρετε να κάνετε χρήση όχι μόνο των γνώσεων σας, αλλά και των προγενέστερων εμπειριών σας. Εκείνο ωστόσο που θα πρέπει να προσέξετε, είναι να μην επιδείξετε αλαζονεία, εγωισμό ή μεγαλομανία όταν θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τους στόχους σας και να κατακτήσετε την θέση που επιθυμούσατε. Οι εχθροί και ανταγωνιστές είναι όχι μόνο πρόθυμοι, αλλά και πανέτοιμοι να σας μαχαιρώσουν πισώπλατα.

Θα ήταν φρόνιμο να μην εμπιστεύεστε τα μελλοντικά σας σχέδια σε κανέναν, ειδικά από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, εάν δεν θέλετε να κλέψουν τις ιδέες σας. Μην περηφανεύεστε επίσης για τις κατακτήσεις και τις επιτυχίες σας, για να μην δημιουργήσετε ακόμη περισσότερους εχθρούς. Με προσοχή και ταπεινότητα κινηθείτε ανάμεσα στις συμπληγάδες που θα συναντήσετε στην πορεία και θα τα καταφέρετε περίφημα στο τέλος. Όσοι από το ζώδιο σας ονειρεύονται και δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση, η χρονιά αυτή προσφέρει ευκαιρίες, ώστε να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας και να ενισχύσετε τα οικονομικά σας. Ένα χόμπι σας μπορεί να αποτελέσει μια δευτερεύουσα πηγή εισοδημάτων, στην συνέχεια όμως να μετατραπεί σε κύρια απασχόληση, καθώς θα αποδειχτεί εξαιρετικά προσοδοφόρα.

Πίθηκος 2023 – Οικονομικά

 Χωρίς λιτότητα θα δυσκολευτείτε πολύ μέσα στο 2023! Δεν κινδυνεύετε βέβαια να γίνετε άποροι, αλλά είναι βέβαιο ότι δεν θα είστε σε θέση να απολαύσετε όλα όσα επιθυμείτε. Σφίξτε τα ζωνάρια σας και περιοριστείτε στα απολύτως απαραίτητα έξοδα, ιδίως εάν πρόκειται για αγορές καθαρά καταναλωτικών αγαθών. Θα σας είναι αρκετά δύσκολο, αλλά είναι κάτι που πρέπει να γίνει, για να μην αντιμετωπίσετε μεγάλες οικονομικές δυσχέρειες. Εάν έχετε κάποια οικονομική άνεση και τα εισοδήματα σας είναι κάτι παραπάνω από επαρκή, συνιστάται να επενδύσετε τα κεφάλαια σας σε μια αποδοτική επιχείρηση ή σε μια πολλά υποσχόμενη επιχειρηματική προσπάθεια. Εάν δεν σας ενθουσιάζει η ιδέα, απλά αποταμιεύστε και δημιουργήστε όσο μεγαλύτερο κεφάλαιο ασφαλείας μπορείτε.

Είναι σημαντικό μέσα στην χρονιά αυτή να κερδίζετε τίμια τα χρήματα σας και να τα διαχειρίζεστε με πολύ μεγάλη προσοχή. Μέσα στο καλοκαίρι θα υπάρξουν ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε επενδύσεις, οι οποίες όμως θα αποδώσουν σε ένα μεταγενέστερο χρονικό διάστημα. Είναι επίσης μια καλή χρονική περίοδος να αγοράσετε ένα σπίτι ή μια εξοχική κατοικία σε πολύ συμφέρουσα τιμή. Θα πρέπει να μείνετε ωστόσο μακριά από ριψοκίνδυνες συναλλαγές, γιατί θα κινδυνεύετε να χάσετε πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά. Το φθινόπωρο προσφέρεται για δώρα σε αγαπημένα σας πρόσωπα, προσοχή ωστόσο να μην ξεφύγετε από τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Πίθηκος 2023 – Συναισθηματικά

 Από τις αρχές του 2023 μέχρι και την κορύφωση της άνοιξης οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι του ζωδίου σας θα βιώσουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος. Η ζωή θα είναι ήρεμη και αρμονική και θα απολαμβάνουν την συντροφιά του συντρόφου τους και των μελών της οικογένειας τους. Οι αδέσμευτοι θα έχουν πολλές ευκαιρίες να κάμουν μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Είναι σημαντικό όμως να επεκτείνουν τον κύκλο των επαφών και γνωριμιών τους, ώστε να έρθουν σε επαφή με νέα και ενδιαφέροντα άτομα.

Τα τέλη της άνοιξης και οι αρχές του καλοκαιρού είναι μια πραγματικά ευτυχισμένη περίοδος για τους δεσμευμένους. Το ταίρι τους, τα παιδιά τους, η οικογένεια τους είναι το επίκεντρο του σύμπαντος τους και είναι απόλυτα ικανοποιημένοι. Δεν χρειάζονται τίποτε άλλο στην ζωή. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την δυνατότητα να ξεκινήσουν μια νέα σχέση μέσα από μια μοιραία γνωριμία που θα πραγματοποιήσουν. Ας μην στηριχτούν όμως μόνο στο συναίσθημα στην επιλογή του συντρόφου τους, αλλά και στην λογική.

Ο Αύγουστος και το φθινόπωρο είναι ένα διάστημα του έτους που θα σας χαρίσει γοητεία και μαγνητισμό. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για τους ελεύθερους, καθώς θα υπάρχει πληθώρα θαυμαστών. Εξερευνήστε το ενδιαφέρον που υπάρχει, βγείτε και γνωρίστε κόσμο, πηγαίνετε σε ραντεβού και όλο και κάτι καλό θα προκύψει. Όσοι μεταξύ σας βασανίζονται από έναν πρόσφατο χωρισμό ή υποφέρουν από μια ανεκπλήρωτη αγάπη, θα πρέπει να προσπαθήσουν να αφήσουν το παρελθόν πίσω τους. Η μελαγχολία και οι μαύρες σκέψεις δεν μπορούν να οδηγήσουν πουθενά. Θα πρέπει να βρουν την δύναμη να τονώσουν την πληγωμένη τους αυτοεκτίμηση και να βγουν και πάλι στον κόσμο. Το διάστημα αυτό προσφέρεται για μια πολλά υποσχόμενη καινούργια γνωριμία, που θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τα τραύματα του παρελθόντος. Μην βιαστείτε όμως να επενδύστε συναισθηματικά, για να μην πληγωθείτε και πάλι. Οι δεσμευμένοι από την άλλη βιώνουν μια ήρεμη οικογενειακή ατμόσφαιρα, απολαμβάνοντας την αρμονία στην προσωπική τους ζωή. Τα τέλη της χρονιάς ίσως να χρειαστεί κάποιο στενό συγγενικό σας πρόσωπο την φροντίδα ή την στήριξη σας, την οποία θα προσφέρετε με χαρά.

Πίθηκος 2023 – Υγεία

 Η κίνηση είναι ζωή! Αυτό θα πρέπει να βάλετε καλά στο μυαλό σας, εάν θέλετε να απολαύσετε μια καλή υγεία μέσα στο 2023. Περπατήστε περισσότερο, αθληθείτε ή κολυμπήστε για να αποφύγετε όλα εκείνα τα προβλήματα του σύγχρονου τρόπου διαβίωσης. Κατά την διάρκεια του έτους του υδάτινου Λαγού συνιστάται επίσης να καταναλώνετε περισσότερα υγρά. Κάτι τέτοιο θα βοηθούσε να αποβάλετε τις τοξίνες και να έρθουν σε ισορροπία τα υγρά του οργανισμού σας. Πέρα από τα προφανή οφέλη για την υγεία σας, η αυξημένη κατανάλωση υγρών θα βοηθήσει και στην βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης, καθώς το δέρμα σας θα λάμψει και πάλι. Ως προς την διατροφή σας, θα πρέπει να εγκαταλείψετε τις κακές διατροφικές συνήθειες, τα πολλά σνακ, την ταχυφαγία και την ξηρά τροφή. Ασπαστείτε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής, που να περιλαμβάνει περισσότερα λαχανικά, φρούτα και βότανα. Αυτό θα ήταν πολύ ευεργετικό για όσους υποφέρουν από γαστρεντερικές παθήσεις ή επιθυμούν να χάσουν βάρος.

Πίθηκος 2023 – Ωροσκόπιο ανδρών

 Το έτος του υδάτινου Λαγού θα είναι για σας μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και χαρούμενα γεγονότα. Εκμεταλλευτείτε την καλή σας τύχη και κάντε καλή χρήση των δώρων του σύμπαντος. Κατά την διάρκεια του έτους θα έχετε την ευκαιρία να ιδρύσετε την δική σας επιχείρηση, εάν ενδιαφέρεστε για κάτι τέτοιο. Θα έχετε πολλές και έξυπνες ιδέες, αλλά θα πρέπει να δράσετε και να τις μετουσιώσετε σε πράξη, εάν θέλετε να πάτε μπροστά. Διαφορετικά θα σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια, ονειρευόμενοι ένα καλύτερο αύριο, που όμως δεν θα έρθει ποτέ εάν δεν δράσετε.

Οι δημιουργικοί άνθρωποι του ζωδίου σας θα πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και τα όρια τους, να δείξουν τα ταλέντα τους στον κόσμο και να τους δώσουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα έργα τους. Η χρονιά του Λαγού απαιτεί από εσάς να είστε αποφασιστικοί και φιλόδοξοι και να μην επιτρέπετε σε κανέναν και σε τίποτε να σας βγάλει από την πορεία σας. Να πιστεύετε στον εαυτό σας και τις ικανότητες σας και να ολοκληρώνετε ότι ξεκινάτε. Η αυτοπεποίθηση σας θα κατανικήσει όλες σας τις ανασφάλειες και θα άρει όλα τα εμπόδια προς την επιτυχία. Εάν το καταφέρετε αυτό, τότε το σύμπαν θα σας ανταμείψει με κύρος, επαγγελματική επιτυχία, αξιόλογες συνεργασίες και χρήσιμες επαφές, καθώς και με μια σταθερή οικονομική κατάσταση.

Πίθηκος 2023 – Ωροσκόπιο γυναικών

 Πολλά πράγματα περιμένατε να είχαν συμβεί κατά προηγούμενα χρόνια, αλλά απογοητευτήκατε γιατί δεν υλοποιήθηκαν. Απλά δεν είχε έρθει η κατάλληλη χρονική στιγμή. Φέτος ωστόσο είναι η χρονιά, κατά την οποία μπορούν να γίνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα. Κατά τη διάρκεια του 2023 θα έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες συναντήσεις, καθώς και ευκαιρίες που θα ανοίξουν καινούργιες προοπτικές στην ζωή σας. Το σημείο-κλειδί ωστόσο είναι, να μην μείνετε παθητικές στις εξελίξεις, να μην επαναπαυθείτε στις δάφνες σας και σε ότι έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής. Δράστε με αυτοπεποίθηση για να έχετε τα αποτελέσματα που προσδοκάτε. Επενδύστε στην γνώση και την βελτίωση των δεξιοτήτων σας, για να έχετε καλύτερες προοπτικές εξέλιξης στον επαγγελματικό χώρο. Εάν δεν είστε ικανοποιημένες από την καριέρα σας ή το παρόν αντικείμενο εργασίας σας, δεν έχετε παρά να αλλάξετε επάγγελμα. Είναι πιθανό δε, να έχετε μια πρόταση συνεργασίας από μια επιχείρηση του εξωτερικού.

Εάν θέλετε να αλλάξετε κατοικία ή ακόμη και να μετακομίσετε σε μια άλλη πόλη, δεν έχετε παρά να πάρετε την απόφαση και να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Το έτος του Λαγού θα είναι ιδιαίτερα έντονο, με πολλές υποχρεώσεις και πολύ δουλειά, γι’ αυτό φροντίστε να ξεκουραστείτε κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, ώστε να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε τους μήνες που ακολουθούν. Αναφορικά με την προσωπική σας ζωή, οι παντρεμένες ή σε μόνιμη σχέση θα απολαύσουν μια ήρεμη, ρομαντική χρονιά. Οι ελεύθερες θα έχουν αρκετές ευκαιρίες να πραγματοποιήσουν αξιόλογες γνωριμίες και να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο, αρκεί να βγουν από το σπίτι τους και να δείξουν ότι ενδιαφέρονται. Εκπλήξεις θα υπάρξουν μέσα στην χρονιά, άλλες ευχάριστες και άλλες δυσάρεστες, αλλά να θυμάστε ότι στις δύσκολες στιγμές θα υπάρχουν άτομα στο πλευρό σας που θα σα στηρίζουν.

Πίθηκος 2023 – Feng shui και τύχη

 Η τύχη φαίνεται να είναι στο πλευρό σας κατά την διάρκεια του 2023, ποτέ δεν έβλαψε όμως κανέναν, να θωρακιστεί προληπτικά. Έτσι λοιπόν εάν θέλετε να προσελκύσετε καλή τύχη στην καριέρα, προμηθευτείτε ένα δέντρο της αφθονίας και να το τοποθετήσετε στο σπίτι σας. Για πνευματική διαύγεια και αρμονία συνιστάται ο ίασπης, ο διαφανής χαλαζίας, ο κιτρίνης και η φεγγαρόπετρα.

Μέσα στο 2023 θα ανησυχείτε συχνά για την υγεία ηλικιωμένων συγγενών σας. Να είστε αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υγείας τους και να μην βγάζετε πρόωρα και αβάσιμα συμπεράσματα, που μόνο να σας αγχώσουν μπορούν.

Τυχερές αποχρώσεις για το 2023: γκρι, ασημί και χρυσό

Τυχερές κατευθύνεις του ορίζοντα για το 2023: Δυτικά, βόρεια, βορειοδυτικά

Τυχεροί αριθμοί για το 2023: 7, 1 και 5

Τυχεροί μήνες 2023: Απρίλιος, Μάιος, Αύγουστος και Δεκέμβριος

Δύσκολοι μήνες 2023: Φεβρουάριος

Τυχερά πετρώματα/κρύσταλλοι 2023: Ίασπης και χαλαζίας

Τσάκρα 2023: Λαιμού

 

 Πίθηκος 2023 – Το έτος ανά μήνα

 Ιανουάριος 2023

Θέστε προτεραιότητες στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή και προσαρμοστείτε στις περιστάσεις. Μην ενεργείτε παρορμητικά, γιατί θα ζημιώσετε τα συμφέροντα σας. Όσο πιο προσεκτικά κινηθείτε, τόσο πιο γρήγορα θα ξεκαθαρίσουν οι καταστάσεις.

 Φεβρουάριος 2023

Θα είναι ένας μάλλον απαιτητικός, ίσως και δύσκολος μήνας, που όμως θα σας διδάξει πολλά. Εάν υποσχεθήκατε ότι θα κάνετε μια δουλειά, θα πρέπει να την διεκπεραιώσετε με υπευθυνότητα. Μέσα στον Φεβρουάριο ίσως να πρέπει να αποχαιρετήσετε κάποια έργα ή κάποιες θέσεις εργασίας γιατί δεν έχουν πλέον μέλλον. Και θα πρέπει να το κάνετε χωρίς να μετανιώσετε ούτε στιγμή. Κλείστε παλιούς κύκλους για να μπορούν να ανοίξουν καινούργιοι.

 Μάρτιος 2023

Είναι ένας μήνας άδικων τιμωριών και δοκιμασιών. Τα γεγονότα που θα προκύψουν ίσως να είναι πρόδρομοι πολύ πιο σοβαρών συμβάντων στο μέλλον, εάν δεν τα αντιμετωπίσετε όπως πρέπει. Εάν κάποιος σας αδικεί, θα πρέπει να το παλέψετε μέχρι τέλους, μέχρι να δικαιωθείτε. Άλλη επιλογή δεν υπάρχει.

 Απρίλιος 2023

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια και στο σπίτι και οικοδομήστε ουσιαστικές σχέσεις με τον σύντροφο και τα παιδιά σας. Αποφύγετε πάσει θυσία τις διαμάχες σε ενδοοικογενειακό επίπεδο και επενδύστε στην δημιουργία μιας ήρεμης και αρμονικής οικογενειακής ατμόσφαιρας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε και πνευματικά.

 Μάιος 2023

Είναι ένας καλός μήνας για όσους επιθυμούν να μάθουν, να εξελιχθούν και να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους. Δεν επαναπαυόμαστε τώρα, αλλά παλεύουμε να κατακτήσουμε ένα υψηλότερο πνευματικό επίπεδο. Η καριέρα σας εξελίσσεται καλά, χρειάζεται όμως προσοχή στους συναδέλφους σας. Επιλέξτε προσεκτικά ποιος αξίζει την φιλία, τη συμπάθεια και την στήριξη σας.

 Ιούνιος 2023

Είναι ένας μήνας φωτεινός, γεμάτος με ανέλπιστα γεγονότα. Με άτομα που σας καταλαβαίνουν και σας εμπιστεύονται μπορείτε να είστε και σεις ειλικρινείς. Κατά τα άλλα όμως, μην εμπιστεύεστε τα μελλοντικά σας σχέδια σε κανέναν, ούτε καν στους οικείους σας. Αποφύγετε επίσης απαντήσεις που να αφορούν την δουλειά και τα οικονομικά σας.

Ιούλιος 2023

Εξαιρετικός μήνας για διακοπές και χαλάρωση. Αφήστε τις έγνοιες πίσω σας, χαλαρώστε και ανανεωθείτε. Αφιερώστε απλά χρόνο στο ταίρια σας και στους απογόνους σας. Για τους ελεύθερους, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με τους φίλους σας και να περάσετε ευχάριστες στιγμές διακοπών.

 Αύγουστος 2023

Ο Αύγουστος προσφέρεται για διασκέδαση, χαλάρωση αλλά και δημιουργικά έργα. Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας, θα πρέπει να κάνετε έναν απολογισμό της δράσης σας, αξιολογώντας τις επιτυχίες και αποτυχίες των προηγούμενων μηνών.

 Σεπτέμβριος 2023

Ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας δράσης, προσφέρεται όμως και για μελέτη ή σπουδές. Όσοι ενδιαφέρονται για μια δεύτερη δουλειά ή εργασία με περιορισμένες ώρες, τώρα μπορούν να βρουν μια δουλειά μερικής απασχόλησης. Μπορείτε όμως να εκμεταλλευτείτε ένα χόμπι σας, κερδίζοντας χρήματα. Στη δουλεία σας, εάν σας προτρέψει η διοίκηση να βελτιώσετε τις γνώσεις ή τις δεξιότητες σας, κάντε το χωρίς να βαρυγκωμάτε.

Οκτώβριος 2023

Είναι ένας μήνας δύσκολος, με πολλές εντάσεις, διαπληκτισμούς και διαταραγμένες σχέσεις με συνεργάτες και συγγενικά πρόσωπα. Θα υπάρξουν παράπονα, θα υπάρξουν αξιώσεις και να γίνετε έξαλλοι. Αυτό όμως το δυσάρεστο κλίμα θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι θα πρέπει να αλλάξετε κάποια πράγματα στην ζωή σας.

 Νοέμβριος 2023

Κατά την διάρκεια του Νοεμβρίου θα πρέπει να ολοκληρώσετε ότι έχετε ξεκινήσει μέσα στην χρονιά και το αφήσατε ημιτελές. Γιατί μόνο ότι έχει ολοκληρωθεί μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε επαγγελματικά. Είναι επίσης ένας θετικός μήνας για ανάπτυξη και βελτίωση δεξιοτήτων, αλλά και ένας μήνας που θα φέρει αλλαγές στην προσωπική σας ζωή.

 Δεκέμβριος 2023

Άλλη μια χρονιά έφτασε αισίως στο τέλος της και ήρθε η στιγμή του τελικού απολογισμού. Εάν ακολουθήσατε μια συνετή και μετρημένη πορεία, το ισοζύγιο θα πρέπει να είναι θετικό. Κατά τα άλλα, αφιερώσετε χρόνο σε φίλους και γνωστούς, διασκεδάστε και συσφίξτε τις κοινωνικές και φιλικές σας σχέσεις.

 

Καλό, παραγωγικό και δημιουργικό 2023!

Ευτυχισμένο το Έτος του Υδάτινου Λαγού!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αρουραίος 2024 || Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου

 Στο κινέζικο ζώδιο του Αρουραίου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται…