Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Κρόνου από 1ο οίκο.

Το επόμενο διάστημα θα σημάνει μια νέα αρχή εσωτερικής ανάπτυξης. Ίσως θα περάσετε δυσκολίες, αλλά θα αποκτήσετε και πολύτιμες εμπειρίες, μέσα από την ενδοσκόπηση και τη σπουδή του εσωτερικού σας κόσμου. Δεν είναι καιρός για ξεκίνημα κάποιας δουλειάς που απαιτεί πολύ καιρό για να τελειώσει, αλλά θα υποχρεωθείτε εκ των πραγμάτων να διεκπεραιώσετε υποχρεώσεις που έχετε δημιουργήσει και είναι σε εκκρεμότητα. Είναι επίσης ο καταλληλότερος καιρός για κάποια ψυχανάλυση, να μάθετε πραγματικά τον εαυτό σας και να διώξετε ό,τι κακό έχετε πάρει από άλλους, να φτιάξετε το νέο σας εαυτό στηριζόμενος στις δικές σας δυνάμεις και με τα δικά σας κριτήρια.

1 Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Δ ί α από 2ο οίκο.

Το επόμενο διάστημα που χαρακτηρίζεται από την κίνηση του Δία στο δεύτερο οίκο σας, το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί σε ό,τι θεωρείτε σαν “αξία” και φυσικά και στα υλικά αγαθά. Πράγματι τα οικονομικά σας ευνοούνται, με την έννοια ότι θα έχετε ευκαιρίες βελτίωσής τους, αλλά προσέξτε αφ’ ενός την πλεονεξία, αφ’ ετέρου την τάση για σπατάλη. Μην απορροφηθείτε στο κυνήγι της καλυτέρευσης των οικονομικών και ξεχάσετε ο,τιδήποτε άλλο, η μην σας παρασύρει η υπεραισιοδοξία και κάνετε κακή διαχείριση αυτών. Ευκαιρίες θα σας δοθούν αλλά “παν μέτρον άριστον”.

1 Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Ουρανού από 4ο οίκο.

Το πέρασμα του Ουρανού από τον τέταρτο οίκο σας, που θα διαρκέσει επτά περίπου χρόνια, θα σημάνει για σας ανακατατάξεις και αλλαγές, στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Οι αλλαγές μπορεί να σημαίνουν από αλλαγές στο σπίτι σας, μέχρι αλλαγή κατοικίας, ή αλλαγή της δυναμικής της οικογένειας. Πολύ πιθανόν να αλλάξει και η σχέση σας με τους γονείς. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να δεχθείτε τις αλλαγές με κάποια φιλοσοφική διάθεση και να μην εναντιώνεστε σ’αυτές. Ο,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Ας μην σας λυπεί λοιπόν.

9 Μαϊου 2022 Διέλευση Δ ί α από 3ο οίκο.

Το επόμενο διάστημα, η καθημερινότητα αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον για σας. Οι καθημερινές εμπειρίες, η άνεση στις καθημερινές σας επικοινωνίες, η ευρύτητα των ιδεών, σας οδηγούν στο να κάνετε περισσότερα ταξίδια, στην μεγαλύτερη ενημέρωση επί παντός επιστητού, αλλά και στην οργάνωση της καθημερινής σας ζωής, ώστε να γίνει πιο άνετη. Η πραγματική αντίληψη όσων συμβαίνουν γύρω σας θα σημάνει για σας κάποιες αναθεωρήσεις, αλλά και κάποια νέα σχέδια για το μέλλον. Τέλος με συγγενείς και γείτονες θα υπάρχει περισσότερη επικοινωνία και κατανόηση, χωρίς να αποκλείεται και κάποιο ευεργέτημα απ’ αυτούς.

14 Δεκεμβρίου 2022 Διέλευση Δ ί α από 3ο οίκο.

Το επόμενο διάστημα, η καθημερινότητα αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον για σας. Οι καθημερινές εμπειρίες, η άνεση στις καθημερινές σας επικοινωνίες, η ευρύτητα των ιδεών, σας οδηγούν στο να κάνετε περισσότερα ταξίδια, στην μεγαλύτερη ενημέρωση επί παντός επιστητού, αλλά και στην οργάνωση της καθημερινής σας ζωής, ώστε να γίνει πιο άνετη. Η πραγματική αντίληψη όσων συμβαίνουν γύρω σας θα σημάνει για σας κάποιες αναθεωρήσεις, αλλά και κάποια νέα σχέδια για το μέλλον. Τέλος με συγγενείς και γείτονες θα υπάρχει περισσότερη επικοινωνία και κατανόηση, χωρίς να αποκλείεται και κάποιο ευεργέτημα απ’ αυτούς.

 

Καριέρα

Αναφορικά με την καριέρα σας, το 2022 θα είναι σε γενικές γραμμές μια χρονιά ηρεμίας, που θα απαιτήσει όμως αριστοτεχνικούς χειρισμούς. Θα είστε σε θέση να επιλύσετε αρκετά από τα πιεστικά προβλήματα που θα προκύψουν αρκετά γρήγορα και χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Αλλά εάν θέλετε κάτι περισσότερο από την καριέρα σας, θέλετε να κάνετε νέα βήματα προόδου, θα πρέπει να κινηθείτε μη συμβατικά. Ενώ οι συνθήκες θα είναι σε γενικές γραμμές με το μέρος σας, έχετε υπόψη σας, ότι δεν θα είστε οι μόνοι που αναζητούν τρόπους να αυξήσουν το εισόδημα τους ή να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους. Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε σκληρό ανταγωνισμό ακόμη και σε περιοχές που θεωρούσατε ότι έχετε απόλυτη κυριαρχία στην αγορά. Η κατάσταση μπορεί να γίνει λίγο πιο περίπλοκη λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης στις δυνατότητες σας, κάτι που θα πρέπει να υπερνικήσετε με κάθε τρόπο. Κανείς δεν μπορεί να σας βοηθήσει να σταθείτε σταθερά στα πόδια σας, παρά μόνο εσείς οι ίδιοι.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δυναμικό για την καριέρα σας, οπότε θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε ότι και να προκύψει. Μην προσπαθείτε να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, τουλάχιστον όχι στην παρούσα χρονική περίοδο. Προέχει να σταθεροποιήσετε την δουλειά σας, εστιάζοντας σε ζητήματα αποδοτικότητας, παρά σε μια πιθανή επέκταση. Εξετάστε το ενδεχόμενο να επεκταθείτε στο άμεσο μέλλον, σε τομείς που δεν έχετε αγγίξει ακόμη, πιθανά και με την βοήθεια ενός συνεταίρου. Θα πρέπει να κάνετε όμως πολύ προσεκτική επιλογή του προσώπου που θα εμπιστευθείτε το μέλλον σας. Εάν είστε υπάλληλοι σε μια επιχείρηση, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επιδιώξετε μια προαγωγή. Εάν έχετε επεξεργαστεί ήδη ένα σχέδιο δράσης στο μυαλό σας, τώρα μπορείτε να κινηθείτε. Εάν δεν μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν από την αρχή του έτους μέχρι και την άνοιξη, θα είναι δύσκολο να κάνετε βήματα προόδου στους επόμενους μήνες. Οι πλανητικές όψεις και διελεύσεις της περιόδου συνιστούν να επενδύσετε στην αυτοβελτίωση, αποκτώντας νέες γνώσεις και δεξιότητες που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους διεκδικητές μιας καλύτερης ή ανώτερης θέσης.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 αλλάζει το σκηνικό δραματικά. Όσοι είστε υπάλληλοι, ίσως να αντιμετωπίσετε εντελώς νέες συνθήκες στην δουλειά, οι οποίες θα διαγράψουν μονομιάς τα όσα έχετε πετύχει τα προηγούμενα χρόνια. Μην απογοητεύεστε ωστόσο και συνεχίστε να εργάζεστε ακούραστα για την  πραγματοποίηση των στόχων και των ονείρων σας. Και κυρίως, μην επιχειρήσετε να πετύχετε πολλούς στόχους ταυτόχρονα, γιατί θα αποτύχετε σε όλους. Εστιάστε σε ότι είναι το πιο σημαντικό για σας και αφού το καταφέρετε, προχωρήστε στο επόμενο. Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή να ξεκινήσετε μια δική σας επιχείρηση, αλλά μην το δοκιμάσετε μόνοι σας. Αναζητήσετε έναν αξιόπιστο συνεταίρο, να μοιραστείτε τα βάρη, συνδυάζοντας τις δυνάμεις σας. Εάν έχετε ήδη την δική σας επιχείρηση, αναζητήσετε νέους συμμάχους. Μόνοι σας είστε πιο ευάλωτοι στον σκληρό ανταγωνισμό. Συνιστάται να είστε ασυμβίβαστοι και σκληροί στο παιχνίδι του ανταγωνισμού, αλλά αποφύγετε να κλιμακώσετε συγκρουσιακές καταστάσεις, γιατί να βγείτε χαμένοι. Μέχρι τα τέλη του 2022 αναμένεται να έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση και να γευτείτε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

 

Οικονομικά

Στον τομέα των οικονομικών σας, το 2022 θα είναι ένα έτος σταθερότητας, γεμάτο ωστόσο ευκαιρίες για επέκταση. Όπως θα συμβαίνει και με πολλά άλλα ζώδια όμως, δεν θα είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα βρεθούν στο δρόμο σας. Αρκετές φορές μέσα στον χρόνο δε, θα βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα, ως προς ποια πορεία θα ήταν πρόσφορα να ακολουθήσετε. Δεν είναι δυνατόν να φανεί πλανητικά, τι είδους διλήμματα θα κληθείτε να απαντήσετε και πότε, είναι σίγουρο όμως ότι θα καταλάβετε την σπουδαιότητα τους μόλις κάνουν την εμφάνιση τους. Γιατί η πορεία που θα αποφασίσετε να ακολουθήσετε, θα καθορίσει εν πολλοίς την οικονομική σας βιωσιμότητα για τα επόμενα χρόνια. Μην περιμένετε βοήθεια από τον από μηχανής Θεό, ούτε και από τους γύρω σας, αν και πολλοί θα σας συνδράμουν παρά τις αντιρρήσεις σας. Σκεφτείτε προσεκτικά και κάντε σοφές επιλογές. Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, το ζητούμενο είναι κατά πόσο, πόσο γρήγορα και με ποιες μεθόδους.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 αναμένεται να είναι καρποφόρο για τα οικονομικά σας. Εάν είστε υπάλληλοι σε μια επιχείρηση, προσπαθήσετε να μετέχετε σε όλες τις δραστηριότητες ή τα έργα. Μπορεί δε να είστε ο εμπνευστής κάποιου ή κάποιων δραστηριοτήτων ή διαδικασιών. Όλη αυτή η εμπλοκή σας στην παραγωγική διαδικασία μπορεί να μην έχει άμεση σχέση με την αύξηση του εισοδήματός σας, η αλληλουχία των γεγονότων όμως θα το φέρει έτσι, ώστε να αμειφθείτε μέσα από την αύξηση των απολαβών σας. Είναι επίσης σημαντικό για σας να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο και να αναζητάτε νέες ευκαιρίες, που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο.  Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες, δουλέψτε λίγο περισσότερο το επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας, ώστε να μπορέσετε να επεκτείνετε την πελατειακή σας βάση. Εάν καταφέρετε να βελτιώσετε το κομμάτι αυτό, θα δείτε τα πρώτα απτά αποτελέσματα ήδη από τα τέλη της άνοιξης. Θα χρειαστεί όμως συνεχής και συστηματική προσπάθεια, για να μπορέσετε να έχετε σταθερά ανοδική πορεία στο άμεσο μέλλον.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 αναμένεται να είναι μέτριας δυναμικότητας. Προς τα τέλη του καλοκαιριού, θα έχετε σημαντικές γνωριμίες που θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην οικονομική σας πρόοδο.  Οπότε εάν σας στείλουν από την δουλειά σας σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, μην αφήνετε να σας εμποδίσει τίποτε να το πραγματοποιήσετε. Στις αρχές του φθινοπώρου είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στον χώρο εργασίας σας, οι οποίες θα εξαρτηθούν απόλυτα από εσάς. Ίσως είναι καιρός να αλλάξετε εργοδότη, μπορεί να έφτασε η ώρα να δοκιμάστε κάτι καινούργιο, που θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από το τέλμα και να κάνετε βήματα προόδου στην καριέρα σας. Παράλληλα με τις υπόλοιπες κινήσεις σας, σκεφτείτε τρόπους να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας, ενδεχομένως και μέσα από μια δεύτερη απασχόληση. Εάν έχετε δική σας επιχείρηση ή είστε αυτοαπασχολούμενοι, περιορίστε τα περιττά έξοδα και εξορθολογήστε τις δαπάνες σας. Οι αλλαγές που θα πραγματοποιήσετε, όντας είτε αυτοαπασχολούμενοι, είτε υπάλληλοι, θα σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε από την στασιμότητα και θα αρχίσουν να έρχονται χρήματα από νέες πηγές.

 

Συναισθηματικά

Το 2022 θα είναι ένα ιδιαίτερο έτος για τα συναισθηματικά σας, και αυτό γιατί θα αναπτύξετε την ικανότητα της ενσυναίσθησης με τα άτομα που έχετε ένα ψυχικό δέσιμο. Θα είστε σε θέση δηλαδή να διαισθανθείτε τα συναισθήματα τους ή να προβλέψετε τις αντιδράσεις τους και όλο αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τις σχέσεις σας σε ένα καλό επίπεδο. Χρειάζεται ωστόσο υπομονή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να μην πιέζετε καταστάσεις όταν δεν είναι απαραίτητο. Σε γενικές γραμμές πάντως το έτος προβλέπεται να είναι φωτεινό για την συναισθηματική σας ζωή, κυρίως για σας που βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση. Η κύρια πλανητική συμβουλή του έτους είναι να μην φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να αναλάβετε κάποιες σημαντικές πρωτοβουλίες, εάν και εφόσον είστε σίγουροι γι’ αυτό που θέλετε. Γιατί οι κύριοι εχθροί σας στον δρόμο σας για να πετύχετε αυτό ακριβώς που έχετε ανάγκη στην συναισθηματική σας ζωή είναι η νωθρότητα αλλά και η αναποφασιστικότητα σας. Όσο για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, θα έχετε την ευκαιρία μέσα στην χρονιά να αλλάξετε την τρέχουσα κατάσταση σας.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι μια ενδιαφέρουσα χρονική περίοδος, γιατί θα έχετε την δυνατότητα να αξιολογήσετε πολλές καταστάσεις από έξω, σαν παρατηρητής. Θα μπορείτε να παρέμβετε ένα το κρίνετε σκόπιμο, δεν θα είναι όμως απαραίτητο στις περισσότερες περιπτώσεις. Από την μια θα απολαμβάνετε την δράση και από την άλλη θα είστε σε θέση να παρακολουθήσετε τους χαρακτήρες να ξεδιπλώνονται μπροστά σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα βιώσετε παρόμοιες καταστάσεις, ακόμη και να δεν βγαίνετε συνεχώς, καθώς με την σύγχρονη τεχνολογία και τα social media θα φροντίσετε να είστε ενήμεροι για τις κινήσεις των γύρω σας. Δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, οι ίδιες οι διαμορφούμενες συνθήκες θα σας καθοδηγήσουν ως προς το τι να κάνετε, τις στιγμές που θα πρέπει να αναλάβετε δράση. Το εξάμηνο αυτό αναμένεται να είναι λίγο πιο φορτισμένο συναισθηματικά για τους δεσμευμένους, γιατί θα βιώσετε κάποιες συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές και θα πρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Τις στιγμές αυτές, εάν και όταν έρθουν, ακούστε την καρδιά σας και κανέναν άλλον, εάν δεν θέλετε να κάνετε λάθη που θα τα μετανιώσετε στο μέλλον.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι ακόμη πιο απρόβλεπτο για την συναισθηματική σας ζωή! Γιατί θα είναι η χρονική περίοδος που θα ευλογηθείτε το χάρισμα της ενσυναίσθησης και θα μπορέσετε να μάθετε πολλά για τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας. Θα μπορέσετε να αλλάξετε την προσωπική σας ζωή προς το καλύτερο, γιατί πολλά πράγματα θα σας αποκαλυφθούν, οπότε θα λύσετε πολλά ερωτηματικά και θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε το περιβάλλον σας από άτομα που δεν άξιζαν τον κόπο να βρίσκονται στο πλευρό σας. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας καλό θα είναι να φροντίσετε λίγο περισσότερο την υγεία σας το φθινόπωρο, ώστε να μην παρουσιάσετε προβλήματα που θα σας αποσπάσουν την προσοχή τον χειμώνα, που θα υπάρξουν κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες για γνωριμίες και καινούργιες σχέσεις. Οι δεσμευμένοι μπορεί να βιώσετε συγκρούσεις με τον ταίρι σας, ως αποτέλεσμα μιας ποιοτικής αλλαγής που θα θελήσετε να πραγματοποιήσετε στην σχέση ή τον γάμο σας, τις οποίες θα πρέπει να υπομείνετε. Μην φοβάστε να πάρετε αποφάσεις, ειδικά εάν αποσκοπείτε να βελτιώσετε την ζωή σας. Γιατί είναι σημαντικό να είστε ευτυχισμένοι με το ταίρι σας στην κοινή σας πορεία, όποια και αν είναι αυτή. Αφιερώστε χρόνο να αποκρυπτογραφήσετε τα δικά σας συναισθήματα, να κατασταλάξετε ως προς το τι είναι αυτό που θέλετε ή χρειάζεστε στην παρούσα φάση της ζωής σας και αναπροσαρμόστε όλα εκείνα που πρέπει, για να φέρετε την ζωή σας στα μέτρα σας.

 

Υγεία

Για τον τομέα της υγείας σας θα διαδραματίσουν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο μέσα στο 2022 οι θέσεις δύο ουράνιων σωμάτων, του Κρόνου που φιλοξενείτε στο ζώδιο σας, και του Ήλιου. Ο Κρόνος είναι εκείνος που σας κρατάει και σας εμποδίζει από παρορμητικές ενέργειες, θα είναι όμως και αυτός που θα σας διαφυλάξει από τυχόν ατυχήματα. Ο Ήλιος από την άλλη είναι υπεύθυνος για τον περιορισμό των δυνατοτήτων του ζωδίου σας και των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζετε. Μέσα στο 2022 όμως η ενέργεια του αναμένεται να είναι διαφορετική και θα σας χαρίσει αρκετή ενέργεια, ώστε να επιλύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας σας απασχολεί. Χρειάζεται όμως κάποιο μέτρο. Εάν είστε άτομα υπερβολικά δραστήρια και εργάζεστε χωρίς διακοπή, είναι επακόλουθο ότι κανένας πλανήτης δεν μπορεί να εμποδίσει την εξάντληση του οργανισμού ή να αποτρέψει τις αρρώστιες που θα χτυπήσουν ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό. Φροντίστε τον οργανισμό σας, ώστε να διατηρήσετε μια καλή υγεία.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι ενδιαφέρον για την υγεία σας, καθώς θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά οτιδήποτε αρνητικό μπορεί να προκύψει. Εάν εμφανίσετε πυρετούς, βήχα ή καταρροές, σε λίγες μέρες θα είστε και πάλι στο πόδι. Θα είστε από τα λίγα ζώδια που θα έχετε την ευτυχία να έχετε ένα ισχυρότατο ανοσοποιητικό σύστημα το διάστημα αυτό, οπότε θα έχετε ένα συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους στους ανταγωνιστικούς τομείς της ζωής σας. Εάν τίθεται θέμα ανάληψη ενός ρίσκου που να αφορά τον τομέα της υγείας σας, αυτό το εξάμηνο θα είναι ιδανικό. Επιπλέον μπορεί να είναι μια περίοδος χαρμόσυνη για όσους είναι δεσμευμένοι, καθώς θα υπάρξουν πολλές συλλήψεις ή τοκετοί για το ζώδιο σας.

Το δεύτερο εξάμηνου του 2022 δεν αναμένεται να είναι τόσο θετικό όσο το πρώτο. Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείτε ιδιαίτερα, γιατί τουλάχιστον από τις εξωτερικές επιδράσεις θα σας διαφυλάττει ο Ήλιος. Να είστε λίγο πιο προσεκτικοί με την υγεία σας και να τηρείτε τους κανόνες υγιεινής, ώστε να αποφύγετε την μόλυνση σας από οτιδήποτε μεταδοτικό.  Εάν δεν αναλάβετε περιττά και παράλογα ρίσκα, δεν αναμένετε να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα προβλήματα με την υγεία και την φυσική σας κατάσταση. Στην περίπτωση που πάτε όμως γυρεύοντας για προβλήματα, τόσο ο Κρόνος όσο και ο Ήλιος θα σας εγκαταλείψουν στην μοίρα σας, αποσύροντας την προστασία τους. Δεν σημαίνει αυτό απαραίτητα ότι θα αντιμετωπίσετε οπωσδήποτε κάποιον κίνδυνο, απλά ότι θα πρέπει να είστε πολύ πιο προσεκτικοί, καθώς θα στερηθείτε τις ασπίδες προστασίας που θα σας περιχέουν σε διαφορετική  περίπτωση οι πλανήτες.

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In ΕΤΗΣΙΕΣ GAY ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

ΚΡΙΟΣ GAY || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

1 Ιανουαρίου. 2022 Διέλευση Ουρανού από 2ο οίκο.  Το πέρασμα του Ουρανού από το δεύτερο οί…