ΤΑΥΡΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιανουαρίου 2018

ΔΕΥΤΕΡΑ 1.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Καλή και δημιουργική Χρονιά! Μέσα από την επικοινωνία ή μια δημιουργική δραστηριότητα μπορείτε να βγάλετε τον δυναμισμό και την περίσσια ενέργεια που αισθάνεστε σήμερα.

ΤΡΙΤΗ 2.1.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ)

Αισθηματικές συγκινήσεις ή υπερβολές στις κοινωνικές σας δραστηριότητες, σας κάνουν να νοιώθετε ότι μπορείτε να επιβάλλεστε οπουδήποτε. Ίσως όμως η συμπεριφορά σας αυτή προκαλέσει αντιρρήσεις.

ΤΕΤΑΡΤΗ 3.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Απαιτήσεις και επιθυμίες που τις διακρίνει η υπερβολή θα φέρει η μέρα σήμερα! Βρείτε κάποια εργασία, με την οποία θα βγάλετε όλο τον κρυμμένο δυναμισμό σας. Έλεγξε το θυμό σας όσο γίνεται.

ΠΕΜΠΤΗ 4.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ενδιαφέρουσες δραστηριότητες θα υπάρξουν σήμερα! Διεκδίκησε ότι σας ανήκει!!! Αδέξιος χειρισμός σε κοινωνικό ή οικογενειακό ζήτημα θα δημιουργήσει προβλήματα!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αναπτέρωση του ηθικού θα υπάρξει, μετά από ένα τηλεφώνημα, μια επίσκεψη ή ένα ραντεβού. Παρόλα αυτά, θα πρέπει  να αποφύγετε στόχους χωρίς αξία.

ΣΑΒΒΑΤΟ 6.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα σχέδιά σας ξαφνικά μπορεί να πάρουν μια περίεργη τροπή! Επικεντρωθείτε σε ότι έχει πραγματική αξία να αφιερώσετε τον χρόνο και την ενέργεια σας και αφήστε πίσω σας όλα τα υποδεέστερα!

ΚΥΡΙΑΚΗ 7.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ξαφνική αλλαγή μιας κατάστασης διορθώνεται, αν δείξετε στους άλλους ότι συμφωνείτε με την πλειοψηφία! Μια μοναχική πορεία δεν θα μπορούσε να σας προσφέρει όσα έχετε ανάγκη!

ΔΕΥΤΕΡΑ 8.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μη ξεχνάτε σε κάθε περίπτωση να είστε ευγενείς. Επαγγελματική αλλαγή πορείας θα αφήσει κάποιο ζήτημα ημιτελές ή μπαίνει προσωρινά στην ναφθαλίνη…

ΤΡΙΤΗ  9.1.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μη λέτε και υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε. Δουλέψτε συνειδητά, με υπομονή και μεθοδικότητα, γιατί μόνο έτσι θα πετύχετε κάτι.

ΤΕΤΑΡΤΗ 10.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Υποχωρήστε και δείξε διάθεση συνεργασίας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να υποκύψετε σε τυραννικές ενέργειες σε βάρος σας εκ μέρους άλλων.

ΠΕΜΠΤΗ 11.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Χρήσιμες συζητήσεις, υποσχέσεις κι ενδιαφέροντα θα φέρει η μέρα σας! Με βιαστικές μάχες, δεν κερδίζεται ο πόλεμος, αυτό θα πρέπει να έχετε πάντοτε κατά νου…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ένα κοινωνικό ζήτημα καθυστερεί στη διεκπεραίωσή του, ή δεν μπορείτε να ανεχτείτε τον τρόπο που πραγματοποιείται. Η οξύθυμη διάθεση, το άγχος και η καταπίεση, μπορούν ν’ αποτραπούν, αν ασχοληθείτε με μια δύσκολη δουλειά, κυρίως χωρίς την επέμβαση τρίτων.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Καθυστερήσεις θα φέρει η μέρα σας, με συνέπεια να δοκιμαστεί το νευρικό σας σύστημα. Κάντε υπομονή, δείξτε επιμονή στις επιδιώξεις σας και όλα θα πάνε κατ ευχή!

ΚΥΡΙΑΚΗ 14.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ένα ζήτημα καθυστερεί στη διεκπεραίωσή του, ή δεν μπορείτε να ανεχτείτε τον τρόπο που υλοποιείτε! Αποκαρδιωτικά νέα θα φέρουν αναπάντεχα την ανατροπή στα σχέδια σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 15.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δύσκολη μέρα με αποκαρδιωτικά νέα να σας απορυθμίζουν! Ωστόσο δεν είναι καλή ιδέα να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες σας. Από κάπου θα φανεί σύντομα φως στον ορίζοντα…

ΤΡΙΤΗ 16.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΩΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ανατροπών συνέχεια… Μην αφήνετε το άγχος να σας κυριέψει και να καθορίσει τις κινήσεις σας. Χρειάζεται ψύχραιμη σκέψη και καλές στρατηγικές νικήσεις…

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.1.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

Ενδιαφέρουσες συζητήσεις θα ανοίξουν την πόρτα, χωρίς να το καταλάβετε, σε κάτι καινούργιο στην επαγγελματική σας ζωή! Ο τολμών νικά! Μην το ξεχνάτε…

ΠΕΜΠΤΗ 18.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ασυνήθιστες και εντυπωσιακές δραστηριότητες θα δώσουν το στίγμα της μέρας. Οι αλλαγές που σκοπεύετε να κάνετε δεν θα πρέπει να είναι βιαστικές, γιατί δεν θα έχουν συνέχεια…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τα ουσιώδη από τα επουσιώδη, καθώς θα βρεθείτε μπροστά σε κάποιο δίλημμα και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις ζωής.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ξαφνικά σκαμπανεβάσματα μπορούν να δημιουργήσουν μια τρελή ατμόσφαιρα σήμερα στον χώρο της δουλειάς σας. Δείτε που θα σας πάει η μέρα για να ενεργήσετε ανάλογα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ξεκαθαρίσματα στις προτεραιότητες σας μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρει το μυαλό σας και να δείτε νέες προοπτικές να ανοίγονται μπροστά σας…

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα βρείτε τη δύναμη να λύσετε πρόβλημα που σας δημιουργούν άγχος. Ίσως ένα περιστατικό παγώσει τα αισθήματά σας για κάποιο άτομο του στενού σας κύκλου.

ΤΡΙΤΗ 23.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις θα δώσουν νέα τροπή στην καθημερινότητα σας! Θα βρείτε την δύναμη να βρείτε λύσεις σε ένα πρόβλημα που σας δημιουργεί άγχος!

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Αποφύγετε επιπόλαιες  οικονομικές συναλλαγές ή ξεκίνημα!

ΠΕΜΠΤΗ 25.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ίσως μια έγκριση που θα γίνει γνωστή σήμερα να αναπτερώσει το πεσμένο ηθικό σας. Πέραν αυτού, με έντονη κοινωνική ζωή θα χαρείτε ένα ξέγνοιαστο βράδυ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αποφύγετε τα πολλά λόγια και τις μη συντονισμένες ενέργειες. Απαιτήσεις που ξεπερνούν τα κοινώς αποδεκτά όρια θα σας εκνευρίσουν. Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις υπάρχουν στην ημερήσια διάταξη.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μόνο με την σκληρή δουλειά και με μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Συντονίστε τις ενέργειες σας και μην σκορπάτε τις δυνάμεις σας χωρίς πλάνο ή σκοπό. Είναι απλά μια ανώφελη απώλεια χρόνου και ενέργειας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα θα φέρει ευχάριστες επαφές ή και καλά νέα που θα σας αποσπάσουν για λίγο από τα αγχωτικά σας καθήκοντα και τις καθημερινές ρουτινιάρικες ασχολίες.

ΤΡΙΤΗ 30.1.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Υπάρχει παραπλάνηση στον αέρα, έστω κι αν όλα δείχνουν το αντίθετο! Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις σας σήμερα!

ΤΕΤΑΡΤΗ 31.1.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

Μη δραματοποιείτε μια κατάσταση. Μπορεί να είναι απλά μια παρεξήγηση

ή να απογοητεύεστε επειδή προσφέρατε περισσότερα από όσα ταιριάζουν στην περίπτωση.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!
ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…