Σκορπιός – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Απριλίου με την διέλευση του μέσα από τον Κριό τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υγεία, εργασία και υπηρεσίες),  συνιστώντας να εστιάσετε στην δουλειά και στην ευημερία σας. Θα είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνετε, θα είστε περήφανοι για την δουλειά σας και θα προσπαθείτε να έχετε υπό τον έλεγχο σας το παραμικρό, για να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις. Οι ανησυχίες ωστόσο για την ευημερία των αγαπημένων σας δεν θα λείψουν. Ζητήματα υγείας ίσως να σας απασχολήσουν, δικά σας ή των δικών σας ανθρώπων. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας, ειδικά εάν πάσχετε από κάποια χρόνια ασθένεια. Για να αποφύγετε μια έξαρση, προσπαθήστε να τηρείτε αυστηρά τις οδηγίες του γιατρού σας. Η συντηρητική άσκηση μπορεί επίσης να αποδειχτεί ευεργετική, παράλληλα με την προσεκτική διατροφή. Στις 19/04 μετακινείται ο Ήλιος στον Ταύρο και στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τονίζοντας την ανάγκη από την θέση αυτή να βρείτε ισορροπίες στις σχέσεις σας, επιλύοντας τις διαφορές ή τις παρεξηγήσεις που ενδεχομένως δημιουργήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας το διάστημα μεταξύ 2 και 25 Απριλίου, και είναι σημαντικό για σας να κατανέμετε σωστά τον εργασιακό σας φόρτο την περίοδο αυτή για να αποφύγετε την υπερκόπωση αλλά και τα λάθη ή τις παραλήψεις που φέρνει ένα κουρασμένο μυαλό. Η παραγωγικότητα σας θα είναι μειωμένη, θα είναι όλο και πιο δύσκολο να λάβετε σωστές αποφάσεις και μπορεί να γίνουν σοβαρά λάθη στην σύνταξη εγγράφων. Κάποιοι μεταξύ σας ίσως να έχετε μια πρόταση να επιστρέψετε σε μια παλαιότερη θέση εργασίας και να ξανασυνδεθείτε με παλιούς συναδέλφους. Οικονομικά ωστόσο δεν θα είναι τόσο δύσκολη η κατάσταση. Το φεγγάρι θα σας προσφέρει ευκαιρίες για χρήματα και ευημερία, αλλά και καλή υγεία. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας θα απελευθερώσει κρυφούς πόρους και θα φέρει μεγάλες ευκαιρίες.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Τον 6ο οίκο ενεργοποιεί με την διέλευση της η Αφροδίτη μέσα στον Απρίλιο, όσο καιρό θα διέρχεται το ζώδιο του Κριού (5-29/04). Θα σας απορροφήσουν τα καθημερινά καθήκοντα και υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί μέσα στον μήνα να φροντίσετε τον σύντροφό σας πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας ίσως να ρίξετε το διάστημα αυτό μια πιο προσεκτική ματιά σε έναν συνάδελφο σας και να αρχίσετε να αισθάνεστε καινούργια συναισθήματα απέναντι του. Μετά τις 29 Απριλίου περνάει η Αφροδίτη στον Ταύρο και στον 7ο ηλιακό σας οίκο. Τώρα θα είστε έτοιμοι όχι μόνο να συμβιβαστείτε, αλλά και να αποδεχτείτε πλήρως τις απόψεις του συντρόφου σας. Εξ αιτίας του γεγονότος αυτού, η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι ειρηνική και εξαιρετικά ζεστή. Εάν υπήρξαν συγκρούσεις με το ταίρι σας στο παρελθόν, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεπεραστούν.

 

Η Νέα Σελήνη-Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό στις 8 Απριλίου είναι κατάλληλη για την επίλυση ζητημάτων υγείας. Ακόμη και τίποτε να μην σας ανησυχεί, δεν χάνετε τίποτε να κάνετε κάποιες προληπτικές εξετάσεις. Μπορείτε να αλλάξετε με ευκολία τις διατροφικές σας συνήθειες το διάστημα αυτό ή να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα εκγύμνασης. Οργανώστε καλύτερα το πρόγραμμα σας και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην προσωπική σας ζωή.

 

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 24 του μήνα θα προσφέρει μια πρώτης τάξης ευκαιρία να επανεξετάσετε την πορεία σας, να σκεφτείτε τις επιθυμίες και φιλοδοξίες σας και να σχεδιάσετε την μελλοντική σας πορεία. Κάποιες στιγμές θα πρέπει να αναλάβετε ηγετικό ρόλο στην ζωή σας, επαγγελματική ή προσωπική, προκειμένου να βρείτε ισορροπίες μεταξύ προσωπικών στόχων και επιθυμιών των αγαπημένων σας προσώπων. Ακούστε το ένστικτό σας και μην φοβάστε να πραγματοποιήσετε αλλαγές.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 4, 8, 3, 23, 27

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο: 2, 6, 11, 29

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Μαΐου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Τ…