Παρθένος – Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 11/11 έως 17/11/2019 από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά :

 

Η εβδομάδα θα απαιτήσει όλη σας την ενέργεια, φίλοι μου Παρθένοι, αναφορικά με τα επαγγελματικά σας ζητήματα, θα είναι όμως και εξαιρετικά αποδοτική ! Υψηλά ιστάμενα πρόσωπα φαίνεται να εμπιστεύονται τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, καθώς και τις οργανωτικές σας ικανότητες και να σας προωθούν επαγγελματικά.  Συμβουλές και στήριξη θα μπορέσετε να βρείτε στο στενό σας φιλικό περιβάλλον για τα επαγγελματικά βήματα που θα πρέπει να κάνετε. Ιδιαίτερα σημαντικές ημερομηνίες για την προώθηση της καριέρας σας είναι προς τα μέσα της εβδομάδας.

 

 

Αισθηματικά :

 

Τα προβλήματα στην ερωτική σας σχέση παραμένουν! Προσπαθήστε να είστε πιο δεκτικοί και ανοιχτοί στους προβληματισμούς του συντρόφου σας και αποφύγετε την κριτική διάθεση απέναντι του, αν έχετε την πρόθεση να βγείτε από την δίνη των προβλημάτων. Άλλωστε, με την πανσέληνο στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου 12.11 υπάρχει ισχυρό το ενδεχόμενο, παλιά προβλήματα που θεωρούσατε λυμένα να επανέλθουν στο προσκήνιο. Φροντίστε την υγεία σας, μια και η άμυνα του οργανισμού σας φαίνεται να μην είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα…Οι ελεύθεροι μεταξύ σας έχετε μεγάλες πιθανότητες από μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον να προκύψει μια αναπάντεχη ερωτική σχέση που θα σας συνεπάρει! Μην ενθουσιάζεστε όμως εύκολα, γιατί τουλάχιστον οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν  με τον Ερμή ανάδρομο δεν έχουν προδιαγραφές μακροβιότητας… Απλά χαρείτε το όσο διαρκεί.

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της διατροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας. Η πανσέληνος της 12-11-2019 επηρεάζει τον τομέα εκπαίδευσης και μακρινών ταξιδιών.

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …