Ταύρος – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα εγκατασταθεί τις τρείς πρώτες βδομάδες του μήνα στον Κριό και στον 12ο ηλιακό σας οίκο (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία), σηματοδοτώντας μια δύσκολη περίοδο για σας. Η πιθανότητα να περάσετε ένα διάστημα εσωστρέφειας, όσο κοινωνικοί και αν είστε, είναι μεγάλη. Θα προτιμάτε την μοναξιά, τα ήσυχα βράδια, την συντροφιά ενός βιβλίου και θα αποφεύγετε τις θορυβώδεις, μεγάλες παρέες. Θα πρέπει με την ευκαιρία αυτή να κάνετε έναν απολογισμό, να κοιτάξετε πίσω και να αξιολογήσετε τα όσα καταφέρατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Για πολλά επιτεύγματα σας θα μπορέσετε να είστε υπερήφανοι, για άλλα όμως όχι και τόσο. Στις 19 του μήνα που περνάει ο Ήλιος στο ζώδιο σας, έρχεστε πλέον στο επίκεντρο της δράσης. Ξεκινάει μια περίοδος ενός μήνα που μπορείτε να πετύχετε πολλά! Κυρίως δε, θα έχετε εξαιρετικές αντοχές και ακόρεστη όρεξη για δράση. Ο Ερμής κινείται ανάδρομος το διάστημα μεταξύ 2 και 25 του μήνα στον 12ο οίκο σας και συνιστάται το διάστημα αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί όταν υπογράφετε έγγραφα ή οικονομικές καταστάσεις. Ίσως θα πρέπει να διορθώσετε τα λάθη που θα προκύψουν το διάστημα αυτό όταν επιστρέψει ο πλανήτης στην ορθή του φορά. Ολοκληρώστε έργα που έχετε ξεκινήσει ή κάντε αλλαγές σε τρέχουσες εργασίες, για να έχετε καλύτερη απόδοση. Εμπόδια είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν στον δρόμο σας, χρειάζεται όμως υπομονή και αυτοσυγκράτηση για να τα ξεπεράσετε. Μετά τις 25 του μήνα που επιστρέφει ο Ερμής στην ορθή του φορά θα αισθανθείτε πραγματική ανακούφιση, καθώς θα επανέλθει η ηρεμία τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Οικονομικά αναμένεται να είναι ο Απρίλιος ένας μήνας γεμάτος άγχος. Θα απαιτηθεί πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια από ότι συνήθως για να κερδίσετε χρήματα, ιδίως εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Στις 19 Απριλίου εισέρχεται ο Ήλιος στο ζώδιο σας και σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη που θα φέρει αντιπαραθέσεις και έντονο ανταγωνισμό. Θα πρέπει να είστε δυναμικοί και αποφασιστικοί στις διαπραγματεύσεις της περιόδου για να κερδίσετε όσα περισσότερα μπορείτε. Οι συμβιβασμοί δεν θα είναι επίσης εύκολοι.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέσα στον Απρίλιο στον 12ο οίκο, καθώς θα διέρχεται το ζώδιο του Κριού μεταξύ 5 και 29/04. Από την θέση της αυτή αγγίζει τον βαθύτερο συναισθηματικό σας κόσμο. Μόνο που το ενδιαφέρον σας για τις πραγματικές σχέσεις θα είναι περιορισμένο και θα φαντασιώνεστε ιδανικές καταστάσεις. Είναι μια φάση που θα βυθίζεστε στον κόσμο των ονείρων και των φαντασιώσεων, βλάπτοντας έτσι τις σχέσεις σας. Θα υπάρξει από την πλευρά σας ψυχική απομάκρυνση από το ταίρι σας και επειδή αυτό δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις φαντασιώσεις σας, δεν αποκλείονται έριδες και διαπληκτισμοί. Υπό την επίδραση της Αφροδίτης όμως στον 12ο οίκο, μπορεί κάποιοι του ζωδίου σας να ξεκινήσετε μια παράλληλη ερωτική σχέση, ενώ δεν αποκλείεται να γυρίσετε ορισμένοι στον προηγούμενο σας σύντροφο. Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο σας στις 29 του μήνα και στον πρώτο ηλιακό σας οίκο, κάτι που σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς. Οι ελεύθεροι θα έχετε σεξ απιλ και μια απαράμιλλη ακτινοβολία και δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα να κατακτήσετε το άτομο που επιθυμείτε. Για τους παντρεμένους ή δεσμευμένους δε, θα είναι μια ιδιαίτερα ρομαντική χρονική περίοδος.

 

Η Νέα Σελήνη-Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό στις 8 Απριλίου θα επιτείνει την διαίσθηση σας και θα απαιτήσει να κάνετε μια ανασκόπηση του παρελθόντος σας. Τα λάθη και οι κακοί χειρισμοί θα πρέπει να αναγνωριστούν από την πλευρά σας, για να μπορέσετε να εξάγετε ασφαλή συμπεράσματα για την τρέχουσα πραγματικότητα και να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις.

 

Η Πανσέληνος στις 24 Απριλίου στον Σκορπιό θα σας αναγκάσει να εστιάσετε στις σχέσεις σας με κάποια άτομα. Με ορισμένους θα διακόψετε επαφές, ενώ με άλλους θα συμβιβαστείτε για να μπορέσετε να προχωρήσετε. Δεν αποκλείεται να τελειώσει κάποια συνεργασία, αλλά θα έρθει αμέσως μετά κάτι καινούργιο. Άλλωστε η προσκόλληση στο παρελθόν αποτελεί εμπόδιο προς την επιτυχία και την μελλοντική σας ευημερία.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 2, 6, 11, 20, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο: 4, 8, 16, 27

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Μαΐου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Τ…