ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2018

ΠΕΜΠΤΗ 1.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έντονη η διάθεση ανταγωνισμού και πολεμικής… Οι στρατιωτικοί ή εκείνοι με συναφή επαγγέλματα ευνοείστε ιδιαίτερα. Αποφύγετε την ξεροκεφαλιά στις αποφάσεις σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.3.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΘΕΝΟ)

Με τη μαχητικότητα που σας διακρίνει, αλλά και την υπομονή και υπομονή, εύκολα θα φθάσετε στο στόχο και την αναγνώριση, μια που διαθέτετε τη στόφα του αρχηγού.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα η ενασχόλησή σας με χρηματοοικονομικά θέματα, θα είναι επικερδής. Πιθανά κέρδη από επιχειρήσεις σχετικές με γαστρονομικές δραστηριότητες και θέματα ομορφιάς.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με όπλα το ταλέντο και τη λογική, μπορείτε να έχετε επιτυχία σε επιχειρήσεις σχετικές με την ομορφιά, την επικοινωνία ή την εκπαίδευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα σε υποθέσεις σχετικές με το εμπόριο ή τη διδασκαλία! Θετική είναι όμως και για τις συνεργασίες και τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή συνεργάτες.

ΤΡΙΤΗ 6.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η αντίληψη, η προνοητικότητα και το καλλιτεχνικό σας ταλέντο, υπόσχονται σήμερα επιτυχία σε επιχειρήσεις. Η συμβολή των συνεργατών σας είναι καταλυτική.

ΤΕΤΑΡΤΗ 7.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο έντονος συναισθηματισμός βοηθάει να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Μέσα από την σεξουαλική επαφή μπορείτε να αναγεννηθείτε τόσο εσείς, όσο και η σχέση αυτή καθ εαυτή!

ΠΕΜΠΤΗ 8.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

(ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 10/7)

Αν ξεπεράσετε τη ζήλια και αφήσετε να εκδηλωθούν τα αισθήματά σας, έχετε αρκετή ζωτικότητα να φθάσετε στο στόχο σας. Φανείτε πολύ προσεκτικοί και αποφύγετε την έντονη κτητικότατα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9.3.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα σας χρωματίζεται από το έντονο συναίσθημα και τη συμπόνια προς τους ανθρώπους. Τα ταξίδια και οι ασχολίες που έχουν σχέση με τη θάλασσα, μπορούν να αποβούν κερδοφόρα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η τονισμένη σας προσωπικότητα ξεχειλίζει από αισιοδοξία και γενναιοδωρία. Μόνο που φαίνεται ότι αυτά οδηγούνται από κάποιο πάθος για προβολή και επίδειξη. Συγκρατηθείτε λίγο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν αποφύγετε παράτολμες ενέργειες, με όπλο την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητα που διαθέτετε, θα πετύχετε πολλά. Προσοχή στις σπατάλες

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Για τα οικονομικά σας μπορεί να είναι μια καλή μέρα η σημερινή, εάν καταφέρετε να αξιοποιήσετε την ευκαιρία στον επαγγελματικό τομέα που θα παρουσιαστεί από το πουθενά…

ΤΡΙΤΗ 13.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Στις σημερινές σας δραστηριότητες, τόσο στην εργασία σας, όσο και στις γενικότερες δοσοληψίες, θα υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην επικοινωνία, λόγω κυρίως της δικής σας αμετακίνητης θέσης.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα φαίνεται να σας χαμογελά η τύχη, καθώς με την ευστροφία σας και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, αλλά και λιγότερο εγωκεντρισμό από άλλες μέρες, προσελκύετε τους θαυμαστές σας και ευνοούνται οι υποθέσεις σας.

ΠΕΜΠΤΗ 15.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα προβλέπεται τύχη σε οικονομικά ζητήματα. Πιθανά κέρδη από επιχειρήσεις μέσα από απρόβλεπτες συμφωνίες. Σε αυτό σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσουν φιλικά σας πρόσωπα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με το κοφτερό σας μυαλό και την τετράγωνη λογική, αλλά και με την εύθυμη διάθεσή σας, έχετε υπόσχεση επιτυχίας, σε υποθέσεις που έχουν σχέση με το κοινό και απαιτούν ευχέρεια επικοινωνίας ή συγγραφικό ταλέντο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.3.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ  ΙΧΘΕΙΣ)

Είστε τόσο ανταγωνιστικοί σήμερα, που συνασπίζετε τους πάντες γύρω σας εναντίων σας… Δυσκολίες επικοινωνίας με τα δικά σας άτομα, φίλους ή ερωτικό σύντροφο δεν είναι απίθανα…

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Παρουσιάζετε εξαιρετική δραστηριότητα σε θέματα μακρινών ταξιδιών! Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι όσοι ασχολούνται με την εκπαίδευση και τη διδασκαλία.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα δείχνετε λιγότερο καχύποπτοι και πιο ευαίσθητοι, αλλά κάποια ζηλοτυπία υπάρχει. Αν εκμεταλλευθείτε το προσωπικό σας μαγνητισμό που ασκείτε στο περιβάλλον σας, μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα.

ΤΡΙΤΗ 20.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πιθανή κάποια ευχάριστη περιπέτεια ερωτικής φύσης σήμερα! Εάν όμως είστε δεσμευμένοι, καλά θα κάνετε να φυλάξετε τα νώτα σας… Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα δημιουργικά σας ταλέντα θα λάμψουν, δίνοντας λύσεις σε προβλήματα που μοιάζουν με γόρδιους δεσμούς. Προσέξτε όμως τον εαυτό σας γιατί η υπερκόπωση καραδοκεί.

ΠΕΜΠΤΗ 22.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 15/4)

Για ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να έρθετε σε έντονη αντιπαράθεση με συνεργάτες ή με το ταίρι σας. Προσπαθήστε με διαλλακτικότητα να βρείτε την κοινή συνισταμένη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η εξυπνάδα, η σταθερότητα, το καλλιτεχνικό ταλέντο, μπορούν να συνδυαστούν με σκοπό το κέρδος. Αρκετά κοινωνικοί, αλλά όχι και πολύ αισιόδοξοι, χωρίς πολλά ανοίγματα δείχνετε μια πίστη στις σχέσεις σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι φίλοι μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της μέρας σας. Εκτός από να σας προσφέρουν ευχάριστες και χαλαρωτικές στιγμές, ίσως σας προσφέρουν ασυναίσθητα λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια κινητικότητα θα παρουσιαστεί σε εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα, αλλά δεν φαίνεται να προχωρούν, λόγω των πολλών δυσκολιών. Δείξτε προσοχή και υπομονή.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνετε σε θέματα που κρύβουν κάποιο μυστήριο ή υπόσχονται μια περιπέτεια. Ένα ταξίδι ή μια εκδρομή ίσως να ήταν αυτό που έχετε ανάγκη αυτή τη στιγμή.

ΤΡΙΤΗ 27.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα ευχάριστα συναισθήματά σας και το έξυπνο χιούμορ σας, τονίζουν σήμερα τη γοητεία σας. Δεν είναι όμως αρκετά για να κλείσουν κάποιες πληγές σε επαγγελματικό επίπεδο. Εκεί χρειάζονται στόχοι και συνέπεια!

ΤΕΤΑΡΤΗ 28.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορείτε και ίσως να επιβάλλεται κιόλας να κάνετε μια στροφή στις διατροφικές σας συνήθειες και να εντάξετε τη γυμναστική στο ημερήσιο πρόγραμμα σας.

ΠΕΜΠΤΗ 29.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε την απαραίτητη ζωτικότητα και αποφασιστικότητα να καθοδηγήσετε σωστά τη δράση σας, με στόχο την επιτυχία! Χρειάζεται όμως μεγάλη προσπάθεια!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια μικρή απόδραση με φιλικά πρόσωπα ή τον σύντροφό σας, μακριά από τις υποχρεώσεις,  μπορεί να σας χαρίσει κάποιες πολύτιμες και ήρεμες στιγμές.

ΣΑΒΒΑΤΟ 31.3.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ)

Ένα ζήτημα, ίσως κληρονομικής φύσης, θα γίνει η αφορμή να έρθετε σε έντονη αντιπαράθεση με συγγενικά πρόσωπα. Κινηθείτε μεθοδικά και με διπλωματία.

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…