Καρκίνος – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – καριέρα

 

Μπορείτε να είστε πνευματικά προσανατολισμένοι και να κλίνετε προς τον μυστικισμό, τη μουσική, τις τέχνες ή να βρείτε επιτέλους την αποστολή σας σ΄ αυτή τη ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα μπορούσατε να γίνετε ιδιαίτερα οξυδερκείς, διορατικοί και μάλιστα με πολύ έντονα προαισθήματα όχι μόνο για τη δική σας ζωή, αλλά για των άλλων. Βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο που σύντομα θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, για αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα! Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι αξιόλογες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε σωστά, αν θέλετε να έχετε μια ανοδική επαγγελματική σταδιοδρομία με μακροχρόνια οφέλη. Η Αφροδίτη διέρχεται το διάστημα αυτό τον οίκο του ωροσκοπίου σας που αφορά την εργασία σας και μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις σε συνεργασίες και ομαδικά προγράμματα, ενώ θα έχετε τη ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Μην περιμένετε όμως να συμβούν από μόνα τους όλα τα θαυμαστά που υπόσχονται οι πλανητικές διελεύσεις. Θα πρέπει να κινηθείτε και σεις, μεθοδικά και στοχευμένα. Ο Άρης θα διέρχεται από τον οίκο της δημιουργικότητα σας μετά τις 19 Νοεμβρίου και με την θετική του ενέργεια μπορείτε να ξεχωρίσετε με τις ικανότητες και την μαχητικότητα σας. Μπορείτε υπό την θετική του επιρροή να ξεκινήσετε την δική σας επιχείρηση ή να μετατρέψετε ένα χόμπι σας σε επικερδή δραστηριότητα. Προσοχή χρειάζεται μόνο μέχρι τις 22 του μήνα, καθώς μπορεί η βιασύνη και η απροσεξία σας να προκαλέσει ατυχήματα! Στις 22 Νοεμβρίου εισέρχεται επίσης ο Ήλιος στον 6ο οίκο σας (εργασία) και έχετε πολύ καλύτερες πιθανότητες να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας. Μπορεί να είναι από μια καλύτερη θέση εργασίας, ίσως από μια δεύτερη δουλειά.

Αισθηματικά – κοινωνικά

  

Με την επιρροή της ανάδρομης πορείας του Ερμή αποφύγετε παρεξηγήσεις με τον σύντροφο σας. Αν κάποιοι από εσάς αντιμετωπίζετε μεγαλύτερες δυσκολίες ή χάσματα αγεφύρωτα στις σχέσεις σας, μπορείτε να καταλήξετε σε φιλικό διακανονισμό ή οριστικό χωρισμό. Πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις και υπερκινητικότητα γύρω από τα κοινωνικά δρώμενα θα σας εξαντλήσουν όλο το διάστημα μέχρι και τα μέσα του μήνα. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε διαφωνίες και μη δίνετε διαστάσεις στα θέματα που θα προκύψουν. Ελέγξτε την συμπεριφορά σας και περιορίστε την κτητικότητα και τις απαιτήσεις σας.  Οι ελεύθεροι, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα παρουσιαστούν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν με έντονο τρόπο. Με το ευνοϊκό εξάγωνο μεταξύ Κρόνου και Ποσειδώνα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε κάποια μέτωπα στον αισθηματικό τομέα, αποκαθιστώντας σε σημαντικό βαθμό την ομαλότητα. Ο Ήλιος βρίσκεται στον 5ο οίκο σας μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, από όπου διέρχεται και ο ανάδρομος Ερμής, κάνοντας σας ευαίσθητους, δεκτικούς και με διάθεση να δείτε και να κατανοήσετε και την οπτική του συντρόφου σας. Μέχρι τις 20 Νοεμβρίου που τελειώνει η ανάδρομη πορεία του Ερμή έχετε μια εξαιρετική ευκαιρία να επανεξετάσετε ζητήματα που ταλανίζουν τη σχέση σας και να καταλήξετε σε οριστικές λύσεις. Στις 19 του μήνα που ξεκινάει τη διέλευση του από τον 5ο οίκο σας ο Άρης, τα πάθη θα χτυπήσουν κόκκινο! Η πιθανότητα να μετατραπεί μια φιλία σε ερωτική σχέση είναι πολύ πιθανή. Μπορεί όμως και να υπάρξουν επιπλοκές σε υπάρχουσες σχέσεις από κουτσομπολιά που θα φέρουν συναισθηματική αστάθεια…

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών. Η πανσέληνος της 12-11-2019 επηρεάζει τον τομέα φίλων, ομάδων, δημοσιότητας, κοινού.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Καρκίνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου (μ…