Υδροχόος – Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου

Λόγω του ανεξάρτητου χαρακτήρα σας και της πίεσης από την καθημερινότητα σας, οι δεσμευμένοι θα αισθανθείτε κάποια στιγμή μέσα στον μήνα ότι ασφυκτιάτε… Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε  και να αφήσετε τα προβλήματα έξω από την σχέση σας, εάν σας ενδιαφέρει να κρατήσετε τον άνθρωπό σας κοντά σας. Δεν ενδείκνυται να παίξετε με την τύχη σας, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι απρόβλεπτο…

 

Οι ελεύθεροι/ες θα θέλουν σεξ, πολύ σεξ, θα θέλουν όμως και σχέση και έντονη κοινωνική ζωή. Γενικά τα θέλουν όλα και σε μεγάλες ποσότητες. Θα τα ζήσετε όλα, αλλά θα είναι εφήμερα. Μετά τις 28 του μήνα ευνοούνται γνωριμίες που θα μπορούσαν να έχουν διάρκεια. Μέχρι τότε, απλά χαρείτε τον έρωτα….

 

Όψεις  πλανητών :

 

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο δίνει εύνοια στα αισθηματικά σας χαρίζοντας

αρμονία και καλύτερο τρόπο.

Ο Δίας σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (προσοχή στο δογματισμό

και την έλλειψη μέτρου).

Ο Ερμής , αλλάζει οίκο και περνάει 2ο οίκο την 04-03-2019 , οπότε η ιδιοκτησία, τα αγαθά, αλλά και τα συναισθήματα προέχουν. Γίνεται ανάδρομος από την 06-03-2019 με κάποια καθυστέρηση και μικροεμπόδια στον τομέα των σχέσεων.

 

Η Αλίντα Κανάκη, είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 901 1513 403! για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 

 

Από την Αλίντα Κανάκη στο : www.astrologos.gr

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…