ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αποβάλετε τις εμμονές από τη ζωή σας, χαλαρώστε λίγο και αποδεχτείτε το καινούργιο που σας πλησιάζει όλο και περισσότερο. Αφήστε τις πικρίες του παρελθόντος στην άκρη και αποκαλύψτε το αληθινό σας πρόσωπο.    

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην επιτρέπετε τη ρουτίνα να τελματώσει τη μέρα σας. Επικοινωνήστε με φίλους και φροντίστε να περάσετε μια όμορφη βραδιά!                               

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αποφύγετε βιασύνες, επιπολαιότητες και αμελείς κινήσεις στον επαγγελματικό στίβο γιατί θα κάνετε ατοπήματα. Υπάρχουν σοβαρές ελπίδες για επιτυχία, αλλά η βιασύνη δεν είναι στα συν της μέρας.

ΤΡΙΤΗ 4.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχει πολύ ενδιαφέρον να είναι κανείς πρωτοπόρος, είναι όμως και εξαιρετικά δύσκολο! Σήμερα ίσως να εντοπίσετε κάποια λάθη και επιπολαιότητες που διαπράξατε κατά την εκτέλεση του έργου σας…

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η πυξίδα σας δείχνει σήμερα έρωτα και το μυαλό σας είναι μόνο εκεί. Μια τυχαία γνωριμία ίσως να αποδειχτεί εξαιρετικά ενδιαφέρουσα από ερωτικής απόψεως…

ΠΕΜΠΤΗ 6.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΕΡΜΗΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 16/11

Έχετε πολλούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους γύρω σας, αρκεί να τους αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο! Σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να δείξετε την αγάπη σας σε όσους σας στηρίζουν.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.12.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Υπάρχει μια μείξη από όμορφες και δύσκολες στιγμές σήμερα. Κάποιες στιγμές θα αισθανθείτε οι πιο τυχεροί άνθρωποι στον κόσμο, κάποιες άλλες όμως θα έρθετε αντιμέτωποι με την πεζή πραγματικότητα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η κινητήριος δύναμη σήμερα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος! Κάποιο ή κάποια άτομα θα είναι υπεύθυνα για τις «σπατάλες» που μπορεί να κάνετε για να τους ικανοποιήσετε.

ΚΥΡΙΑΚΗ  9.12.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επανεξετάστε τις πηγές εσόδων σας οι ελεύθεροι επαγγελματίες και προσπαθήστε να εντατικοποιήσετε τις προσπάθειες σας για αύξηση των εσόδων σας. Οι μισθωτοί ας αποφύγουν λεονταρισμούς που θα τους προκαλέσουν προβλήματα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η τεμπελιά δεν σας βοηθάει να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποθέσεις σας. Το κλίμα αντιστρέφεται ξαφνικά προς τις βραδινές ώρες, όπου κάποιο πρόσωπο θα σας ωθήσει στο να περάσετε από τα λόγια στις πράξεις.

ΤΡΙΤΗ 11.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η έντονη ανάγκη σας για κοινωνικοποίηση θα σας ωθήσει να επικοινωνήσετε με φίλους και γνωστούς που είχατε καιρό να έρθετε σε επαφή. Μια βραδινή γνωριμία ίσως να σας ωθήσει σε άλλους δρόμους…

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια προσωρινή έλλειψη χρημάτων ή κάποιες ανησυχίες αισθηματικής φύσης μπορεί να είναι στα σενάρια που μπορεί να σας φέρει η μέρα, θα υπάρξουν όμως και εξελίξεις που θα φέρουν σημαντικά αποτελέσματα σε βάθος χρόνου.

ΠΕΜΠΤΗ 13.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ–ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ζεστασιά της σπιτικής εστίας είναι αυτή που σας λείπει σήμερα περισσότερο από όλα! Για όσους αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν, η μοναξιά και η νοσταλγία θα είναι σήμερα έντονη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η χαλάρωση στο σπίτι είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε σήμερα. Κάτι όμως θα σας χαλάσει τη όμορφη ατμόσφαιρα που είχατε πλάσει στο νου σας. Ίσως να είναι κάποιες βλάβες, ενδεχομένως η έλλειψη κάποιων ανέσεων…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα επιχειρηματικά σας ταλέντα ή η πνευματικά σας ανωτερότητα θα βρει τον τρόπο να λάμψει σήμερα και να σας ανοίξει πόρτες που δεν τις φανταζόσασταν…

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα πνευματικό σας ενδιαφέροντα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και ίσως υπάρξει μια γνωριμία που θα σας ελκύσει γιατί θα διαπιστώσετε από την πρώτη στιγμή μεγάλη πνευματική συγγένεια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι συνθήκες σε σχέση με την επικοινωνία σας είναι περισσότερο από ευνοϊκές σήμερα και θα μπορέσετε να ρυθμίσετε πολλές από τις εκκρεμότητες σας.

ΤΡΙΤΗ 18.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποιες εκπλήξεις που μπορεί να σχετίζονται με ένα οικογενειακό θέμα ή ένα κατοικίδιο σας μπορεί να σας βγάλουν από το ρυθμό σας σήμερα. Η στάση σας θα είναι σημαντική για την τελική έκβαση των πραγμάτων.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εάν είστε μισθωτοί, φροντίστε να μην παραμελήσετε σήμερα τα καθήκοντα σας! Να είστε επιμελείς και συγκεντρωμένοι, αποφεύγοντας επιπολαιότητες που μπορούν να σας στοιχίσουν.

ΠΕΜΠΤΗ 20.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με χαρά θα υποδεχτείτε κάτι καινούργιο στη ζωή σας που μπορεί να έχει σχέση με ένα νέο ρόλο στη δουλειά σας ή μια νεωτεριστική και αντισυμβατική προοπτική που θα δείτε να ανοίγεται μπροστά σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Χαρείτε με τις επιτυχίες του/της συντρόφου σας και μην σας πιάνει η ζήλια. Αποφύγετε τα λάθη αυτού του τύπου στη σχέση σας και φροντίστε να συντονιστείτε με το ταίρι σας για να περνάτε και οι δύο καλά!

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.12.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

Μια αρχικά επιφανειακή σύγκρουση μπορεί να φέρει στην επιφάνεια άλυτα προβλήματα. Θα πρέπει να επιδείξουν και οι δύο πλευρές διάθεση για συμβιβασμό, ενώ η διαμεσολάβηση τρίτου προσώπου θα μπορούσε να είναι θετική.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εάν είστε σοβαροί και καλά προετοιμασμένοι, θα έχετε πολύ μεγάλη επιτυχία στις επαγγελματικές ή άλλες επιδιώξεις σήμερα. Στην αντίθετη περίπτωση, η προσπάθεια σας θα καταλήξει σε φιάσκο…

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Λίγο κρυψίνους είστε σήμερα, αποφεύγοντας να εκμυστηρευτείτε και τη παραμικρή λεπτομέρεια ακόμη και στα πιο έμπιστα σας άτομα. Ας είναι… χαλαρώστε και διασκεδάστε τουλάχιστον.

ΤΡΙΤΗ 25.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε πια παρόρμηση για ριψοκίνδυνες καταστάσεις σήμερα και δεν θα σας βγει σε καλό, εάν αφήσετε την παρόρμηση σας να εκδηλωθεί, χρονιάρες μέρες που είναι…

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι σημερινές προκλήσεις θα σας κάνουν κατά τι σοφότερους. Συνήθως δεν μπορείτε να κρύψετε τον εκνευρισμό σας, σήμερα όμως καλό θα ήταν να φορέσετε το καλό σας χαμόγελο, ακόμη και να δεν το αισθάνεστε.

ΠΕΜΠΤΗ 27.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο διάχυτος ρομαντισμός σας που μπορεί να διοχετευτεί σε κάθε πιθανή κατεύθυνση σήμερα, ακόμη και στις επαγγελματικές σας επαφές, μπορεί να σας βγει σε κακό…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορεί να αποδειχθεί η σημερινή μέρα αυτή των σημαντικών επιτευγμάτων ή της εξαιρετικής αποφασιστικότητας που θα σας ανοίξει νέους δρόμους στη ζωή.                              

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Για σας είναι δυσδιάκριτα σήμερα τα όρια μεταξύ ψεύδους και αλήθειας, ευκαιρίας και παγίδας. Φροντίστε να μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.12.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια μικρή απόσταση από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις μπορεί να σας κάνει να αγαπήσετε και πάλι τη ζωή και να ξεχάσετε τα προβλήματα. Απολαύστε μίνι διακοπές και αναζωογονηθείτε.

ΔΕΥΤΕΡΑ 31.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αλλιώς φαντάζεστε και οργανώνετε το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν σας και αλλιώς θα το περάσετε τελικά. Σημασία όμως έχει ότι θα βρίσκεστε ανάμεσα  σε αγαπημένα πρόσωπα. Καλή σας χρονιά!

 

Ευτυχισμένο το 2019!

 

Αλίντα Κανάκη

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…