Υδροχόος – Ημερήσιες προβλέψεις Νοεμβρίου 2021

Δευτέρα 01.11.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Μην περιορίζετε τον εαυτό σας σε επιχειρηματικές ή επαγγελματικές επαφές μόνο! Η στενή αλληλεπίδραση με το παιδί σας ή το ταίρι σας θα είναι εξαιρετικά ευχάριστη και σε μεγάλο βαθμό επωφελής για σας.

Τρίτη 02.11.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Θα είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε σήμερα. Αντί για τη συνεργασία και την επιθυμία να δράσετε με κάποιο άτομο από κοινού, μπορεί απροσδόκητα να βρεθείτε αντιμέτωποι με την άρνηση ή την κριτική του. 

Τετάρτη 03.11.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Η πιθανότητα σύγκρουσης με τους εχθρούς, τους αντιπάλους, ακόμα και τους εταίρους σας παραμένει σε υψηλά επίπεδα κατά τη διάρκεια της ημέρας! Θα είναι δύσκολο να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας

Πέμπτη 04.11.2021 (Νέα Σελήνη στον Σκορπιό)

Το πορτοφόλι σας μπορεί να γεμίσει σήμερα, χωρίς να το περιμένετε. Υπάρχει επίσης η ευκαιρία να βρείτε μια καλή δουλειά μερικής απασχόλησης ή μια δεύτερη δουλειά για συμπληρωματικό εισόδημα. 

Παρασκευή 05.11.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Ένα επιθετικό άτομο που υπέσκαπτε την θέση σας και σας δημιουργούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα προβλήματα, εξαφανίζεται από τον ορίζοντα ξαφνικά και ηρεμείτε! Παρ όλα αυτά έχετε το νου σας για καλό και για κακό…

Σάββατο 06.11.2021 (Σελήνη στον Τοξότη– σε γέμιση)

Αν είστε τυπικός Υδροχόος, είναι φυσικό για σάς να ποθείτε τις αλλαγές. Ταξιδέψτε σε ένα προορισμό καινούργιο, δοκιμάστε ένα άγνωστο μέσο επικοινωνίας, κάντε test drive σε ένα νέο όχημα! 

Κυριακή 07.11.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Κάποια μικρή απόδραση ή ένα ταξίδι μπορεί να αποτύχει από άποψη εκπλήρωσης στόχων και να αποδειχθεί μάλλον άβολο, οι προθέσεις σας όμως θα πραγματοποιηθούν με την πρώτη ευκαιρία χωρίς κόπο και προσπάθεια.

Δευτέρα 08.11.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Οι παραγωγικές ώρες της μέρας θα πρέπει να αφιερωθούν σε σύντομα έργα, δημιουργικές προσπάθειες, καθώς και σε δραστηριότητες που θα βρείτε ευχάριστες και ξεκούραστες. Είναι μια κατάλληλη μέρα για συναντήσεις και σύντομες αισθαντικής-ερωτικής φύσης συνευρέσεις. 

Τρίτη 09.11.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Είναι μια εξαιρετική μέρα για να αντιμετωπίσετε προβλήματα ή ημιτελείς δουλειές του σπιτιού. Τακτοποιήστε και καθαρίστε το ζωτικό χώρο σας, γιατί θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε.

Τετάρτη 10.11.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Η ημέρα είναι ευνοϊκή για εργασίες στο σπίτι, διάφορα πράγματα που πρέπει να κάνετε και αποφεύγετε ή να ασχοληθείτε με τους γονείς σας.  Μην ξεχνάτε επίσης ότι όλες οι συναλλαγές σήμερα θα είναι επιτυχείς, μόνο εάν είναι απολύτως νόμιμες! 

Πέμπτη 11.11.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Τα παιδιά σας μπορεί να είναι απρόσεκτα και η συμπεριφορά τους ιδιαίτερα κατά την έναρξη της ημέρας απαράδεκτη! Οι συζήτηση μπορεί να έχει καμία θετική επίδραση επάνω τους, όχι όμως και οι τιμωρίες ή τα σωφρονιστικά μέτρα…  

Παρασκευή 12.11.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Από εκεί που περιμένετε τον έπαινο σήμερα, το αποτέλεσμα της εργασία σας μπορεί να επικριθεί… Αν η δραστηριότητα σας συνδέεται στενά με τη συγγραφή, τη διαμεσολάβηση, τον προγραμματισμό, τα ταξίδια και την επεξεργασία δεδομένων, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί! Ο κίνδυνος λάθους είναι υψηλός! 

Σάββατο 13.11.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον για καινοτομίες, προοδευτικές μεθόδους, εργαλεία και εφαρμογές που αφορούν τη δουλειά σας, ώστε να αυξήσετε την αποδοτικότητα σας και να βγείτε από το λούκι της ρουτίνας που σας βαραίνει.  Κυριακή 14.11.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Αντανακλάτε θετικά και ζεστά συναισθήματα στους άλλους κι έτσι μπορείτε να έλκετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Προσέξτε όμως το επόμενο σας βήμα, γιατί εκεί είναι το πρόβλημα σας, μετά την πρώτη γνωριμία…

Δευτέρα 15.11.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια στις σχέσεις σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει πάντοτε κάποιες φιλονικίες και διαπληκτισμούς, αλλά εάν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, δεν θα υπάρξουν σημαντικές επιπτώσεις. Κάντε προσεκτικές και καλά μελετημένες κινήσεις!

Τρίτη 16.11.2021 (Σελήνη στους Κριό – σε γέμιση)

Ιδανική μέρα για να βγείτε και να διασκεδάσετε με τον σύντροφο σας. Ωραία μέρα επίσης για μια νέα γνωριμία! Προσέξτε όμως το άτομο που θα σας κερδίσει, να είναι ελεύθερο…

Τετάρτη 17.11.2021 (Σελήνη στον Ταύρο– σε γέμιση)

Η αισθηματική σας ζωή θα παρουσιάσει πιθανόν ένταση και απρόοπτα ή δυσάρεστα γεγονότα, εξαιτίας της ανάμιξης τρίτων προσώπων… Το πλανητικό σκηνικό της μέρας πυροδοτεί διαπληκτισμούς και δυσχεραίνει την επικοινωνία, οπότε θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Πέμπτη 18.11.2021 (Σελήνη στον Ταύρο– σε γέμιση)

Επικοινωνήσετε με φίλους και ξεκαθαρίστε παρεξηγήσεις και μπερδέματα. Σίγουρα βρίσκεστε σε μια δύσκολη περίοδο, αισθηματικά και επαγγελματικά, και δεν χρειάζεστε και άλλα βαρίδια στα πόδια σας….

Παρασκευή 19.11.2021 (Πανσέληνος- Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο)

Στα αισθηματικά, θα σας φορτίσουν τα μικροπροβλήματα και θα υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις. Ίσως δεν έχετε την υπομονή να ασχοληθείτε όσο πρέπει με το ταίρι σας, καθώς πιέζεστε από πολλές πλευρές στη ζωή σας.

Σάββατο 20.11.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Κινηθείτε με μεθοδικότητα και δώστε προτεραιότητα στις προσωπικές σας υποθέσεις, αποφεύγοντας να κάνετε πράγματα που σας αγχώνουν και θα σας χαλούν τη διάθεση.

Κυριακή 21.11.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Οι όψεις των ημερών φέρνουν έναν έρωτα γεμάτο φρεσκάδα, μέσα από εμπόδια και αστάθειες όμως, που πιθανόν να αφήσει τη σφραγίδα του στη ζωή σας. Και επειδή δεν θα θέλατε να χτυπιέστε αργότερα για τις επιλογές σας, κάντε μικρά και προσεκτικά βήματα .

Δευτέρα 22.11.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Εσωστρέφεια και μυστικές διεργασίες δημιουργούν ένα κλίμα βαρύ, ενώ πιθανόν να προκύψει η ευκαιρία για ένα πονηρό ταξιδάκι με τον μυστικό σας ταίρι… Όσοι ωστόσο είστε ήδη δεσμευμένοι, καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας.

Τρίτη 23.11.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα κάνει τα πράγματα πολύ καλύτερα. Επικρατεί περισσότερη λογική και επιτέλους τα σχέδια σας εκπληρώνονται. Εξετάστε προσεκτικά τις προτάσεις που θα δεχτείτε και διαπραγματευτείτε τους όρους!

Τετάρτη 24.11.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Το πλανητικό σκηνικό συνθέτει μια πάλη ανάμεσα στο καθήκον και στο συναίσθημα. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στην δουλειά σας με δύναμη και αποφασιστικότητα. Μην αφήνετε εκκρεμότητες

Πέμπτη 25.11.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Τα άστρα σας χαρίζουν μια μέρα ευνοϊκή, μια και μπορείτε να λύσετε τις επικοινωνιακές διαφωνίες των προηγούμενων ημερών και να γεφυρώσετε τυχόν χάσματα που προέκυψαν από πρόσφατες αντιπαραθέσεις.

Παρασκευή 26.11.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Μέρα δράσης αλλά και απαισιοδοξίας η σημερινή, αφού θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν και συναντάτε αντιρρήσεις στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας.

Σάββατο 27.11.2021 (Σελήνη στην Παρθένο– σε χάση)

Ρομαντική διάθεση και διάχυτος ερωτισμός υπάρχει μέσα στην δουλειά ή μέσα από νέες επαγγελματικές γνωριμίες. Δεν είναι σίγουρο όμως, ότι ο συνδυασμός ερωτικών και επαγγελματικών είναι ο καλύτερος δυνατός…

Κυριακή 28.11.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε καινούργια βάρη που θα είναι δύσκολο να τα σηκώσετε αργότερα.

Δευτέρα 29.11.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Είναι μια πολύ καλή περίοδος να τακτοποιήσετε ότι εκκρεμεί, είτε αφορά θέματα καριέρας και τρέχουσας εργασίας, είτε οικονομικά. Βάλτε τις εκκρεμότητες σας σε τάξη και ξεκινήστε δυναμικά!

Τρίτη 30.11.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Κοιτάξτε να μείνετε λίγο μόνοι με τον εαυτό σας σήμερα και να προσπαθήσετε να σκεφτείτε ποιοι άνθρωποι από τον περίγυρό σας θέλουν το καλό σας. Μόνο έτσι θα καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι.

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…