Σκύλος || Κινέζικο Ωροσκόπιο 2020

Έτη: 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994 και 2006

 

Για όσους ανήκετε στο κινέζικο ζώδιο του Σκύλου, δεν θα έχετε να παραπονεθείτε για τίποτε την χρονιά του Αρουραίου με στοιχείο του το μέταλλο. Θα έχετε εύνοια σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σας! Φυσικά και θα υπάρχουν κάποια προβλήματα ή εμπόδια, αλλά με υπομονή και προσεκτικές κινήσεις θα μπορέσετε να τα ξεπεράσετε εύκολα, ιδίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσαρμοστικοί στις καινούργιες συνθήκες που θα διαμορφωθούν, για να μην χάσετε επαφή με την πραγματικότητα. Κλειδί για την επιτυχία σας στην καριέρα σας θα είναι οι προσεκτικές διαπραγματεύσεις και οι καλά μελετημένες επιλογές.

Προσοχή χρειάζεται η υπερβολική σας φιλοδοξία σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς στην προσπάθεια σας να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη, μπορεί να προκαλέσετε προβλήματα στους γύρω σας, συνεργάτες ή συναδέλφους, που υπάρχει ενδεχόμενο να αντιδράσουν δυναμικά, ακόμη και με ένδικα μέσα. Η κατάχρηση εξουσίας θα κάνει επίσης πολύ μεγάλη ζημία στην δημόσια εικόνα σας, βλάπτοντας σας επαγγελματικά σε μακροχρόνια βάση. Ίσως πάντως να δεχτείτε την στήριξη ή μια πρόταση συνεργασίας με μια πολύ μεγαλύτερη εταιρία, ίσως από μια πολυεθνική. Στην περίπτωση αυτή να θυμάστε ότι τίποτε δεν είναι σταθερό ή παντοτινό, πριν η απληστία σας, σας στερήσει κάθε αίσθηση του σωστού και δίκαιου.

Τυχεροί αριθμοί κατά το 2020: 2, 6 και 8

Τυχερά χρώματα κατά το 2020: πορτοκαλί, κόκκινο και ροζ

Τυχερές κατευθύνσεις του ορίζοντα κατά το 2020: ανατολικά, νοτιοανατολικά και νότια

Ερωτική συμβατότητα κατά το 2020: Λαγοί, Αρουραίοι και Βουβάλια

Συναισθηματικά

  

Πρώτο τρίμηνο

Η συναισθηματική σας ζωή δεν θα δεχτεί ιδιαίτερες προκλήσεις την περίοδο του πρώτου τριμήνου του κινέζικου έτους του Αρουραίου. Εάν είστε σε σχέση ή παντρεμένοι, η χαρά και η ευτυχία θα είναι τα γνωρίσματα των ημερών. Μια χαρά για την καθημερινότητα σας με το ταίρι σας. Εάν είστε αυτή τη περίοδο μόνοι, θα έχετε κάποιες γνωριμίες που θα μπορούσαν να σας κάνουν να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Ίσως να συναντήσετε κάποιο πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σας να αναθαρρήσει…

Δεύτερο τρίμηνο 

Τα άστρα υπόσχονται τρυφερότητα και αισθησιασμό, εάν είστε σε σχέση και βεβαιώνουν για σταθερότητα και αφοσίωση. Εάν είστε μόνοι, η ερωτική σας ζωή αναμένεται να είναι ενδιαφέρουσα και ζωντανή! Θα πρέπει όμως να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας! Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να χαρίσετε την καρδιά σας σε άτομο που δεν θα αξίζει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας, καθώς το πιο πιθανό είναι να σας απατά ή να μην μοιράζεται τα ίδια συναισθήματα με σας.

Τρίτο τρίμηνο 

Η ρουτίνα αρχίζει να σας κουράζει και το δηλώνετε! Χρειάζεστε περισσότερη περιπέτεια και ένταση στην ζωή σας. Εάν κάνετε σαφείς τις επιθυμίες σας στο ταίρι σας, τότε μπορεί να εισακουστείτε κιόλας, κάτι που θα ανανεώσει την συναισθηματική σας ζωή στο έπακρο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας μπορεί να ζήσετε την περίοδο αυτή έναν κεραυνοβόλο έρωτα που θα σας απογειώσει!

Τέταρτο τρίμηνο

Η απόλαυση και η ισορροπία κυριαρχούν στην συναισθηματική σας ζωή, εάν είστε παντρεμένοι ή έχετε μια μόνιμη και σταθερή σχέση. Απολαύστε τον έρωτα και στηρίξτε το ταίρι σας σε ότι χρειαστεί. Εάν είστε ακόμη ελεύθερο πουλί, θα ζείτε την κάθε μέρα στο έπακρο, με ότι και αν σας φέρει. Οι εμπειρίες από τις συνευρέσεις σας πολλές και ενδιαφέρουσες και ούτε που σας περνάει από το μυαλό να δημιουργήσετε κάτι πιο σταθερό.

Οικονομικά

Μπορεί να φαντάζεστε ότι οι συμπληγάδες που περάσατε στο τελευταίο διάστημα στα οικονομικά σας ήταν οι τελευταίες δοκιμασίες και ότι από δω και πέρα όλα θα ακολουθήσουν μια ανοδική πορεία. Η αλήθεια είναι ότι πολλά εξαρτώνται από τρίτα πρόσωπα και από τις δράσεις ή τις αποφάσεις τους. Μην θεωρείτε δεδομένα κάποια έσοδα, εάν δεν τα έχετε ήδη στην τσέπη σας. Φανείτε φειδωλοί στις δαπάνες σας και κάντε πολύ προσεκτική διαχείριση, αποφεύγοντας ιδίως καταναλωτικές δαπάνες ειδών πολυτελείας.

Υγεία

Μην αφήνετε κάποιες ανησυχίες σας για τα προβλήματα υγείας που ανακαλύψετε πρόσφατα να κυριαρχήσουν στην ζωή σας. Πάντοτε υπάρχει το ενδεχόμενο, όσο ισχνές φαίνονται οι προοπτικές για μια θετική έκβαση προς στιγμή, να υπάρξει μια ανατροπή που να σας κάνει να ανασάνετε. Μη χάνετε την ελπίδα σας στην σύγχρονη ιατρική. Συνεχίστε να προσέχετε την διατροφή σας και αποφύγετε τις υπερβολές στην κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.

Οι Σκύλοι των πέντε στοιχείων κατά το 2020

  

Σκύλος με νερό (1982)

 Ανήκετε όσοι έχετε γεννηθεί από τις 25 Ιανουαρίου 1982 μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 1983 και θα έχετε την εύνοια της τύχης με το μέρος σας! Όσοι έχετε υπαλληλική θέση εργασίας, θα δεχτείτε μια προαγωγή ή μια αύξηση μισθού τη χρονιά αυτή. Και για τους ελεύθερους επαγγελματίες η χρονιά θα είναι καλή. Η υγεία σας θα είναι καλή αλλά καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση, εάν δεν θέλετε να εμπλακείτε σε τροχαία ατυχήματα.

Σκύλος με μέταλλο (1970)

Γεννηθήκατε μεταξύ 6.2.1970 και 26.1.1971; Η τύχη στον τομέα της καριέρας θα είναι στο πλευρό σας! Το μοναδικό πραγματικό πρόβλημα θα αφορά τα αισθηματικά σας, εάν είστε παντρεμένοι. Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να εμπλακεί ένα τρίτο πρόσωπο στο γάμο σας. Θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις με πολύ μεγάλη νηφαλιότητα και προσοχή, εάν δεν θέλετε να χάσετε τα πάντα. Ως προς τα οικονομικά σας, διαχειριστείτε τα χρήματα σας με προσοχή και αποφύγετε περιττές δαπάνες, και όλα θα πάνε καλά.

Σκύλος με φωτιά (1946)

 Εσείς που είστε γεννημένοι από τις 2 Φεβρουαρίου 1946 μέχρι τις 21 Ιανουαρίου 1947, δεν θα έχετε ιδιαίτερη εύνοια στον τομέα της υγείας σας. Το σώμα σας φαίνεται να είναι εξασθενημένο και εάν υπάρχουν κάποιες παθήσεις που σας ταλαιπωρούν, μην αψηφάτε κάποια συμπτώματα χωρίς να συμβουλευτείτε το γιατρό σας, γιατί μπορεί να υπάρξουν σημαντικές επιπλοκές. Αποφύγετε ωστόσο να ανησυχείτε με το παραμικρό. Ως προς τα οικονομικά σας, θα σημειώσουν εξαιρετικά θετική πορεία. Σε ζητήματα οικογένειας, μην εξάπτεστε με το παραμικρό και χάνετε την ηρεμία σας. Όλα έχουν τη λύση τους. Με προσεκτικούς χειρισμούς, ίσως και με μια μικρή εξωτερική βοήθεια, θα θέσετε τα πάντα υπό έλεγχο.

Σκύλος με γη (1958)

Για σας που γεννηθήκατε από τις 18.2.1958 έως τις 7.2.1959 η υλική ευημερία θα χαρακτηρίζει το έτος αυτό. Θα υπάρξει μια ανέλπιστη και απροσδόκητη επέκταση των οικονομικών και της περιουσίας σας. Προσέξτε όμως τους κλέφτες, καθώς και πιθανές απάτες στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Έχετε να χάσετε πολλά, εάν δεν προνοήσετε και δεν πάρετε τα μέτρα σας. Η οικογενειακή σας ζωή δεν θα είναι τόσο ήρεμη όσο θα επιθυμούσατε, καθώς θα υπάρχουν πολλές προστριβές. Προσπαθήστε να είστε ποιο ανοιχτοί στις απόψεις των μελών της οικογένειας σας για να μην φτάνουν οι καταστάσεις στα άκρα.

Σκύλος με ξύλο (1994) 

Οι σπουδαστές και φοιτητές που γεννήθηκαν από τις 10 Φεβρουαρίου 1994 μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 1995 θα έχετε εξαιρετικές επιδόσεις φέτος! Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ελαχιστοποιήσετε την προσπάθεια σας. Πρώτα η μελέτη και μετά όλα τα υπόλοιπα. Όσο για όσους από σας εργάζονται, η εύνοια στην καριέρα σας είναι δεδομένη και ενδεχομένως να έχετε την στήριξη ενός μέντορα ή ενός ατόμου με σημαντική επιρροή. Και τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν θετική πορεία, πρέπει όμως να διαχειριστείτε τα χρήματα σας με μεγάλη προσοχή, αποφεύγοντας υπερβολικές και άσκοπες δαπάνες που θα υποθηκεύσουν το μέλλον σας.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κινέζικο Ωροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Το έτος του Δράκου : Κινέζικο ωροσκόπιο 2024

Η κινέζικη πρωτοχρονιά του 2024 τοποθετείται στις 10 Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία γιο…