Ταύρος – Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα βρίσκεται τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 10ο  ηλιακό σας οίκο, αυτόν που αφορά την καριέρα και τον δημόσιο βίο, και θα σας οδηγήσει να εστιάσετε περισσότερο σε ζητήματα καριέρας αλλά και σε ότι έχει σχέση με την φήμη σας. Η επίλυση ενός προβλήματος στην δουλειά είναι η πρώτη σας προτεραιότητα και η προσέγγιση σε ζητήματα επιχειρηματικότητας θα είναι καθαρά πρακτική. Δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε για καιρό να δείτε τα αποτελέσματα των δράσεων σας, θα πρέπει να ξέρετε εδώ και τώρα εάν κάνατε σωστές κινήσεις. Ο μήνας θα είναι αρκετά πετυχημένος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, οπότε δεν υπάρχουν ιδιαίτεροι λόγοι ανησυχίας. Κάποιοι θα λάβετε κάτω από τις θετικές πλανητικές συγκυρίες μια προαγωγή, άλλοι μια αύξηση μισθολογική ή μια καινούργια και πιο υπεύθυνη θέση εργασίας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορεί να συνάψετε το διάστημα αυτό μια πολλά υποσχόμενη καινούργια συνεργασία. Μετά τις 19 του μήνα που μετακινείται ο Ήλιος στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 11ο οίκο σας, έρχονται στο προσκήνιο οι κάθε είδους σχέσεις σας. Είναι ένα διάστημα που ευνοούνται οι επαφές και οι επικοινωνίες, καθώς και οι έξοδοι! Ο Ερμής θα κινείται στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας μεταξύ 5 και 23/02, για να περάσει την τελευταία βδομάδα του μήνα στον 11ο οίκο. Από την θέση αυτή σας κάνει πολύ πιο επίμονους και σίγουρους σε επαγγελματικά ζητήματα. Νέες ιδέες μπορούν να φέρουν μια αλματώδη εξέλιξη στην καριέρα σας. Όλα θα εξαρτηθούν όμως από τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε και κατά πόσο θα είναι η προσέγγιση σας σοβαρή και προσεκτικά μελετημένη. Είναι όμως ένας εξαιρετικός μήνας για σας να ξεπεράσετε δυσκολίες και να εξαλείψετε τον ανταγωνισμό. Καινούργια συμβόλαια και συμφωνίες συνεργασίας μπορούν να αυξήσουν την κερδοφορία σας. Οικονομικά δεν θα είναι κακός ο μήνας, τα πάτα όμως εξαρτώνται από το πόσο καλά θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τις αλλαγές ή κατά πόσο θα είναι δυναμικές οι προσπάθειες σας. Το δεύτερο μισό του μήνα ίσως να υπάρξει μια νέα κερδοφόρα συνεργασία ή μια γόνιμη ομαδική προσπάθεια. Είναι ένα ευνοϊκό επίσης διάστημα για μετακίνηση σε μια καινούργια δουλειά ή για αλλαγή καριέρας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη διέρχεται μέσα στο πρώτο μισό του Φεβρουαρίου το ζώδιο του Αιγόκερου και τον 9ο ηλιακό οίκο (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και από τη θέση αυτή θα σας έλκει το εξωτικό και άγνωστο. Αυτό ισχύει τόσο για τα αντικείμενα διακόσμησης του χώρου σας, όσο και για τα άτομα που θα σας ελκύσουν ερωτικά. Το διάστημα αυτό δεν είναι απίθανο να ερωτευθείτε ένα άτομο που προηγουμένως δεν το θεωρούσατε ελκυστικό. Σχέσεις με άτομα από διαφορετική χώρα είναι πιθανές, καθώς και με άτομα με διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο. Τον έρωτα της ζωής σας μπορεί επίσης να συναντήσετε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, μια και η διέλευση αυτή γεννά την επιθυμία για αποδράσεις και ταξίδια. Μετά τις 16/02 που περνάει ο πλανήτης της αποπλάνησης στον Υδροχόο και στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας, η προσοχή σας θα είναι πλέον στραμμένη στον τομέα της καριέρας. Η συναισθηματική και η σεξουαλική ζωή των δεσμευμένων αναμένεται να παρουσιάσει μια κάμψη, μια και στο μυαλό σας θα είναι συνεχώς οι δουλειές και οι υποχρεώσεις σας. Η συναισθηματική ζωή των αδέσμευτων μπορεί να αναζωογονηθεί μέσα από μια ερωτική σχέση που ενδέχεται να ξεκινήσει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Κάποιο άτομο επίσης με επιρροή στον επαγγελματικό χώρο ίσως να δώσει ώθηση στην καριέρα σας.

 

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10 Φεβρουαρίου σας βοηθάει να ξεπεράσετε εμπόδια με σχετική ευκολία, κυρίως χάρη στην εμπειρία και τις γνώσεις σας. Εάν καταφέρετε να πιστέψετε στον εαυτό σας, θα εμφανιστούν οι άνθρωποι εκείνοι που θα σας δώσουν την ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας. Κάντε σχέδια, δημιουργήστε και κατακτήστε κάτι καινούργιο. Αφήστε πίσω σας οτιδήποτε μη παραγωγικό ή οικονομικά μη αποδοτικό.

 

Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24/02 μπορεί να φέρει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα για το ζώδιο σας, με νέες πόρτες να ανοίγουν χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Έχετε πολλές δυνατότητες να πετύχετε, αρκεί να μην σας παραλύσει ο πανικός λόγω ανασφαλειών. Είναι επίσης ένα ευνοϊκό χρονικό διάστημα για την διόρθωση λαθών, την αλλαγή πορείας σε ορισμένα ζητήματα ή την ολοκλήρωση ημιτελών δράσεων.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Φεβρουάριο: 3, 8, 12, 16, 25

Δυσμενείς μέρες για τον Φεβρουάριο: 5, 10, 14, 23

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Μαΐου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Τ…