Ταύρος – Ημερήσιες προβλέψεις Ιανουαρίου 2021

Παρασκευή 01.1.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Καλή χρονιά φίλοι Ταύροι ! Οι δεξιότητες και τα ταλέντα σας είναι το κλειδί της επιτυχίας σας. Είστε εξαιρετικά εύστροφοι και δημιουργικοί και μπορείτε να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στον δρόμο σας. Κάποιο πρόσωπο της οικογένειας σας ίσως να χρειαστεί την στήριξη σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Θα πρέπει να είστε δίπλα του, ακόμη και αν χρειαστεί να αναβάλετε τα σχέδια σας…

Σάββατο 02.01.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Το ερωτικό πάθος σας θα χρωματίσει έντονα την μέρα! Ωστόσο, εάν ο σύντροφός σας δεν το συμμερίζεται, φροντίστε να εκτονωθείτε με κάποιον άλλο τρόπο…  Κάντε μια βόλτα, δείτε μια ταινία, βρείτε ένα ενδιαφέρον χόμπι ή συνομιλήστε με φίλους. Βέβαια δεν είναι αυτό που θα θέλατε, αλλά τι να κάνετε… Ελέγξτε επίσης τη διατροφή σας!

Κυριακή 03.01.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Η ξαφνική αλλαγή μιας κατάστασης ή μια βιαστική απόφαση δεν σας εξασφαλίζουν καμιά σιγουριά. Προσοχή στη συμπεριφορά σας, ή σε δουλειές που καταπιάνεστε να κάνετε. Με υπομονή και ψυχραιμία κερδίζονται οι μάχες. Κάθε βιαστική ενέργεια ή επιθετική συμπεριφορά, θα σας φέρει σε δυσκολότερη θέση, καθώς θα δημιουργηθεί εχθρικός ανταγωνισμός.Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα.

 

Δευτέρα 04.01.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Η μέρα σας βοηθάει να πραγματοποιήσετε τα πλάνα σας, μια και θα σας έρθουν όλα βολικά. Είστε ένα άτομο που μπορεί να προκαλεί με την εκκεντρική του εμφάνιση ή συμπεριφορά, δεν παύετε όμως να έχετε πολλές συμπάθειες που θα σας βοηθήσουν. Οι αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από μακροχρόνια πνοή και να μην αντανακλούν μόνο τις τρέχουσες ανάγκες ή επιδιώξεις σας.

 

Τρίτη 05.01.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Ηρεμία και αρμονία χαρακτηρίζει την μέρα σας! Η καταλυτική παρέμβαση κάποιου μεγαλύτερης ηλικίας ατόμου θα σας λύσει τα χέρια και θα σας διδάξει πολύτιμα μαθήματα. Τα οικονομικά σας πηγαίνουν πολύ καλά και υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να ενισχυθούν και άλλο. Προσοχή όμως μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα.

 

Τετάρτη 06.01.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Δυσκολίες και δυσαρμονίες θα βρεθούν στον δρόμο σας σήμερα! Μην προσπαθήσετε να τις αγνοήσετε, γιατί θα σας ταλαιπωρήσουν περισσότερο. Ασχοληθείτε σοβαρά με ότι προκύψει και λύστε το με αποφασιστικότητα. Μην υπαναχωρείτε ως προς τις ηθικές αξίες και πιστεύω σας, ακόμη και αν έχετε την στήριξη των γύρω σας. Αργά ή γρήγορα θα κλιθείτε να πληρώσετε τις συνέπειες των πράξεων σας.

 

Πέμπτη 07.01.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Η πραγματική σοφία αποκτάται πάντοτε μέσα από τα λάθη που κάνουμε και από τα διδάγματα που παίρνουμε κάθε φορά. Μην αισθάνεστε άσχημα λοιπόν για λάθη που κάνατε, απλά μην τα επαναλαμβάνετε.  Κάποια προβλήματα επικοινωνίας που εμφανίζονται σήμερα στην σχέση σας, οφείλονται πιθανότατα στην επιθετικότητα ή στην υπερβολική σας ευθιξία. Εάν δεν κάνετε εσείς ένα βήμα πίσω, τα πράγματα θα επιδεινωθούν.

 

Παρασκευή 08.01.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Η φαντασία σας καλπάζει σήμερα και σας κάνει ονειροπόλους. Αποφύγετε να λέτε πολλά και να κρατήσετε μια ατμόσφαιρα μυστηρίου, αφήνοντας τους γύρω σας να μαντεύουν… Δεν είναι μέρα για αποφάσεις, ούτε για να ανατρέξετε στο παρελθόν σας, γιατί οι εκτιμήσεις σας θα είναι μπερδεμένες. Υπάρχει τάση να νιώσετε ένα κεραυνοβόλο πάθος!

 

Σάββατο 09.01.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Ενδιαφέρουσες συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα μπορεί να σας δώσουν ιδέες και λύσεις, σε προβλήματα που σας απασχολούν επί μακρόν. Απροσδόκητες αλλαγές σας προκαλούν ένταση! Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με τους ανθρώπους γύρω σας, γιατί έτσι και αλλιώς δεν θα βγει τίποτε… Μετατρέψτε  την όποια πρόκληση σε δημιουργική δράση!

 

Κυριακή 10.01.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Αντλείτε χαρά και καλή διάθεση αναλογιζόμενοι το παρελθόν, γνωρίζετε όμως ότι οι ευκαιρίες για μια νέα ζωή βρίσκονται μπροστά σας. Η μέρα προσφέρει αρκετές ευκαιρίες, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο έρωτας μπορεί να μπει σήμερα στην ζωή σας, από την δικά σας συμπεριφορά όμως θα εξαρτηθεί εάν θα μείνει ή εάν θα ανοίξει την πόρτα για να αποδράσει την ίδια κιόλας μέρα.

 

Δευτέρα 11.01.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Κάποιες ευκαιρίες που παρουσιάζονται σήμερα, μετά από έξυπνο χειρισμό και συμπαράσταση άλλων, σας προσφέρουν νέες προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα! Η επικοινωνία όμως δεν είναι και το καλύτερο σας χαρτί για σήμερα. Δείτε τα πράγματα χαλαρά και μην απαντάτε σε προκλήσεις.

 

Τρίτη 12.01.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Είναι μια μέρα η σημερινή που θα πρέπει να βάλετε τις προσωπικές σας ανάγκες και επιδιώξεις σε δεύτερη μοίρα και να ασχοληθείτε με τους γύρω σας, βοηθώντας τους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Είναι η ιδανική μέρα σήμερα να πλησιάστε τους ανθρώπους του σπιτιού σας ή το σύντροφο της ψυχής σας. Νιώθουν παραμελημένοι αλλά κι εσείς στέρηση από την απουσία τους. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα και χαρίστε τους και την αγάπη σας.

 

Τετάρτη 13.01.2021 (Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω)

Η πρόσφατες επιτυχίες φαίνεται να σας έχουν πάρει τα μυαλά και παρουσιάζετε μια υπερφίαλη συμπεριφορά! Αναγνωρίστε τον ρόλο που έπαιξαν οι γύρω σας στην επιτυχία σας και αποδώστε τους τα εύσημα. Κάντε μια καλή αξιολόγηση και μια ιεράρχηση των δραστηριοτήτων σας. Ασχοληθείτε άμεσα με ότι μπορεί να είναι αποδοτικό ή να εμπλουτίσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας.

 

Πέμπτη 14.01.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

(Τέλος ανάδρομης πορείας Ουρανού – Ανάδρομος από 15.08.2020)

Προβλέπεται βελτίωση στα αισθηματικά ζητήματα σήμερα. Η μέρα είναι πολύ καλή για τον αισθηματικό σας τομέα. Προσπαθείτε να χτίσετε κάτι νέο σήμερα και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της προσπάθεια σας να μην ξεχνάτε ποτέ ότι η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει.

 

Παρασκευή 15.01.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Αισθάνεστε ότι δεν σας αγαπάνε αρκετά ή ότι ο δεσμός σας εξελίχθηκε προς την λάθος κατεύθυνση. Όλα όμως βρίσκονται στο μυαλό σας… Ένα άτομο ίσως φωτίσει κάποια άγνωστα μονοπάτια μέσα σας που θα σας οδηγήσουν σε μια νέα περιπέτεια. Τα τρέχοντα οικονομικά σας φαίνεται να πάνε αρκετά καλά, υπάρχουν όμως υποθέσεις από το παρελθόν που χρειάζονται ρύθμιση…

 

Σάββατο 16.01.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση) 

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Απαλλαγείτε από εκκρεμότητες, ξεκουραστείτε και δώστε προσοχή στην υγεία σας. Αισθηματικά και οικονομικά προβλήματα σας φορτίζουν υπερβολικά. Υπάρχουν όμως οι ενδείξεις ότι ο Ήλιος θα ανατείλει πάλι. Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή!

 

Κυριακή 17.01.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Τα πάντα με μέτρο σήμερα, καθώς οι υπερβολές ενδέχεται να σας  βάλουν σε μπελάδες. Αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες θα πάνε το πρόγραμμα σας πίσω. Καλύτερα να πάτε με την ροή σήμερα, διότι το πλανητικό σκηνικό ορθώνει εμπόδια. Δουλέψτε συνειδητά, με υπομονή και μεθοδικότητα! Μόνο έτσι θα πετύχετε κάτι…

 

Δευτέρα 18.01.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Ευχάριστη κοινωνική ζωή θα φέρει η σημερινή μέρα. Καθησυχάστε τη συναισθηματική σας ανησυχία ή ανασφάλεια με δράση. Μια μικρή απόδραση στη φύση θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή, καθώς θα ηρεμήσετε και θα μπορέσετε να σκεφτείτε καθαρά τις επόμενες κινήσεις σας σε ζητήματα που σας απασχολούν. Η συλλογική εργασία θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που θα φέρνατε από μόνοι σας.

 

Τρίτη 19.01.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Προσέξτε μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι, προσπαθήστε να δείξετε στον προϊστάμενο σας ότι ξέρετε να εργάζεστε σωστά όταν χρειάζεται. Η φαντασία και η διαίσθηση σας σήμερα μπορεί να είναι σχετική με την αισθηματική σας ζωή. Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή.

 

Τετάρτη 20.01.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Εάν έχετε φροντίσει να βάλετε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή σας τάξη, σήμερα θα διαπιστώσετε ότι πολλά πράγματα λειτουργούν αυτόματα και δεν θα αργήσετε να δρέψετε τις επιτυχίες των προσπαθειών σας. Δεν έχετε καταφέρει όμως ακόμη να ολοκληρώστε αυτό που επιδιώκετε και αυτό σας κάνει δημιουργεί ένταση. Θα πρέπει να δείξετε όμως υπομονή και επιμονή στις προσπάθειες σας.

 

Πέμπτη 21.01.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Αρκετά σκαμπανεβάσματα στην διάθεση σας και στα ενεργειακά σας αποθέματα θα καταγράψει η μέρα. Θα υπάρξουν στιγμές με έντονους ρυθμούς δουλειάς, αλλά και άλλες που θα θέλετε να αποτραβηχτείτε και να χαλαρώσετε… Αντιμετωπίζετε διλήμματα και μάλιστα θα πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα. Κατά βάθος ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, πάρτε όμως και την συμβουλή ατόμων που εμπιστεύεστε…

 

Παρασκευή 22.01.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Προσοχή στην ένταση με αγαπημένα πρόσωπα ή οικογενειακό περιβάλλον σήμερα! Εάν χάσετε την ψυχραιμία σας και βάλετε τις φωνές, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε το δίκαιο σας. Με την διπλωματία θα καταφέρετε περισσότερα. Η μέρα θα σας φέρει όμως και μια μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα πολυπόθητα σχέδια σας.

 

Σάββατο 23.01.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

 

Μια μικρή και απροσδόκητη οικονομική ένεση θα σας φτιάξει την μέρα σήμερα. Δεν πρόκειται να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα, είναι καλό όμως να έρχονται χρήματα από το πουθενά… Οι οικονομικές ανησυχίες σας βασίζονται πολλές φορές στην ανασφάλεια σας για το αύριο. Μείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας και δεν έχετε να φοβόσαστε τίποτε.

 

Κυριακή 24.01.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση) 

Η μέρα θα σας φέρει αντιμέτωπους με κάποιες από τις φοβίες σας. Καταπολεμήστε τον πανικό και ενεργήστε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Αποβάλετε τις φοβίες σας που σας περιορίζουν και αφήστε το φως να μπει στην ζωή σας. Προσοχή στην ένταση με αγαπημένα πρόσωπα ή οικογενειακό περιβάλλον σήμερα! Εάν χάσετε την ψυχραιμία σας και βάλετε τις φωνές, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε το δίκαιο σας. Με την διπλωματία θα καταφέρετε περισσότερα.

 

Δευτέρα 25.01.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Έχετε την τάση να κάνετε βιαστικές και αψυχολόγητες κινήσεις ή ενέργειες, που αφενός δεν θα έχουν πρακτικό αντίκρισμα και αφετέρου θα φέρουν ένα γενικό εκνευρισμό! Ανατροπή των προγραμμάτων σας θα φέρει σήμερα η μέρα και θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Μην δυσανασχετείτε με όσα θα ακούσετε σε μια συζήτηση, γιατί εάν σκεφτείτε κάποια πράγματα θα αναγκαστείτε να παραδεχτείτε ότι είχαν δίκαιο.

 

Τρίτη 26.01.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

 

Αρκετή δράση και κινητικότητα θα έχει το πλανητικό σκηνικό. Τα συναισθήματα σας συναλλάσσονται, το ένα με το άλλο. Εσείς ας είστε διαλλακτικοί και προσαρμόσιμοι στις απαιτήσεις της ημέρας. Καθυστερήσεις στην εργασία και έκτακτες υποχρεώσεις θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας σήμερα. Στα αισθηματικά η ένταση θα σας χαλάσει τη διάθεση.

 

Τετάρτη 27.01.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

 

Δημιουργική η σημερινή μέρα! Μια απόφαση σας μπορεί να αλλάξει σημαντικά την ζωή σας και να της δώσει μια σημαντική ώθηση. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και δεν θα χάσετε. Ξεκόψτε με φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σας δώσουν, παρά μόνο να πάρουν από σας. Ηρεμήστε και εκτιμήστε σωστά την κατάσταση στα αισθηματική σας, αποφεύγοντας εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας.

 

Πέμπτη 28.01.2021 (Πανσέληνος στον Λέοντα)

 

Οι αποφάσεις σας θα πρέπει να βασίζονται σε στοιχεία και την λογική και όχι στην διαίσθηση ή την παρόρμηση της στιγμής. Μην αφήνετε επίσης τρίτα άτομα να εμπλέκονται στις υποθέσεις σας και να σας δημιουργούν προβλήματα. Μέσα στον ενθουσιασμό σας για μια επιτυχία σας μπορεί να πληγώσετε άθελα σας ένα αγαπημένο σας άτομο. Δεν είναι κακό να παραδεχτείτε τα λάθη σας και να ζητήσετε συγγνώμη…

 

Παρασκευή 29.01.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

 

Πολλές συζητήσεις σήμερα για προβλήματα οικογενειακά. Κρατήστε ήπιους τόνους και μην εκνευρίζεστε. Για τους ερωτευμένους η ατμόσφαιρα είναι αρκετά ειδυλλιακή. Μην επιβάλετε ωστόσο τις απόψεις σας με τρόπο μαχητικό. Ένας καινούργιος φίλος μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος. Προσοχή όμως στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

 

Σάββατο 30.01.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

(Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο – Ανάδρομος μέχρι 21.02.2021)

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε σε πιο σημείο είστε ανά πάσα στιγμή σε σχέση με τους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Θα πρέπει όμως να είστε ρεαλιστές και ειλικρινείς με τον εαυτό σας στις εκτιμήσεις σας. Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με προσοχή.

 

Κυριακή 31.01.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

 

Η θετική σας διάθεση σήμερα έχει πάρει διαστάσεις υπερβολής… Είναι μια ήρεμη μέρα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ιδανική για να απολαύσετε όμορφες στιγμές, μόνοι σας ή με παρέα.  Χαίρεστε με το παραμικρό και η αισιοδοξία και η καλή σας διάθεση συμπαρασύρει και τους γύρω σας.

 

Καλή μας χρονιά!

Ευτυχισμένο το 2021!

Αλίντα Κανάκη

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…