Ταύρος – Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Μέχρι τις 20 Μαρτίου θα ενεργοποιεί ο Ήλιος τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις, τις ομάδες που δραστηριοποιείστε και την κοινωνική σας διάδραση γενικότερα. Το διάστημα αυτό θα έχετε πολλές και εξαιρετικές ευκαιρίες να αποδράσετε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα και να διασκεδάσετε με φιλικά πρόσωπα. Είναι το διάστημα που δεν αντέχετε την μοναξιά και την κλεισούρα του σπιτιού και σας γοητεύουν ασυνήθιστα για σας πράγματα. Θα είστε πιο κοινωνικοί, θα έχετε δημιουργικές ιδέες και ίσως ασχοληθείτε με ένα φιλανθρωπικό έργο. Μην κοινοποιείτε ωστόσο τα μελλοντικά σας σχέδια για να μην τραβήξετε την προσοχή των ανταγωνιστών επάνω σας. Οι ανταγωνιστές ή όσοι σας φθονούν και δεν θέλουν την επιτυχία σας θα είναι εξαιρετικά δραστήριοι. Στις 20 του μήνα μετακινείται ο Ήλιος στο ζώδιο του Κριού και στον 12ο ηλιακό σας οίκο και την τελευταία βδομάδα του μήνα αναμένεται να είστε λίγο πιο εσωστρεφείς, να αποφεύγετε τις παρέες και τις διασκεδάσεις, απορροφημένοι από τα αιώνια υπαρξιακά σας προβλήματα. Ο Ερμής θα κινείται μέχρι τις 10 Μαρτίου στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 11ο οίκο σας, για να περάσει ακολούθως στον Κριό και στον 12ο οίκο. Μέσα στο μήνα θα υπάρχει έντονη επαγγελματική δράση και επικοινωνία, κάτι που θα σας ανοίξει καινούργιες πόρτες. Με κάποιους επιχειρηματικούς συνεργάτες αναμένεται να επεκτείνετε την συνεργασία σας, με άλλους όμως ίσως να διακόψετε κάθε επαφή. Ενδεχομένως να προσχωρήσετε σε μια ομάδα, με την οποία να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα, και μέσα από την οποία να ανοίξουν καινούργιες  επαγγελματικές προοπτικές. Οι μισθωτοί του ζωδίου σας ίσως να λάβουν μια μεγάλη ανταμοιβή για τις προσπάθειες που κατέβαλαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, που δεν είναι ωστόσο απαραίτητο να είναι οικονομικής φύσης. Οικονομικά χρειάζεται αρκετή προσοχή ο μήνας. Η κακή διάθεση σας θα αντανακλά στις επαγγελματικές σας σχέσεις, άρα και τα εισοδήματά σας. Δαπάνες καλό είναι να γίνου μόνο για την βελτίωση του επαγγελματικού σας προφίλ ή την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού για την δουλειά σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα διέρχεται από τις αρχές του μήνα το ζώδιο του Υδροχόου και τον 10ο ηλιακό σας οίκο (καριέρα και δημόσιος βίος), μια θέση που μόνο ρομαντισμό δεν εμπνέει. Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στον τομέα της καριέρας και η συναισθηματική ζωή των αδέσμευτων μπορεί να αναζωογονηθεί μέσα από μια ερωτική σχέση που ενδέχεται να ξεκινήσει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Δεν αποκλείονται επίσης με την διέλευση αυτή να ξεκινήσουν συναισθηματικές σχέσεις με άτομα πολύ μεγαλύτερης ηλικίας. Μετά τις 11 Μαρτίου θα μετακινηθεί η Αφροδίτη στους Ιχθείς και στον 11ο ηλιακό σας οίκο και μπορεί να βρείτε οι αδέσμευτοι την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο ενός ατόμου που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον, με το οποίο να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Όσο για τους δεσμευμένους, θα επιδιώξετε να εμπλακείτε σε κοινές με το ταίρι σας δραστηριότητες, ώστε να περνάτε περισσότερο δημιουργικό χρόνο μαζί.   

 

Η Νέα Σελήνη στις 10 Μαρτίου στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να σας οδηγήσει σε βαθιές σκέψεις και μια ενδοσκόπηση που ενδεχομένως να έχετε ανάγκη. Οι μέρες θα είναι ωστόσο δημιουργικές και οι εμπνεύσεις σας, ιδίως εάν αφορούν καλλιτεχνικά δημιουργήματα, εξαιρετικές. 

 

Η Πανσέληνος-Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό στις 25 Μαρτίου θα φέρει αποφασιστικότητα να θέσετε τέρμα στα θέματα εκείνα που σας βαραίνουν εδώ και καιρό. Θέστε στόχους και κινηθείτε μπροστά. Δεν μπορεί να σας βοηθήσει κανείς, εάν δεν έχετε υγιείς φιλοδοξίες στην ζωή.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Φεβρουάριο: 4, 8, 12, 20, 30 

Δυσμενείς μέρες για τον Φεβρουάριο:  6, 10, 14, 27

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…