Το ζώδιο του μήνα Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

ΠΛΑΝΗΤΗΣ: ΗΛΙΟΣ
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ: 5ος ΟΙΚΟΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΟ: ΦΩΤΙΑ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ: ΣΤΑΘΕΡΟ
ΦΥΣΗ: ΑΡΣΕΝΙΚΟ (ΘΕΤΙΚΟ)
ΕΞΑΡΣΗ ΖΩΔΙΟΥ: ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΖΩΔΙΟΥ: ΟΥΡΑΝΟΣ
ΠΤΩΣΗ ΖΩΔΙΟΥ: ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ: ΚΑΡΔΙΑ, ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ, ΠΛΑΤΗ
ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ
ΧΡΩΜΑ: ΚΙΤΡΙΝΟ, ΧΡΥΣΑΦΙ, ΚΟΚΚΙΝΟ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ: ΔΥΝΑΜΗ, ΗΓΕΜΟΝΙΑ, ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ
ΕΛΑΤΤΩΜΑ: ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ, ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΙΑ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΗΛΙΟΣ
ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ: ΧΡΥΣΟΣ, ΡΟΥΜΠΙΝΙ, ΖΙΡΓΚΟΝΙ, ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ, ΤΟΠΑΖΙ, ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ
ΜΕΤΑΛΛΟ: ΧΡΥΣΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ  ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ: ΜΙΧΑΗΛ
ΛΟΥΛΟΥΔΙ: ΚΥΚΛΑΜΙΝΟ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΛΑΤΙ ΔΙΑ-ΤΡΟΦΗΣ:  ΦΩΣΦΟΡΟΣ, ΑΣΒΕΣΤΙΟ – ΘΕΪΚΟ ΚΑΛΙΟ
ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ: ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ, ΚΑΡΔΙΑ, ΥΠΕΡΤΑΣΗ, ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ: ΓΑΛΛΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΙΝΔΙΑ

 

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Όπως το λιοντάρι κυβερνά τη ζούγκλα, έτσι και ο  Λέων είναι υπερήφανος και αγαπά να το δείχνει.

 

Ο  Λέων  είναι καλλιτεχνικός, αξιοπρεπής, αυταρχικός, αλαζονικός, υπερφίαλος, γεμάτος αυτοπεποίθηση, δημιουργικός, δραματικός, ζεστός, άμεσος, δυναμικός, εγωιστής, κομψός, ενθουσιώδης, υπερβολικός, καλός εραστής, γενναιόδωρος, παράφορος, παρεμβατικός, ανεκτικός, πρόσχαρος, τρυφερός, παθιασμένος, παιχνιδιάρικος, ευπαρουσίαστος, δημοφιλής, ισχυρός, περήφανος, σταθερός, πεισματάρης, ζωντανός, ζωηρός, με ζεστή καρδιά και ταλαντούχος.

 

Ο Ήλιος είναι ο κυβερνήτης του Λέοντα.

 

Ο Λέων κυβερνά τον πέμπτο οίκο του φυσικού  ζωδιακού κύκλου.

 

Μέρη του σώματος που κυβερνά ο Λέων είναι η καρδιά, το άνω μέρος της πλάτης, η σπονδυλική στήλη, η σπλήνα και η αορτή.

 

Οι Λέοντες ανήκουν στα ζώδια της Φωτιάς. Τους αρέσει η διασκέδαση η ψυχαγωγία και η κοινωνικότητα, ενώ παράλληλα επιζητούν την αναγνώριση και τον θαυμασμό από τον κοινωνικό τους περίγυρο. Είναι έντονα ρομαντικοί και αισιόδοξοι. Τους αρέσει η ελευθερία, η χαλάρωση και ο έντονος ερωτικός ενθουσιασμός στις σχέσεις. Αρέσκονται στο να πρωτοτυπούν, ενώ υπερισχύει μέσα τους ένα ισχυρό αίσθημα αξιοπρέπειας και γενναιοδωρίας. Το έντονα ανεπτυγμένο αίσθημα δικαιοσύνης και τιμιότητας που διακατέχει τους Λέοντες, τους κάνει πιστούς φίλους με ισχυρό συναίσθημα του φιλότιμου και της αυτοθυσίας. Είναι καλοσυνάτοι και στοργικοί, αλλά παράλληλα μπορούν να γίνουν έντονα πεισματάρηδες, απρόθυμοι, ξεροκέφαλοι, αδιάφοροι και πολλοί σκληροί όταν πληγώνονται. Αγαπάνε με φλογερό πάθος και απεχθάνονται την πίεση, τον έλεγχο και της ζήλιες. Τέλος, οι Λεοντές είναι έξυπνοι, τολμηροί, περήφανοι, ενεργητικοί και εύκολα γίνονται το κέντρο της προσοχής, έχοντας έμφυτη την ικανότητα να τα πηγαίνουν καλά με όλους. Είναι όμως λιγάκι δύσκολο, φίλοι μου, να συγχρονιστείτε με τους Λέοντες, αν συμβαίνει το δικό σας ταμπεραμέντο να είναι διαφορετικό. Ο Λέων είναι το ζώδιο που του αρέσει να αυτοεπαινείται και να θαυμάζει τον εαυτό του, τουλάχιστον στις περιπτώσεις που έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει μια αυτοκρατορία, η ακόμη και μια δυναστεία.

 

Η γυναίκα Λέων ζει ένα ρομαντικό όνειρο και η μυστική της φιλοδοξία είναι να βρει έναν άνθρωπο που θα την ανεβάσει στο θρόνο που πιστεύει πως της αξίζει δικαιωματικά. Συνήθως η ίδια προσπαθεί να παντρευτεί με έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι στην κορυφή της κοινωνικής τάξης. Μπορεί να ψάχνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για τον ιδανικό άντρα και θέλει πραγματικά να είναι ένας διανοούμενος που θα έχει αρκετά χρήματα και θα την κάνει να είναι η βασίλισσα του σπιτιού. Σκέφτεται πως η αγάπη είναι ένας άσος στο μανίκι της στο παιχνίδι της ζωής, που διακατέχει τα συναισθήματά της για την επιτυχία.

Μια γυναίκα Λέων νομίζει ότι είναι όμορφη και συχνά αυτό είναι πραγματικότητα. Φοβάται να δώσει τον εαυτό της πραγματικά στον έρωτα της, μην τυχόν χάσει την ομορφιά της. Το ωροσκόπιο της αγάπης προειδοποιεί για πιθανά προβλήματα του νευρικού συστήματος από την ηλικία των 30 ετών και μετά, ως αποτέλεσμα της μανίας για τα χρήματα και τις υλικές απολαύσεις.

Ένας άντρας Λέων μπορεί να είναι ο πιο ειλικρινής και γενναιόδωρος εραστής και θαυμαστής. Μπορεί να μην είναι πολύ ευκατάστατος, διακατέχεται όμως από έρωτα και πολύ πάθος. Είναι πρόθυμος να βρει μια γυναίκα που αξίζει την αναγνώριση των άλλων και το προσπαθεί ασταμάτητα. Πιστεύει ότι γεννήθηκε για να ζήσει μια παθιασμένη, περιπετειώδη ζωή και ψάχνει μια γυναίκα που να αξίζει να το ζήσει μαζί του αυτό. Είναι αδύνατον να φανταστεί τον εαυτό του να απορρίπτεται από κανέναν. Το ωροσκόπιο της αγάπης και του έρωτα σας ενημερώνει, για να κατακτήσετε έναν άντρα Λέοντα, θα πρέπει να τον θαυμάζετε και να του το δείχνετε με κάθε ευκαιρία για να τον έχετε γατάκι στα πόδια σας!

Ο έρωτας και η αγάπη για ένα Λέοντα είναι έξαρση συναισθημάτων με επίμονη την επιθυμία και το σεξουαλικό πάθος! Αν τον απορρίψετε, ο πόνος του είναι βαθύς, γίνεται αναποφάσιστος και αμφιβάλλει για τα συναισθήματα του και γενικά τον διακατέχει ψυχολογική αστάθεια. Οι Λέοντες, αν καταλάβουν πως το ταίρι τους δεν τους αγαπά και προτιμούν μια άλλη επιλογή, ο θυμός του είναι καταστροφικός. Από την άλλη πλευρά πάλι, καμία γυναίκα δεν μπορεί να επηρεάσει τη ζωή ενός άνδρα Λέοντα. Αν αυτή τον εμποδίζει να κάνει μια καλή καριέρα ή θα του σταθεί εμπόδιο στην επιχειρηματική του επιτυχία, ο Λέων θα διαλύσει τη σχέση, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα μένει μόνος και χωρίς σύντροφο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στην οικογένεια, ο Λέοντας είναι ο βασιλιάς του σπιτιού και αποκλείεται να επιτρέψει στη σύντροφό του να είναι ο ηγέτης στο σπίτι, εκτός αν δεν το αντιλαμβάνεται. Μια επιτυχημένη Λέων μπορεί να είναι η πιο κατευνάσιμη σύζυγος του κόσμου.  Στον έρωτα οι Λέοντες αναγκάζονται πολλές φορές να επιλέξουν ανάμεσα στη αγάπη και στον αγώνα μεταξύ του επαγγέλματος και της κοινωνικής θέσης. Όταν η επιλογή γίνεται, θα πρέπει να είναι σε θέση να διαχειριστούν σωστά τη ματαιοδοξία τους

 

Ερωτική συναστρία

Οι Λέοντες, σύμφωνα με την ερωτική συναστρία, μπορούν να ταιριάσουν καλά με Τοξότες, Κριούς, Διδύμους και Ζυγούς, ενώ θα πρέπει να αποφύγουν τους Σκορπιούς και Ταύρους, τόσο στην φιλία όσο και το γάμο.

Επαγγέλματα που ταιριάζουν στους Λέοντες είναι: 

Σχεδιαστές, διευθυντές ή πρόεδροι επιχειρήσεων, μοντέλα, εκπαιδευτές, προπονητές, φωτογράφοι, σκηνοθέτες, εκπαιδευτικοί, μουσικοί, δημοσιογράφοι, κλπ

 

Οι ερωτογενείς ζώνες

 

Η πιο ερωτογενής ζώνη ενός Λέοντα είναι το μυαλό του. Καταφέρατε να εξάψετε το μυαλό του, είναι όλος/όλη δικός σας. Πέραν αυτού, το στομάχι, ο αφαλός και τα πλευρά είναι τα πιο ευαίσθητα σημεία τους.

 

Πως να τους πλησιάσετε

 

Ο άντρας Λέων είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός και εκπέμπει ερωτισμό. Μόλις τον δείτε, θα σας τραβήξει κάτι απροσδιόριστο  κοντά του! Αν τελικά  όμως σας ενδιαφέρει, πέρα από την πρώτη εντύπωση, προχωρήστε άφοβα, μην ξεχνώντας να του κάνετε φιλοφρονήσεις, ώστε να του τραβήξετε την προσοχή.

Φροντίστε να είστε περιποιημένη, καθαρή, παρφουμαρισμένη, ώστε να του δώσετε το ερέθισμα για ερωτικές φαντασιώσεις… Αν σας πλησιάσει και δείτε ότι του αρέσουν τα κομπλιμέντα σας, τότε θα μπορούσατε να του ζητήσετε να σας συνοδεύσει σε κάποια κοινωνική εκδήλωση με glamour και παπαράτσι ή να δειπνήσετε σε ένα in εστιατόριο. Μην του τα δώσετε όλα από το πρώτο ραντεβού, αφήστε τον να κοπιάσει για σας. Μην φοβάστε, θα ξανάρθει και μάλιστα με άγριες διαθέσεις.

Υγεία

Οι ασθένειες του Λέοντα περικλείουν την καρδιά, με πιο σοβαρή την θρόμβωση ή το έμφραγμα.  Επίσης οι Λέοντες παθαίνουν περικαρδίτιδα και ρευματοειδείς καρδιοπάθειες, έχουν πρόβλημα στα μάτια και παθαίνουν πυρετό από ίκτερο. Ο Λέοντας, παρόλο που αγαπά τα παιδιά, είναι ένα ζώδιο με συχνά προβλήματα γονιμότητας.

Ο Λέων αντιπροσωπεύει την καρδιά του φυσικού μας συστήματος. Εσωτερικά, ο Λέων κυβερνά την καρδιά, την σπονδυλική στήλη, το συκώτι, τη σπλήνα, τις πνευμονικές αρτηρίες και την αορτή. Εξωτερικά, κυβερνά την πλάτη και τον βραχίονα, ενώ δομικά, τους δώδεκα σπόνδυλους της πλάτης.

ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΛΕΑΙΝΕΣ

 

Martha Stewart, Mata Hari, Mae West, Coco Chanel, Lucille Ball, Jacqueline Bouvier Kennedy Onassis, Madonna, Jennifer Lopez, belts, Halle Berry,

Melanie Griffith, Roseanne Arquette, Sandra Bullock, Gillian Anderson, Charlize Theron, Lisa Kudrow, Hilary Swank, Angela BaseMelanie Griffith, Roseanne Arquette, Sandra Bullock, Gillian Anderson, Charlize Theron, Lisa Kudrow, Hilary Swank, Angela Baset, Kate Bush, Whitney Houston, Tori Amos, Monica Lewinsky, Αντιγόνη Αμανίτου, Σμαράγδα Καρύδη, Ζέτα Μακρυπούλια, Μάρα Δαρμουσλή, Άντζελα Ευριπίδη

 

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ

 

Alfred Hitchcock, Kenny Rogers, Bill Clinton, Blake Edwards, Stanley Kubrick, John Huston, Roman Polanski, Robert Redford, Dustin Hoffman, Robert De Niro, Mick Jagger, Kevin Spacey, Sean Penn, Martin Sheen, Patrick Swayze, David Duchovny, Woody Harrelson, Matt Le Blank, Matthew Perry, Ben Affleck, Antonio Banderas, Stephen Dorff, Στράτος Τζώρτζογλου, Φώτης Γιαννιώτης, Αλέξανδρος Παρθένης, Νίκος Κακλαμανάκης

 

 


Σχέσεις Λέοντα με τα άλλα ζώδια του Ζωδιακού κύκλου:

 

Λέων με Κριό: Σχέση αρμονική, γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό.
Λέων με Ταύρο: Σχέση όχι και τόσο αρμονική, γεμάτη ανταγωνισμό και πρόσκαιρη συγκατάβαση.
Λέων με Δίδυμο: Σχέση αρμονική, γεμάτη εξέλιξη και ερωτισμό.
Λέων με Καρκίνο: Σχέση αρμονική, γεμάτη αφοσίωση και αμοιβαία αισθήματα.
Λέων με Λέων: Σχέση καθόλου αρμονική, γεμάτη δυσκολίες, διαμάχες και ανταγωνισμό.
Λέων με Παρθένο: Σχέση όχι και τόσο αρμονική. Χρειάζεται προσπάθεια και αλλαγή συμπεριφοράς από την πλευρά του Παρθένου.
Λέων με Ζυγό: Σχέση αρμονική, γεμάτη κοινωνικότητα και αμοιβαία αισθήματα.
Λέων με Σκορπιό: Σχέση όχι και τόσο αρμονική, γεμάτη δυσκολίες και έντονο ανταγωνισμό.
Λέων με Τοξότη: Σχέση αρμονική, γεμάτη πληρότητα, όνειρα και αμοιβαία αγάπη.
Λέων με Αιγόκερω: Σχέση όχι και τόσο αρμονική, γεμάτη εξουσία, ένταση και ανταγωνισμό.
Λέων με Υδροχόο: Σχέση λιγάκι δύσκολη, γεμάτη αντιθέσεις από την πλευρά του Υδροχόου.
Λέων με Ιχθύ: Σχέση όχι και τόσο αρμονική, γεμάτη δυσκολίες και έλλειψη κατανόησης και από τις δυο πλευρές.

Ευνοϊκές ημέρες
Ερωτικά: 9, 12, 13 ,16, 23, 25 και 28
Επαγγελματικά: 2, 4, 10, 13, 22 και 26

Ακατάλληλες ημέρες: 1, 9, 11, 14, 25 και 29
Πλησιάστε: Ταύρους, Λέοντες, Παρθένους και Υδροχόους
Απομακρυνθείτε από: Δίδυμους, Τοξότες και Ιχθείς

Τυχεροί αριθμοί: 12, 16, 18, 25, 28, 32, 44 και 48

 

 

Αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα για το διάστημα 23 Ιουλίου  2019 – 23 Αυγούστου 2020

 

23 Ιουλίου 2019: Διέλευση Ηλίου από τον  5ο οίκο

 

Ήρθε λοιπόν η ώρα να ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματα και να νοιώσετε ευδιάθετη και ανέμελη . Το μήνα που ακολουθεί ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό, με τη διασκέδαση, αν έχετε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα θα έχετε αυξημένη παραγωγικότητα, ενώ τα παιδιά θα έχουν επίσης μεγάλο μέρος της φροντίδας σας. Επίσης θα νοιώσετε την ανάγκη να φλερτάρετε, να ερωτευθείτε, να γευθείτε τη ζωή. Καιρός κατάλληλος θα έλεγα για διακοπές.

 

28 Ιουλίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον  5ο οίκο

 

Το επόμενο διάστημα θα είναι ένα διάλειμμα στη ζωή σας. Κατά μέρος οι σκοτούρες και οι φροντίδες και εμπρός για διασκέδαση, ψυχαγωγία και έρωτα. Οι σχέσεις σας θα χαρακτηρίζονται από ομορφιά και έλλειψη υποκρισίας. Ίσως κάποιες παλιές αναθερμανθούν ή να σας προκύψουν κάποιες νέες. Αφεθείτε να ζήσετε τις μέρες αυτές, χωρίς να φθάσετε βέβαια και στην ασυδοσία. Ακόμα αυτό το διάστημα οι σχέσεις σας με τα παιδιά γίνονται πιο θερμές, θα αφιερώσετε πιο πολύ χρόνο μαζί τους και μπορείτε να προσαρμοστείτε στις επιθυμίες τους. Τέλος μπορεί να εκφράσετε τώρα το καλλιτεχνικό σας ταλέντο με νέες δημιουργίες.

 

18 Αυγούστου  2019: Διέλευση Άρη από τον 6ο οίκο

 

Στο χρονικό διάστημα που ξεκινάει σήμερα θα παρουσιάζεται ιδιαίτερα τονισμένος ο τομέας της εργασίας. Είναι καιρός για εργασιοθεραπεία! Το πρόβλημα είναι, πως θα ήταν καλύτερα η εργασία που προσφέρετε να μην γίνεται για κάποιον άλλο, επειδή αυτό κατά βάθος σας ενοχλεί. Θα ήταν καλύτερα αν δεν είσαστε αυτοαπασχολούμενοι, να αναλάβετε κάποια εργασία κατ’ αποκοπή, ώστε να νοιώθετε ότι εργάζεσθε για σας και μόνο. Επίσης προσέξτε πολύ την υπερκόπωση, που μπορεί να εξασθενίσει τις άμυνες του οργανισμού σας και να κλονίσει την υγεία σας.

 

21 Αυγούστου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον  6ο οίκο

 

Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας διευκολύνει τις σχέσεις σας σε θέματα της εργασίας. Αν και κυριαρχεί η πρακτική πλευρά και λείπει ο ρομαντισμός, κάτι που κυριάρχησε το αμέσως προηγούμενο διάστημα, εντούτοις αυτό βοηθά στην καλύτερη απόδοση και στην επίλυση των διαφόρων θεμάτων που έχουν σχέση με τη δουλειά. Κάποια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα στο χώρο της δουλειάς σας ή με κάποιο άτομο που θα σας συνδέει εργασιακή σχέση. Προσοχή στην υγεία σας και προπαντός τη δίαιτά σας!

 

23 Αυγούστου 2019: Διέλευση Ηλίου από τον 6ο οίκο

 

Και τώρα είναι καιρός, μετά τη διασκέδαση να ασχοληθείτε και λίγο με την υγεία σας, τη δίαιτά σας, αλλά και με την εργασία σας, που ίσως την παραμελήσατε. Ίσως θα έπρεπε  να προγραμματίσετε κάποιες ιατρικές εξετάσεις, να αρχίσετε κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής, ή να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τις διατροφικές σας συνήθειες. Χαρακτηριστικό των ημερών επίσης θα είναι η εξυπηρέτηση των γύρω σας, είτε αυτοί είναι συνεργάτες, είτε πελάτες, είτε οι του στενού σας περιβάλλοντος.

 

14 Σεπτεμβρίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από  τον 7ο οίκο

 

Το επόμενο διάστημα και για ένα περίπου μήνα, θα ευνοηθούν ιδιαίτερα οι συνεργασίες και οι κάθε είδους σχέσεις, τόσο οι ερωτικές όσο και οι επαγγελματικές. Στις ερωτικές ίσως προκύψει κάποια νέα περίπτωση ή ίσως αναθερμανθεί κάποια κλονισμένη σχέση. Στις επαγγελματικές θα σας διακρίνει διάθεση συνεργασίας και υποχωρητικότητας, προκειμένου να αποφύγετε οποιαδήποτε ρήξη. Προσέξτε αυτή σας την υποχωρητικότητα να μην την εκλάβουν και σαν αδυναμία.

 

23 Σεπτεμβρίου 2019: Διέλευση Ηλίου από  τον 7ο οίκο

 

Στο διάστημα που ακολουθεί μπορείτε να επανεξετάσετε τις κάθε είδους συνεργασίες σας, είτε είναι επαγγελματικού είτε κοινωνικού χαρακτήρα. Μπορείτε να σταθμίσετε δίκαια τις ανάγκες που αυτές ικανοποιούν και τα κενά που αφήνουν. Εσείς κυριαρχείστε από πνεύμα δικαιοσύνης και ευσυνειδησίας την περίοδο αυτή, οπότε με το ίδιο πνεύμα θα εξετάσετε κάθε σας σχέση. Στην προσπάθειά σας αυτή, θα χρειασθείτε και τη γνώμη κάποιου φίλου ή συνεργάτη η οποία και θα σας είναι πολύ χρήσιμη. Η περίοδος είναι επίσης κατάλληλη για να επανεξετάσετε το γάμο σας είτε κάποια μόνιμη σχέση.

 

4 Οκτωβρίου 2019: Διέλευση Άρη από  τον 7ο οίκο

 

Σ’ όλο αυτό το διάστημα που αρχίζει τώρα, η ένταση θα κυριαρχήσει στη ζωή σας, που θα γίνει αντιληπτή τόσο στις συνεργασίες σας, όσο και στις σχέσεις σας με το σύντροφό σας. Εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι η δική σας εριστική διάθεση, να μην σας παρασύρει σε ρήξεις με τους συνεργάτες ή το σύντροφό σας. Δείξτε κάποια συμβιβαστική διάθεση και πάντα υπάρχει λύση. Έπειτα μπορεί από τις συγκρούσεις αυτές να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα, που είναι καλύτερα να επιλυθούν τώρα, παρά να χρονίζουν. Το παν είναι να δείξτε πάντα πνεύμα συντροφικότητας.

 

8 Οκτωβρίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον 8ο οίκο

 

Το επόμενο διάστημα θα τονίσει τον ερωτικό τομέα, όπου θα κυριαρχήσει το πάθος, η σφοδρότητα των ερωτικών επιθυμιών, πολλές φορές θα ξεπεράσετε τα όρια, αλλά και η ζήλια και η κτητικότητα απέναντι στο σύντροφό σας. Ίσως μάθετε και κάποια πράγματα για το σύντροφό σας που θα επιδράσουν ανάλογα με τη ψυχική σας διάθεση. Στον οικονομικό τομέα μπορεί να σας δοθεί κάποιο δάνειο ή κάποιο ακριβό δώρο, ή η οικονομική σας ευχέρεια ίσως βελτιωθεί χάρη στο σύντροφό σας ή σε κάποιο συνεργάτη σας.

 

 

23 Οκτωβρίου 2019: Διέλευση Ηλίου από  τον 8ο οίκο

 

Το διάστημα αυτό αντί να αναλωθείτε με τις καθημερινότητες, διατηρήστε την επαφή σας με τον εσωτερικό σας κόσμο και κάνετε τις απαραίτητες αναθεωρήσεις. Είναι καιρός για νέα ξεκινήματα, για κάποια αναγέννηση. Το οικονομικά που σχετίζονται με κληροδοτήματα, δωρεές, κάποια ευεργετήματα που μπορείτε να διεκδικήσετε, θα έχουν επίσης τον πρώτο λόγο.

 

1 Νοεμβρίου 2019 Διέλευση Αφροδίτης από τον 9ο οίκο

 

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον ένατο οίκο σας στρέφει το ενδιαφέρον σας στους τομείς της τέχνης και του πνεύματος. Ίσως να κάνετε κάποιο μακρινό ταξίδι και δείτε νέους τόπους, άλλες παραστάσεις. Ίσως είναι κατάλληλη εποχή για διακοπές που συνδυάζουν την ξεκούραση και τον έρωτα. Πολύ πιθανόν επίσης να έχετε νέες γνωριμίες, με άτομα αλλοδαπά ή πολυταξιδεμένα.

 

19 Νοεμβρίου 2019 Διέλευση Άρη από τον  8ο οίκο

 

Το πέρασμα του Άρη από τον όγδοο οίκο, θα σημάνει για σας κάποια γεγονότα, που δεν είναι δυνατόν να προβλεφτούν, επειδή μπορεί να είναι από πολύ καλά μέχρι πολύ κακά. Μπορεί να έλθετε σε αντίθεση με ανθρώπους, που θα έχει επίπτωση κυρίως στα οικονομικά σας, όπου και αλλάζει ο τρόπος συμπεριφοράς σας. Προσέξτε την υγεία σας επειδή μπορεί να σας δημιουργηθεί πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και να σας προδιαθέσει σε μολύνσεις. Στο σεξουαλικό τομέα τέλος, προσπαθείτε να εκτονώσετε την κρυμμένη σας ενέργεια, επιζητώντας την ηδονή μάλλον παρά κάποια τρυφερή και ευαίσθητη σχέση.

 

22 Νοεμβρίου 2019 Διέλευση Ηλίου από τον  9ο οίκο

 

Στις επόμενες μέρες μπορείτε να ασχοληθείτε με ανώτερες σπουδές, με την απόκτηση κάποιου πτυχίου, με την πολιτική ή τη θρησκεία. Καθόλου παράξενο να κάνετε κάποιο μακρινό ταξίδι, είτε να μείνετε για λίγο στο εξωτερικό, όπου θα σας δοθεί η ευκαιρία να έλθετε σε επαφή με πολύ κόσμο. Πάντως ξεφεύγετε για λίγο από την καθημερινή ρουτίνα και ασχολείστε με κάποιες νέες πνευματικές δραστηριότητες.

 

26 Νοεμβρίου 2019 Διέλευση Αφροδίτης από τον 10ο οίκο

 

Την περίοδο που θα ακολουθήσει ευνοούνται τα επαγγελματικά σας θέματα. Οι συνεργασίες σας γίνονται πιο αρμονικές και η σχέση σας με άτομα ανώτερα στην ιεραρχία ή από ανώτερη κοινωνική τάξη βοηθούν στην εξέλιξή σας. Ίσως να έχετε ιδιαίτερη εύνοια από κάποιο άτομο υψηλά ιστάμενο, που θα σας φανεί πολύ χρήσιμη. Καθώς χαλαρώνονται και κάποιοι φραγμοί, ίσως δημιουργηθεί κάποιος ερωτικός δεσμός με άτομο ανώτερο στην ιεραρχία, ή μεγαλύτερης ηλικίας, που θα παίξει το ρόλο του δασκάλου σε σας. Αν πάλι δεν δημιουργηθεί τέτοιος δεσμός, είναι πολύ πιθανές οι αξιόλογες γνωριμίες.

 

 

20 Δεκεμβρίου 2019 Διέλευση Αφροδίτης από τον 11ο οίκο

 

Η επόμενες μέρες είναι οι καταλληλότερες για να προβληθείτε στο σύνολο ή στον κύκλο σας, καθώς οι γύρω σας θα σας βλέπουν με πιο φιλικό μάτι. Τώρα θα συσφίξετε τις σχέσεις σας, θα γίνουν οι πιο πολλές κοινωνικές εμφανίσεις σας, κάποιο πάρτι ή έξοδος. Η μόνιμη σχέση σας αποκτά καλύτερο χρώμα, καθώς η σύντροφός σας γίνεται πιο εκδηλωτικός, ενώ ίσως δημιουργηθεί κάποια νέα σχέση ανάμεσα στο φιλικό σας περιβάλλον.

 

22 Δεκεμβρίου  2019 Διέλευση Ηλίου από 10ο τον οίκο

 

Στο διάστημα που ακολουθεί ασχοληθείτε με την εικόνα που παρουσιάζετε στους γύρω σας, κάνετε την αυτοκριτική σας, διορθώστε πιθανά σφάλματά σας και φροντίστε την καριέρα σας. Ο τομέας των επαγγελματικών θα είναι ο πλέον ευνοημένος την περίοδο αυτή. Ίσως σας ανατεθούν σημαντικές εργασίες, οι οποίες όμως πρέπει να αντιμετωπιστούν σοβαρά. Σταθμίστε τις δυνάμεις σας και δώστε την απαιτούμενη προσοχή, αν θέλετε να έχετε ελπίδες επιτυχίας

 

ΠΙΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (ΑΠΟ ΑΡΓΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ)

 

1 Ιαν. 2020 Διέλευση Δία από 6ο οίκο

 

Για ένα περίπου χρόνο από σήμερα, μια που τόσο θα διαρκέσει το πέρασμα του Δία από τον έκτο οίκο σας, η επαγγελματική σας επιτυχία μέσα από την εργασία, θα έχει τον πρώτο λόγο. Κατ’ αρχήν διαφοροποιείται η αντιμετώπιση της εργασίας από εσάς, αφού τώρα τη βλέπετε σαν το μέσο για την επιτυχία. Τώρα δεν σας κουράζει η δουλειά σας, αλλά γίνεστε και περισσότερο οργανωτική , οι συνθήκες εργασίας καλυτερεύουν, εσείς φαίνεστε πιο υπεύθυνη και τελικά αυτά αναγνωρίζονται από προϊσταμένους και συναδέλφους, κάτι που είναι από μόνο του δικαίωση. Η αμοιβή θα είναι είτε υλική, είτε ηθική. Πιθανή κάποια σημαντική προαγωγή. Προσοχή στη δίαιτά σας, επειδή εκτός από περιττά κιλά, μπορεί να σας δημιουργήσει και κάποιο πρόβλημα υγείας.

 

1 Ιαν. 2020 Διέλευση Κρόνου από 6ο οίκο

 

Το πέρασμα του Κρόνου από τον έκτο οίκο σας, σημαίνει για σας σκληρή εργασία και πολλές υποχρεώσεις. Πρέπει τώρα να προλάβετε τα πάντα, και ενώ πολλές φορές δεν θα αντέχετε άλλη κούραση, θα έχετε την αίσθηση ότι οι κόποι σας δεν βρίσκουν αναγνώριση. Προσέξτε μήπως η υπερκόπωση υποσκάψει την υγεία σας. Μη χάσετε τη ψυχραιμία σας. Βάλετε σε τάξη, όσο γίνεται, τις υποχρεώσεις σας, φανείτε μεθοδική και υπομονετική και στο τέλος της περιόδου αυτής, μετά από δυόμισι χρόνια δηλαδή, θα δείτε ότι οι κόποι σας δεν πήγαν χαμένοι.

 

1 Ιαν. 2020 Διέλευση Ουρανού από 10ο οίκο

 

Το πέρασμα του Ουρανού από το Δέκατο οίκο σας, θα σημάνει αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα σας. Αυτές μπορεί να είναι κάποιες νέες τεχνικές, που θα σας δώσουν νέες εμπειρίες αλλά γρήγορα θα τις εγκαταλείψετε, ή μπορεί να είναι κάποια αλλαγή θέσης μέσα στη δουλειά σας. Αν από καιρό είχατε κάποια τέτοια σκέψη, τώρα είναι καλύτερα, μετά από ώριμη σκέψη, να επιδιώξετε μόνη σας την αλλαγή, παρά να σας την επιβάλλουν άλλοι, επειδή έτσι κι αλλιώς θα υπάρξουν ανακατατάξεις. Το μήνυμα του Ουρανού σας καλεί να προετοιμασθείτε και να δεχθείτε τις αλλαγές, χωρίς να εκπλαγείτε γι’αυτές. Αποφύγετε επίσης κάθε ενέργεια, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε σκάνδαλο.

 

21 Μαρτίου 2020 Διέλευση Κρόνου από 11ο οίκο

 

Μετά τη δοκιμασία των επαγγελματικών σας τα προηγούμενα δυόμισι χρόνια, τώρα θα αναζητήσετε και θα εργασθείτε για την πραγματοποίηση των ιδανικών σας μέσα από ομάδες, σωματεία και οργανώσεις. Βέβαια θα πρέπει να κάνετε αυστηρή αυτοκριτική για να μην βρεθεί ψεγάδι στη συμπεριφορά σας. Έλξη θα νοιώσετε από μεγαλύτερης ηλικίας άτομα, αλλά και πολλές εμπειρίες θα αποκομίσετε από αυτά. Επίσης οι καλοί φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν στις αναζητήσεις σας, ενώ οι φιλίες που δεν έχουν στερεές βάσεις, πολύ πιθανόν να διαλυθούν.

 

2 Ιουλ. 2020 Επάνοδος Κρόνου στον 10ο οίκο * Ανάδρομος *

 

Το πέρασμα του Κρόνου από το δέκατο οίκο σας, θα σημάνει την ανταμοιβή σας στο πεδίο των επαγγελματικών σας επιδιώξεων, αν πράγματι γι’αυτό αγωνισθήκατε σωστά τα προηγούμενα χρόνια. Αν συνέβη το αντίθετο, τώρα είναι η ώρα της δίκαιης ανταμοιβής. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν πρέπει να δυσανασχετείτε, αλλά να αναλάβετε τις απαραίτητες υπευθυνότητες αν θέλετε την επαγγελματική σας προβολή και θα καθιερωθείτε, βασισμένη στην δική σας προσωπικότητα και στις δικές σας δυνάμεις. Αν συνεχίσετε τα λάθη του παρελθόντος, η τιμωρία θα είναι ανάλογη.

 

17 Δεκ. 2020 Διέλευση Κρόνου από 11ο οίκο

 

Μετά τη δοκιμασία των επαγγελματικών σας τα προηγούμενα δυόμισι χρόνια, τώρα θα αναζητήσετε και θα εργασθείτε για την πραγματοποίηση των ιδανικών σας μέσα από ομάδες, σωματεία και οργανώσεις. Βέβαια θα πρέπει να κάνετε αυστηρή αυτοκριτική για να μην βρεθεί ψεγάδι στη συμπεριφορά σας. Έλξη θα νοιώσετε από μεγαλύτερης ηλικίας άτομα, αλλά και πολλές εμπειρίες θα αποκομίσετε από αυτά. Επίσης οι καλοί φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν στις αναζητήσεις σας, ενώ οι φιλίες που δεν έχουν στερεές βάσεις, πολύ πιθανόν να διαλυθούν.

 

17 Δεκ. 2020 Διέλευση Δία από 11ο οίκο

 

Το επόμενο διάστημα τα ιδανικά, οι ελπίδες και οι προσδοκίες σας για το μέλλον θα παίξουν σπουδαίο ρόλο για σας. Αλλά και οι φίλοι και οι κοινωνικές ομάδες και σωματεία θα είναι ο δρόμος μέσα από τον οποίο θα εκφρασθείτε. Οι προσπάθειές σας δεν θα έχουν το χαρακτήρα της επιδίωξης άμεσου ατομικού οφέλους, αλλά γενικότερου ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Το δικό σας κέρδος θα είναι η γνωριμία σας με περισσότερα άτομα, μέσα στις ομάδες που θα κινείστε, πολλά από τα οποία θα σας φανούν χρήσιμα, αλλά και η καταξίωσή σας μέσα στο σύνολο και η αποδοχή της αξίας σας. Ίσως για πολλούς θα σημαίνει και μεγάλη δημοτικότητα σε πλατύτερο κοινωνικό περίγυρο.

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Το Ζώδιο του μήνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Παρθένος (24 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου)

ΠΛΑΝΗΤΗΣ: ΕΡΜΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ: 6ος ΟΙΚΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ: ΓΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΦΥΣΗ: ΘΗΛΥΚΟ-ΑΡΝΗΤΙΚ…