Τοξότης – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος ενεργοποιεί μέσα στον Απρίλιο τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά), όσο διαρκεί η διέλευση του μέσα από τον Κριό, και θα σας παρακινήσει από την θέση του αυτή να δώσετε βαρύτητα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας, να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, να την εκφράσετε όμως ακόμη και μέσα από την δουλειά σας, κάτι που θα σας αναζωογονήσει. Η συγγραφή, ο χορός ή η ζωγραφική μπορεί να φέρουν πέρα από ευχαρίστηση και αναγνωρησιμότητα. Μπορεί να σας φανούν τώρα κουραστικές οι καθημερινές δραστηριότητες και θέλετε να ξεφύγετε και να διασκεδάσετε. Γενικά θα έχετε την ακαταμάχητη επιθυμία να ενδώσετε στις αδυναμίες σας, κάτι που μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις σε όλες τις πτυχές της ζωής σας, ιδίως στην υγεία σας. Στις 19 του μήνα περνάει ο Ήλιος στον Ταύρο και στον 6ο ηλιακό οίκο, αναγκάζοντας σας να εστιάσετε κατά το τελευταίο δεκαήμερο σε ζητήματα εργασίας και καριέρας. Ο ανταγωνισμός στον επαγγελματικό τομέα θα είναι εξαιρετικά σκληρός το διάστημα αυτό, αλλά έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια σπουδαία επαγγελματική γνωριμία. Ο Ερμής θα διέρχεται και αυτός τον 5ο ηλιακό σας οίκο καθ’ όλη την διάρκεια του Απριλίου, αλλά θα είναι ανάδρομος από τις 2 μέχρι τις 25 του μήνα, επηρεάζοντας την διάθεση σας για εξόδους και διασκέδαση. Πολλοί θα προτιμήσετε να κάνετε διακοπές ή να πραγματοποιήσετε κάποιες εξορμήσεις για να χαλαρώσετε από την καθημερινότητα σας. Όσοι δεν θα έχετε αυτή την πολυτέλεια και θα πρέπει να εργαστείτε, θα είστε μάλλον χαλαροί κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, όχι επειδή δεν θα έχετε δουλειά, αλλά επειδή δεν θα έχετε ιδιαίτερη όρεξη για δουλειά. Οικονομικά δεν είναι ένας κακός μήνας ο Απρίλιος. Οι επιχειρηματικές συναλλαγές, το εμπόριο και η διαμεσολάβηση θα παρουσιάσουν κερδοφορία. Ποιο αποδοτικές οικονομικά θα είναι οι δουλειές εκείνες που βασίζονται στην διανοητική και όχι στη σωματική δύναμη ή προσπάθεια.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Η Αφροδίτη ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σας οίκο μέσα στον Απρίλιο (5-29/04), καθώς θα διέρχεται το ζώδιο του Κριού, με αποτέλεσμα πολλά ζευγάρια να ζείτε τις ιδανικές συνθήκες στην σχέση σας το διάστημα αυτό. Θα ξέρετε ακριβώς πως να κάνετε τον σύντροφό σας ευτυχισμένο και θα απολαμβάνετε μαζί δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας ανανεώνουν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα βιώσετε κάποιες ερωτικές περιπέτειες μέσα στον μήνα, ίσως να είστε λίγο πιο δραματικοί από ότι συνήθως, δεν θα έχετε όμως καμία δυσκολία να κατακτήσετε αυτό που θέλετε. Τις τελευταίες μέρες του μήνα περνάει η Αφροδίτη στον Ταύρο και στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας και οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας ίσως να δείτε με διαφορετικό μάτι έναν συνάδελφο σας και να αρχίσετε να αισθάνεστε καινούργια συναισθήματα απέναντι του. Οι δεσμευμένοι δε, θα είστε απασχολημένοι με τα καθημερινά καθήκοντα, και ίσως να χρειαστεί να φροντίσετε περισσότερο από το συνηθισμένο το ταίρι σας.

 

Η Νέα Σελήνη-Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 8 Απριλίου θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα ανατροφής των παιδιών αλλά και διαχείρισης του ελεύθερου χρόνου σας. Κάποιοι μπορεί να αισθανθούν έντονα την ανάγκη για αυτοέκφραση μέσα από την συγγραφή ή τις τέχνες, ενώ άλλοι ενδεχομένως να κάνουν ένα ταξίδι.

 

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24 Απριλίου αναμένεται να σας κάνει λίγο μελαγχολικούς. Πολλοί θα αποτραβηχτείτε από τα πολύβουα πλήθη και θα εστιάσετε στον εαυτό σας. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τον εαυτό σας, τα συναισθήματα, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας τώρα, ώστε να πραγματοποιήσετε αλλαγή πορείας, εάν κρίνετε κάτι τέτοιο απαραίτητο. Εάν πρόκειται να μεταναστεύσετε ή να μετεγκατασταθείτε, το διάστημα γύρω από την Πανσέληνο θα υπογραφούν τα οριστικά έγγραφα και θα ανοίξει ο δρόμος σας.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 3, 8, 13, 18, 27

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο: 1, 5, 15, 25

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Μαΐου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Τ…