ΤΑΥΡΟΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019  

ΤΡΙΤΗ 01.10.19 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα θα ήταν απαραίτητο να ορθώσετε τις άμυνες σας, ώστε να είστε απυρόβλητοι! Αυτό θα σας βοηθήσει σε επιθέσεις από άγνωστους και θα σας προστατέψει από μικρά προβλήματα και απογοητεύσεις. Οι στενοί σας φίλοι ωστόσο θα βρίσκονται στο πλευρό σας, εάν τους το επιτρέψετε. Εκμυστηρευτείτε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σας και πιθανόν να λάβετε κάποιες καλές συμβουλές.

ΤΕΤΑΡΤΗ 02.10.19 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα σας μπορεί να αποδειχτεί μια μέρα ατελείωτων συναντήσεων και επαφών! Εάν δεν αισθάνεστε κουρασμένοι από την βδομάδα που πέρασε, μην αρνείστε προσκλήσεις φίλων, πηγαίνετε σε μια γιορτή ή παρακολουθήσετε ένα πολιτιστικό γεγονός. Θα σας ωφελήσει να αλλάξετε περιβάλλον, έστω για λίγες ώρες. Για εσάς που είστε ελεύθεροι, μια έξοδος αυξάνει τις πιθανότητες για μια μοιραία συνάντηση.

ΠΕΜΠΤΗ 03.10.19 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 24.4.19)

Οι αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από μακροχρόνια πνοή και να μην αντανακλούν μόνο τις τρέχουσες ανάγκες ή επιδιώξεις σας. Εάν είστε σε μια σχέση θα πρέπει να δείξετε υπομονή και εμπιστοσύνη στον σύντροφό σας, ειδικά εάν βρίσκεται στα πρώτα της βήματα η σχέση σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04.10.19 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην προσπαθείτε να κάνετε πράγματα που ξεπερνούν τις δυνάμεις σας ή δεν είναι της αρμοδιότητάς σας. Κάνε κάτι όμως, ώστε να  εκτονωθεί ο θυμός ή το στρες που νοιώθετε, για να μη σας βγει  μέσα από κάποιο ατύχημα ή άσχημο καβγά. Μην προσπαθήσετε μέσα από πονηριές να καταφέρετε τους σκοπούς και τις επιδιώξεις σας. Θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα! Δείξτε έμπρακτα διάθεση συνεργασίας και θα πετύχετε αυτό που θέλετε!

ΣΑΒΒΑΤΟ 05.10.19 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην τα βλέπετε όλα μέσα από ροζ γυαλιά, γιατί στο τέλος, στην καλύτερη περίπτωση, θα πληγωθείτε. Είναι επίσης πολύ πιθανό, ένα άτομο που το εμπιστεύεστε να σας απογοητεύσει με την συμπεριφορά του. Το βράδυ είναι κατάλληλο για κοινωνικοποίηση, χαλαρή παρέα με φίλους ή μια έξοδος με αγαπημένα πρόσωπα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 06.10.19 (ΣΕΛΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα και πάθος και υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφύγετε από το μέτρο και μετριάστε όσο μπορείτε την ορμητικότητα σας, για να υπάρχει διάρκεια σε ότι αγαπάτε. Πετάξτε επίσης από την ζωή σας ότι αισθάνεστε ότι δεν είναι άξιο διατήρησης και επικεντρωθείτε στα ωφέλημα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 07.10.19 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επαγγελματική αλλαγή πορείας μπορεί να φέρει η μέρα! Ευνοούνται οι αλλαγές! Η ξαφνική αλλαγή μιας κατάστασης ή μια βιαστική απόφαση δεν σας εξασφαλίζουν ωστόσο καμιά σιγουριά. Μη ξεχνάτε σε κάθε περίπτωση να είστε ευγενείς! Κάποια επαγγελματική σας ενασχόληση ή ένα project δεν ολοκληρώνεται γιατί ίσως να υπάρξει αλλαγή πορείας πλεύσης. Οι τίμιες προσπάθειες γίνονται θεμέλια για μελλοντικές εξελίξεις.

ΤΡΙΤΗ 08.10.19 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι προκλήσεις αντιμετωπίζονται με καλά ζυγισμένες και μελετημένες δράσεις και όχι με την γκρίνια. Άλλωστε από μια πρόκληση μπορεί να βγει κάτι θετικό που θα σας δώσει ώθηση στο άμεσο μέλλον. Ξαφνικές αλλαγές σχεδίων θα αναστατώσουν την μέρα σας και θα σας εκνευρίσουν. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, να μην χαλάσετε την διάθεση σας από το πρωί.

ΤΕΤΑΡΤΗ 09.10.19 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μη ανακατεύεστε σε προβλήματα των γύρω σας, γιατί θα γίνετε κακοί.  Είναι καλύτερα να αφιερώσετε χρόνο και να εστιάσετε στην επίλυση των δικών σας προσωπικών προβλημάτων. Η μέρα ωστόσο προσφέρεται για συνομιλίες και  παραδοχή συναισθημάτων. Μη φοβόσαστε να ανοιχτείτε συναισθηματικά και να παραδεχτείτε τα συναισθήματα σας.

ΠΕΜΠΤΗ 10.10.19 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Νέο ενδιαφέρον στον επαγγελματικό τομέα σας δίνει φτερά και η δημιουργική σας πλευρά μπορεί να ανθίσει και πάλι. Επενδύστε στην φαντασία σας και θα μεγαλουργήσετε. Δεν σας αφήνει ασυγκίνητους το ενδεχόμενο να είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ο δικός σας χειρισμός όμως της εικόνας σας μπορεί να προκαλέσει την αντίδραση και την ζήλια των γύρω σας…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.10.19 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σταματήστε να ζείτε στο άγχος. Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα. Αρχίζει μια νέα καταλυτική περίοδος σε όλους τους τομείς. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Σύντομα θα κάνετε ένα καινούργιο βήμα προς όφελος σας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12.10.19 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η διαίσθηση σας θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σήμερα στις επαφές και τις συνομιλίες επαγγελματικής φύσης που θα έχετε. Φροντίστε οι συνομιλίες σας να είναι ουσιαστικές. Μπορεί να αποκατασταθεί ένα επικοινωνιακό ή ερωτικό ζήτημα που σας ταλαιπώρησε αρκετά το τελευταίο διάστημα. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να έχετε συνείδηση των πράξεων σας. Προσοχή στα ποτά και τα ξενύχτια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13.10.19 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μη λέτε και υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε. Δουλέψτε συνειδητά, με υπομονή και μεθοδικότητα γιατί μόνο έτσι θα πετύχετε κάτι. Οι αισθηματικές σας προοπτικές θα συνεχίσουν να είναι καλές, αν κάνετε υπομονή και κατεβάσετε τους τόνους.

ΔΕΥΤΕΡΑ 14.10.19 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ)

Θα πρέπει να βάλετε τα πράγματα επί τάπητος και να βρείτε ένα τρόπο επίλυση των εκκρεμών υποθέσεων σας, αλλά και των διαφορών σας με τους γύρω. Έχετε πάρα πολλά ανοιχτά μέτωπα. Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Μην κάνετε παρανοήσεις και εκφράσετε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας.

ΤΡΙΤΗ 15.10.19 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ψυχολογική και η σωματική σας κατάσταση φτιάχνει σιγά-σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σας, ενώ τα επαγγελματικά σας ανεβαίνουν θεαματικά. Στον συναισθηματικό τομέα, εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας και να κάνετε απόλυτα σαφείς τις προθέσεις σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16.10.19 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια μικρή και απροσδόκητη οικονομική ένεση θα σας φτιάξει την μέρα σήμερα. Δεν πρόκειται να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα, είναι καλό όμως να έρχονται χρήματα από το πουθενά… Οι οικονομικές ανησυχίες σας βασίζονται πολλές φορές στην ανασφάλεια σας για το αύριο. Μείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας και δεν έχετε να φοβόσαστε τίποτε.

ΠΕΜΠΤΗ 17.10.19 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Στον επαγγελματικό σας χώρο, αν και σας εκτιμούν, αισθάνεστε ότι έχετε περιπέσει σε τέλμα. Είναι καιρός να κάνετε κάτι καινούργιο. Και εάν δεν είναι δυνατόν να αλλάξετε πορεία, φροντίστε να ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο για να σας τονώσει. Προσοχή στις κινήσεις και τις εκμυστηρεύσεις σας σήμερα, γιατί μπορεί να εμπιστευθείτε σημαντικά πράγματα σε άτομο που θα θελήσει να σας εκμεταλλευτεί. Φυλαχτείτε, γιατί σας περιμένουν εκπλήξεις…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.10.19 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάτι φαίνεται να αλλάζει στην ζωή σας. Θα μπορούσε να είναι μια νέα φιλία που γεννιέται, μια νέα ερωτική γνωριμία ή ένας νέος συνεταιρισμός. Ότι και να είναι θα αλλάξει την ζωή σας με συναρπαστικό τρόπο. Υπάρχουνε μέρες που όλοι μας αντιμαχόμαστε το νεωτεριστικό και το άγνωστο, κάποιες άλλες όμως είμαστε πιο επιδεκτικοί. Σήμερα είναι η δική σας μέρα της αντίστασης. Αύριο όμως το σκηνικό θα είναι διαφορετικό…

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.10.19 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε έντονη την παρόρμηση να επιστρέψετε σε μια συναισθηματική σχέση και αναζητάτε την αφορμή. Πριν κάνετε το βήμα αυτό όμως θα πρέπει να είστε πεπεισμένοι ότι αυτή την φορά τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Πολλές προσδοκίες και ελπίδες θρέφατε και η μέρα μπορεί να σας διαψεύσει. Ο εγωισμός σας θα πρέπει να προσεχθεί, μια και είναι αυτός που δεν σας αφήνει πολλές φορές να δείτε την πραγματικότητα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.10.19 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα φέρνει εξαιρετικά δώρα για σας. Μπορεί να είναι μια νέα ευκαιρία επαγγελματική, ίσως μια νέα θέση εργασίας, δεν αποκλείεται ακόμη και μια απροσδόκητη οικονομικά ανάσα. Τα συνεχή και πολλά προβλήματα του τελευταίου χρονικού διαστήματος φαίνεται να σας έχουν μπλοκάρει και δεν ξέρετε πώς να συνεχίσετε στο άμεσο μέλλον. Πάρτε αποστάσεις από τα θέματα που σας απασχολούν και σχεδιάστε εκ νέου τις δράσεις σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 21.10.19 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εάν αφεθείτε και αντιδράσετε αυθόρμητα θα κάνετε ένα μεγάλο επικοινωνιακό λάθος στον τομέα της καριέρας σας σήμερα. Χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς και διπλωματική γλώσσα… Εάν είστε σε μια σχέση θα πρέπει να δείξετε υπομονή και εμπιστοσύνη στον σύντροφό σας, ειδικά εάν βρίσκεται στα πρώτα της βήματα η σχέση σας.

ΤΡΙΤΗ 22.10.19 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ίσως θα πρέπει να χαμηλώσετε τον πήχη των προσδοκιών σας σήμερα και να βάλετε τους προσωπικούς ή επαγγελματικούς σας στόχους σε μια πιο ρεαλιστική βάση. Αφιερώστε λίγο χρόνο στους αγαπημένους σας σήμερα και ξεχάστε τις έγνοιες. Φροντίστε επίσης την υγεία σας ή για την καλή σας φυσική κατάσταση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.10.19 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ένα σημαντικό μάθημα ζωής θα λάβετε σήμερα από ένα άτομο του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Στηρίξτε όποιον έχει ανάγκη της βοήθειας σας και θέστε στην υπηρεσία του γενικού συμφέροντος τις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αισθηματικά αισθάνεστε πληγωμένοι από τον ερωτικό σας σύντροφο και υψώνετε τείχη γύρω σας για να προστατευτείτε. Αυτό όμως δεν θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα. Επενδύστε σε μια ειλικρινή συζήτηση…

ΠΕΜΠΤΗ 24.10.19 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιες αναφορές στο παρελθόν ή αναμνήσεις από το παρελθόν σας μπορούν να σας φτιάξουν την διάθεση σήμερα και να σας αποσπάσουν την προσοχή από την δύσκολη τρέχουσα πραγματικότητα. Ασχοληθείτε με το σπίτι, την οικογένεια ή την προσωπική σας ζωή το απόγευμα, γιατί κάποια πράγματα θα πρέπει να ρυθμιστούν άμεσα. Η κοινωνική ζωή μπορεί να περιμένει…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.10.19 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προβλέπεται βελτίωση στα αισθηματικά ζητήματα σήμερα. Η μέρα είναι πολύ καλή για τον αισθηματικό σας τομέα. Προσπαθείτε να χτίσετε κάτι νέο σήμερα και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της προσπάθεια σας να μην ξεχνάτε ποτέ ότι η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26.10.19 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με αποφασιστικότητα θα επιμονή θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και να ωθήσετε την καριέρα σας στην ανοδική πορεία που δικαιούστε. Έχετε μεγάλες προσδοκίες, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, η πραγματικότητα ωστόσο θα έρθει να σας προσγειώσει απότομα. Και κάποια πρόσθετα έσοδα που μπορεί να προκύψουν δεν θα είναι άξια λόγου…

ΚΥΡΙΑΚΗ 27.10.19 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι αποφάσεις σας θα πρέπει να βασίζονται σε στοιχεία και την λογική και όχι στην διαίσθηση ή την παρόρμηση της στιγμής. Μην αφήνετε επίσης τρίτα άτομα να εμπλέκονται στις υποθέσεις σας και να σας δημιουργούν προβλήματα. Μέσα στον ενθουσιασμό σας για μια επιτυχία σας μπορεί να πληγώσετε άθελα σας ένα αγαπημένο σας άτομο. Δεν είναι κακό να παραδεχτείτε τα λάθη σας και να ζητήσετε συγγνώμη…

ΔΕΥΤΕΡΑ 28.10.19 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Μια παρεξήγηση που σας έφερε σε ρήξη με μέλη της οικογένειας σας, μπορεί σήμερα να λυθεί και να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις σας και πάλι. Ακόμη και αν πιστεύετε ότι το λάθος δεν ήταν δικό σας, κάντε εσείς την πρώτη κίνηση της συμφιλίωσης. Έχετε ωστόσο μια εριστική διάθεση και μπορεί να προκαλέσετε αρκετά προβλήματα στις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να χαρείτε την μέρα.

ΤΡΙΤΗ 29.10.19 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αναζητάτε απαντήσεις και λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Έχετε βραχυκυκλώσει και βρίσκεστε σε αδιέξοδο, η απαντήσεις όμως κρύβονται μέσα σας. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τα επιτεύγματα σας, με το να μην αφήνετε στους γύρω σας να σας κατευθύνουν στις επιλογές σας, μια και είστε άτομο ευεπηρέαστο σε στιγμές. Η διαίσθηση σας μπορεί να σας καθοδηγήσει με ασφάλεια…

ΤΕΤΑΡΤΗ 30.10.19 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αναζητήστε την στήριξη, ψυχολογική ή πρακτική, στους γύρω σας, για να μπορέσετε να βγείτε από το αδιέξοδο που έχετε περιέλθει και να προχωρήσετε σε ότι έχετε αποφασίσει να κάνετε στην ζωή σας. Σε μια αντιπαράθεση που θα προκύψει σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο, εσείς έχετε το σημαντικότερο μερίδιο ευθύνης, άσχετα εάν το καταλογίζετε στους άλλους.

ΠΕΜΠΤΗ 31.10.19 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 20.11.19)

Θα έχετε την τάση να αναλαμβάνετε ευθύνες ή επιπλέον εργασία, υπερεκτιμώντας τις δυνατότητες σας. Καλύτερα να απορρίψετε κάποια δουλειά και να είστε εμπρόθεσμοι, παραδίδοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα, παρά να αγχώνεστε και να παρουσιάσετε τελικά κάτι μέτριο ή ελλιπές.

Θα χρειαστεί επίσης να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και με την φυσική σας κατάσταση. Ίσως είναι καιρός να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και να εντάξετε την άσκηση στην ζωή σας για να προλάβετε τα δύσκολα…

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα…