Τοξότης – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και στον 1ο ηλιακό οίκο, αυτόν της προσωπικότητα σας. Είναι μια διέλευση που τονίζει την ατομικότητα και βοηθάει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας. Το διάστημα αυτό θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τους καθημερινούς περιορισμούς και να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να μετουσιώσετε σε πράξη, όλα όσα έχετε προγραμματίσει, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό τομέα. Μέσα στο μήνα ωστόσο θα απαιτηθεί να δείξετε τις καλύτερες ιδιότητες σας, την γενναιοδωρία, την θετική στάση ζωής και την  θέληση να πετύχετε. Με σκληρή δουλειά και επιμονή θα πετύχετε ότι έχετε θέσει σαν στόχο. Την τελευταία βδομάδα του μήνα περνάει ο Ήλιος στον Αιγόκερω και στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τον καθαρά οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου και ασχολείστε περισσότερο με τα υλικά αποκτήματα, με την διαχείριση της περιουσίας ή επεξεργάζεστε στρατηγικές, πως να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Ο Ερμής εγκαταλείπει προσωρινά το ζώδιο σας στις 1 Δεκεμβρίου, για να περάσει στον Αιγόκερω. Στις 13 του μήνα ωστόσο γυρίζει ανάδρομος και στις 23 επιστρέφει σε σας μέχρι τα τέλη του έτους. Καθώς θα κινείται το πρώτο μισό του μήνα στον τομέα των χρημάτων του ζωδίου σας, θα έχετε την δυνατότητα να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Με καινούργιες ιδέες θα καταφέρετε να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα και να μεγεθύνετε τα κέρδη σας. Το δεύτερο μισό του μήνα θα υπάρξουν καθυστερήσεις, αναβολές ή και ακυρώσεις, λάθη και παραλήψεις, που θα σας δυσκολέψουν αρκετά.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μετά τις 4 Δεκεμβρίου στον 12ο οίκο σας (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία), όπου και παραμένει μέχρι τα τέλη του μήνα. Από την θέση της αυτή αγγίζει τον βαθύτερο συναισθηματικό σας κόσμο. Μόνο που το ενδιαφέρον σας για τις πραγματικές σχέσεις θα είναι περιορισμένο και θα φαντασιώνεστε ιδανικές καταστάσεις. Είναι μια φάση που θα βυθίζεστε στον κόσμο των ονείρων και των φαντασιώσεων, βλάπτοντας έτσι τις σχέσεις σας. Θα υπάρξει από την πλευρά σας ψυχική απομάκρυνση από το ταίρι σας και επειδή αυτό δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις φαντασιώσεις σας, δεν αποκλείονται έριδες και διαπληκτισμοί. Υπό την επίδραση της Αφροδίτης όμως στον 12ο οίκο, μπορεί κάποιοι του ζωδίου σας να ξεκινήσετε μια παράλληλη ερωτική σχέση, ενώ δεν αποκλείεται να γυρίσετε ορισμένοι στον προηγούμενο σας σύντροφο.

 Η ΝέαΣελήνη στις 13 Δεκεμβρίου σχηματίζεται στο ζώδιο σας και ευνοεί να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την  βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης. Έτσι θα τονώσετε και την αυτοπεποίθηση σας, κάτι που θα έχει θετικό αντίκτυπο σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Είναι μια ιδιαίτερα δυναμική περίοδος, που καλό θα ήταν να μην την αφήσετε να κυλίσει ανεκμετάλλευτη.

Η Πανσέληνος στις 27 Δεκεμβρίου στον Καρκίνο και στον 8ο οίκο σας, έχει σχέση με τα κοινά οικονομικά, τους φόρους και τα δάνεια. Είναι πιθανά κάποια προβλήματα οικονομικής φύσης, μπορεί ωστόσο να βοηθήσετε κάποιους να επιλύσουν τα δικά τους προβλήματα με ένα δάνειο. Είναι επίσης η ιδανική χρονική στιγμή να απαλλαγείτε από οτιδήποτε μη χρήσιμο, μη λειτουργικό ή ωφέλιμο, είτε πρόκειται για σχέσεις, είτε για αντικείμενα.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο:1, 2, 10, 12, 31

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο:  7, 17, 20, 23

                                                                                      

Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος! Χαρούμενο, ειρηνικό και δημιουργικό 2024!

Παραγγείλτε τώρα και θα λάβετε στο e–mail σας σε έξι εργάσιμες μέρες τον αναλυτικό γενέθλιο χάρτη σας από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη. Στις 18-20 σελίδες που θα σας αποσταλούν, θα βρείτε ανάλυση της προσωπικότητας και του χαρακτήρα σας, της καριέρας, των υλικών αποκτημάτων, των αισθηματικών και του κάρματος σας. Αγορά γενέθλιου αστρολογικού χάρτη από την Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Μαΐου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Τ…