Πρόβατο || Κινέζικο Ωροσκόπιο 2020

Έτη: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003 και 2015

Το έτος του Αρουραίου με στοιχείο το μέταλλο θα είναι ένα εξαιρετικό έτος για τους εκπροσώπους του Προβάτου, με εύνοια στον τομέα της υγείας, των οικονομικών και των ταξιδιών. Η χρονιά θα είναι γεμάτη με πολλές καλές εκπλήξεις, ειδικά όσο αφορά την καριέρα ή την κοινωνική σας ζωή. Παρόλα αυτά, ίσως να υπάρξουν και κάποια εμπόδια που θα πρέπει να υπερκεράσετε.

Στον τομέα της καριέρας σας, οι γυναίκες του ζωδίου θα είναι πολύ πιο ευνοημένες και θα δεχτούν μια πρόταση προαγωγής. Ίσως όμως να υπάρξουν και προτάσεις από ανταγωνιστές που θα είναι εξαιρετικά συμφέρουσες. Χρειάζεται όμως στις περιπτώσεις μετακίνησης σε άλλη εταιρία κάποια προσοχή, καθώς οι συνθήκες ενδεχομένως να μην είναι αυτές που περιμένατε. Όπως και να έχει όμως, όσο αφιερώνετε ψυχή τε και σώμα στην καριέρα σας, αυτή θα βρει τον τρόπο να απογειωθεί! Όταν έρθει η ώρα της απογείωσης, μην ξεχάσετε μόνο αυτούς που σας στήριξαν στα δύσκολα σας…

Τυχεροί αριθμοί κατά το 2020: 2, 4 και 8

Τυχερά χρώματα κατά το 2020: μπλε, κόκκινο και λευκό

Τυχερές κατευθύνσεις του ορίζοντα κατά το 2020:ανατολικά, νοτιοανατολικά και νότια

Ερωτική συμβατότητα κατά το 2020: με Άλογα, Λαγούς και Γουρούνια

Συναισθηματικά

 

Πρώτο τρίμηνο

 Η ρουτίνα στην συναισθηματική σας ζωή θα είναι ο χειρότερος εχθρός σας την περίοδο αυτή… Όσο και αν αισθάνεστε ασφαλείς με την καθημερινότητα σας, η ρουτίνα θα σας καταβάλει αργά ή γρήγορα και θα έρθει η στιγμή που θα θελήσετε να αλλάξετε τα πάντα στην συναισθηματική σας ζωή. Ίσως θα πρέπει προγραμματίσετε μια μικρή απόδραση ή ένα ταξιδάκι, ώστε να ξεφύγετε λίγο και να αλλάξετε παραστάσεις. Οι αδέσμευτοι μπορεί να μπείτε σε μια σχέση μόνο και μόνο επειδή θα αισθάνεστε μοναξιά. Κάτι τέτοιο όμως θα σας δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που θα λύσει. Χώρια το ότι μπορεί να χάσετε μια πραγματικά καλή ευκαιρία…

Δεύτερο τρίμηνο

Είτε είστε σε μια καινούργια σχέση, είτε σε μια μακροχρόνια, θα πρέπει να καταβάλλετε προσπάθειες να διατηρήσετε την ερωτική επιθυμία στην σχέση σας. Ευτυχώς για σας, θα έχετε πολλές καλές ευκαιρίες να το καταφέρετε. Οι ελεύθεροι, αντί να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας, καλό θα ήταν να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην παρούσα στιγμή και να ζήσετε τις εμπειρίες.

Τρίτο τρίμηνο

Η μεταξύ σας επικοινωνία θα είναι πολύ καλή και θα υπάρξει μια αφύπνιση του ερωτικού σας πάθους το διάστημα αυτό. Οι αδέσμευτοι θα βιώσετε επίσης μια πολύ καλή περίοδο, με διάθεση για εξόδους και διασκέδαση. Και κατά την διάρκεια των εξόδων σας θα έχετε αμέτρητες ευκαιρίες να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο. Μια νέα γνωριμία ωστόσο μπορεί να σας θαμπώσει, προσοχή όμως γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός…

Τέταρτο τρίμηνο 

Εκείνο που έχετε να περιμένετε στα συναισθηματικά σας το τελευταίο τρίμηνο του έτους είναι μια αρμονική και ήρεμη ζωή. Εάν ζείτε μαζί με το ταίρι σας θα δέσετε σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό και θα αυξηθεί για πολλούς από εσάς το πάθος στην σχέση. Εάν ζείτε σε διαφορετικούς χώρους ή είστε μόνοι, η έντονη κοινωνική ζωή θα οδηγήσει σε μια γνωριμία που θα εξελιχθεί πολύ σύντομα σε σοβαρή σχέση με προοπτική γάμου σε μικρό χρονικό διάστημα. Γι αυτό μην αρνείστε προσκλήσεις, γιατί κανείς δεν ξέρει ποιόν/ποια θα γνωρίσετε.

Οικονομικά

Τα έξοδα σας προβλέπεται να είναι αυξημένα κατά το 2020, λόγω κυρίως διάφορων υποχρεώσεων σας, κοινωνικών συνθηκών ή έντονης κοινωνικής ζωής. Θα αντιμετωπίσετε αρκετές δυσκολίες ωστόσο στην προσπάθεια σας να αποφύγετε προσκλήσεις που θα προέρχονται από επαγγελματικές συνεργασίες ή εταίρους. Δείτε το σαν επένδυση και απολαύστε το όσο περισσότερο μπορείτε.

Υγεία

Θα πρέπει κατά το 2020 να είστε προσεκτικοί για ατυχήματα κατά την οδήγηση, σε αναβάσεις ή οδοιπορίες σε ορεινές περιοχές ή εάν κάνετε καταδύσεις. Μην παίρνετε τίποτε σαν δεδομένο και μην αψηφάτε τους κινδύνους της κάθε κατάστασης. Εάν δεν προσέξετε όσο πρέπει, θα έχετε τραυματισμούς στους ώμους ή στο γοφό.

Τα Πρόβατα των πέντε στοιχείων κατά το 2020

Πρόβατο με γη (1979)

Εάν γεννηθήκατε από τις 28 Ιανουαρίου 1979 μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 1980, η εύνοια δεν θα είναι σταθερή μέσα στο 2020. Μια θα έρχεται και μια θα φεύγει… Μην ελπίζετε και μην επενδύετε σε ότι υπόσχεται γρήγορη κερδοφορία και να είστε προσεκτικοί εάν κάνετε επενδύσεις κάθε μορφής. Διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση, καθώς οι υπερβολικές για τα δεδομένα σας δαπάνες θα σας οδηγήσουν σε χρέη και μεγάλα προβλήματα.

Πρόβατο με μέταλλο (1991) 

Οι γεννημένοι από 15.2.1991 μέχρι 3.2.1992 θα έχουν μέσα στο 2020 εύνοια της τύχης στην καριέρα τους. Αυτό που κάνετε, όπου και εάν απασχολείστε, θα έχει επιτυχία και θα δεχτείτε τους επαίνους των προϊσταμένων σας. Επενδύστε σε ότι παρουσιάζει σταθερότητα και αποφύγετε οτιδήποτε έχει ποσοστά ρίσκου.

Πρόβατο με νερό (1943)

Θα έχετε εύνοια στα οικονομικά σας, όσοι γεννηθήκατε από τις 5 Φεβρουαρίου 1943 μέχρι τις 24 Ιανουαρίου 1944 και τα εισοδήματά σας θα αυξηθούν από ανέλπιστες πηγές. Αποφύγετε όμως την απληστία! Όσο για τη υγεία σας, τα μηνύματα δεν είναι τόσο καλά, ιδίως για όσους παρουσίασαν προβλήματα υγείας κατά τη διάρκεια της χρονιάς του Κόκορα (πριν από τρία χρόνια). Φροντίστε την υγεία σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πρόβατο με ξύλο (1955)

Εσείς που γεννηθήκατε μεταξύ 24.1.1955 και 11.2.1956 θα βρίσκεστε συχνά στο επίκεντρο σχολιασμών κατά τη διάρκεια του 2020. Για να το αποφύγετε, φροντίστε να είστε συνεχώς απασχολημένοι και να μοιράζεστε όσο το δυνατό λιγότερα μυστικά σας. Οι προστριβές που θα παρουσιαστούν στην δουλειά σας ας μην σας απασχολούν και καλά θα είναι να μην εμπλακείτε. Κάποια μικρά προβλήματα θα υπάρξουν στην δουλειά σας, τίποτε όμως συνταρακτικό.

Πρόβατο με φωτιά (1967)

Εάν γεννηθήκατε από τις 9 Φεβρουαρίου 1967 μέχρι τις 29 Ιανουαρίου 1968, μην περιμένετε ιδιαίτερη εύνοια της τύχης μέσα στο 2020… Ωστόσο τα οικονομικά σας δεν θα είναι σε κακή κατάσταση, αλλά αποφύγετε παγίδες και τον εύκολο και γρήγορο πλουτισμό. Αποφύγετε επίσης πιθανές ερωτικές παρασπονδίες, εάν είστε παντρεμένοι ή σε μόνιμη σχέση. Προσοχή θα χρειαστεί η υγεία σας, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα ή να τραυματιστείτε.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κινέζικο Ωροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Το έτος του Δράκου : Κινέζικο ωροσκόπιο 2024

Η κινέζικη πρωτοχρονιά του 2024 τοποθετείται στις 10 Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία γιο…