Τοξότης – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος ενεργοποιεί μέσα στον Απρίλιο τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά) και θα σας παρακινήσει από την θέση του αυτή να δώσετε βαρύτητα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας, να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, να την εκφράσετε όμως ακόμη και μέσα από την δουλειά σας, κάτι που θα σας αναζωογονήσει. Η συγγραφή, ο χορός ή η ζωγραφική μπορεί να φέρουν πέρα από ευχαρίστηση και αναγνωρησιμότητα.  Σημαντική πηγή χαράς και ευχαρίστησης θα αποτελεί επίσης η επαφή σας με τα παιδιά ή με άτομα νεαρής ηλικίας, ενώ δεν αποκλείεται η κατάκτηση επάθλων στον αθλητισμό ή στον ερωτικό στίβο. Στις 20 Απριλίου ωστόσο περνάει στον Ταύρο και στον 6ο ηλιακό σας οίκο, αναγκάζοντας σας να εστιάσετε κατά το τελευταίο δεκαήμερο σε ζητήματα εργασίας και καριέρας. Και ο Ερμής θα βρίσκεται στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας μετά τις 3 Απριλίου, βοηθώντας σας να εστιάσετε σε ζητήματα καριέρας και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Φροντίστε ωστόσο να κάνετε τις κινήσεις σας πριν τις 21.04, μια και το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι ανάδρομος και δεν προσφέρεται για καινούργιες δράσεις, εκτός και αν είστε γεννημένοι με ανάδρομο Ερμή.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Τον 6ο οίκο ενεργοποιεί με την διέλευση της η Αφροδίτη από τις αρχές του μήνα μέχρι τις 11 Απριλίου, το κομμάτι της ζωής σας που έχει σχέση με την δουλειά, την υγεία και τις υπηρεσίες γενικότερα. Θα σας απορροφήσουν τα καθημερινά καθήκοντα και υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί μέσα στον μήνα να φροντίσετε τον σύντροφό σας πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας ίσως να ρίξετε το διάστημα αυτό μια πιο προσεκτική ματιά σε έναν συνάδελφο σας και να αρχίσετε να αισθάνεστε καινούργια συναισθήματα απέναντι του. Το υπόλοιπο του Απριλίου, με την Αφροδίτη από τον 7ο οίκο, έχετε μια πρώτης τάξης ευκαιρία να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας και να λύσετε τα προβλήματα με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι μπορεί να έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση.

 

Η Πανσέληνος της 6 Απριλίου στον Ζυγό πέφτει στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας (φιλία, ομάδες και κοινωνική δράση) και σηματοδοτεί μια πολύ καλή περίοδο για την εξομάλυνση των σχέσεων σας, όπως και την σφυρηλάτηση νέων φιλικών σχέσεων. Κοινωνικοποιηθείτε, επικοινωνήστε, βρεθείτε με φιλικά πρόσωπα, πραγματοποιήσετε εξορμήσεις ή δράσεις από κοινού.

Η Νέα Σελήνη-Ηλιακή έκλειψη της 20 Απριλίου στον Κριό σας επηρεάζει στον τομέα της δημιουργικότητας, του έρωτα και των παιδιών. Είναι μια δημιουργική και χαρούμενη περίοδος για σας, που θα σας γεμίσει με ικανοποίηση. Μια ρομαντική γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε μια ειλικρινή και μακροχρόνια σχέση. Ακόμη όμως και αν δεν επιβιώσει στον χρόνο, το αποτύπωμα της θα είναι εξαιρετικά σημαντικό για την μετέπειτα πορεία σας.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο:  2, 4, 25, 27, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο:  8, 17

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…