Σκορπιός – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – καριέρα

 

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα προκαλέσει εμπόδια σε επικοινωνίες και μικροεντάσεις που θα δυσκολέψουν την καθημερινότητα σας. Θα αντιμετωπίσετε σκαμπανεβάσματα, εσωτερικές φοβίες και ανασφάλεια που μπορούν να σας οδηγήσουν σε λάθη. Μετά τις 25 του μήνα θα έρθουν στη ζωή σας πολλά καινούργια πράγματα και πολλές ευκαιρίες για μια γενικότερη επαγγελματική ανανέωση. Ο μήνας αυτός θα φέρει αλλαγές με την οπισθοδρόμηση του Ερμή που σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς, κοινωνικούς και μαχητικούς από ποτέ. Γνωρίζετε με ποιόν τρόπο θα διεκδικήσετε και θα κερδίσετε αυτά που θέλετε. Οι έγνοιες, οι εντάσεις και μικροπροβλήματα στο σπίτι είναι πιθανόν να σας στενοχωρήσουν. Κάποιο επαγγελματικό ταξίδι στα μέσα του μήνα καλό θα ήταν να αναβληθεί έως και τις 25 του μήνα, όπου πολλά απρόσμενα γεγονότα ενσκήπτουν στην επαγγελματική σας ζωή. Η Αφροδίτη συναντά τον Δία στον 2ο οίκο σας (εργασία και απολαβές), όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 26.11. Με τις διελεύσεις αυτές αναμένεται να έχετε αρκετή τύχη σε ζητήματα επαγγελματικά αλλά και οικονομικά! Συνιστάται ωστόσο να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας, για να μην προκαλέσετε καινούργια προβλήματα. Με τον Ερμή δε ανάδρομο στο ζώδιο σας και στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας (πόροι, εισοδήματα, κληρονομικά και χρηματοδοτήσεις) είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επανεξετάσετε τις δαπάνες σας, να αναθεωρήσετε τον προϋπολογισμό σας ή να προγραμματίσετε την αποπληρωμή ενός παλαιότερου χρέους σας.

Αισθηματικά – κοινωνικά

Είναι η τέλεια στιγμή για να εκφραστείτε, να κυκλοφορήσετε και να προκαλέσετε αίσθηση γιατί θα λάμπετε. Φιλοξενείτε στο ζώδιο σας τον Ήλιο, τον Ερμή, ανάδρομο έως τις 20.11, αλλά και τον Άρη! Την διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Ερμή θα πρέπει να αναθεωρήσετε τον τρόπο που φέρεστε στους γύρω σας αλλά και στο ταίρι σας. Εάν αποτελείτε μέλος ενός ερωτικού τριγώνου, ίσως θα ήταν η κατάλληλη χρονική στιγμή να αναρωτηθείτε που πηγαίνει η σχέση και εάν βλέπετε κάποιο φως στον ορίζοντα. Κάποιο μυστικό μπορεί την περίοδο αυτή να αποκαλυφθεί, αλλά θα είναι για το καλό σας, καθώς θα σας αναγκάσει να πάρετε αποφάσεις. Ο Ερμής σχηματίζει ευνοϊκές όψεις με Κρόνο και Ποσειδώνα, που θα βοηθήσουν να ξεκαθαρίσουν οι υποψίες που έχετε απέναντι στο ταίρι σας που σας κατατρώνε. Είναι η εποχή που μπορείτε να επιτύχετε μια ευχάριστη, αρμονική ατμόσφαιρα στην σχέση ή στον γάμο σας, αφήνοντας κατά μέρος τις ζήλιες και τις έριδες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας έχετε μεγάλη τύχη κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου στον έρωτα και τον ρομαντισμό και με οδηγό την διαίσθηση σας να ξεκινήσετε μια πολύ ελπιδοφόρα σχέση. Ωστόσο οι εντάσεις δεν θα λείψουν, ιδίως τις μέρες μεταξύ 23 και 26 Νοεμβρίου! Μέσα από τις συγκρούσεις όμως αναμένεται να γίνουν σημαντικά βήματα προόδου που έχει ανάγκη η σχέση σας. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο, τις μέρες αυτές ίσως να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών. Η πανσέληνος της 12-11-2019 επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή συνεργασιών σας.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…